Keresés

Részletes keresés

Kaliz Creative Commons License 2018.06.08 0 0 2

Szia!

 

Én tavaly október óta nézem a cég működését és a vezetők hozzáállását.

 

Amit látok az alapján azt mondom, hogy a világ egyik legjobb vagy inkább a LEGES LEGJOBB üzletéről beszélünk, amivel tényleg segíteni tudunk magunkon és a többieken. Hozzájuthat mindenki ahhoz, ami számára fontos, legyen az akár pénz, autó, utazás, ingatlan, szabadság, barátság, társaság, önismeret és önfejlesztés stb. 

 

Sajnos a Magyar emberek nagy része a mai napig elhisz minden negatív véleményt és úgy csinálnak, mintha tényt hallottak volna, de nem néznek utána a dolgoknak.

Úgy járnak el, mint amikor bankot választanak.

Statisztikai adatok alapján kiderült, a többség azt nézi meg, hogy hol tud jól parkolni - feltéve, ha az ő lakóhelyén van esetleg több pénzügyi cég is, ha nincs, akkor beletörődnek abba, hogy "nincs több" és annál az egynél kötnek szerződést-, mert lusták egy olyan helyet keresni, ahol ár-érték arányban többet kap a pénzéért vagy jobban megfelel az elképzeléseinek.

 

A másik dolog, hogy mindig lesznek olyan emberek, akik nem mernek semmit sem csinálni és várják a sült galambot. Na, ők azok, akik mindig mindenben sikertelenek és mégis osztják az észt.

 

Kedves Pesszimista!

 

Nem ismersz és mint minden épeszű embernek neked is biztos az jut eszedbe: - Messziről jött ember azt mond, amit akar.

 

Így van!

 

De jó ha tudod!!! Én ügyvéddel és jogásszal is átnézettem a szerződést és a szabályzatot, mert számomra fontos, hogy biztonságos és legális legyen az, amire felteszem az életem. 

Ha számodra is fontosak ezek a dolgok (biztonság, legalitás, szabadság és akár egyéb tárgyi eszközök), akkor közöttünk a helyed és ha kéred csapatként segítünk az álmaid és vágyaid megvalósításában!

 

És még valami... 

 

 

Hiszem, hogy mindig meg kell nézni és jó alaposan meg kell vizsgálni, hogy kitől kapjuk azt a bizonyos "jó" tanácsot, mert olyan élet vár rád, amilyen a tanácsadódé!

 

Mire gondolok?

- Párkapcsolatban egyedülálló ember véleményére adsz vagy olyan mondandójára, aki boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban él?

- A pénzügyeidet egy hajléktalan vagy egy volt tanárod, esetleg a bankárod tippje alapján kezeled? 

- Esetleg egy olyan újságcikkre hivatkozol, ahol a szerkesztőség szabályzatában benne van, hogy a hír igazságtartalmát nem vizsgálják, mert, az az egyik újságíró magánvéleménye? 

 

Okos emberek a Magyarok. De jó lenne, ha néha gondolkodnának is!

 

További áldott és szép napot mindenkinek!

 

AllWorld Creative Commons License 2018.06.08 0 1 1

Na, tisztelt negativisták. Nem kell hogy hidjetek a SEN- ben. A gond az hogy az ilyen fajta ember saját magában sem hisz és ne is tud bízni senkiben. Akkor annak az embernek jó ott ahol van. Vannak viszont emberek akik szeretik azt amit csinálnak és amivel foglalkoznak, én is közéjuk tartozom, mert ez a cég csodálatos. A SEN programot 5 hónapja ismertem meg, azóta nagyon sok pozitív változáson nent keresztül. A SEN családi program be tud mindenki számára biztosítani egy jobb és szebb jövőt. Aki szeretne korektul utánna nézni a cégnek és annak hogyan működik, erre is meg van a lehetőség. Viszont, azoknak a kutyáknak amelyikek csak ugatnak bizonyítékok és érvek nélkül, azt üzenem: a kutyák csak had ugassanak a karaván úgy is tovább halad!

Vikocs Creative Commons License 2018.06.08 0 2 0

Szia! Én fél évvel ezelőtt találkoztam a programmal és beleszerettem! Az aki valójában hajlandó megnézni hogyan működik imádni fogja!! Valódi hatalmas segítség a családok számára. Mi benne vagyunk és imádjuk és közel 30 autót adták már oda 1 év alatt 70 országban a klubtagság mellé ajándékként miután ki lett termelve. A cég online eszközökkel foglalkozik, szoftver fejlesztéssel, teljesen hagyományos módon. Aki nyitott az újdonságokra és szeret úttörő lenni, annak nagyon jó! Ez a program minden család és egyén számára elérhető, hamarosan sorban állás lesz hol lehet elérni!! Én csak ezzel foglalkozom már!!!

DreamLifeHunter Creative Commons License 2018.06.08 0 1 topiknyitó

Sziasztok!

Valaki elinditotta már a SEN autós programját, ahol 3 évente lehet új autóba ülni KHR listásokanak is ? Van aki már használ SEN-es autót? Korrekt a cég? 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!