Keresés

Részletes keresés

B.GY Creative Commons License 2018.04.01 0 0 21

Látom kiragadtad a lényeget :)

 

B.GY Creative Commons License 2018.03.31 0 0 19

Én voltam kétszer a Korányiba. Az összes tüdőrákos kint dohányzott a teraszon. Ilyenekkel nem szeged a kedvét egy nikotinistának.

 

Előzmény: quiepo (10)
etomcat Creative Commons License 2018.03.31 -1 0 18

> Kb heti 5 szálat szívott, ami tolerálható. Az utóbbi időben viszont már minden este elmegy 3-4 szál.

 

Folyamatosan növekedni fog ez, mert a nők a cigivel el tudják nyomni az étvágyukat és így tartják az alakjukat - normális evés és jóga, fitnesz terem, parkban körbe-körbe szaladgálással ledolgozás helyett, amire vagy kedvük, vagy idejük nincs. A lány cigizése ezért az anyagi lehetőségek határáig nőni fog, 2 doboz 3 naponként, ha ott megáll, az még egy szerencsésebb eset. Ha ki akarsz tartani mellette, próbáld meg átállítani e-cigire, lásd alább.

Előzmény: Klein úr (-)
etomcat Creative Commons License 2018.03.30 -1 0 17

Próbáld talán átállítani elektromos cigire a lányt, kb. 15e-ből normális kezdő készletet lehet hozatni Kínából és később üzemeltetni sem drága. Kezdetben nikotinossal, aztán nikotin nélküli (általában gyümölcs ízesítésű) feltöltő folyadékra váltva és végül akár teljesen leszoktatva, persze ez évekig tartana.

 

De ha csak nikotinos e-cigi marad, az is jobb a dohánynál, mert legalább a bőr elöregedése és a szájszag csökken. Sajnos egy rendszeresen tűzzel cigiző lány lehet most akármilyen baba-arcú tündér, 7 év múlva úgy fog kinézni szó szerint, mint a saját nagyanyja és ugye ébredéskor a pofiját fogod látni minden reggel. Lehet akármilyen teste, 7 év után 95%, hogy már nem fogod mindennap magadévá tenni és az arc lesz a legfontosabb, mert ha nem jó ránézni, nem fogsz megmaradni mellette.

 

Amúgy nekem 28-30 év körüli kollégám hobbi sport miatt (légzést nehezítő váladék, köhögés) állt át e-cigire - nagyon erős dohányosként, napi szinten sündisznót csinált a hamutartóból, télvíz idején is kint nyomta a függőfolyosón. Nagyon bejött neki a vape, azóta egyre ritkábban kell "rágyújtania" és a mellékhatások megszűntek, újra végig tudja focizni a meccset.

Előzmény: Klein úr (-)
5. Hugo Creative Commons License 2018.03.30 0 0 16

... meg még annyit, hogy nem mindegy a közeg... a dohányzás 1 olyan valami, ami hozzáadódhat az adott környezetben létezni tudó lélegzetvétellel landolni tudó hasonlóan káros kivédhetetlenhez... tehát nem mindegy, hogy a Széll Kálmán tér mellett lakik e valaki, vagy egy távfűtéses közegben, de aki mondjuk Pilisvörösváron lakik (csak 1 példa), na az se jobb télen, mint a Széll Kálmán tér... de ha autóban ülsz naphosszat, az is legalább annyi károsanyag bevitellel jár... a károsok összeadódása a többlet kockázat, szóval nem csak a dohányzás káros, a levegővétel is az... ezzel nem felmenteni szeretném a dohányosokat, mert hogy a levegővétel kényszer, a dohányzás meg nem az, nem kell rászokni, ennyi és akkor nincs hozzáadás a kivédhetetlenhez:-) 

 

Előzmény: Klein úr (14)
5. Hugo Creative Commons License 2018.03.30 0 0 15

Én 17 évesen egy csajszi miatt szembesültem ezzel, ő cigizett... nekem eszembe sem jutott, pedig mellettem már addigra mindenki...

de valahogy én is elkezdetem (kizárólag miatta)... a kezdeti kapcsolat hamar elszállni tudott és a cigi maradt...

azóta rózsadombi luxuslakásra elég lenne pénzt költöttem cigire, szóval ne kezdjél el cigizni:-)

ezzel együtt az a véleményem (46 év cigi, jelenleg napi 2 doboz), hogy átestek a ló túloldalára (szokás szerint), annyira azért nem gáz, de roppant alkalmas a függők kirablására, amit azért nem tolerálnék... hímneműek 60 felett sok másba is el tudnak pusztulni, 2 barátom temetésén is voltam, akik sosem dohányoztak... 

De a lényeg, hogy tényleg nem szabad cigizni, olyan, mintha széttennéd a kezed és megadnád magadat az állami útszéli kirablásnak.

Ha csak a szimpi nő dohányos, akkor is kirabolható célpont vagy, mert költeni fog rá. Mesék sok a leszokásról, de hát az tényleg nem a többség.

Hagyd ott és lesz pénzed másra is.

 

Előzmény: Klein úr (14)
Klein úr Creative Commons License 2018.03.30 0 0 14

Ezt kellene, de nagyon nehéz. Életem legjobb kapcsolatáról van szó. Minden nagyon jó vele. Amig heti 5-6 szálat szivott, addig ezt nem volt nehéz elfogadni. Csak ez mostanában kezdett el felmenni a napi 3-4-re. Persze lehet, hogy ennyitől semmi baja nem lesz. Attól is tartok, hogy ha megbolygatom az életének ezt a részét, akkor talán mást is elrontok. Nem lehet csak úgy kivenni valamit, ami nekem nem tetszik. Most már mindegy, mert tegnap megvolt ez a beszélgetés. kiváncsi vagyok a folytatásra.

