Sokan fanyalognak a magyar foci csak viszi a pénzt, nem vitatva az általános tapasztalatot, igenis létezik megoldás. Csak venni kell egy nagy levegőt és lépni...
Egy ujpuskas stadion ketszaz milliardba kerul. Evi tiz meccset es otvenezer nezot feltetelezve ha fejenkent tizezer forint hasznot vagnak zsebre a bevetelbol, negyven ev alatt meg is terulhet a befektetes. De ehhez meg is kene tanulni focizni. A boldog bkeidokben is csak evente ot hatszor volt elthaz a klubbok.altal utalt nepsztadioni kettosmeccseken, fradivasashonveddozsa.
Szerintem azzal törődj, hogy mit írtam, egyetértesz vele, vagy sem. Mi közöd ahhoz, hogy ki vagyok? Nézd meg az adatlapomat, és érd be annyival,ott leírtam ami rád tartozik. Egyébként meg nem érdekel melyik oldal troll-ja vagy.
Egyetértek. 15 éve egy baráti társaságból a srác a BLASZ II-ben focizott, 70k-t keresett. A gyereknak akkora arca volt mint ide Lacháza. 0 alázat, 100% arc. Focisták, ezekbe bűn egy fillért is költeni.
Az év üzlete: 18 játékosát 10 kecskére cserélte egy török focicsapat
Elkeseredett lépésre szánta el magát a török, Gülspor nevű ifjúsági focicsapat, annak érdekében, hogy valamiféle profitot termeljen. Az amatőr futballklub 18 játékosát eladta, a bevételéből pedig tíz kecskét vásárolt, mert az állatok több pénzt hoznak, mint a sportolók. A klub vezetője a helyi CNN-nek beszélt az üzletről és elmondta, abban reménykednek, hogy a kecskék teje és húsa álladó bevételt fog termelni, amiből fenn tudják tartani és fejleszthetik majd a csapatot.
Persze nem 10 kecsével akarják megmenteni a klubot, tenyészteni is szeretnék őket és számításaik szerint hat év múlva már 140 kecskéjük lesz, ami már egy stabil bevételforrás lesz. Ez a szám pedig közel annyi, mint ahány játékosuk van, ugyanis a Gülspor csapatának jelenleg nagyjából 150 tagja van.
Nagy szükségünk van az állandó, saját bevételre, hiszen semmilyen állami és szponzori támogatást nem kapunk, a gyerekek számára viszont minél több befektetésre van szükségünk
- magyarázta a klub elnöke, Kenan Büyükleblebi, aki nagyon reméli, hogy ezzel az üzlettel képes lesz megmenteni a csapatot.
A Gülspor egyébként az ország egyik legrégebbi fociklubja, 1954-ben alapították.
Csak az a kérdés, hogy adna-e valaki egy magyar csapatért tíz kecskét?