Keresés

Részletes keresés

Lord Viktor Creative Commons License 45 perce 0 0 47533

Az az érdekes, hogy kevés fogalmatlan ember van. Nyilván a pirosaknál Sajtburesz, a kékeknél Tánczos látványosabban lógnak ki lefelé, de utóbbi volt eddig az egyetlen, aki megverte Lucát...

Fődet rá Laci sem túl acélos, ahogy a másik oldalon Tetkós Nyak Bazis sem, de ők sincsenek elveszve.

ValMátén már múlt héten is látszott, hogy inkább a szerencsével állt hadilábon az ügyességinél, a pályán gyors, márpedig olyan játékos kevés volt azért ebben a játékban, aki a pályán gyors, de szar játékos lenne.

A kékek lányok talán az egyértelműen gyenge láncszemek, mint csapatrész, de ők sem rosszak amúgy.

Réka a második leggyengébb statos, de ma ő dobta a legjobb technikával a homokzsákot, konkrétan az egyetlen volt, akinél nem gyenge felső ráejtés volt, hanem pontosan, erősen, 3/3 ledobta - hogy aztán a labdánál elfogyjon a tudomány, bár neki is inkább szerencséje nem volt, nem állt messze. Nálam ő egyértelműen sötét ló, simán van benne potenciál.

Dorka is jól mozog, ez az ügyességi nem feküdt neki, de szerintem ő is fejlődni fog még. Boró kicsit túlteljesít nálam, a pályán eléggé nünüke, de el kell ismerni, hogy ügyes a végén.

Nikinek ilyen Huszti Kata testalkata van, fogalmam sincs, hogy hova tegyem még...

Piros lányok eddig nagyon OP, de amúgy a különbség nem nagy, és amúgy Bokszos Jázmin bármennyire fel lett hájpolva, hogy így a tesója a Viviennek, azért ő is zavarba hozható, ami nem is baj, kicsit nagy arcot érzékeltem nála az első héten.

Amúgy arról is kevés szó esik, hogy Olivér amúgy még mindig 100%-os...

És az is, hogy mivel mindenki keveset fut, a statisztika még gyenge támpont.

Rmvp Creative Commons License 2 órája 0 0 47532

Nem szoktam ezeken túl sokat agyalni, de Nikinél eszembe jutott, hogy ő beépített ember lehet. Lencse Laci karakteréhez meg jobban passzolt a Sztárbox. :)

Előzmény: shu14 (47530)
Hantufan222 Creative Commons License 24 órája 0 0 47531

Nem értek hozzá, de gyanítom, hogy így volt olcsóbb.

Ahol korábban laktak, villa, annak bérlése gondolom drágább volt, mint felhúzni egy konténerházat,ami látszólag luxus, valójában elég puritán, a külön szobák lényegében fülkék, semmi privátszféra érzés nincs.

A puritán részen meg konkrétan még ágy sincs, egy szűk folyosón a földön alszanak, ennél a faház is jobb volt.

A pályák őszintén szólva nem tetszenek, sokszor nem átláthatóak.

Előzmény: shu14 (47530)
shu14 Creative Commons License 28 órája -2 1 47530

Szerintem hiba volt 10-10 fővel indítani. Van jópár érdektelen arc, mint a Niki, a Roli, a focista Laci, az Eszter. 8-8 fő elég lett volna szerintem.

A bázis pedig kifejezetten szar, nincs meg az a jól látható különbség, mint anno a villa meg a faház esetén volt.

Előzmény: Hantufan222 (47528)
Peti817172M Creative Commons License 2 napja 0 0 47529
Hantufan222 Creative Commons License 2 napja 0 0 47528

Nem valami izgalmasak a futamok.

A piros lányok és a kék fiúk erősek, így az állás ha szoros is, a futamok nem.

Hantufan222 Creative Commons License 2 napja 0 0 47527

Látom az intrót idén is lespórolták.

N3wnick Creative Commons License 4 napja 0 1 47526

Szerintem aki már kijutott az Olimpiára (aztán még érmet is szerzett ott vagy éppen meg is nyerte) az akkor is emelt fővel távozhatnak ebből a jelentéktelen versenyből ha egy futamot nem nyer.

N3wnick Creative Commons License 4 napja -3 0 47525

Gabi az elejétől a legjobb lány volt. Volt is róla szó, hogy az egész csapatot a hátán cipelte végig, amibe nem csoda, hogy belefáradt testileg, lelkileg egy idő után és ahogy teltek a hónapok volt, hogy vigasztalhatatlanul zokogott, mentálisan, fizikailag teljesen kimerülve... majd a könnyeit letörölve a pályára lépett és húzta tovább a győzelmeivel a nagyrészt semmirekellő csapatát.

