Keresés

Részletes keresés

Bromhold Creative Commons License 2021.05.01 -2 0 103

vitaindítónak javaskom elolvasni a belinkelt cikket.

 

https://zoom.hu/hir/2018/08/05/gendersemleges-neveles-mit-is-jelent-ez-pontosan/

 

 

Kollega, eddig jutottam csak a topiknak az olvasasaban, de maris latom hogy a topikfejlecben allo homlok egyenest  all azzal amit Te kikaptal ^ itt, hiszen Te magad hasznaltad a tudomany-szot >

 

szerintem szinte senki nem tudja, mivel foglalkozik a genderrel foglalkozó tudomány. se pró, se kontra. hátha okosabbak leszünk, ha egy kicsit körüljárjuk.

 

de teljesen elfelejtetted magat a gender-t deffinialni.

 

 

PS.:  ha meg elökerülsz -mert a topik ahogy latom alszik- legy olyan kedves es potold mar a hianyossagot, vagyis deffiniald legyszives a gender-szot (es a tudomany-kontextust amit magad tettel le a topikfejlecben, nem elfelejteni itt ugye).

 

Üdv: Bromhold

Előzmény: tombadillo (-)
tombadillo Creative Commons License 2018.09.13 0 0 102

először tételesen akartam válaszolni, de mi értelme lenne. 

 

így csak annyit kérdeznék. mi köze van ennek az egész marhaságnak bármihez?

Előzmény: 5496 (101)
5496 Creative Commons License 2018.09.13 0 1 101

Brit transzgender aktivisták szerint a Gulag lágerei valójában kellemes rehabilitációs központok voltak

A brit transzgender aktivisták és a radikális feministák háborújának a melléktermékeként az egyik a transzneműség mellett érvelő londoni ballib csoport azzal az újszerű történelemszemlélettel állt elő, amely szerint a Szovjetunió gyilkos kényszermunkatáborai, a Gulagok valójában kellemes rehabilitációs és oktatási központok voltak.

A valóság és a történelmi tények soha sem érdekelték a balliberálisokat az elmúlt 100 évben és sajnos ezt a hagyományt követik a mai napig. 

Történt ugyanis, hogy a transzneműek jogait védő aktivisták twitteres szóváltásba keveredtek egy feministával, Claire Grahammel. A Goldsmiths Egyetem feminista tanára azért került az aktivisták célkeresztjébe, mert tiltakozott az ellen, hogy az önmagukat transzneműeknek nevezők is használhassák a nők számára fenntartott mosdókat és mellékhelyiségeket az egyetemen. 

Az elmérgesedett vitában – amely arról szólt, hogy nem nőnek született emberek női jogokat követelnek maguknak – a transznemű aktivistáknak az volt az utolsó megjegyzésük, hogy a velük ellentétes véleményen levő feministának a Gulagon lenne a helye. 

Amikor a feminista tanár ezen felháborodott, akkor a transzneműek mellett kampányoló aktivisták azt közölték vele, hogy nincs min felháborodnia, hiszen a Gulag munkatáborai egyáltalán nem voltak kegyetlen vagy halálos helyek, hanem valójában kellemes rekreációs és oktatási központok voltak, amelyek alapvetően a beutalt emberek gondolkodásának a megváltoztatását szolgálták. 

A transzneműek mellett kampányoló aktivisták szerint a Gulagok olyan nagyszerű helyek voltak, ahol a fogvatartottak oktatásban, képzésekben részesültek, és élvezték a lehetőséget, hogy klubokban, sport- és színházi csoportokban vehettek részt.

tombadillo Creative Commons License 2018.09.09 0 0 100

mindig zavarba jövök az önjelölt prófétáktól meg a vallási extázistól. mostanában a végeredmény általában valamilyen pénzlehúzás, vagy szexuális eltévelyedés.  

Előzmény: medve talp (99)
medve talp Creative Commons License 2018.09.09 0 0 99

Jogos a kérdés!

 

 

 

2018/09/05/a_miniszterelnok_fianak_gyulekezete_edzett_ferfiakat_keres_mennyasszonynak

  

 

  • Női ruhába kell öltözniük, mi lehet ennél genderebb?
  • a Fidesz mereven elutasító álláspontja a homoszexualitással szemben (nem ismerik el az egynemű családokat például), legalábbis zavarbaejtő a miniszterelnök fia által alapított vallási gyülekezet felhívása, amelyben edzett férfiakat keresnek menyasszonynak, mert a lányok már bizonyítottak.

