Keresés

Részletes keresés

Desert Rat Creative Commons License 2022.07.10 0 0 193

Úgy tűnik, hogy az FB-nek van joga Európát kizárni a szolgáltatásai köréből, Európának pedig van joga nem használni azokat. 

https://index.hu/kulfold/2022/07/10/kivonul-europabol-a-facebook-/

martinaxe7 Creative Commons License 2021.10.06 0 0 192
Pozitív Visszacsatolás Creative Commons License 2021.09.07 0 0 191

szarevő facebook letiltott...

Persze...

Zsidóknak sem mesélünk Auschwitzes vicceket...

Nem könnyű, de fel lehet nőlni egy szintre, ahol úgy lehet leírni a fészbukon a cucot, hogy elférjen és még hat is...

Ismered a viccet, (még az átkosból) amikor valaki azt terjeszti, hogy olyan viccet tud, hogy aki megérti, halálra röhögi magát?

Sokan kétkednek, elmondja nekik, aztán egytől egyig mindenki halálra röhögi magát.

Aztán jelentkezik egy rendőr...

Az ürge elmondja neki... kétszer is... Semmi.

Aztán egy hét múlva megjelenik egy hír, hogy aznap reggel az utcán egy rendőr halálra röhögte magát.

(talán segít)

Előzmény: 12 voltos (187)
martinaxe7 Creative Commons License 2021.09.07 0 0 190
pert2 Creative Commons License 2021.08.08 0 0 189

Az ember ne szekszekedjen a facen, azt gyerekek is olvashatjak. A magyar tevekben mar a tetocserepreklamoktol is el vannak tiltva a gyerekek.

Egyebkent pl egy kotzossegi oldal nyugodtan kitilthatja a politikat meg a sexet az oldalairol. Minden politikusnak van eleg penze hogy sajat oldalt mukodtessennahol azt ir amit akar, nekunk pl van egy sajat oldalunk, nem kerul havi tizezer forintba se.

Előzmény: 12 voltos (187)
Törölt nick Creative Commons License 2021.08.06 0 0 188

ennek ellenére közel 500 könyvet megirt.

Előzmény: Ludmilla von Lüderitz (186)
12 voltos Creative Commons License 2021.08.06 0 0 187

szarevő facebook letiltott mert azt merészeltem leírni hogy szerintem a homokeksz az valójában az esetek többségében biszex

fosokádó facebook, a csordaemberek vallása...

Ludmilla von Lüderitz Creative Commons License 2021.01.17 -1 0 186

Háromezer éve csak igen kevesen tudtak írni-olvasni.

Pl. az is csak legenda, hogy Luther 1517-ben a wittenbergi vártemplom kapujára kifüggesztette volna a latinul írt 95 tételét.

Miért tette volna? Akkoriban alig tudott valaki írni-olvasni - a legtöbb pap sem (!) -, nem hogy deákul.

Előzmény: Legyen a sírjára virág (185)
Legyen a sírjára virág Creative Commons License 2021.01.17 -1 0 185

nem új az... Legalább 3000 éves...

Előzmény: Ludmilla von Lüderitz (184)
Ludmilla von Lüderitz Creative Commons License 2021.01.17 -1 0 184

A legújabb hatalmi ág.

Előzmény: Legyen a sírjára virág (183)
Legyen a sírjára virág Creative Commons License 2021.01.17 -1 0 183

Biden csalással és brutális cenzúrával való megválaszása nyilvánvalóvá tette a háttérhatalom létezését.

A tech-cégek nem egyszerű "privát" vállalatok, hanem a "privát" jelző mögé bújtatott fegyver...