Őt nagyon-nagyon megviselte a szerettei hiánya is, a csapaton belüli feszültségről nem is beszélve, amikor az irigye, amelyik a cipőjét nem vihette azon volt, hogy leépítse az amúgy is hangyafasznyi önbizalmát...

Ő mondhatni egyedül küzdötte végig a győztes évadát tekintve, hogy akkor milyen női csapattársai voltak, már ha annak lehetett őket nevezni. A verseny felétől vagy még annál is hamarabb pedig ténylegesen egyedüli bajnok lányként vitte a versenyt, miután szinte minden lány kiesett. Egy maradt a nyakán, az a baltával faragott képű amelyik soha nem akart futni, mindig szimulált, el is mondták róla, hogy kiállt oylan indokkal is, hogy "fázott" vagy ha futott akkor nem hozott pontot, ami még nagyobb teher volt Gabinak.

Szóval Gabi pont nem jó példa erre. Gréti igen.

Furcsa, de igazából többek között pont a legnagyobb nevek, Olimpikonok azok akiknek ez a verseny nem fekszik

Zsu, Szabó Gabi, Csollány Szilveszter💔 , Kenderesi Tamás

De egyébként én is pont arra gondoltam, hogy nem kellene első héten végjáték, csak a másodikon.

Előzmény: Djani31 (47523)
flamingó88 Creative Commons License 5 napja 0 0 47524

Na igen. Az all starsban Gréti az első héten 20%-os volt. Pedig neki ismerős volt minden pálya, nemrég mentek haza a 3. évad után.

Előzmény: Djani31 (47523)
Djani31 Creative Commons License 5 napja 0 1 47523

Az első két-három hétben nem is kéne végjátok tartani, hagyni kéne, hogy a játékosok kicsit megszokják az egészet, alig futnak párat és már ki is esik valaki. Busa Gabi se volt rögtön a legjobb, kellett egy kis idő mire ráérzett. Persze vannak reménytelenek mint Kenderesi, ő két hét múlva se lesz jobb, ugyanolyan ramaty formában van mint Kótai a második évadban, elhízott.

Előzmény: Hantufan222 (47513)
Djani31 Creative Commons License 5 napja 0 0 47522

Nincs is sok teniszező Magyarországon, Marozsán meg Fucsovics nyilván nem vállalják mivel ők a touron játszanak, Noszály Sanyit 54 évesen már felesleges lenne betenni. Amúgy a junior szinte semmit nem számít, a jelenlegi két legjobb férfi teniszező akik uralják az egész sportágat semmilyen komoly eredményt nem tudnak felmutatni juniorként, Sinner legmagasabb helyezése 133, Valkusz meg első, ennyire nem számít a junior.

Előzmény: Hantufan222 (47514)
Dave985 Creative Commons License 5 napja 0 1 47521

Na, kit láttam az Exatlon szerkesztői közt a műsorvégi listán?

"Gyulááám!" :))

N3wnick Creative Commons License 5 napja 0 0 47520

-igazságos*

N3wnick Creative Commons License 5 napja -1 0 47519

Nevetséges az egész 4 versenynap után.

Viszont az, ahogy most fb-on (is) nekiestek Jázminnak olyanok akik nincsenek ott... az nagyon ismerős. Kísértetiesen hasonlít arra amikor Jankának estek neki, aki olyan fiatal, tisztaszívű, őszinte, igaszságos fiatal lányként mint ő el merte mondani az észrevételeit a csapaton belül, mert már nem bírta tovább, hogy ő is, ahogy a társai is majd meghaltak a pályán, küzdöttek bármilyen betegen, bármennyire súlyos sérüléssel is... míg a másik ült egészségesen, azért mert "fázott".

És láthattuk nála, hogy milyen következményekkel jár az ilyen bántalmazás, hogy mit tesz ez valakinek a lelkével...

Előzmény: flamingó88 (47518)
flamingó88 Creative Commons License 5 napja 0 0 47518

A statisztika alapján a kékeknél Anikó és Réka voltak a leggyengébbek (most Réka kicsit feljött).

Luca az 5 meccséből 2-t Réka ellen 1-t pedig Anikó ellen nyert.

Jázmin 2-t ment Rékával, 1-t Anikóval.

Eszter 1-t ment Rékával és 2-t Anikóval.

Azért erre nem mondanám azt, hogy Eszter csak Anikó ellen akar menni.

Az egész témát Balázs hozta fel, miközben a 6 meccséből 4x Bazsi ellen ment, aki a kékeknél a leggyengébb.

Azt nem tudom, ők hogyan élik meg a benti létet, de az hogy ki kivel meccsel és hányszor, az eléggé objektív.