 

tombadillo Creative Commons License 2018.08.27 0 0 98
Előzmény: tombadillo (97)
tombadillo Creative Commons License 2018.08.19 0 0 97

az elejét is a dk-ból kirúgott hülye találta ki, vagy az saját?

Előzmény: az isteni Higgs bozon (96)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.08.18 -7 0 96

A genderfasizmusnak sajnos sokkal veszélyesebb céljai vannak minthogy az eleddig megvetett, az eldugott bárokban egymás között művelt aberrációjukat normalitássá emelve az egész társadalomból merítsenek maguknak áldozatokat (bocsi: partnert). E tébolyhadsereg csak sokoldalú eszköz. Egyrészt a fehér ember szaporodásának csökkentésére, másrészt a behívott barbároknak ürügyet szolgáltatni, hogy “joggal” töröljék el az ilyen elzüllött országokat, és állítsák “helyre” az egy hím és 4 alávetett nőstény 1400 éve meghirdetett állati szintű “etikát”.
Mégcsak a figyelemelterelés és a tanult tehetetlenség kiváltása sem a végcél, csak kellemes eszköz a háttérhatalom számára.
Sokkal borzalmasabb tervük az, hogy kiirtassák a nőt kompletten. Egy olyan fajt akarnak kialakítani mint a darazsak és vándorhangyák, az örökké rabszolgaként dolgozók nyakán élvezkedő szűk, és szaporodást is irányító herék kétpólusú társadalmát. Csakhogy a hímekből.
Az, hogy a biológia ezt sose fogja eltűrni, és elpusztítja az ilyen konstruált lényeket – vagyis a valóság – ezt az egymás között házasodó, ezáltal “tisztavérű”, genetikailag és szellemileg mára elkorcsosult párezer fős titokban mesterkedő pénzhatalmi családot nem érdekli. Ezek azt hirdetik magukról, sajnos el is hiszik, hogy különlegesek, valami földönkívüli társasághoz tartozók, és ezerrel tolják titokban a génmanipuláló, mesterséges méh és méhátültetéssel ivartalan, klónozással szaporítható ember-hangyakísérleteket.

 

 

Sütő László,(orvos) a Baranya Megyei Közgyűlés DEMOKRATIKUS Koalíció (azóta DEMOKRATIKUSAN kirúgott) képviselője.
2015 júl. 07
„az orvostudomány minden kromoszóma rendellenességet betegségnek tart, nem lehet kivétel a nemi kromoszómáé”. „A szexualitás a fajfenntartó ösztönön alapul, ergo férfi és nő között természetes. Utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell !! Amúgy nem érdekel ha valaki a szőrös, fekáliás végbélnyílásra gerjed, de ez legyen a magánügye! Az én toleranciám odáig terjed, hogy betegségnek tartom !!”

Aki mer az Creative Commons License 2018.08.17 0 0 95

társadalmi nem (gender) fogalma alatt nem a biológiai nem elvetését és a nemi identitás önkényes megválasztását értjük, hanem a nemek társadalmi helyzetét, a társadalmi nemiszerep-elvárásokat és nemi sztereotípiákat.

 

A társadalmi nemek tanulmánya, a gender studies elsősorban ezekkel foglalkozik, nem pedig vélt vagy valós LMBTQ jogi törekvésekkel.

tombadillo Creative Commons License 2018.08.15 -1 0 94

miért is?

Előzmény: Törölt nick (93)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.15 -1 1 93

te is szereted közszemlére tenni hogy nem érted amit olvasol, próbáld újra.

Előzmény: tombadillo (90)
tombadillo Creative Commons License 2018.08.15 -1 0 92

amit a társadalomnak a saját jól felfogott érdekében ki kell egyenlítenie valahogy. 

Előzmény: gitana19 (91)
gitana19 Creative Commons License 2018.08.15 0 0 91

Amíg csak a nők tudnak szülni, addig maradnak az egyenlőtlen (mondjuk úgy, nem egyforma) feltételek. 

