Kérdések, válaszok, vélemény és tapasztalat csere a jelenleg épülő Gyöngyház 2 társasházra vonatkozóan (XIII. kerület Kartács és Csata utca sarka). Érdeklődőket és leendő lakókat is várunk, továbbá a Gyöngyház társasház lakóit/tulajdonosait is várjuk az azonos építtető miatt!
Sziasztok! Van más is aki a Gyöngy 2-ben vett lakást? Érdekelne, hogy másoknak milyen készre jelentési határidőt adtak az előszerződésben/végleges adásvételiben, illetve, hogy a beruházó mennyire kommunikáció kész?
Gondolkozom, hogy vennék egy lakást ingatlanos javaslatára a Gyöngyház 2 projektben. Nagy504 mit értesz az alatt, hogy sokadjára nem adják át a lakásokat? Úgy tudom, ha sokat csúszik az átadás, elállhatsz a szerződéstől. Vagy ez nem így van? A kötbért rendesen fizetik? Mik a tapasztalataid a céggel és az építkezéssel kapcsolatban? Használatbavételi engedélyt megkaptátok már?
Szuper ötlet!Nagyon érdekelne engem is-aki a Gyöngyház1 projectbe voltam olyan bátor és "beszálltam-,hogy a Gyöngyház 2.leendő tulajdonosai nem aggódnak,ha látják a Gyöngyház 1.ún. "Referencia ház" sokadik át nem adását??
Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy az Gyöngyház 2 (XIII. ker) leendő lakóit összehozzuk vélemény és tapasztalat csere céljából. Amennyiben Te is érdeklődsz a lakások iránt, esetleg már leszerződtél, kérlek oszd meg a tapasztalataidat, így segítve egymást.
Továbbá várjuk a Gyöngyház (1) tulajdonosait is véleménycserére, mivel az ő beruházójuk is az Imperial Home Ingatlanfejlesztő Kft.
Milyen volt a burkolatok kiválasztása, egyedi kéréseket mennyire könnyen teljesítettek és a talán a legfontosabb volt-e csúszás a projektben vagy időben átadásra került.
Jó beszélgetést és hasznos információ cserét kívánok mindenkinek.