Keresés

Részletes keresés

originalqszi Creative Commons License 2018.12.07 0 0 6

Aztán rájöttem, hogy nem is:DDDDD

originalqszi Creative Commons License 2018.06.12 0 0 5

Az, már vagy 40 éve:((((( Csak 35 évig tojtam rá:((( No jó, inkább nem tarottam a diétát!!!!! Aztán 5 évvel ezelőtt szembesültem, hogy a szemem sült be:DDDDD No jó, ill. nem jó, de hegek keletkeztek a jobb retinán------->lézerműtét, szürkehályog műtét mindkét szemen!!!! ÉS DRASZTIKUS DIÉTA!!!!! Rendszeres napi testmozgás!!!! A hemo cukrom azóta nem roszabb 7,5nél, volt 6,5 is:))))) 

A cukrom úgy lett felfedezve, hogy szülinapra kaptam 1 kg konyakos meggyet:)))) Másnap véradás volt és ott azonnal kiszúrták!!!!! Akkor még napi 200gr CHval is kordába lehetett tartani, ma már 100 is sok, gyógyszerek tömege mellett:((((((

Ez a túró dolog viszont új:(((( De jó hír, hogy a szombati túrógomboctól semmi bajom nem lett, igaz új technológiával készítettem:)))) 1/2 kg túró jól elkever, de alaposan 2 egész tojással és késhegyni szódabikarebónával, aztán jöhet bele a gríz és a búzdadara:))))

Szóval TIA, nagyon köszönöm:))))) utána nézek:)))))

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2018.06.09 0 0 4

Cukros vagy. Ezzel szerintem sürgősen menj el a dokidhoz (házihoz is akár) és mondd el neki részletesen, hogy mit tapasztaltál. Nem vagyok orvos, de hasonló élményem, igaz, látással kapcsolatos inkább, már volt. Ha ez ugyanaz, amit én átéltem párszor, úgy hívják, hogy TIA.

Előzmény: originalqszi (-)
originalqszi Creative Commons License 2018.06.09 0 0 3

Nem hiszem!!!! Hosszú hónapok alatt kellett rájönnöm:((((

Előzmény: forgione1 (2)
forgione1 Creative Commons License 2018.06.08 -1 1 2

Biztos, hogy nem volt még valami fehér por is belekeverve abba a túróba? :-))

Előzmény: originalqszi (1)
originalqszi Creative Commons License 2018.06.08 0 0 1

Köszönöm, de a hosszúsága miatt nem mondtam el, hogy gyerekkorom óta torkos vagyok és már akkoriban is szinte hetente rontottam el a gyomromat:(((( Ezt utólag úgy tudtam meg, hogy másnap a balszememmel balra 0o-tól semmit sem láttam:((((( Nagyon rossz érzés volt, aztán fél óra múlva jött a piszok fejfájás és a hányinger meg minden:((((( Persze ez idővel elmúlt, meg aztán cukros is lettem, úgy hogy 1re ritkábban rontottam el a gyomromat:))))) Viszont ez a túrós dolog!!!!! Ez hihetetlen volt, ez a tisztán olvasás, érthetetlen szöveggel:DDDDD Amikor pedig jó szöveg volt a lapon!!!!! Szóva ez az, amikor azt hisszük, hogy látunk, oszt mégsem látunk:DDDD

Előzmény: tuktikka (0)
tuktikka Creative Commons License 2018.06.08 0 0 0

Mindig az árt amit a legj0bban szeretünk.

Fő, hogy már rendben vagy.

Előzmény: originalqszi (-)
originalqszi Creative Commons License 2018.06.08 0 0 topiknyitó

Imádom a tejtermékeket és még sose volt bajom től...... no jó, 1x 1 áfonyás yoghurttól nagyon rosszul lettem:((((( Aztán másnap másodjára is:DDDD Azóta azt a márkát nem eszem:DDDD

Viszont a TÚRÓ!!!! Mondom, mindig imádtam:)))) Tavaly azonban észre kellett vennem, hogy evése után felpuffadok és még órákig nem jövök rendbe:(((( Néha hányingerem volt és rosszul éreztem magam!!!! No, gondolom pszihés:DDDDD De a napokban csak nem akart múlni a gond, no a maradékot reggel ettem meg, de tojással összekeverve és mikróban átsütve!!!!! Nem is éreztem semmit, de délután, szundítás után neki ültem a kadvenc kereszrejtvényemnek és, és, nem hittem a szememnek!!!! Teljesen mást olvastam a magyarázatból, mint szoktam:(((( 1xűen nem értettem, pl. 

a 22 fekete kockát 22... nem is tudom minek!!! Újra meg újra elolvastam és semmit sem értetem a szövegből, pedig tisztán olvastam:)))) Igaz a fejem kicsit furcsa volt:((((( Felálltam és ittam 1 kis vizet, aztán visszamentem és meglepetten láttam, hogy a szöveg teljesen OK, mint máskor!!!!!

Most már hiszek az UFO látásban:DDDDD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!