Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2025.02.07 0 0 85

Ott álltak Trump mögött a beiktatásán

2robot2 Creative Commons License 2022.06.10 0 0 84

gigacég vs állam, hajrá, győzzön az erősebb XD

Már el is indult a fogyasztóvédelmi eljárás a Ryanair ellen

https://hvg.hu/gazdasag/20220610_Mar_el_is_indult_a_fogyasztovedelmi_eljaras_a_Ryanair_ellen

ab05 Creative Commons License 2020.10.26 0 0 83

hihih huhuh de vicces... de vajon nem kéne betiltani hogy cégek politikai propagandát folytassanak?

https://444.hu/2020/10/26/bodocs-elsapadna-a-paramount-kabelcsatorna-vilagveges-filmjeinek-ajanloja-maga-a-tokeletes-politikai-kabare

pert2 Creative Commons License 2019.08.08 0 0 82

Nem csak a gigamultik veszik fel a beszelgeteseket, a nyolcvslanas egekbeli teleglfonkonyvemben csillaggal voltak megjelolve azok.a telefonszamok, ahol felveszik a beszelgetest, es egyetlen multi sem volt koztuk. A munkahelyem iels ilyen volt, de felszereltek par noral penzbedobos telefont is ahol lehallgatas nelkul intezhettuk az osszeeskuveseinket

Never Man Creative Commons License 2019.08.08 0 0 81

Ja kérem, könnyű annak akit mindenki szeret és akit ingyen reklámoznak !

Előzmény: random seed (80)
random seed Creative Commons License 2019.08.08 0 0 80

coca cola, a világ ura

díplómáss Creative Commons License 2018.12.29 0 1 79

Halló, Gordon Pizza? 
- Nem, Google Pizza. 
- Rossz számot hívtam? 
- Nem, uram, a Google felvásárolta a Gordon Pizzát. 
- Oké. Szeretnék rendelni… 
- Nos, uram, a szokásosat kéri? 
- A szokásosat? Ismer engem? 
- A hívóazonosítója szerint az utolsó 12 alkalommal pizzát rendelt sajttal, kolbásszal és vastag tésztával. 
- Szuper! Ezt kérem. 
- Ajánlhatok ezúttal rukkolás ricottás pizzát szárított paradicsommal? 
- Nem. Utálom a zöldségeket. 
- De a koleszterinszintje nem megfelelő. 
- Honnan tudja? 
- A subscribers guide-on keresztül. Rendelkezésünkre állnak az ön vérvizsgálati eredményei az elmúlt 7 évből. 
- Rendben, de nem akarok ilyen pizzát, már bevettem a gyógyszeremet. 
- Nem szedi rendszeresen a gyógyszerét. Mindössze egyetlen 30 tablettás dobozzal rendelt 4 hónappal ezelőtt a Drugsale Networktől. 
- Másik gyógyszertárból vettem a többit. 
- Nem találom a bankkártya-tranzakciók között. 
- Készpénzzel fizettem. 
- De nem vett fel ennyi készpénzt a bankjából. 
- Máshonnan is van készpénzem. 
- Nem találom az adóbevallásában, hacsak nem szürke módon jutott hozzá. 
- Mi van?! Elég! Herótom van a Google-től, a Facebooktól, a Twittertől, a WhatsApptól. Elmegyek egy szigetre, ahol nincs internet, se mobil, se senki, aki kémkedne utánam. 
- Értem, uram, de meg kell újítania az útlevelét, mert 5 hete lejárt…

diplomátlan Creative Commons License 2018.04.25 0 0 78

muhaha, orbáni módszerek :D

A svéd alternatív Samnytt hírportál arról számol be,  hogy kiderült, a svéd kormány április 13-án bizalmas megbeszélésre hívta a Facebook, a Google, a YouTube, a Twitter és egyéb internetes cégeket azért, hogy fojtsák meg az alternatív híreket és kritikákat.  A Google pl. megfosztja a különböző portálokat a reklámbevételeiktől, melyek így finanszírozhatatlanná válnak.  Ez bevétele felétől fosztja majd meg a hírről beszámoló portált.  A bizalmas találkozón ott volt a svéd igazságügyi miniszter és az Expressen svéd napilap főszerkesztője is.

IVPetya Creative Commons License 2018.03.30 0 0 77

Sajnos a szegények egy részének pénzzel nem lehet segíteni, ártani könnyebb.

Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy a szocializmusban a Marxizmus Leninizmus Esti Egyetem hallgatója lehettem. A tanáraink az imperializmusról minden lehetséges rosszat elmondtak, de csak szerény leírása volt a ma már megismert valóságnak.

