Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt szólítanám meg a 'bukott szamurájt', aki a minap közvetve már másodszor is békának nevezett, mondván, hogy bújjak vissza a kő alá...
Ha én 'béka' volnék, te bizonyára egy 'szépséges herceg'... Legyél, de gőgös ne...
Tisztelt (?) Micubisi Padzséró! Tudnod kell, hogy egy találós kérdés nem azonos a felkérdezéssel, ami számonkérést jelent... Tájékozódj, mielőtt kardot rántasz...
Révkomárom írta: mi a kérdés?... Én erre egy rejtvénnyel válaszoltam, egy minden számonkérést vagy szemrehányást nélkülöző találós kérdéssel...
Ó, bárcsak az eszed is úgy vágna, mint a (feltételezett) kardod...
Itt, és ezúton szeretnék minden engemet plusszolónak jó egészséget, sikereket kívánni... De természetesen az engem mínuszolóknak sem kívánok rosszat, sőt, azt...
...hogy álmodjatok a Győzikével!... Aki az éjszaka közepén rátok mászik!... És a fületekbe súgja:...rágjám mög á zácskódát, more!...
:-)) Szelfi-, ill. előlapi kamerát használt, ami eleve tükörképet mutat... Be lehet állítani, vagy a hátlapi (fő) kamerával nyomni, ahogy ő is átváltott arra 0:16/17-től, és így már helyes állású lesz a látott kép...
A kérdésedre: Nem látok mosolygást, így talán komolyan azt gondoltad, hogy én újítok fel Simsonokat. Nem, nem én vagyok a videón, csak miattad, az 's51es' felhasználónév miatt raktam be egy ilyen profilú YT-csatornát...
Ok, úgy lesz. Már nagyon görbült a szám, így könnyebb ..
Elismerem a szép munkát is a simókkal. Tényleg pöpecek. Az enyém olyan falusias szakadt.. ezek mellé nem is merne leparkolni, bár azzal járok gombászni, kaszálni, horgászni... vagy 30 éve. Olyan ütött -kopott igásló. De azért féltem, mert nagyon lopkodják ezeket manapság.
Kedves s51es, megsértődtél, pedig nem állt szándékomban, hogy így történjen... Nem én tehetek róla, hogy a (nick)név mögött nincs valódi tartalom, még egy rossz, egérhangú S51-es sem... Ez most kiderült...
Vigasztalásul? Esetleg... Nyugodtan sírd ki magad, nem szégyen az...
:-] Komolytalan vagy... Ráadásul ez többes szólam, nem az egy igazi, ami a Simsonodra vonatkozott!... És persze kertelés a javából, azaz mellébeszélés, terelés...
S51es! Légy méltó a nevedhez, ne hozz szégyent rá (bár most megtetted)! Az emberek nem a szellentési repertoárodra, a saját 'kipufogód' hangjára kíváncsiak, hanem a motorodéra! Gyerünk, ne sumákolj, a név kötelez! Hajrá, Simson, hajrá simsonos, S51 a király!... :-/
A Bee Gees meg szinte végig 'egér', vagy inkább 'mókus' (volt)...
Tiniknek, és afölött... Ez egy több mint 40 éves sláger: Journey - Don't stop believin'...
Igaz, vannak benne 'egeres' részek, ez hibának is felróható, de alapvetően 'penge', vagy 'vídia', jobban hasít, mint az eredeti, hallgasd meg azt is...
Ezt a teljesítményt az együttes is elismerte, nem véletlenül tisztelték meg az "öreget"...
:-)) Nem tudom eldönteni, hogy ki lehet ő valójában... Fricu? Nyugi? Nedolaci? Vagy talán Barugon? Esetleg egy másik itteni nagyöreg?... De ha egyikőjük sem, akkor is jobb hang, mint az eredeti...
Hát igen..... Nem véletlen, mert ugyan nagyon képzett zenészeknek gondolom őket, de elég sok olyan zenekartól szedtek össze-vissza ötleteket, akik nem igazán? voltak nagyon híresek. Példának okáért, a Tangerine dream eléggé réteg zene, régebbi Pink floyd sem volt egyszerű, és a 70-es évek progresszív rockbandái, is okoztak meglepetéseket. De jó ötleteik vannak! :-)