Keresés

Részletes keresés

AlexandraDóra Creative Commons License 2021.11.19 0 0 13

Kedves Szülők. Egy kis kihagyás után visszatértem sokatok örömére de még mindig maradt szabad kapacitásom. Több éves tapasztalattal,több családnál,több évig,referenciával is rendelkezem. Eléggé rugalmas vagyok de elsősorban az Elite Parkban vállalnék sitterkedést persze ha kicsit messzebb lenne sem lenne akadály 😊😊 Ha jobban beindul az élet akkor oviból,suliból különórára vagy edzésre kísérés is jól jöhet a szülőknek. Ha szimpatikusnak találnak a Kedves Szülők privátban a részleteket még át tudjuk beszélni ha valami kérdés marad volna. Szép estét! 🙂🙂 Alexandra

mogor.alexandra@gmail.com

johnny1213 Creative Commons License 2021.03.17 0 0 12

Amikor beléptem ill. előszerződést kötöttem - mint azt más tulajdonosjelölttől megtudtam - már kész kellett volna lennie: 2019. februárban. Akkor nekem 2019 júniusra ígérték a beköltözést. Ez a mai napig nem történt meg. Először a következő ütem felé néző oldalt választottam, de mivel olyan orbitálisat hazudtak az aggályaimat illetően, hogy az orrom előtt fog zajlani az építkezés: "á, addigra (2019 júniusra!!!) már állni fog az az épület is és csak a belső munkák lesznek hátra" amit már végképp nem vettem be és átnyergeltem - szerencsére - a másik oldalra. 

Azt szokták mondani, hogy minden jó, ha jó a vége, de ez még egyelőre nem látszik és nem szeretnék azok bőrében lenni, akik több, mint két éve hosszabbítgatják az albérletüket, vagy költözgetnek egyikből a másikba, mert ez a beruházói magatartás már a szélhámosság kategóriájába tartozik! 

ThomasShelby Creative Commons License 2021.01.31 0 0 11
UtolsoTanc Creative Commons License 2020.10.25 0 0 10

A jövendőbeli lakóközösség honlapja: https://sites.google.com/view/elitepark

Dóra1982 Creative Commons License 2020.09.16 0 0 9

Kedves Szülők. Referenciával továbbra is vállalok több éves tapasztalattal gyermekfelügyeletet az elite parkban. Iskolába,óvodába,edzésre,különórára kísérést. Eléggé rugalmas vagyok. 👩‍👧‍👦👣🍼🧸

mogor.alexandra@gmail.com

KM4581 Creative Commons License 2020.05.28 0 0 8

https://www.facebook.com/groups/1680199472108319/about/

 

Elite Park (jövendőbeli) lakói számára létrehozott zárt csoport.

Raki_ Creative Commons License 2020.05.17 0 0 7

Tisztelettel üdvözlöm!

 

Én is ebben a projektben kötöttem előszerződést még tavaly tavasszal. Tény, hogy rengeteget csúszik a projekt, viszont úgy gondolom máshol sem mennek simán a dolgok, pl. ott a Kelenliget Ház a Fehérvári úton. Mivel sűrűn járok arra az alábbiakat tapasztaltam:

Tavaly nyár végére egész jól összeállt az épület, augusztus végén lebontották az állványzatot is, gondoltam hamarosan beköltözés. Ehhez képest a mai napig sincs kész, jelenleg sincsenek ott lakók, szóval sztm ott is leült a dolog, de többet nem tudok.

 

Az Elite Park esetében:

Rendszeresen elnézek arra is, persze csak kívülről látom az építkezést. Legutóbb kb. 2 hete voltam ott, már fákat ültetnek és elkezdték a parkosítást, de az állványzat továbbra is fent van, nagy kérdés belül hogy áll a dolog, hiszen a határidő szorítja őket.

Megmondom őszintén ingatlanossal tavaly ősz óta nem beszéltem, akkor azt mondta idén nyáron átadás és a hivatalos márciusi levelük szerint is 2020. június 30. a műszaki átadás végső határideje, ami azóta tudtommal nem módosult.