Ha van itt esetleg olvasni is tudó egyed neki ajánlok két könyvet:

Soros György: A 2008-as összeomlás és következményei

Skolar Kiadó 2010. 112. o.

A meggyőződés, miszerint a piacok egyensúlyra törekszenek, olyan politikáknak szolgál alapul, amelyek szabad kezet kívánnak adni a pénzpiacoknak. Ezt nevezem piaci fundamentalizmusnak, és megkockáztatom, hogy a piaci fundamentalizmus semmivel sem jobb a marxista dogmánál. Mindkét ideológia a tudományosság álcájában tetszeleg annak érdekében, hogy szélesebb körben fogadják el, holott elméleteik egyike sem állja ki a valóság próbáját

"A gazdasági bérgyilkosok jól fizetett szakemberek, akik dollár milliárdokat csalnak ki a világ országaitól. A Világbank, az USAID (Az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Ügynöksége) és más külföldi "segélyszervezetek" pénzét a világ természeti erőforrásait ellenőrző nemzetközi nagyvállalatok és néhány gazdag család zsebeibe töltik. Eszközeik között meghamisított pénzügyi jelentések, manipulált választások, megvesztegetés, erőszak, szex és gyilkosság is szerepel. A birodalmak létével egyidős játékot űznek, de ez a játék most, a globalizáció korában új és ijesztő méreteket öltött. Én tudom; én is gazdasági bérgyilkos voltam."

John Perkins

Előzmény: Maule (72)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2018.03.29 0 0 76

Adhatnál a Kósa családnak, ahogy Bróker Mari :) 

Előzmény: Maule (75)
Maule Creative Commons License 2018.03.29 0 0 75

Egy biztos, nem politikus site lenne. Annál ezer értelmesebb koltenivalo van.

Maule Creative Commons License 2018.03.29 0 0 74

Ja, de nekem már most lista, hová kéne pénz, el kéne kezdeni a lottot

Előzmény: Aurelius Respectus (73)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2018.03.29 0 0 73

A szegények száma végtelen, nem tudnál mindenkinek segíteni, hamar elfogyna a pénzed.

Előzmény: Maule (72)
Maule Creative Commons License 2018.03.29 0 0 72

Ha lenne sok pénzem ( nem lottozok) én szegényeket meg állatokat segítenek.

Előzmény: Aurelius Respectus (67)
Maule Creative Commons License 2018.03.29 0 0 71

Miert kizarva. Ha csak a magad igazat hallod, az buborekban dedelget. A kivancsisag, a vita mas velemennyel, az tanit ujat, formalja szemelyisegedet. 

Előzmény: Aurelius Respectus (65)
Maule Creative Commons License 2018.03.29 0 0 70

Te meg tudjad, teged hergelnek. 

Maule Creative Commons License 2018.03.29 0 0 69

Kicsit visszavettel a retorikabol most, hogy radszoltam. Jozsef Attila idezetek, edes, de Putyin troll vagy szerintem te is. Hergelni jarsz a forumra, fizetesert. 

Előzmény: baculum (63)
Maule Creative Commons License 2018.03.28 0 0 68

Fogalmam sincs az oldalrol, azaz nem vagyok eleg szelsobalos? Vigyazz, mit kivansz, a tomeggyilkosok tendalnak a szelsoseges jobbos blogok, oldalak kore, mifelenk. En csak nem ertem, miert kell nekunk kulonbozo hir, mintha partos hirlapok mast meselnenek jobb- es baloldalnak mostanaban, nem ugyanazt, hanem ami fulunknek tetszik. Igy nincsenek mar "tenyek", csak, amit valasztott hirforrasunk nekunk mond. Es propagandazzuk a nekunk nem tetszot. 

Aurelius Respectus Creative Commons License 2018.03.28 0 0 67

Én nem vagyok semleges, arról beszéltem, mit tennék, ha lenne pénzem. Amúgy szoktam olvasni balos újságokat is a neten, még a 444-et is, ami elég durván nyomja a propagandát, de őszintén szólva a kommunista balrad szórakoztatóbb. 

Előzmény: Maule (66)
Maule Creative Commons License 2018.03.28 0 0 66

Pelda erre? En feliratkoztam a jobbos velemeny ujsagokra is, pedig valszeg szelsobalosnak tartanal, javaslom neked is, olvasni, hogyan gondolkodik az ellenkezod. Te pont nem semleges velemenyt propagalnal, ha. Es en csak szepen szolok: Mi a baloldalon nem vagyunk rossz emberek. Es demokracias ugy mukodne, mukodhetne, ha mindenki beleszolna, ugye, nem csak aki ugy hangzik, mint te. 