Most fényt kaptak, ezzel "föld alá" azaz jórészt rejtetté kényszerítik a konzervatív kommunikációt... Idő kell hozzá, de ki fog alakulni az a kommunikáció, amit az algoritmusok nem tudnak majd követni...

fds4531123 Creative Commons License 2021.01.17 0 0 182

az fbclid-et törvényileg kéne tiltani.

mi is ez? ha facebookról kattintasz valahova, a linkhez hozzárak egy fbclid... stringet, ami mindent tartalmaz rólad...

ha a haverod ráklikkel, még többet tudnak rólad.

ha a linket berakod bárhova, még sokkal többet tudnak rólad.

ne csak betiltsák, hanem pár milliárd dollárra bűntesség is meg. hajrá fidesz, itt a lehetőség.

nazuna Creative Commons License 2018.03.25 0 0 181

Nem attól működik akik törlik a regisztrációjukat, hanem akik használják:-)

A használók száma tavaly lépte túl a 2 milliárdot - ehhez lehet viszonyítani bármely kilépőt.

Előzmény: Hegyessy Dezső (180)
nazuna Creative Commons License 2018.03.25 0 0 179

A dolog ettől másabb - a FB-on azokkal tartom a kapcsolatot akikkel így tudom és akarom, akikkel régesrégen elfeledtük volna egymást, de így mindig tudjuk a másiknak hogy alakult a sorsa akár többezer km-re egymástól. Ettől még mindenkinek vannak közelebbi ismerősei és valósidejű kapcsolatai, de egyszerre nem lehet mindenhol ott lenni, továbbá bármilyen kedves is valaki nekünk, de nem annyira fontos, hogy együtt menjünk sörözni. Van még sok más eszköz, telefon, email, Skype és itt ez a fórum is ahol sok barátot szereztem és akikkel személyesen is találkoztam. Az FB nem lesz attól rosszabb, hogy van olyan aki abuzus-szerűen használja és minden reggel felnyom valamit a 678 ismerősének (azt sem a FB csinálja, hanem az ember!), mint ahogy egy bor sem lesz attól rosszabb hogy van másvalaki aki naponta 4 litert iszik meg belőle. Nyilván megtévesztő lehet, hogy itt kifejezetten az FB-ről beszélgetünk, de ez nem jelenti azt, hogy csak az létezik számunkra.

Egy filozófus, egy fizikus és egy matematikus vonaton utaznak Skóciában és látnak egy fekete birkát.
Filozófus: Aha, Skóciában minden birka fekete.
Fizikus: Nem, ebből csak az következik, hogy Skóciában van legalább egy fekete birka.
Matematikus: Még csak ez sem következik, csak az, hogy van Skóciában legalább egy olyan birka, aminek legalább az egyik oldala fekete.

Előzmény: Eredő Vektor (173)
nagyanyo5:1 Creative Commons License 2018.03.25 0 0 178

Van, de az f16osokhoz nincs!!!!!!!

martinaxe7 Creative Commons License 2018.03.24 0 0 177

Mongyuk K-infós video...

Előzmény: martinaxe7 (176)
martinaxe7 Creative Commons License 2018.03.24 0 0 176

OGV meddig lesz még fenn ??

Bayer + nemrég csatlakozott. Nem adok neki hosszú időt...

medve talp Creative Commons License 2018.03.24 0 0 175
  • martinaxe7  2018.03.14    0 0 926
  • Cukkerbergék +unták a krónikus hazudozó luvnya meséit...
  •  
  • A Facebook törölte a migránsok miatt hazaköltözött elítélt svéd-magyar nő videóját

Mindig azt mondja a fidesz média, hogy a libsik miatt az elítélt bűnözőknek több joga van mint a törvénytisztelő polgároknak, és mégis  letiltottak a videómat?! Orbán Gróf segiiiiiiccccccssssss!

Eredő Vektor Creative Commons License 2018.03.23 0 1 174

Az fb (is) a hülyék gyülekezőhelye lett. Ma már csak egy telefon kell a fotelhuszárkodáshoz. Régen azért más volt a pálya - erős szűrőként szolgált a net.

