Keresés

Részletes keresés

cujo0227 Creative Commons License 2018.10.03 0 0 12

Nekem nagyon bejönnek a Gyilkos elmék karakterei, főleg Reed, és Garcia. Ők a kedvenceim. Amúgy Jennifert kénytelenek voltak kiírni egy időre a sorozatból, mert a színésznő kétszer is terhes lett, és a másodikat már nem tették bele a sorozatba, de már visszajött. Én a 8. évadnál járok.

Előzmény: Ilhilla (7)
cujo0227 Creative Commons License 2018.10.03 0 0 11

Ilyen dumát... Ha nem tetszik, nem kötelező itt lenned. Mehetsz a másik topikba. Úgy rémlik láttam egyet, de az nem tűnt aktívnak. De lehet csak a kereső nem dobta ki az összes létezőt, mert nem megfelelő címmel kerestem. Egyszer sem írtam, hogy abból kell válogatni amit én nézek. Sose értettem miért kell valakit lenézni azért amit szeret.

Ez a sorozatfüggők-sorozatkedvelők topikja. Miért olyan meglepő ha valaki sok sorozatot néz?

Előzmény: Spanci! (10)
Spanci! Creative Commons License 2018.10.02 0 0 10

Ez volt a topicindító mondatod: Ha szereted a sorozatokat, itt a helyed.

Még szerencse, hogy van másik sorozatos topic is, ahol valóban jó sorozatokról írnak az emberek, onnan lehet építkezni. Ha ezekből kéne válogatnom - 1-2 kivételtől eltekintve - amikről Te írsz, biztos elmenne a kedvem a sorozatnézéstől. Szerencsére van a másik topic, ami viszont tényleg sok örömet ad nekem és a többieknek.

költekező Creative Commons License 2018.10.02 0 0 9

Egyetértek, engem is gyakran idegesít.

Rájöttem, hogy a szereplők valamelyikének kell nagyon bejönni, akkor ragad meg a sorozat.

Pl a Merlin fantasy-ban a címszereplő, és Artúr is nagyon király:)

Előzmény: Ilhilla (7)
költekező Creative Commons License 2018.10.02 0 0 8

Te tényleg eléggé sorozat függő vagy .

A Gyilkos elméket borzasztónak találom. Remélem az életben nem ilyen okosak a gyilkosok,  mint a filmeken.

Előzmény: cujo0227 (6)
Ilhilla Creative Commons License 2018.10.01 -2 0 7

Én nagyon nem szeretem nézni azokat a sorozatokat, amelyeknek az "aláfestő zenéje" az, hogy ha kell, ha nem röhögnek a láthatatlan nézők! Idegesít, nem is szoktam emiatt nézni.

A "Gyilkos elméket" én is a net-en néztem, egyszerre több  részt is, de amikor elkezdték kicserélni a szereplőket, akkor elment a kedvem (nem Gedeonra gondolok, mert ő igen hamar eltűnt). Ha jól emlékszem, a negyedik évadban "kiszálltam" a nézők táborából.

Be vagyok jelentkezve a "sorozatbarátra", ott elég sok sorozatot láttam, de elfelejtettem, a jelszavam és még nem volt módon megújítani, mindig van más, amit nézzek. Majd jön az ősz és tél, akkor ráállok ismét a sorozatokra.

Előzmény: cujo0227 (6)
cujo0227 Creative Commons License 2018.10.01 0 0 6

Sziasztok:)

Örülök, hogy ennyiren írtatok, picit aggódtam, hogy nem jön majd senki.