 

Nagyon megköszönném ha megosztaná esetleg, amit Ön tud, ha beszélt ingatlanossal ő mit mondott. Valamint itt jegyezném meg, hogy a hivatalos műszaki átadás után még min. 2 hónap a használatbavételi engedély megszerzése és csak utána lehet ténylegesen beköltözni, azaz a jelenlegi állás szerint kb. szept. eleje.

Várom válaszát.

 

Üdv,

László

Előzmény: Elégedetlenelit (6)
Elégedetlenelit Creative Commons License 2020.05.15 0 0 6

Mikor készül el végre és lesz beköltözhető az ominózus EliteLakópark? Mi az oka annak, hogy az összes többi építkezés dübörög,itt viszont semmi mozgás nem tapasztalható? Az ingatlan értékesítő folyamatosan csúsztat, érdemi válasz nincs. A műszaki átadás negyedévente tolódik. Ez elfogadhatatlan. Valakinek van érdemi információja? 

Dóra1982 Creative Commons License 2019.09.24 0 0 5

Kedves Szülők! 
Többéves tapasztalattal vállalok gyermekfelügyeletet az Elite lakóparkban. Igény esetén oviból,suliból elhozatal illetve edzésre vitel. Eléggé rugalmas vagyok. További részleteket privátban egyeztessünk. További szép napot!

mogor.alexandra@gmail.com

Katicabogárka13 Creative Commons License 2019.05.01 0 0 4

Jelenlegi információnk szerint a mostani átadás "hivatalos" július végi időpontja jó esetben október végére lehet reális. Ez azt jelenti, hogy a beköltözés leghamarabb 2020 elejére tolódik, ami több, mint 1 éves csúszást jelent majd.

 

A másik szépen hangzó ígéretüket sem tudják teljesíteni. Nevezetesen a 2. ütem szerkezete készen kellene legyen az 1. ütem átadásakor. Nem találtak kivitelezőt, nem tudni, idén elkezdődhet-e ennek a tömbnek az építése.

 

A lakásátalakítással kapcsolatban meg nem magyarázható, majdnem 8 hónapos késlekedésük miatt igényeink jó részét a tervezőik engedélyezése ellenére, a kivitelezőjük indokolás nélkül, egyszerűen nem teljesíti (időközben eredeti tervek szerint építették lakásunkat). A vevő semmibe nézése, komolytalanság, és maximális mértékű lehúzás jellemzi őket ilyen téren.

 

Reméljük a lakás minősége majd kárpótol minket... ha egyszer végre elkészül....

Törölt nick Creative Commons License 2019.04.20 0 0 3

Elite Park , Elite Cosmetix , Crystal Nails , Brillbird . Nem a meleg  M A F F I A a beruházó ?

Előzmény: hungeek (2)
hungeek Creative Commons License 2018.10.03 0 0 2

Azzal nyilvan en is tisztaban vagyok, hogy lenyegeben semmiben nem emelkedik ki a tobbi jelenleg folyo fejlesztes kozul a kornyeken. En speciel a Boleroban szivesebben vettem volna, de az a meret amit kerestem ott mar elfogyott - igy maradt ez. 

Ami viszont elony: a vetelar bruttoban fixalt, szoval ha esetleg tulcsusznak a 2020-as 27%-os afaba (manapsag a szakember hiany miatt siman kijohet ugy a lepes sajnos szerintem) akkor nem en bukok.

nyman Creative Commons License 2018.10.03 0 0 1

Marketing duma, dehat kell az eleterzes.

 

En sok ingatlanfejlesztesben benne voltam mar - iroda, lako, ipari ingatlanok stb. - es elolvasva a marketing cuccokat es tudva, hogy mi a valosag, hat eleg tavol volt egymastol. Illetve sok mindenre nem lehet mondani, hogy nem igaz, csak inkabb csusztatas.

Előzmény: partiarci (0)
partiarci Creative Commons License 2018.10.03 0 0 0

Nem kicsit fellengős a neve, a környékhez képest. Nehogy az ígéretek egy része is parasztvakítás legyen!

hungeek Creative Commons License 2018.10.02 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

Én most állok előszerződés kötése előtt. Van valaki itt aki esetleg már megkötötte? 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!