Helló, Egyszer felvetettem a barna lapot, amit a suttyóságra lehetne adni. Ezt adtam volna Rice-nak is meg meg Camavingának, nem sárgát. Ja lehet, hogy Rice sárgája nem tűnt túlzásnak ehhez képest. Mindenképpen suttyóság.:))
Nem tudom, de nekem nem tűnt annyira soknak, amíg elfutott a labdával és azután visszaadta. Igen kicsit elhúzta, de mindegy is, megkapta és kész.
Azért azt a lökést visszanézném veled. Én nem emlékszem, hogy homorított volna. Simán előrefelé esett el homorítás nélkül. De lehet, hogy rosszul emlékszem.
1, Pool-PSG: nem tudok állást foglalni (nem nézek ilyen meccset)
2, Barca piros teljesen egyértelmű, jogos (utolsó ember, gólhelyzetben)
3, Camavinga piros. Teljesen jogos!
Pigi! Nem is értelek! Hétvégén beszélgettünk és azt mondtad milyen egy "tapló" a Rice mert egy bajnoki meccsen a szabadrúgás elvégzésekor arrébb pöccintette a labdát és jogos volt a második sárga? (Pedig ha megnézed azt a felvételt szerintem Ő csak be akarta tenni a lábát a labda elé - ami egyébként ugyanolyan játékkésleltetés) A Madrid meccsen a spori mutatta is, hogy ez volt a második! (pedig ilyen nincs a szabálykönyvben). Szóval teljesen jogos a sárga (és ha az a második akkor piros)
Jó lenne ha a játékvezetők következetesek lennének, lenne egy pár meccs ahol villan a piros és megszűnne ez!
4, Mikor a 16-ososn belül ráléptek a Sporting játékos lábára? Véleményes, de simán adható! Ha fordítva történt volna minden bizonnyal jobban háborognék!!! A második esetnél Jimbóval értek egyet! Sárga lap és szabadrúgás kifelé! (még hozzá sem ért és már homorított is a portugál)
Egyébként valóban nagyon sok hibával vezette a tegnapi londoni meccset a spori. A legfájóbb, hogy annyi pénzért amit kapnak érte végezhetné jobban is a munkáját!!
1., A PSG-től vették el, nem a pooltól, de így van, kontakt volt a térdnél. Vagy a poolnál is volt hasonló eset?
2., Szerintem ez oké. Utolsó ember, kapuratörő játékos, volt kontakt.
3., Semmiképpen sem sárga. Nem volt sárgát érő fault, a lebda elvitelére sem adtam volna. Szerintem ez szigorú volt.
4., Két 11-est nem adtak meg. Súlyos hiba, mert a meccs végkimenetelét befolyásolta ezzel.
Fargó is sorolta a bírói tévedéseket tegnap. Abban még Dani Olmo elleni szabálytalanság is volt. 11-est érő. SZerintem abba a meccsbe is úgy fújtak bele, hogy a meccs kimenetelt befolyásolóan.
1. A Pooltól szerintem elvettek egy 11-est, az első kontakt az, hogy elrúgja a védő a pont kitámasztó lábat...
2. A Barca kiállítás igencsak véleményes
3. Camavinga kiállítása is elég véleményes, bár a "játék késleltetéséért" sárga jár... bár minden esetben egyformán járnának el
4. A Sporting nem kapott meg egy 11-est a lökésnél, de ha nem volt lökés, akkor miért nem kapott sárgát Araujó megtévesztésért? mindenképpen hibás ítélet
Elég kritikus szoktam lenni a játékvezetőkkel. Valóban voltak hibái, de nem érzem, hogy lejtett volna a hazai pálya. Sőt! Az a könyökös..... nem volt szép.
Abban viszont teljesen egyetértünk, hogy nagyon jó kis meccs volt
Nagyon rendes tőled ezek az apró gesztusok. Egyetértek a korrekciókkal. Mussó eddig 5 védésnél tart. Azért remélem egy 11est befújnak már végre. Nem a Barca felé lejt ez a pálya.
Nem túl jó mostanában a 6.érzékem. sikerült az OTP-ből is kiszállni még múlt hét vasárnap előtt 37500-nál, most ugye 44400, de nem adom fel, tesztelem a megérzésem ismét. :)