Én elég sok sorozatot nézek párhuzamosan mindig. Az örök kedvenceim: Jóbarátok, Supernatural, Trónok harca Amerikai horror story, A place to call home, Az ördögűző, Agymenők, Young Sheldon, Law and order SVU, Kés alatt, Szex és New York, Sliders első 4 évadja, Xena, Angel, Buffy a vámpírok réme

Jelenleg ezeket a sorozatokat nézem minden nap

X akták

Gyilkos elmék

Döglött akták

Elif

Ezeket pedig hetente 1 résszel, ami épp aktuálisan kijön

Kurtizánok kora

A place to call home

Szulejmán

Family guy

Agymenők

Young Sheldon

Lazíts Kevin

Amerikai horror story

Law and order SVU

És ez még nem teljes lista lesz, lassan elkezdödik még pár sorozatom új évaddal októberben (Riverdale, Supernatural, South Park). És jövőre is fognak még kezdődni olyan sorozataim akiket nézek csak épp szünetel 2 szezon között. Pl Rólunk szól (megvárom a szinkront), A szolgálólány meséje, Válás, Timeless, van bőven:)

Nos igen, a magam részéről megszerettem a török sorozatokat is, azokat tavaly kezdtem el. Volt amit nagyon imádtam, volt ami tetszett, és volt ami kevésbé. Változó:) Egyébként mindent neten nézek. A férjem is nagyon szereti a sorozatokat, ő is néz párat egyedül (zöld íjász , Flash, Westorld, A holnap legendái, Into the badlands)  a Supernatutalt és a Trónok harcát pl együtt  nézzük, illetve a Lucifert is, plusz majd jövőre tervben van közösnek a Walking dead januártól.  

Előzmény: Ilhilla (4)
-kozi- Creative Commons License 2018.09.27 0 0 5

Agymenők is nagyon jó. Bár az 5.-6. szezon után kicsit jóbarátokosodik.

Azaz ha a kocka megszerezte a jócsajt, utána már nem nagyon lehet röhögni rajta.

Előzmény: költekező (2)
Ilhilla Creative Commons License 2018.09.27 0 0 4

...és Neked mi a kedvenced, mit nézel?

Előzmény: cujo0227 (-)
Ilhilla Creative Commons License 2018.09.27 0 0 3

Én sorozatok terén szinte "mindent néző" vagyok, kivéve a mexikói és a török sorozatokat, utóbbiakban az az idegesítő zene és a cselekményt húzzák, mint a rétestésztát, nem tudom elviselni! 

Ha egy sorozatra rákattanok, rögtön nézem, nincs-e a net-en, mert a tv-ben a reklámok kiidegelnek! Pl. a Sorozatbaráton néztem az "Amynek ítélve"-t, a "Dowton Abbley"-t, a "24"-t, a "Született szobalányok"-t stb. Ezzel csak az a baj, ha elkezdem nézni, nem tudok leállni és -ha tehetem- egyben megnézek 5-6 részt is! :-)

Az RTL-en tetszett legutóbb a "Szemfényvesztők", korábban a "Castle", amíg át nem ment hülyeségbe.

Imádtam az un. "nőknek való" sorozatokat, pl. anno a "Született feleségek"-re és a "Szex és New York"-ra nem sajnáltam a pénzt, azokat DVD-n néztem!

költekező Creative Commons License 2018.09.27 0 0 2

Tvben a Lucifert nézem, de megnéztem az Agymenőket is jó párszor.

Letöltve az Amynek ítélve címűt, mert nagyon hiányoznak a jogi sorozatok manapság.

Tervezném, hogy nézek egyet, de nem adnak.

Ja és a Mi kis falunk:))

-kozi- Creative Commons License 2018.09.27 0 0 1

Jóbarátok forever!

Na meg Így jártam anyátokkal, két pasi meg egy kicsi(szigorúan csak Charlie-ig) 

Vajk Creative Commons License 2018.09.26 0 0 0

power 1-3. évad

cujo0227 Creative Commons License 2018.09.26 0 0 topiknyitó

Sziasztok.

Várok ide minden sorozatrajongót, sorozatfüggőt, sorozatkedvelőt, aki megosztaná a kedvenceit, hogy épp mit néz, mit tervez utána.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!