“Egy bácsikám, ki csősz volt s egész évben a Varjúdomi kunyhóban lakott olyan mesét mesélt, amilyen éppen abban a percben eszébe jutott. Az volt a jó, hogy élni kellett, élni a sok szeszélyes mesét. Így csinált nékem hosszú orrot, kedvet ahhoz, hogy éljek úgy, ahogyan ő élt. Mert ő volt, ő meséje minden hőse, a hónapok és magok ismerője, kinek a nap volt kalendáriuma, szél a nagyapja, parázs meg a húga”
"Meg őszintén szólva én simán kinézem belőlük, hogy meghamisítják a levélszavazatokat. Nem tudom, hogy tennék, valószínűleg ez csak egy konteó a részemről. :)"
Állítólag a boríték simán átvilágítható és kaptak tonnányi üres lapot is. Nem nagy cucc elhajítani a nemfideszes leveleket és a "helyükre" betenni egy "helyesen" kitöltöttet.
Meg különben is mennyit hallottam, hogy az erdélyiek minek szavaznak, mikor nem is Magyarországon élnek. Hát én se élek már ott. Mondjuk az ingatlanjaim miatt vagyok érintett, szóval meg tudnám indokolni, hogy rám is hat az ingatlanadó pl., de egyszerűbb hagyni, hogy azok döntsék el, akikre tartozik.
Meg őszintén szólva én simán kinézem belőlük, hogy meghamisítják a levélszavazatokat. Nem tudom, hogy tennék, valószínűleg ez csak egy konteó a részemről. :)
Ja, nem, két nap után összeforrt. Azóta már vannak új, frankó lila-zöld foltjaim a kertészkedéstől, jó 15 cm hosszúságban. :) Semmi extra, csak erősebben ért hozzá a vödör, és ettől véraláfutásaim lettek. De a kert szép lesz!!! :))
Igen, szerintem ez nem köztudott. Én is csak azóta tudom, mióta volt ez a zűr, akkor olvastam róla, azóta még jobban lassítok a síneknél, de azt is észrevettem már, hogy beláthatatlanok, azaz ha látnád a vonatot, akkor már késő, mert féktávolságon belül lennél.