Mingyán az elején írom hogy nemtudok szakszeruen helyesen magyarul írni merthogy nemvagyok magyar de annak ellenére nagyon igyekszem!
Szóval létrehosztam a számotokra eggy komplett videó bemutatót amejiket letoltitek és megnézitek és a videóm alapján bisztos vagyok benne hogy mindeggyikotok problémanelkull megfogja tudni oldani az egéssz konnyucske muveletet és ezáltal nonsztop nészhetitek a kiváló magyar IPTV csatornákat is a linkeket beleraktam a RAR csomagba amejik RAR csomagot az ujjabb winrar 5.50 tuggyátok szétcsomagolni.
Mindeggyikotoknek kívánok minell kellemesebb tévézést.
Elöször vagyok itt es szeretnem valaki segitseget kerni a Magyar IPTV hozzaferest illetöen .Van most is IPTV hozzaferesem ,de a Magyar adok nem HD ban müködnek es sokszor megal . Jo aron ajanlatot esetleg ,ha tudtok ? Ez a meghivo es valaminek a hozzaferese lehetseges szamomra is ?
Sziasztok. TV nélkül maradtam, és nagyon megörültem a topicnak, hogy itt van élet. Leginkább olyan IPTV szolgáltatást keresek, amit a tivimate appomban tudnék használni. Előny, ha filmek, sorozatok is elérhetők, de meghallgatnék bámit, ami nektek bejött. Láttam, hogy meghívót kértek egyesek. Esetleg én is kérhetnék? Kipróbálnék mindent, ami stabil, és magyar. Köszi a válaszokat srácok!!!