Keresés

Részletes keresés

Zmmplen Creative Commons License 2021.10.02 0 0 30

Tilla alapból stupid, vagy a műsorok tették azzá?

Nem bírom nézni, amint Majkát állandóan átöleli, kezét fogdossa, tapizza, ha lehetne, bele is bújna! 

Egyáltalán hetero ez a csávó?

nyusszantotta Creative Commons License 2020.10.22 0 2 29

Szégyellheti magát a két műsorvezető! A játékosok bemutatkozása alatt folyamatosan poénkodnak, nem lehet érteni szegények válaszait, holott ők faggatják őket. Egyszerre dumálnak, primitíven viselkednek! Mikor 4-5 másodperc van hátra az ajtó záródásáig, akkor is azt ordítják, hogy "van még idő"! Belekontárkodnak abba is, hogy mit szeretne kihozni a játékos a bazárból. Gusztustalan az is, hogy mindenkit erőszakosan akarnak rábeszélni a játék folytatására, holott már az a nyereményük már megvan, amiért jöttek. Tudomásul kéne venniük, hogy itt nem ők a főszereplők, hanem inkább segíteniük kéne a műsor jó hangulatát megteremteni. Ismerőseim közül régóta nem nézi már őket senki. Ezekután én is másik adóra kapcsolok. Remélem, hamar leveszik őket a műsorról.

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.18 -2 2 28

Próbáltam nézni ezt a játékot, de olyan "vontatottnak" éreztem, kín kivárni, amíg egy-egy versenyzőnek felteszik a kérdéseket. Túl sok az üres fecsegés és műsorvezetői produkció, illetve a játékos produkáltatása.

Hiába próbálják "kvízműsorként" eladni, ez nem az, hanem egy -sokszor gagyisággal teli- show. 

gombóc63 Creative Commons License 2020.09.18 0 0 27

Igen. És szerintem a végeredménytől eltekintve inkorrekt volt, hogy Eleni kijött majd visszament. Igaz, hogy bent ragadt, de ha kijött volna.... Ahogy mondta Majka ilyen még nem volt. 

Előzmény: itepgolab (26)
itepgolab Creative Commons License 2020.09.17 0 0 26

Mekkora mocskossag, hogy a ket musorvezeto sokadszorra eroszakolja vissza a kijonni akaro jatekost. "Van meg rengeteg idod..."  De a leggusztustalanabb, hogy az utobbi 2 jateknapon 3 jatekost szivattak ugy meg, hogy 4-5 masodpercnel uvoltik be, hogy "Van meg idod."

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.15 -3 2 25

Kérdés: hány kék és hány kockás majom van a bazárban? :D

 

Ráadásul ennek a marhaságnak "köszönhető", hogy későre tették a Love Bistro c. műsort, ami jóval nézhetőbb volt, azt is tele rakták reklámszünettel, kibírhatatlan és kivárhatatlan. 

Előzmény: gombóc63 (24)
gombóc63 Creative Commons License 2020.09.15 0 2 24

Ez egy rémálom! Milyen mélyre tud még süllyedni Tilla közel 50 évesen? Idétlenek, nem viccesek....nézhetetlen az egész.

Ilhilla Creative Commons License 2020.09.12 -3 2 23

Szinte 20 percenként "tolják" a képünkbe a TV2 minden csatornáján az új évad előzeteseit.

Hát, nem tudom, de engem nagyon idegesít a közreműködők visítása, a műsorvezetők ökörködéseit is erőltetettnek tartom. 

Törölt nick Creative Commons License 2020.04.03 0 0 22

Ezt sem hittem volna, hogy végül ilyen sikeres lesz ez a műsor! :P Még az ismétléseket is sokan követték! :D

falkó64 Creative Commons License 2019.07.05 0 0 21

Én azt "csipem" amikor a bemutatóban bemutatja,hogy a játékos már jön ki a  célul kitüzőtt nyereménnyel. Annál fantasztikusabb érzés nincs is a világon, mint amikor előre megtudod a játék kimenetelét!:/ 

Mikor ezt látom, akkor egyre  erősebben  megérlelődik bennem az az érzés,hogy annyit nem érdekli a csatorna szervezőket  a néző,mint a sarki rendőrt! 

