A történelmünk során mindig számíthattunk a "sógorokra"...
Mádéfalvától ...Haynaun át , az Ivh lezárásáig.
Az osztrák kancellár elindítaná az uniós eljárást, és kitenné Orbánékat a Néppártból
https://index.hu/kulfold/2018/09/11/sebastian_kurz_unios_eljaras_orban_hetes_cikkely/
A CEU Egyesült Államokban is futó képzéseit már akkreditálták Bécsben, így annak nincs akadálya, hogy a 2019-20-as tanévtől ténylegesen beinduljon az oktatás az osztrák fővárosban, de úgy tudjuk, az egyetem vezetése további képzéseket is akkreditáltatna. Ezek logikusan a Budapesten zajló képzések lennének, de ezzel kapcsolatban egyelőre nem közölt konkrétumokat a CEU.
Most köszönettel tartozunk a labancnak , jó hagyományaira alapozva befogadnak minden menekülő bűnözőt , gyilkosokat mint Kun Béláék , csalókat mint Prinz Gábor, vagy egy nemezetközi csalót is mint a kamu NY CEU......
"...: immár ismerjük mindketten a becstelenséget is, amit újabban Kurznak (is) hívnak. Mi pedig ismét gazdagabbak lettünk egy tapasztalattal: Soha ne bízz az osztrákban!.."
---
Bizony: az osztrák becstelenség új mértékegysége a KURZ. 1 Kurz vagy 2 Kurz....
Ez azért is időszerű, mert a MÉTERNEK is új definíciója van, és a KURZ becstelenségi mutatót is hozzá ildomos definiálni...
Végre egy dicsérhető gesztus a labancoktól. z 1919-es vörös terror pribékjei után , Jászi Oszkár és társai , befogadják Kun Béláék tejtestvéreit a kamu CEU nagykert.
Hivatalosan nem az ingázó magyarokkal akarnak kiszúrni a burgenlandi hatóságok, hanem az illegális migrációt akarják megakadályozni azzal, hogy a tartomány határán lévő 60 átkelő közül 35-nél megtiltották az autóval való áthaladást. Az intézkedés ettől függetlenül sok ingázó életét nehezíti meg. Nagyobb kerülőt kell tenniük, és az engedélyezett határátkelőknél reggel nagyobbak a sorok.
Mint megírtuk: a burgenlandi hatóságok összesen 35 magyar és szlovén határátkelőnél helyeztek ki olyan táblákat, amelyek megtiltják az autók, a teherautók, a buszok és a motorok áthaladását. Ezek közül 14 a magyar–osztrák határon van. A kisebb átkelőkön csak gyalog, biciklivel, traktorral, esetleg lovon lehet áthajtani. Aki megsérti a szabályt, az 2180 eurós bírságot is kaphat.
Mondtam én hogy sunyi Olli megvédi a magyar ellenes osztrak lepeseket is ha éppen Orbán támogatja
Ne brummogjon már hüleségeket. Nem védtem meg senkit csak a tényt rögzítettem. Nem a heverját védi , hiszen az FPÖ-t az osztrákok választották , és ez csak egy tervezet. Mondjuk elég sunyi tervezet , hiszen a magyar munkavállaló ugyanúgy befizeti a járulékokat mint az osztrák. Tehát ezért fordulna a bírósághoz a magyar kormány amint azt bejelentették.
A szélsőbalos ( nazi ) liberálisok mondják meg ki szélsőjobbos , ki jobbos ?? Nagyon jó. Az osztrákoknál ez még csak egy javaslat amit a kormány javasol amiben az ÖVP is benne van.
( Az FPÖ 26 %-ot kapott !!! ) tehát ne brummogjon le ennyi osztrákot.
Az FPÖ kampánya, bár a muszlim vallásúak ellen hergel, valójában legnagyobb számban a magyar munkavállalókat sújtja.
A kimutatások szerint Ausztria 132 ezer, nem osztrák területen élő gyermek után fizet családi pótlékot. Ebből 40 ezer magyar – a legnagyobb arányban hazánk fiai vannak az érintett körben. Ezt viszonylag könnyű belátni: Nyugat-Magyarország egyes régióban szinte minden felnőtt Ausztriába jár dolgozni, míg gyermekeik idehaza járnak óvodába, iskolába. Az FPÖ-nek hála, most ők kapnak majd jelentősen kevesebb pénzt, noha:
– a családi pótlékot az osztrák költségvetés részben az ő befizetett adóikból állja,
– gyermekeik semmiféle tényleges terhet nem jelentenek az osztrák államnak, hiszen nem vesznek igénybe ingyenes, osztrák szolgáltatásokat.
Ausztria lezárt 35 magyar határátkelőhelyet 2018. október 24. 20:20 Burgenland 60 határátkelőhelyéből 35-öt lezárt az autósok előtt - szúrta ki az Index a Heute híradását.