Előzmény: Aurelius Respectus (65)
Aurelius Respectus Creative Commons License 2018.03.27 0 0 65

ha elolvastad volna az előzményeket, azt írtam hogy most az amerikai balosok cenzúrázzák a jobbos véleményeket, facebook, google és a többi óriásvállalat, jó lenne egy semleges fél, aki minden véleményt szabadon engedne kifejteni, amit normálisan mások zaklatása nélkül kifejtenek, nyilván lenne egy minimum, bűncselekményeket azért nem lehetne elkövetni, terrorizmus, pedofília és ilyesmi 

azt írtam utána, ha lenne pénzem rá, a mostani helyzet ellentételezésére létrehoznék egy céget, ahol minden jobboldali vélemény szabadon leírható, az erőszakos, másokat zaklató balosok mint az antifák viszont ki lennének tiltva, a többi balos írhatna oda, ha akarna, persze minek, van nekik elég saját felület

Előzmény: Maule (41)
díplómáss Creative Commons License 2018.03.27 0 0 64
baculum Creative Commons License 2018.03.27 0 0 63

Igen paraszt vagyok, jó nagy paraszt...:-)

Ez van ... 

József Attila -

SzöveggyûjteményALTATÓLehunyja kék szemét az ég,
lehunyja sok szemét a ház,
dunna alatt alszik a rét -
aludj el szépen, kis Balázs.

Lábára lehajtja fejét,
alszik a bogár, a darázs,
velealszik a zümmögés -

A villamos is aluszik,
- s mig szendereg a robogás -
álmában csönget egy picit -

Alszik a széken a kabát,
szunnyadozik a szakadás,
máma már nem hasad tovább -

Szundít a lapda, meg a sip,
az erdõ, a kirándulás,
a jó cukor is aluszik -

A távolságot, mint üveg
golyót, megkapod, óriás
leszel, csak hunyd le kis szemed, -

Tüzoltó leszel s katona!
Vadakat terelõ juhász!
Látod, elalszik anyuka. -
Aludj el szépen, kis Balázs.

1935. február 2.

Előzmény: Legelő juhász (62)
Legelő juhász Creative Commons License 2018.03.27 0 0 62

máma

Mi az a máma? ......:)))))))))))))))))

oroszul = mama, anya

Paraszt országban? ...????

Előzmény: baculum (61)
baculum Creative Commons License 2018.03.27 -1 0 61

Persze profi marketing eszkóz a hírszerzéstől a bugyi árusításig.

Miért szűkíted csak USA  árura.

Ha eladni akarsz, máma már alap.

Ez triviális.

Ha eltünsz halott vagy .

Előzmény: nazuna (59)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.27 0 0 60

és hogy fel vannak háborodva egyesek, h az új Hmvhelyi polgármester jólláthatóan, nyíltan, felvételt készít, nehoyg esetleg majd megzsarolják

Előzmény: medve talp (26)
nazuna Creative Commons License 2018.03.27 0 0 59

Egyáltalán nincs semmi kényszer csatlakozni ahhoz a társadalmi kultúrához amit az amerikai lakosok alakítottak ki önmaguk számára. A világ többi része nem azért van, hogy öncélúan ezt a kultúrát kövesse, hanem el lehet adni nekik ezt-azt, amihez célszerű meggyőzni őket arról, hogy szükségük van rá, aminek nagyszerű módja a kultúra. Tehát dolgozniuk kell és boldogan fizetni az amerikai termékekért, de úgy sem túl rossz ha boldogtalanul. Egyszerű egyperces döntés ha valaki ehhez nem csatlakozik.

Előzmény: baculum (43)
nagyanyo5:1 Creative Commons License 2018.03.27 0 0 58

Polimer tehenekkel:))))))

Előzmény: baculum (57)
baculum Creative Commons License 2018.03.27 -1 0 57

:-)

nem is a vaj, meg a tejszínhab részére gondoltam az orosz krém tortának :-)

Persze ezt polimerekkel megoldották a világot uraló gigamulti cégek

:-) hogy ontopik legyek.

Előzmény: nagyanyo5:1 (56)
nagyanyo5:1 Creative Commons License 2018.03.27 0 0 56

Nekem nem kell fogyókurvázni:))))) Nyugodtan ehetek vajat tejszínhabbal!!!!! És ma már fussa is, nem úgymint Gyurcsi alatt!!!!! Köszönhetően a gigamulti cégeknek, hogy ON is legyek:GGGG

Előzmény: baculum (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!