Nekem nagyon bejönnek a Gyilkos elmék karakterei, főleg Reed, és Garcia. Ők a kedvenceim. Amúgy Jennifert kénytelenek voltak kiírni egy időre a sorozatból, mert a színésznő kétszer is terhes lett, és a másodikat már nem tették bele a sorozatba, de már visszajött. Én a 8. évadnál járok.
Ilyen dumát... Ha nem tetszik, nem kötelező itt lenned. Mehetsz a másik topikba. Úgy rémlik láttam egyet, de az nem tűnt aktívnak. De lehet csak a kereső nem dobta ki az összes létezőt, mert nem megfelelő címmel kerestem. Egyszer sem írtam, hogy abból kell válogatni amit én nézek. Sose értettem miért kell valakit lenézni azért amit szeret.
Ez a sorozatfüggők-sorozatkedvelők topikja. Miért olyan meglepő ha valaki sok sorozatot néz?
Ez volt a topicindító mondatod: Ha szereted a sorozatokat, itt a helyed.
Még szerencse, hogy van másik sorozatos topic is, ahol valóban jó sorozatokról írnak az emberek, onnan lehet építkezni. Ha ezekből kéne válogatnom - 1-2 kivételtől eltekintve - amikről Te írsz, biztos elmenne a kedvem a sorozatnézéstől. Szerencsére van a másik topic, ami viszont tényleg sok örömet ad nekem és a többieknek.
Én nagyon nem szeretem nézni azokat a sorozatokat, amelyeknek az "aláfestő zenéje" az, hogy ha kell, ha nem röhögnek a láthatatlan nézők! Idegesít, nem is szoktam emiatt nézni.
A "Gyilkos elméket" én is a net-en néztem, egyszerre több részt is, de amikor elkezdték kicserélni a szereplőket, akkor elment a kedvem (nem Gedeonra gondolok, mert ő igen hamar eltűnt). Ha jól emlékszem, a negyedik évadban "kiszálltam" a nézők táborából.
Be vagyok jelentkezve a "sorozatbarátra", ott elég sok sorozatot láttam, de elfelejtettem, a jelszavam és még nem volt módon megújítani, mindig van más, amit nézzek. Majd jön az ősz és tél, akkor ráállok ismét a sorozatokra.
Örülök, hogy ennyiren írtatok, picit aggódtam, hogy nem jön majd senki.
Én elég sok sorozatot nézek párhuzamosan mindig. Az örök kedvenceim: Jóbarátok, Supernatural, Trónok harca Amerikai horror story, A place to call home, Az ördögűző, Agymenők, Young Sheldon, Law and order SVU, Kés alatt, Szex és New York, Sliders első 4 évadja, Xena, Angel, Buffy a vámpírok réme
Jelenleg ezeket a sorozatokat nézem minden nap
X akták
Gyilkos elmék
Döglött akták
Elif
Ezeket pedig hetente 1 résszel, ami épp aktuálisan kijön
Kurtizánok kora
A place to call home
Szulejmán
Family guy
Agymenők
Young Sheldon
Lazíts Kevin
Amerikai horror story
Law and order SVU
És ez még nem teljes lista lesz, lassan elkezdödik még pár sorozatom új évaddal októberben (Riverdale, Supernatural, South Park). És jövőre is fognak még kezdődni olyan sorozataim akiket nézek csak épp szünetel 2 szezon között. Pl Rólunk szól (megvárom a szinkront), A szolgálólány meséje, Válás, Timeless, van bőven:)
Nos igen, a magam részéről megszerettem a török sorozatokat is, azokat tavaly kezdtem el. Volt amit nagyon imádtam, volt ami tetszett, és volt ami kevésbé. Változó:) Egyébként mindent neten nézek. A férjem is nagyon szereti a sorozatokat, ő is néz párat egyedül (zöld íjász , Flash, Westorld, A holnap legendái, Into the badlands) a Supernatutalt és a Trónok harcát pl együtt nézzük, illetve a Lucifert is, plusz majd jövőre tervben van közösnek a Walking dead januártól.
Én sorozatok terén szinte "mindent néző" vagyok, kivéve a mexikói és a török sorozatokat, utóbbiakban az az idegesítő zene és a cselekményt húzzák, mint a rétestésztát, nem tudom elviselni!
Ha egy sorozatra rákattanok, rögtön nézem, nincs-e a net-en, mert a tv-ben a reklámok kiidegelnek! Pl. a Sorozatbaráton néztem az "Amynek ítélve"-t, a "Dowton Abbley"-t, a "24"-t, a "Született szobalányok"-t stb. Ezzel csak az a baj, ha elkezdem nézni, nem tudok leállni és -ha tehetem- egyben megnézek 5-6 részt is! :-)
Az RTL-en tetszett legutóbb a "Szemfényvesztők", korábban a "Castle", amíg át nem ment hülyeségbe.
Imádtam az un. "nőknek való" sorozatokat, pl. anno a "Született feleségek"-re és a "Szex és New York"-ra nem sajnáltam a pénzt, azokat DVD-n néztem!