Na, megvan a legidegesítőbb celeb: Gryllus Dorka. Mert ugyan Rubint Réka se tudott nagyon hozzászólni, de ez a Dorka még rá is játszik. Ő csak mosolyogni jött a műsorba és nevetgél össze-vissza. Még arra se veszi a fáradtságot hogy úgy tegyen mintha érdekelné a játék. Akkor minek vállalta el? Férje ráparancsolt? Előtte Polgárék legalább jófejek voltak. Pedig róluk soha nem hallottam.
..és csak most láttam ezt a 10 milliót nyert pasast. Tudta, de bizonytalan volt, erre Palik segít neki hogy az a jó válasz. Ez többször is megtörtént. 20 milliós kérdésnél nem segített, ki is szállt a pasas, pedig akkor is sejtette a helyes választ. Nem emlékszem arra hogy Vágó segített ennyire?
2 millát úgy kalapáltak össze, hogy tudták a válaszokat, de azééé mégse többet, mert az már verné a biztosítékot. (Amúgy rengeteg benne kijavítatlan tévedés. Palik persze NEM Vágó művelt István.)
Senki nem érzi nagyon nagy szégyenek, hogy a TV2 (Lölő bácsi, bocs Orbán közpénzből fenntartott hazugsággyára a celeb adásokba Palik exét és a "Soros György meg akarta ölni az anyját" egetverő hazugságot arcunkba toló Gönczit stafírozzák ???
Számomra az átlagember érdekesebb, főleg, hogy nekem is az az érzésem, hogy a celebek kicsit testhezállób kérdéseket kapnak (Ábel Anitáékat és Farkasházy Rékáékat láttam csak, de nekem is volt egy ilyen gondolatom).
Persze, nem hülyék hogy a saját zsebük ellen dolgozzanak. Biztos van felmérés hogy a műsort celebekkel 1 millió ember nézi, nélkülük meg félmillió. Ez van.
No igen...száz éve voltam egy Szerencsekerék válogatáson, pont hatan voltunk)))) és igen, én is, ahogy már lent említette valaki várnám a felajánlásokat. Szánalmas ha Árpi zsebre vágja a 250ezret.
Nem tudom hogy van a celebeknek a nyeremény. Elvileg nekik elég lenne az hogy növelik a népszerűségüket a szerepléssel. Megy a duma hogy milyen bátrak hogy elvállalták, közben nincs is vesztenivalójuk, csak nyerhetnek.
Ez az évad rövid 15 adással. Általában 20-25 adásos műsorok vannak. civil játékosokkal érdekesebb. Furcsa volt, hogy a celebek nem ajánlották fel a nyeremény egy részét jótékony célokra célokra, bár ezt adáson kívül is meg lehet tenni. Szerencsére nincs reklámblokkokkal szétszabdalva a műsor, ahogy az szokás a kereskedelmi tévéken, így nem tűnik vontatottnak.
Annak érdekében is tenni kellene valamit, hogy a műsor ne szinte kizárólag a pedagógustársadalom játéka legyen. Ez már Vágó idejében is így volt, de ennél azért színesebb az ország. Tegnap például egy láthatóan nagyon széles műveltségű, jól tájékozott középiskolai tanár szerepelt igen jól, de mégis kevesebbet nyert, mint néhány celebpáros egy hete vagy az előtte lévő versenyző. Sőt, ha az aranylabdás tippjét megjelöli a műsorvezető (mint ahogy nem tette, nyilván jószándékból), akkor visszaesik 250 ezerre.
A lényeg, amit ezzel mondani akartam, hogy nem jó, ha egy ilyen műsor még rá is erősít az amúgy is létező sztereotípiákra.
Örök kedvencem ez a műsor, pedig mennyire egyszerű a koncepció! Hát a Palik nem annyira ide való de legalább van. Nem találtak vmi kedves tudós bácsit? Akiről mondjuk elhiszem, hogy tudja a válaszokat, azok hátterét, és nem a monitorról olvassa aztán úgy csinál, mintha :D
Palik egy szégyen. Mit keres egy műveltségi vetélkedőben műsorvezetőként? Annyira nagy a kontraszt Vágóval, aki folyamatosan kommunikált a játékosokkal, hozzá tudott a legtöbb kérdéshez szólni, ez tette a műsort élvezetessé. De ez a szerencsétlen? Így én is simán elvezetem.
Norbi elment Réka kozmetikusához? Simán 10 évvel fiatalabbra sminkelték, de előtte botoxolták.
...és ez a Réka, "síkhülye", egy igazi HP, lehet, hogy neki nem csak egy "diónyi" van elhalva az agyában! ...és a bugyiját még én is láttam kivillanni, nem még Palik (aki elég kényelmetlenül feszengett).
Számomra Schobert házaspár mindig is ellenszenves volt, aztán Norbi még csak rátett egy lapáttal a megnyilvánulásaival. Szívből sajnálom ami vele történt, de az, hogy Réka mint egy hülye gyereket egyfolytában buksin simogatta nagyon nem odavaló volt. Olyan szánalmas volt az egész. Igen, szerintem látszik, hogy megváltozott Norbi ( és nem csak jó értelemben)