Előzmény: N3wnick (47516)
N3wnick Creative Commons License 5 napja -1 1 47517

Kezded már az antinőzést... 

majd jön nyalóka, főni, kistakony meg a többi dehumanizáló beceneved gondolom.

ja de én ragadtam le egy szinten

Előzmény: starport (47506)
N3wnick Creative Commons License 5 napja -2 0 47516

Pedig releváns a téma nagyon is.

Fb-on Jázmint mocskolják már most az élettelen nyuggerek, mert kimondta a véleményét a csapaton belül olyan dolgokról... amit ők élnek át, ők tudnak jobban, nem a tv nézők.

Megjegyzem nem értek vele egyet és remélem Esztert nem töri meg ez a kis konfliktus... de ahogy Jázminról írnak, azt senki nem érdemli meg.

Hogy is volt az all star évad alatt? Mennyit bántalmazták az emberek Gabit, Jankát, Zozót, Dávidot, Izát (...) mert kimondták a véleményüket olyan dolgokról amit láttak és tapasztaltak a csapaton belül, amikor el kellett viselniük, hogy egy szimuláló, élősködő parazita a munkájukon élősködött hónapokon keresztül, míg ők majd meghaltak a pályán... volt aki szószerint, mert Janka akkor elájulhatott volna a medence alján is. Ezt ő mondta el, hogy ott vesztette el az eszméletét, onnantól nem emlékezett a futamára amikor összeesett.

Utólag persze szinte mindenki (itt legalábbis) beismerte, hogy igazuk volt, de soha nem kaptak annyit sem, hogy "sajnálom, nem érdemeltétek meg a rengeteg bántást amit kaptatok".

Előzmény: Lord Viktor (47509)
flamingó88 Creative Commons License 5 napja 0 0 47515

a kékeknél Dorka látszik jobbnak, a többi lány gyenged eddig.

Dorka és Boróka is 50%-on állnak, utánuk jön Niki 40%-kal. Náluk is sokszor nagyon kevésen múlt a győzelem.

Jakabos Zs jelenleg 40%-on van, Adél pedig 28,57%-on. Zsunak nehezek lehetnek a pályák a magassága miatt, bár Olivér elég jól megy a 190 cm magasságával.

Előzmény: Hantufan222 (47514)
Hantufan222 Creative Commons License 5 napja 0 0 47514

Úgy látszik, hogy a piros lányok és a kék fiúk lesznek erősek.

A kék fiúknál egyedül Bazsi tűnik gyengének, nem ügyes.

A többi fiú sorra veri a piros fiúkat, ahol egy kiemelkedő sincs, ami gáz mert így nem lesznek nagy csaták a fiúk között, hátha lesz egy ügyesebb piros fiú tartalék.

Lányoknál pont fordítva, a kékeknél Dorka látszik jobbnak, a többi lány gyenged eddig.

Anikó 45 évesen gyorsabb a pályán, mint némelyik fiatal lány, a végén sokszor 1 dobással maradt csak le, elég peches volt.

A piros lányoknál sajnos a legismertebb név, Jakabos Zsuzsanna tűnik a legügyetlenebbnek.

Valkusz Máté érdekes, hogy nem tud pontos lenni, teniszező még sosem vállalta el ezt a műsort.

Sajnos azok után, hogy junior világelső lett, a felnőttek között nem megy neki, talán ezért is vállalta el a műsort.

Hantufan222 Creative Commons License 5 napja 0 0 47513

Miért van az, hogy már az első végjáték után kijelölték Zsut?

Ilyen kevés nap után még 1 játéknap is sokat számít a statisztikában.

Bár a végeredmény valószínűleg ugyanaz lenne.

kibicke78 Creative Commons License 5 napja 0 0 47512

Eleve az all starsban nem voltak gyengék. (Nem, nem kérünk kommentet......)

Igen. Bár itt most is az a baj, hogy a csajok közül senki sem annyira gyenge, aki nem maradhatna még 2-3 hétig. A kékeknél lett volna talán egy-két ilyen. 

Máté szerintem előbb utóbb elkezd nyerni, és hosszú távon átmegy pozitívba. És igen, Bazsi lenne talán egy jó ellenfél. 

Előzmény: flamingó88 (47511)
flamingó88 Creative Commons License 5 napja 0 0 47511

Máté egyszer se ment még Bazsival. Akár meg is lehetne próbálni, hátha ellene tudna nyerni.

Ha a két leggyengébbek esnek ki az elején, akkor az előny a csapatuknak. Az all stars első kieső volt az, amikor azt mondtam, hogy ez azért így nem annyira oké, hogy 67%-kal kiesik Patrik, miközben sokkal gyengébbek is vannak ott. Párbajoznia se kellett volna.

