Bejelentkezett a posztra. Rajta kívűl más alkalmas
jelölt nincs is. Én támogatom, mert újra egy
nemzeti, magyarságpárti erős pártot csinálna
a Jobbikból, és közben középre is nyitna, de
megszűnne a kapcsolat a balliberálisokkal. Az igazi
Jobbik nemzeti és magyar. Amilyen 2016-ig volt,
amíg Vona ki nem csinálta, szükség is van
a Jobbikra, mert az emberek igénylik, és
a Fidesznek is kell egy normális erős ellenzék,
amelyik akár tényleg kormányváltó erő lehet,
úgy hogy a Fidesz nyugodtan vonulhasson
ellenzékbe, ha leváltják, mert nem egészséges
az, hogy a Fidesz az egyetlen demokratikus
erős magyarpárti nemzeti erő, kell a Jobbik is
Magyarország érdekében!
Ne feledd a párt magánhadseregét visszaállitani. Nagyon hiányzik már az országnak egy kiadós zsidózás, eu, izraeli, orosz zászló égetés. A sávos zászlókat lehet leporolni a molyirtótol és meglengetni a Cinege úton
Mindezt mostmár Heller anyó jóváhagyásával és az összes balliberális párt közreműködésével. Persze most nem túl trendy az eu zászló égetés, de az izraeli talán még belefér Karácsony Gergely hozzáállása alapján.
Ne feledd a párt magánhadseregét visszaállitani. Nagyon hiányzik már az országnak egy kiadós zsidózás, eu, izraeli, orosz zászló égetés. A sávos zászlókat lehet leporolni a molyirtótol és meglengetni a Cinege úton
A jobbik a cigánybűnözők áldozatainak támogatásával került be a Parlamentbe. Elfelejtkeztek róluk. Mivel én is egy ilyen áldozat vok, én is elfelejtkeztem róluk... Nem nehéz ez... Üdvözítőnek tartom, ha radikálisabb irányt vesz a párt... Ez már naon langyi volt... Az országnak radikális intézkedésekre van szüksége...
Azok - egytől egyig, kivétel nélkül - akit támogatták, hogy a JOBBIK a DK-val és az MSZP-vel szövetkezzen a kampányban, és akik hazug vádakkal kampányolva ellenezték a 2017-es bevándorlásellenes törvény JOBBIK általi megszavazását (és nem is szavazták meg), szóval azoknak SEMMI keresnivalójuk a JOBBIK Magyarországban! Főleg nem a vezetőségben!
Bizony, ez a kettő lenne alkalmas. A kettőből is főleg Morvai, akiről már tudják Brüsszelben, hogy tud késsel-villával enni, ráadásul kicsit hasonlít Le Penre, könnyebb a világsajtónak belehelyezni őt a megfelelő skatulyába. Novákról túl könnyű előszedni egy régi zászlóégető fotót vagy olyat, amin (kiszakítva a kontextusból) neonácinak látszik. Toroczkai vagy Dúró (bár nekem szimpatikusak) nem lenne elég intelligens erre a posztra.
Akkor elérkezett már végre az idő, hogy a Jobbik eltűnjön a süllyesztőbe? OK, 2006 szeptemberében még jól ment a nemzeti radikalizmus, most viszont már nincs rá szükség. Ahogy a Jobbikra sem.