Ez a kazi nekem nem volt meg! :D De hogy őszinte legyek, szemeztem vele. De Apám és Anyám teljesen kiborult, hogy ilyen szarra nem költenek... Ezzel vége is lett a vágyakozásnak! :)
Hal99: Az, nagyon nehéz meló lesz. Az MTV 2-es csatornájának a műholdra költözése miatt, egy ideig kevessebb nézőhöz jutott el a műsor. Szerintem, senki nem vette fel az egész sorozatot kompletten. Eddig, csak az 1/3-a került elő a 160 résznek.
A korábban linkelt YT-os playlistben, nem szerepel a 74-ik rész, nem rémlik korábbról, hogy fent volt-e már valamikor. Érdekes mód, a virágboltban csak pár rész van fent.
Az Űrgammák lehetett jó vagy szar. Melyik sorozat volt képes Total Dance Fesztivál szintű (jó most azt ne nézzük, hogy külföldi fellépők nem voltak) sportcsarnokos koncertet adni?
Barátok közt? Jóban rosszban? Oltári csajok? Válótársak? Mi kis falunk? Szomszédok? Familia KFT?
Eördögh Alexa rám is hatással volt a 90-es években. Tetszett, mint csaj! :D Viszont az Űrgammák sorozat ciki volt, egy idő után már nem is néztem! :P A Xénia Láz csak egy darabig uralkodott el rajtam! :D Amikor jött az Űrgammák Klubból a saját levelem, majdnem magam alá szartam! XD
De aztán nem voltam aktív és már nem is foglalkoztak velem a továbbiakban! :D