Előzmény: silent hunter 3 (12)
3x_ Creative Commons License 2018.03.30 0 0 13

A másik másságának elfogadása?
Ez nem olyan, minthogy elfogadom a másik eltérő szexuális preferenciáját vagy vallását, hanem kifejezetten rontja az én komfortomat.
Azonkívül az elfogadás az csak kölcsönös lehet, de egy dohányosnak nem kell elfogadnia azt, hogy te nem dohányzol, azon nincs mit elfogadni, mert azzal semmit nem ártasz neki.

Előzmény: tuktikka (11)
silent hunter 3 Creative Commons License 2018.03.30 0 1 12

Ha egyébként jól megvagytok fogadd el így, hátha később leteszi. Ha csak napi 3-4 szál akkor még nem függő.

tuktikka Creative Commons License 2018.03.30 -1 1 11

Érdekes módon mind a 2 szomszédasszonyom cigizik, a pasik nem .

Nálunk meg fordítva.

Mondjuk huszonéve még nem volt ennyire bőnöző a bagós.

Manapság a tolerancia , a másik másságának elfogadása a béka feneke alatt van.

Klein úr Creative Commons License 2018.03.29 0 0 9

Tényleg nem dohányzott akkor. Volt csók meg minden, de nem éreztem. Utaztunk együtt később. Az első napon dohányzott, amikor buliban voltunk, de akkor ez nem volt ujdonság nekem. Aztán 5 napig semmi. Engem tényleg nem zavar ha néha sziv. Én szeretem a dohányfüst illatát/szagát csak a tendencia ne ilyen legyen.

Előzmény: forgione1 (8)
forgione1 Creative Commons License 2018.03.29 -1 0 8

megismerkedtünk nem tudtam, hogy dohányzik. Talán egy hónappal később beszélt róla

 

Semmi csók?

Egyszer volt dohányos csajom, valamikor nagyon régen, de most is undor fog el ha a cigi ízére gondolok. Pedig napi 1 szál volt neki. Amit se rágó, se fogkrém nem tudott eltüntetni csak halványítani. Először toleráltam,mert nagyon dögös csajszi volt és tette a dolgát az ágyban ahogy kell. De 1 hónap után kerestem nem dohányzót :-)

 

Ne mond, hogy nem érzeted rajta :-) Vagy ez plátói kapcsolat? :-))

Előzmény: Klein úr (-)
Klein úr Creative Commons License 2018.03.29 0 0 7

Megmondat neki, hogy ez engem zavar. Nem akarom, hogy ne dohányozon, de tegye úgy mint korábban. 3 nap egy héten számomra elfogadható. 10 perce a fürdőben van. MAjd jelentkezem.

Törölt nick Creative Commons License 2018.03.29 0 0 6

Szokjon rá a szivarodra. Igénytelen dolog a dohányzás, 60 felett megy is a tepsibe.

3x_ Creative Commons License 2018.03.29 0 0 5

Ugyanezt mondom, az élet mindenféléket hozhat. Én így terveztem, nekem így is lett, a feleségem nem dohányzik, de mondom, az is lehet, hogy elfogadod, beletörődsz, semmi sem kizárt.

Előzmény: Klein úr (4)
Klein úr Creative Commons License 2018.03.29 0 0 4

Elég nagy a különbség aközött, hogy valamit elképzelünk vagy megtörténik velünk. Mert nagyjából én is így képzeltem mindaddíg amig meg nem történt velem.

Előzmény: 3x_ (1)
cirkóniu Creative Commons License 2018.03.29 0 0 3

Szex után jó is az!

Klein úr Creative Commons License 2018.03.29 -1 0 2

Ezt nem szeretném. Volt már épp elég csajom és mindezzel együtt ő legjobb. Egyik sem volt hibátlan. Valahogy nekem kellene képessé válnom elfogadni ezt. Csak nem tudom hogyan.

Előzmény: Kolompár Deszpaszító (0)
3x_ Creative Commons License 2018.03.29 -1 2 1

Könnyű mások életéről okoskodni, de kívülállóként: ha eléggé szeret téged, leszokik, ha nem, akkor bye-bye. 
Nekem nem sok kapcsolatom volt, de egész életemben kikötöttem, hogy dohányzó nővel nem kezdek, lehet bármilyen szimpatikus vagy bombázó.
Ha valaki nem dohányzik, annak egyszerűen elviselhetetlen egy nikotinbűzös pár.

De az élet mindenre rácáfol, vannak nagy megalkuvások, tehát akár bele is törődhetsz, olyan is van. Sőt, akár te is rászokhatsz a bagóra, és akkor már ketten pöfékeltek.

Előzmény: Klein úr (-)
Kolompár Deszpaszító Creative Commons License 2018.03.29 0 3 0

Másik csaj.

Klein úr Creative Commons License 2018.03.29 0 0 topiknyitó

Amikor megismerkedtünk nem tudtam, hogy dohányzik. Talán egy hónappal később beszélt róla, hogy néha ha este borozik dohányozni is szokott. Nem voltam túl boldog ettől, de tényleg így volt. Kb heti 5 szálat szívott, ami tolerálható. Az utóbbi időben viszont már minden este elmegy 3-4 szál. Ezt már egy kicsit soknak érzem. Nem a szaga zavar csak őt féltem. Kissé tanácstalan vagyok, hogy mitévő legyek. Nem szeretném megrendszabályozni az életét, mert az biztosan nem tenne jót a kapcsolatunknak, de valamit tennem kell mert most nagyon kellemetlenül érzem magam. Ötletek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!