A TV2 és az RTL Klub is csak a versengéssel vannak elfoglalva,és nagy ívben rász...nak a nézőkre!

Mind a két csatorna a jobb műsorokat olyan időpontokra tesszi,amikor egy dolgozni járó ember nem engedheti meg magának,hogy megnézze!

Aki a BK-t és az ÉNB-t is nézte,úgy átvolt verve mint a sz.r a keritésen! Az ÉNB-t átteték az RTL másik csatornájára,és olyan időpontra,hogy a BK még nagyjában tart,mikor az ÉNB már elkezdődik! Most eljátsszák ezt az egyik török sorozattal,amelyiknek állandóan cserélik a kezdési időpontját! Aki munkába jár,még haza sem ér a sorozatra!

Egyik csatorna sem foglakozik az előfizetökkel.

Ilhilla Creative Commons License 2019.06.29 -3 0 20

Majka frizurája a "kulcs", ezek kb. 1-1,5 éves felvételek, a mandarin-frizurát mostanában viseli és jó pár plusz kilót is felszedett.

Én csak reklámszünetekben szoktam "nézni" és többször van olyan érzésem: láttam már. Ha mégis ismeretlenek a szereplők, akkor sem mostani a felvétel, hanem eddig még le nem adott részeket kevertek az ismétlések közé.

Előzmény: kelso82 (19)
kelso82 Creative Commons License 2019.06.29 0 0 19

Biztos, h a mostani reszek ismetlesek? Csak azert kerdezem, mert kb 1 hete a tvm bekapcsolasanal a szokasos szolgaltatoi ajanl8 azt kozolte velem, h a kivalo nezettsegre valo tekintettel kepernyon marad a bazar, annak ellenere, h nem igy volt tervezve a tv2nel.

 

Megtehetik azt, hogy ismetlest konferalnak be ugy, mintha ujabb reszeket vettek volna fel es frissen adjak? Mert en ugy ertelmeztem, h ezek akkor csak ujak lehetnek es majkaek ujra munkaba alltak es vettek fel reszeket.

 

Viszint 1db adasba beleneztem masnap es a gagyi majka copf nem volt a fejin...Ezert nem tudtam, h ismetles-e es csak nem lattam ezt a reszt(mert nem voltak a jatekosok ismerosek), vagy csak megszabadult a lofaroktol..

 

 

Előzmény: Ilhilla (17)
Mazsola0070 Creative Commons License 2019.06.29 0 0 18

Nem megcserélte, hanem a törököket eltették délután öt és hat közé, hogy abból a kevés nézőből is, aki nézte továbbiak is lemorzsolódjanak (aki dolgozik vagy nyaral, az nem tud/akar nyáron délután ötkör török szappant nézni). 

 

Az első két hétben meg (szokás szerint) a mindent elviselő BK nézőket szopatták azzal, hogy berakták a BK elé a török szappant.

 

Úgy tűnik a Retek agytrösztje azt nem képes felfogni, hogy a néző nem nettó hülye, attól mert a BK elé betolták a török szappanjukat, nem fogom a törököket nézni csak azért, mert a Retek egy másik hülyeségét megszokásból nézem.

Előzmény: Volan-te (16)
Ilhilla Creative Commons License 2019.06.29 -2 0 17

Nem is értem, hogy miért nézik azt ennyien, amit már láttak egyszer? Nem akarok senkit megbántani, de ezt a két "bazárit" egyszer is elég nézni (mármint egyetlen adásnyit :D)! 

Előzmény: Volan-te (16)
Volan-te Creative Commons License 2019.06.29 0 0 16

A kiváló nézettségre viszont még maga a TV2 sem számított. A héten a Hegyi doktor újabb részei mentek volna, de mivel a Bezár a bazár újabban folyamatosan nyeri a heteket még az ismétlésekkel is, inkább műsoron tartják. Közben az RTL megcserélte a török krimisorozatát meg a Fókuszt, hátha a Fókusz jobban megszorongatja a két ripacsot.