Előzmény: tombadillo (90)
tombadillo Creative Commons License 2018.08.15 -1 0 90

tgm szerint a szociológia a társadalmi egyenlőtlenségek vizsgálatát kezdte kutatni, és ezzel szembe került azok haszonélvezőivel, akik szerint - még szép - azok tök jogosak, minden úgy van jól, ahogy van, a status quónak már a vizsgálata is természet, isten, meg minden ellen való vétek. mostanra odáig jutottunk, hogy ebbe már nem nagyon lehet belekötni, ilyen szempontból megvívta a maga harcát, és győzött, elfogadott tudományterülertté vált.

a gender kutatás korábbi szakaszban van, még rá lehet mondani, hogy hülyeség, a természet elleni támadás. pedig az nehezen vitatható, hogy a nők a történelem során csökkenő mértékben, de másodrendűnek számítottak. eredetileg még lelkük sem volt, nem örökölhettek, nem volt választójoguk, stb. csakhogy a világ fejlődésével a nemi szerepek változnak, ma. legalábbis a fejlett világban, nem kell attól tartanmi, hogy a szomszéd törzs erős férfiai átruccannak hozzánk a férfiakat lebunkózzák, a gyenge nőket meg elviszik, hogy a saját genetikai állományukat vigyék tovább.  szal kicsit kisebb a jelentőséga az izomnak, és több a - többönek. a legtöbb (igazából az összes) olyan szempont, ami miatt a nők nem azonos feltételekkel állnak a társadalomban, munkaerőpiacon, családban, kezelhető, és ez mind a két nem érdeke egyébként.

 

márpedig ha változnak, akkor kutatni is lehet (kell). a politikát meg kurvára nem tgm húzta rá egy relatív új tudományra, hanem pártunk és kormányunk. 

Előzmény: Törölt nick (89)
Törölt nick Creative Commons License 2018.08.15 -1 0 89

na egy másik hülye

 

az egyenlőtlenségek és a különbségek kutatásából nem következik szükségszerűen az átpolitizáltság

a szociológia nem csak ezt kutatja, és már rég nem ott tart, pláne nem ott kellene tartson mint anno a 19. században, mikor de facto megszületett

 

tgm is faszságokat ír, mondjuk ő sem szociológus hanem ideológus, esszéista publicista

Előzmény: tombadillo (86)
tombadillo Creative Commons License 2018.08.14 0 0 88

akkor a szociológiát is be kell tiltani?

Előzmény: Aurelius Respectus (87)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2018.08.14 0 0 87

Ez a folyóirat volt a Tanácsköztársaság egyik szellemi előkészítője, a Galilei kör mellett.

Előzmény: tombadillo (86)
tombadillo Creative Commons License 2018.08.14 0 0 86

"A dzsendertanulmányokhoz hasonló módon okozott botrányt – gondoljunk a Huszadik Század c. nagyszerű folyóirat viharos történetére – az egyik legújabb tudományág, a szociológia fölbukkanása, amely szintén az egyenlőtlenségeket és különbségeket kutatja, s amely együtt indult a szociális és kulturális antropológiai kutatásokkal"

a lenti cikkből.

tombadillo Creative Commons License 2018.08.13 0 0 85
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.08.13 -6 0 84

Kunhalmi Ágnes bement az ATV stúdiójába, és elnyilatkozta magát a genderek nagy védőjeként. Elárulta nekünk, miről is szól a genderszak és miért van arra szükségünk. Nekünk. Érvelését azzal támasztotta alá, hogy neki két cicije van és ezért kevesebb a bére. Szegény, a jelek szerint a saját fizetésével nincs tisztában, mert az ugyanannyi, mint azoknak a kollégáinak, akinek nincs cicije. 

tombadillo Creative Commons License 2018.08.13 0 0 83
Aki mer az Creative Commons License 2018.08.13 0 0 82

neutrollok helyett itt van egy kis érdemi infó hogy mit szüntet be a rákosista nemzetpusztító fidesz:

 

 

„egyértelműen és kifejezetten rögzítette, hogy szakmailag indokolatlanak tartja, hogy szakmai egyeztetés nélkül egy olyan, az összes szakmai szűrőn megfelelt mesterszak kerülne megszüntetésre, amely hosszútávon biztosíthatja olyan szakemberek utánpótlását, akik a férfiak és nők közötti társadalmi viszonyokkal és egyenlőtlenségekkel, így a család és a népesedés kérdésével, mindezek magyarországi és globális gazdasági és kulturális okaival és következményeivel foglalkoznak”.

