Meghibásodásra hajlamos-e? Illetve ha lelölvik azt a részt ahol eléri az internetrádiót akkor mit lehet tenni? (állítólag most az airable oldalt használja adatbázisnak) láttam a neten egy hibás példányról videót, hogy újraindul és nem működik random időközönként.
Gondolom már késő, de én egy Kenwood CR-ST100S rádiót vettem úgy egy éve, és teljesen jó.
Legalábbis a vele együtt rendelt ilyen https://www.amazon.de/dp/B0B7785Z5D rádióhoz képest (nem szoktam ilyet csinálni, de gondoltam rendelek kettő jónak tartottat, aztán a jobbikat megtartom ;-) Nem egy hifi cucc, de elfogadhatóan szól, elég gyors, nem akadozik semmi, és már 2x kapott firmware frissítést.
A Pioneer eddig valszeg fizetett a vTunernek, idéntől már nem, mert leállt az ilyen gyártmányú házimozi erősítőkön a netrádió.
Szerencsére van egyszerű megoldás: a yTuner, ami a helyi hálózaton emulálja amit a vTuner csinált, lényegesen gyorsabban, megbízhatóbban - és nem utolsósorban persze ingyen.
Az alábbiakat próbáld meg, remélem tudtam segíteni!
If the problem happens around the song change, then we have a solution to this, but it is technical. From your router, in the firewall section, try to ban the domain: coverartarchive.org We were told that some devices access this site. airable has no control what the radio does in the background.
Ha LAN kábellel és másik routerrel is csinálja, írni kell a Telestar supportjának. Néha a gyártók olyankor is elővarázsolnak egy firmwaret a sublótból, ha az amúgy nincs kint a weboldalon.
Egy éve vásároltam egy Imperial Dabman i205 tip. netrádiót, WiFi hálózatot használ. Körülbelül tíz hónapig kifogástalanul működött, majd elkezdtek a rádiók "szakadozni". Mindegyik, akár magyar akár külföldi a következőképpen: műsor > csönd (pár sec vagy hosszabb) > kapcsolódás > bufferelés (pár sec) > műsor (újra). Ezt játszotta tíz perc alatt akár többször is, majd pl. egy óráig hibátlan. Az esetek teljesen random módon történnek. Először a routert gyanúsítottam, de a többszöri újra konfigurálás után is ue. történt. Természetesen a rádiót is reseteltem, de semmi változás nem történt.
Egy időben ugyanazon adóval egy másik IR hibátlanul műxik ua.-ról a routerről... Nincs több ötletem. Valakinek esetleg? Köszönöm előre is.
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Vany egy Auna wifi rádióm. Hónapokig hallgattam ugyanazokat a csatornákat gond nélkül. Mostanra viszont folyamatosan szaggat. Percenként kapcsolódni akar, teljesen hallgathatatlan....viszont van olyan amit szépen visz. Próbáltam frissíteni de nem lehet. Újrakapcs nem segít. Nincs ötletem....
Várj pár hetet a vásárlással, hogy lesz-e firmware frissítés. Az Airable-en egyébként egy csomó magyar adó van. (Kérdés, hogy a szintén Frontier alapú távvezérlő alkalmazással mi lesz.)
Pontosan olyan. A hangja zseniális, Airplay, Spotify és webrádió is megy a mai napig.
Két apró negatívumot tudnék említeni: kikapcsolás után nem játssza le automatikusan az utoljára játszott webrádió-állomást (az újabb Yamahák igen). Kézzel kell újra kiválasztani, de persze vannak bookmarkok. A másik, hogy ez még nem tud MusicCast-ot, azaz csal a régi app-pal lehet irányítani, amit már nem fejlesztenek (NP Controller):
Most még megy az app, de ki tudja meddig. A webrádiós része vTuner-es, az még jó darabig menni fog. Ha nem zavarnak ezek a hátrányok, akkor ez a modell használtan most már elég olcsó.