Előzmény: kibicke78 (47510)
kibicke78 Creative Commons License 5 napja 0 2 47510

Máténak az volt tegnap a baja, hogy hihetetlen gyors volt szárazon, de a vízben kb mindig behozták, így nem lett nagy előnye sosem. Ezzel együtt a harmadik meccs neki állt, de aztán az utolsó három dobása nem sikerült a másik oldalon meg ugyanez extra volt. 

Igazából itt az elején teljesen mindegy ki megy, a gyengébbek úgyis elhullanak. Én nem sajnálnám Zsut, ez nem neki való igazából, magas, ami sok helyütt hátrány, a vízben meg nem tudott annyit hozni. 

(És csajként sem annyira jön be, túl vékony, a magasságához képest meg pláne. ) Bár Adél vagy Niki is mehet. Szóval lényegtelen, nem ők lesznek a győztesek. 

Kenderesi meg kicsit önmaga paródiája volt tegnap, szinte oda sem ért a dobáshoz. Ha ennyire hátráltatja a többieket (bár előtte hozott pontokat) akkor őt sem kell sokáig bent tartani. 

Előzmény: flamingó88 (47508)
Lord Viktor Creative Commons License 5 napja -2 3 47509

Figyelj, ez a szar senkit se érdekel rajtad kívül. De tényleg senkit, 5 éve szajkózod ezt itt folyamatosan.

Előzmény: N3wnick (47505)
flamingó88 Creative Commons License 5 napja 0 0 47508

Igen, én is írtam, hogy kevésbé számít a pálya. Nyilván a gyors ügyességi feladatoknál számít, mint amilyen a tegnapi is volt. De amikor a karikával, labdával, vagy az előző évadokban a parittyával hosszú ideig nem sikerül a feladat, akkor ott kevésbé fontos, mennyire jön gyorsan valaki a pályán.
Máténak gyorsnak kell lenni, mert nem annyira megy még az ügyességi feladat. 

Előzmény: Rmvp (47501)
flamingó88 Creative Commons License 5 napja 0 0 47507

Pont erre gondoltam ma reggel én is, hogy minek előre kijelölni a biztos párbajozót, amikor van még egy versenynap, változhat a statisztika. Változott is.
Mondjuk, azt nem tudom, Luca (ha ő jelöl) kit nevez meg másik párbajozónak. Lehet, hogy ugyanaz a két lány párbajozna így is úgy is, mindegy ki a biztos párbajozó.

Előzmény: Peti817172M (47503)
starport Creative Commons License 5 napja -2 0 47506

Valkusz Máténak ennek ellenére sikerült elbuknia a pályaelőnyeit, ráadásul pont az idegesítő Zalán klónnal szemben. 0-7 úgy, hogy az egyik leggyorsabb játékos. Erre szokták mondani, ha elmenne temetkezési vállalkozónak, az emberek nem halnának meg többé.

Eddig Lucán kívül mindenki, aki szimpatikus, gyengén megy. Az óvónő és az idősebb csaj a kékeknél, Zsu, Kenderesi, Valkusz a pirosaknál. Az antinő Jázmin, a Zalán klón bezzeg nyernek.

Előzmény: Rmvp (47501)
N3wnick Creative Commons License 5 napja -4 0 47505

És mennyit ült a többiek által bizonyított kamu betegséggel, amikor csak szimplán kiállt, mert nem tetszett neki az időjárás, Janka pedig így valóban betegen a pályára kényszerült helyette és eszméletlenül szállították kórházba, miután ájulten esett össze a futamát követően? Akkor mondták el a lányok, hogy nem volt semmi baja, csak szimplán úgy döntött, hogy ő kiáll, mert "fázik", így Jankának kellett helyette beállni, aki alig állt a lábán.

Illetve Iza elmondta, hogy ha véletlenül nyert egyet akkor hirtelen lett valami "gondja" és kiült, így védte a szánalmas kis statisztikáját, aminek szintén Janka itta meg a levét.

Fele annyi futama sem volt mint a többieknek, ami beszédesebb mint bármi amit elmondtak a megjátszott kínjairól.

Fun fact: a 2. évadot is kb. fele annyi futamszámmal zárta mint Gabi és ott is feltűnő volt, hogy Gabi nagyon sokszor teljesen egyedül futott (betegen is), viszont ott nem voltak olyan szókimondó emberek a csapatban mint Janka, Iza, Danny akik kiálltak volna Gabiért és szóvátették volna azt, hogy mit művelt már akkor is.

Előzmény: Peti817172M (47499)
Lord Viktor Creative Commons License 5 napja 0 0 47504

Vezetek én is statot, korábbiakhoz hasonlót.

Íme:

https://1drv.ms/x/c/778aef1eed7ec2cc/IQDlrYSynBhyTKePHjBETRI9AV2BVrJ3i6vrekZDtzK0zQ0

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!