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.08.13 -3 0 81

Nem vicc: A svéd hadsereg mostantól genderhadsereg

http://breitportal.hu/2018/08/08/sved-hadsereg-gender/

fák, juh, madár2 Creative Commons License 2018.08.13 -1 0 80

Előzmény: fák, juh, madár2 (78)
az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2018.08.13 -4 0 79

A GENDERISTÁK HALÁLRA ÍTÉLNÉK MAGYARORSZÁGOT

A libtardok össze akarják zúzni a keresztényi kultúrákat, hogy aztán leigázzák polgárait, elfoglalják az öntudatától így megfosztott társadalmak területét, azok számára nagyon is fontos dolog a genderizmus terjesztése.

Az sem véletlen, hogy ennek az oktatása először a sorosista CEU-n jelent meg.  Mint ahogy az sem, hogy ennek az egyetemnek az egyik tanára, Pető Andrea az első magyar kutató, aki megkapta az Európai Tudományos Akadémiák Szövetségének az elismerését, amellyel Európa szellemi és kulturális sokszínűségét gazdagító teljesítményeket díjaznak. (Hasonló a hasonlónak örül.) A kitüntetett Pető Andrea a sokszínűség jegyében volt képes a minap azt nyilatkozni, hogy „azok a gyerekek, akik egynemű családokban nőnek fel, nemhogy nem sérülnek, hanem éppen ellenkezőleg, bizonyos képességeik felülmúlják azon gyerekekét, akik hagyományos (férfi-nő) családban cseperednek fel”. Pető szerint a rugalmasság és a nyitottság ezek a bizonyos képességek. Nyitottság a rosszra, rugalmasság a deviáns élethelyzetek elfogadására. Arra, hogy amikor például egy kislány az édesanyjától kéri a játékát, akkor a nyitott és rugalmas gyereknek örömmel kell fogadnia a szakállas „anyuka” baszbaritonját a fürdőszobából: „máris hozom a versenyautódat, kicsim!”.

 „Akit alávetettségbe akarnak taszítani szülőföldjén, akit ki akarnak forgatni anyagi és szellemi javaiból, annak akaratát úgy akarják megtörni, hogy először megtörik és összezavarják a tudatát. Megtámadják a nemi, családi, vallási és nemzeti önazonosságát, meg akarják hamisítani a múltját és el akarják venni a jövőjét. Vagyis az áldozatot úgy összezavarják, hogy már szó szerint azt se tudja, fiú-e vagy lány, honnan jön, hová tart és kihez tartozik”.

Kövér László pontosan megfogalmazza azt, amit a magyar néplélek érez gender- és migránsügyben egyaránt. A két gyilkos kór ugyanis egy tőről fakad. Előbbi a polgárokat, utóbbi a nemzetet veszi célba és Magyarország lenne a zsákmányuk.

Ha a marxizmust megfutamítottuk, akkor mai, újratöltött változatának, a liberalizmusnak a halálvirágait is el kell tudnunk pusztítani. Ehhez fontos lépés a gender szakok mielőbbi beszüntetése.

fák, juh, madár2 Creative Commons License 2018.08.13 -1 0 78
Előzmény: Ordas (75)
jogértelmező Creative Commons License 2018.08.13 0 0 77

A jó gazda ismérve, hogy gyomlál és nyeseget.

nooormális. ? Creative Commons License 2018.08.13 0 0 76

Fidesz talpasai támadásba lendülnek , de ellenség nincsen csak a levegőt püffölik 😆😆😆

Ordas Creative Commons License 2018.08.13 0 1 75

Ez a gendertan egy áltudomány. Ami a szocializmusban a marxizmus-leninizmus volt, az a liberálisoknál a gendertudomány. Értéktelen diploma, értéktelen szakma. Még a bölcsészetnél is értéktelenebb :-) 

3x_ Creative Commons License 2018.08.12 -1 0 74

Én csak annyit szeretnék mondani, hogy boldog születésnapot kívánok a ma 88-ik évét betöltő Soros Györgynek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!