Előzmény: falkó64 (15)
falkó64 Creative Commons License 2019.06.27 0 0 15

Ez a műsor a két bohocnak van kitalálva,hisz bármit hoznak ki a bazárbol a játékosok,kikapják a kezéből és ők nézik meg,használják,mintha nekik hoznának ki mindent a bazárbol! Ha gyerekek lennének,megérteném,de felnőtt emberek.Tilla sokszor úgy viselkedik mint egy szellemileg sérült,kelekottya.

Ráadásul,ismétlés az egész. 

Sem a TV2,sem az RTLKlub nem remekel. Lehet,hogy én nem tudok róla,és ez a két csatorna azon verseng,hogy ki sugározz nagyobb baromságokat?

kelso82 Creative Commons License 2019.06.12 0 0 14

Tegnap a bank is es a bazar is ismetles volt. Amivel nem lenne baj,mert joguk van ehhez, viszont akk irni kene a tv ujsagban meg egyeb helyeken (pl kepernyon),h ez biza ismetles, igy csak a nezo megteveszteserol beszelunk.

 

Előzmény: Ilhilla (13)
Ilhilla Creative Commons License 2019.06.06 -3 0 13

"Április 23-án indult a Bezár a bazár! 2. évada, mely jó számokkal indított és ugyan a Fókusszal nem bír, de az elmúlt hetekben már a legtöbbször legyőzte a közös sávjukban A Konyhafőnököt. A múlt héten viszont a TV2 elkezdett trükközni a műsorral. Hétfőn ugyanis a 2. szezon soron következő része helyett a tavalyi, 1. évad 12. adását tűzte újra képernyőre a csatorna. Ez azért is különös, ugyanis a tévéműsorban 2019-es jelölés volt 3-ai heti és a 10-ei heti epizódokra is. Ez alkalmas lehet a nézők megtévesztésére is. Másnap, kedden viszont új Bezár a bazár! míg szerda este megint ismétlés, az 1. évad 13 adása volt látható.

A SorozatWiki rákérdezett erre a csatornánál, de nem kaptak választ, viszont kérdéseik után a csatorna hivatalos tévéműsorában visszamenőlegesen eltűntek az évszám jelölések. A SorozatWiki információi szerint a Bezár a bazár!-ból még több új adása van a tévéadónak, így várhatóan a következő napokban hol régi, hol új epizódok kerülhetnek képernyőre".

 

 

kelso82 Creative Commons License 2019.06.06 0 0 12

:D

 

Előzmény: Ilhilla (11)
Ilhilla Creative Commons License 2019.06.06 -3 0 11

Én azon mérgelődtem, hogy a nézőt hülyének nézik! Pár napja még Majkának "jocihaja" volt, kigyúrva, kissé elhízva láttuk, Tillát öregen, fáradtan. Erre -talán két-három napja- egy jólfésült, csinos, ifjú Majka és egy virgonc, szintén pár évvel fiatalabb Tilla hülyült a képernyőn.

Amiatt írom így, mert csak a másik csatorna reklámszünetében nézem őket, nem bírom az ökörködésüket, túl tömény nekem.

 

A TV2 nem csinált több adást az újabb évadból, elő kellett venni ismétlésre a pár évvel ezelőtti adásokat? A játékosok is nagyon ismerősnek tűntek.

 

Az okra van egy tippem: a bazárnak sikerült, ami más műsoroknak évek óta nem: nézettségben leverte az RTL műsorát, még a Konyhafőnököt is. Nem bírták elviselni, hogy az utolsó héten a Kf. jobban teljesítsen, ezért úgy gondolták, "betömik a lyukat" a bazárral, hátha a nézők megeszik, mert annyira zabálják ezt a két pojácát együtt? 

Előzmény: kelso82 (10)
kelso82 Creative Commons License 2019.06.06 0 0 10

De nem csak a jatekosok lehetnek ostobak, hanem a tevetarsasagok is, mondom a példát:

 

TV2 a Bank c. musora!Mondom magamban megnezem az esti adast most neten, be van kapcsolva a gepem.