Eredő Vektor Creative Commons License 2018.03.23 0 0 173

Na itt a baj. Ezeknek az embereknek nincsenek kapcsolataik, mert képtelenek felhíni a másikat, hogy "na gyere, igyunk meg egy korsóval, dumáljunk"

Szart se ér, ha egymást nézegetitek fb-n

Előzmény: nazuna (171)
Pozitív Visszacsatolás Creative Commons License 2018.03.13 0 0 172

Én váltig állítom, hogy hülye az, aki a Facebookot használja.

Ez lehet a te véleményed, és jogod van hozzá.

Viszont tény, hogy 2,2 milliárd hülye használja naponta, és a Facebook kihasználja a helyzetet.

Pusztán azt kell tisztázni, hogy akinek ekkora befolyása van a Föld népességének több mint negyed részére, akkor ezzel jár-e felelősség.

Mennyire érhető tetten az intellektuális fasizmus, hogy a hülyéket szinte kötelező kihasználni?

Persze ezzel is lehet egyetérteni, de akkor meg nem értem, hogy ugyanezek miért birkázzák a Fidesz szavazókat... Vagy már megint az a frány kettős mérce ?

Előzmény: Démonkrata (166)
nazuna Creative Commons License 2018.03.13 0 0 171

Nekem van pár régi ismerősöm akivel követjük egymás életsorsát, amihez bőven elég párhavonta benézni.

Nem ragaszkodnék a FB-hoz, dehát ha ők ottvannak, akkor ott kell őket keresni és nem az eBay-en.

Előzmény: Törölt nick (170)
Törölt nick Creative Commons License 2018.03.13 0 0 170

Vagy azért mert nincs is fiókja. Nekem sincs, pedig sokkal régebben netezek, mint létrejött volna a Facebook.  1995-96 óta.

Előzmény: nazuna (169)
nazuna Creative Commons License 2018.03.13 0 0 169

Nekem van 3 FB fiókom is (4 volt de egyet töröltek), de nyilván márcsak azért sem  jutnak el az üzeneteim hozzád, mert nem vagyunk ismerősök. Hozzám is csak az ismerősök üzenete jut el negyedévente vagy félévente - elég is.

Előzmény: Démonkrata (166)
3A3a Creative Commons License 2018.03.13 -2 0 168

http://mandiner.hu/cikk/20180313_hogyan_miert_cenzuraz_a_facebook

Sokat változott a világ, amióta Zuckerberg 2007 januárjában azt nyilatkozta a Phillips Exeter Academynek: „számomra és a kollégáim számára a legfontosabb, hogy nyitott információs forrást hozzunk létre az embereknek. A konglomerátumok által tulajdonolt médiabirodalmak ötlete nem szimpatikus elképzelés a számomra”.

pert2 Creative Commons License 2018.03.13 0 0 167

MIG-hez nincs joga, azt tiltják az usa törvények, vegyen inkább F16-ost:-)

Előzmény: Pozitív Visszacsatolás (-)
Démonkrata Creative Commons License 2018.03.13 0 3 166

Én váltig állítom, hogy hülye az, aki a Facebookot használja. Hozzám biztosan nem jutnak el a Facebookról az üzenetek, mivel soha nem használtam és feltehetőleg nem is fogom.

Semmivel nem ad többet, mint az internet maga.

Előzmény: Pozitív Visszacsatolás (-)
nagyanyo5:1 Creative Commons License 2018.03.13 -2 0 165

Már migekkel is foglalkoznak??????

Harcossy Sándor Creative Commons License 2018.03.13 -3 0 164

Úgy látom, nem hallottál még a Fejlett Nyugat trösztellenes törvényeiről.

Tanítanád nekünk a kapitalizmust, mint amikor az Acsádi hozta nekünk a híreket a Fejlett Nyugatról, hogy ott bezzeg, nem úgy, mint itt.

Előzmény: Vajk (162)
Harcossy Sándor Creative Commons License 2018.03.13 -3 0 163

A Windowst sem kötelező használni, mégis kiheréltették.

Előzmény: Törölt nick (161)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!