Arról írt legújabb elemzésében a híres politológus Lengyel László, hogy a demokratikus ellenzéknek
már csak egy esélye maradt, visszafoglalni Budapestet az önkormányzati választáson, majd ha ez sikerül, akkor Budapestnek ellenállást kell indítania Orbán országa, a vidéki Magyarország ellen,
és nyomást kell gyakorolnia Budapestnek
az egész országra, amíg Orbán nem bukik meg.
Ha Orbáné a királyság, Budapest a köztársaság,
címet viseli Lengyel László irománya, a Népszava
hozta le a cikket.
Ne bántsátok a szegény szerencsétlen Lengyel Lészlót: Egy szerencsétlen vén faszi, akit már elkapott az öregkori agylágyulás és bomlott aggyal megpróbál még egy kis zsozsót összekaparni az igencsak lyukas kassza foldozgatására. Inkább gyüjtsünk neki a dilibogyóira.
Szabadítsuk ki Lengyel Lacit!!! Az agyi börtönéből.
Megint több lesz a hős, mint a résztvevő. :-)) Antifából meg '56-osból is Dunát lehetne rekeszteni. Még úgy is, hogy meg sem születtek, ahogy a Farkas Flóri is írta a zönéletrajzában.
Akkor hát fel, kommunista ifjú sereg!
Ja, holnap a munkásosztály nagy nemzetközi seregszemléje.
Ezt elqrtátok, akkor kellet volna kikiáltani a Budapesti Népköztársaságot. :-)) Ennyit tudtok!
És még, még, még, plusz-slusz poén: Senki nem akar külföldre menni! :-))
Én viszont nem tűröm az öntörvényűsködést, a fegyelmezetlenséget, az erdmény pedig jön és jön. De mindent megbeszélek a beo.-kkal, ami a mukát illeti. Biztos nem szeretnek, de a legjobb projekteket kapjuk meg. Mert tapló vagyok. :-))
Hűűű, nagyon szegények! Ott az orbanisztános topikban már ecseteltem neked. És itt a ráadás! A Fidesz grandiózusan tud időzíteni. Csökkentette a vállakozások adóit, amit itt a posvány vidéken a nagy külföldi tulajdonos mindjárt bérre költött. Érted? Nem került semmibe. És itt van a kis fiatal trón- vagy inkább pénzkövetelő pályakezdő, húszéves, akit felvettek 196ezerrel, aki június elsején - mert akkor jár le a próbaideje -, meg fogja kapni, amit a többiek is, a 30ezer bérfejlesztést, meg július elsejétől még 20ezret, a többiekkel együtt. Naná, hogy a Fideszre szavazott. És már önálló lakáson jár az esze. Én, meg mint kisfőnök, elzavartam iskolába, amit szeptemberben fog kezdeni. Csak azért, hogy ne maradjon kis vidéki tapló. Na, meg azért, mert a többi beo. már mind technikusok, csak ő szakmunkás. Így megy ám ez Pajtás a nagy vidéki nyomorban!
Plusz hab a tortán, hogy a tanulmányait az állam fogja támogatni felnőttképzés kereteiben.
Egy híres család sarja, akiből vénségére az ország egyik bohóca vált. A balliberális ellenzék politizálás helyett minden időben gondoskodik a nép felhőtlen szórakoztatásáról.