Ramegyek tv2 oldalara a bank teljes adasokra 32 . adas(06.05.-ei esti musor)

 

 

Szted mi a thumbnail?????A jatekosparos a pancelajto elott olelkezik es meg jol lathatoan a penzeszsak is a kezeben a csajnak! Elszomorito, h mennyire sotet emberek vannak a tv2nel.

 

Magyarul kb az egy oras adasbol sikerult kepnek beallitani azt a 2 masodpercet amit nem kellett volna elore tudni:D

 

De inkabb sirhatnekom van a sok idiótától.

 

Előzmény: zo73 (9)
zo73 Creative Commons License 2019.05.31 0 0 9

Nem az én eszemnek való ez. Plusz 1 millióért (esetleges 1,8M buktával) bevállalnak még 2 kérdést, de +kb 21,7 M-ért (kb 2,9 milliós bukási lehetőséggel) az utolsót már nem.

pert2 Creative Commons License 2019.04.27 0 0 8

Foldrajzbol senki sem erettsegizett gyakorlatolilag, es az rgyetemen is csak a foldtajztanaroknak volt tanitva megyeszekhely, egyehkent en se kovetem az elmut otven ev megyeszekhelyvaltozasait

. az sokkal szmorubb ha azt se tudjak melyik megyeben van egy varos,vledig az mar evszazadok ota ottvan

 

Előzmény: zo73 (7)
zo73 Creative Commons License 2019.04.24 0 1 7

Hogy a francba tudja befejezni a középiskolát (és jut be egyetemre) aki annyit sem tud, hogy Csongrád megye székhelye Szeged?

Törölt nick Creative Commons License 2018.04.02 0 1 6
Mazsola0070 Creative Commons License 2018.04.01 -2 0 5

Szerintem Gyuri bácsit nem a "van az a pénz" elv vezérli (az szerintem annyi van neki, hogy soha nem tudja elkölteni), hanem inkább a csillapíthatatlan exhibicionizmusa, hogy újra lehessen látni a TV-ben (ezért bohóckodott egy főzőműsorban is).

Előzmény: Ilhilla (3)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.31 0 1 4

A 80-as, 90-es évek vetélkedői, telefonos játékai

 

https://youtu.be/u59ekuB3Ys0

Ilhilla Creative Commons License 2018.03.31 -4 1 3

Én kedveltem ezeket az intelligens műsorvezetőket, bármit is mondjanak manapság róluk, tárgyi tudásukhoz, műveltségükhöz nem fért kétség.  Még Rózsa Gyurit bírtam is a Kapcsoltamban, de nála is jobban Vitray Tamás kimértségét, megfontoltságát és visszafogott humorát. Azt viszont nagyon csodálom, hogy Rózsa Gyuri benne lesz a Nagy Duettben Csobot Adél partnereként. Hiába, ahogy öregszik az ember, úgy "hülyül"! :-)

Előzmény: Mazsola0070 (2)
Mazsola0070 Creative Commons License 2018.03.31 -2 0 2

Ja, és Vágó Pista, meg a fapofa Egri János....:)) 

 

Mondjuk persze azokat a nagytudású játékosokat, akik Egri műsoraiban voltak, nem igazán tudom elképzelni "mindenműsorban ottvagyok" Majoros (lsd. az IHM paródiája) és a jobb sorsra érdemes, de jó pénzért kutyába lemenő Till műsoraiban.  

Előzmény: Ilhilla (0)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.31 0 1 1

A Mindent vagy semmit! volt a családom kedvence! Mindig drukkoltunk valakinek, hogy sokat nyerjen és közben jó teszt is volt, hogy mennyire vagyunk tájékozottak! :)

 

Vagy a Kérdezz?! Felelek! is kiváló vetélkedő volt! :) 

 

Most a Bezár a Bazárban halmozottan lehet majd nyerni a tárgynyeremények közül! :D

Előzmény: Ilhilla (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!