Sokan azt mondják, hogy "magáncég" és olyan szabályokat alkot, amilyeneket akar...
Ha nekem egy egy éttermem van, akkor megtehetem, hogy nem szolgálom ki a liberálisokat?
Ha privát fogorvaos vagyok, akkor megtehetem hogy ne tömöm be egy MSZP-s fogát, mert nem értek egyet az ideológiájával.
Vagy az, hogy a média bizonyos szegmensei ki vannak szervezve "magáncégeknek" jó indok arra, hogy befolyásolják a közvéleményt?
Az ember ne szekszekedjen a facen, azt gyerekek is olvashatjak. A magyar tevekben mar a tetocserepreklamoktol is el vannak tiltva a gyerekek.
Egyebkent pl egy kotzossegi oldal nyugodtan kitilthatja a politikat meg a sexet az oldalairol. Minden politikusnak van eleg penze hogy sajat oldalt mukodtessennahol azt ir amit akar, nekunk pl van egy sajat oldalunk, nem kerul havi tizezer forintba se.
Biden csalással és brutális cenzúrával való megválaszása nyilvánvalóvá tette a háttérhatalom létezését.
A tech-cégek nem egyszerű "privát" vállalatok, hanem a "privát" jelző mögé bújtatott fegyver...
Most fényt kaptak, ezzel "föld alá" azaz jórészt rejtetté kényszerítik a konzervatív kommunikációt... Idő kell hozzá, de ki fog alakulni az a kommunikáció, amit az algoritmusok nem tudnak majd követni...
A dolog ettől másabb - a FB-on azokkal tartom a kapcsolatot akikkel így tudom és akarom, akikkel régesrégen elfeledtük volna egymást, de így mindig tudjuk a másiknak hogy alakult a sorsa akár többezer km-re egymástól. Ettől még mindenkinek vannak közelebbi ismerősei és valósidejű kapcsolatai, de egyszerre nem lehet mindenhol ott lenni, továbbá bármilyen kedves is valaki nekünk, de nem annyira fontos, hogy együtt menjünk sörözni. Van még sok más eszköz, telefon, email, Skype és itt ez a fórum is ahol sok barátot szereztem és akikkel személyesen is találkoztam. Az FB nem lesz attól rosszabb, hogy van olyan aki abuzus-szerűen használja és minden reggel felnyom valamit a 678 ismerősének (azt sem a FB csinálja, hanem az ember!), mint ahogy egy bor sem lesz attól rosszabb hogy van másvalaki aki naponta 4 litert iszik meg belőle. Nyilván megtévesztő lehet, hogy itt kifejezetten az FB-ről beszélgetünk, de ez nem jelenti azt, hogy csak az létezik számunkra.
Egy filozófus, egy fizikus és egy matematikus vonaton utaznak Skóciában és látnak egy fekete birkát. Filozófus: Aha, Skóciában minden birka fekete. Fizikus: Nem, ebből csak az következik, hogy Skóciában van legalább egy fekete birka. Matematikus: Még csak ez sem következik, csak az, hogy van Skóciában legalább egy olyan birka, aminek legalább az egyik oldala fekete.
Cukkerbergék +unták a krónikus hazudozó luvnya meséit...
A Facebook törölte a migránsok miatt hazaköltözött elítélt svéd-magyar nő videóját
Mindig azt mondja a fidesz média, hogy a libsik miatt az elítélt bűnözőknek több joga van mint a törvénytisztelő polgároknak, és mégis letiltottak a videómat?! Orbán Gróf segiiiiiiccccccssssss!
Az fb (is) a hülyék gyülekezőhelye lett. Ma már csak egy telefon kell a fotelhuszárkodáshoz. Régen azért más volt a pálya - erős szűrőként szolgált a net.
Én váltig állítom, hogy hülye az, aki a Facebookot használja.
Ez lehet a te véleményed, és jogod van hozzá.
Viszont tény, hogy 2,2 milliárd hülye használja naponta, és a Facebook kihasználja a helyzetet.
Pusztán azt kell tisztázni, hogy akinek ekkora befolyása van a Föld népességének több mint negyed részére, akkor ezzel jár-e felelősség.
Mennyire érhető tetten az intellektuális fasizmus, hogy a hülyéket szinte kötelező kihasználni?
Persze ezzel is lehet egyetérteni, de akkor meg nem értem, hogy ugyanezek miért birkázzák a Fidesz szavazókat... Vagy már megint az a frány kettős mérce ?
Nekem van 3 FB fiókom is (4 volt de egyet töröltek), de nyilván márcsak azért sem jutnak el az üzeneteim hozzád, mert nem vagyunk ismerősök. Hozzám is csak az ismerősök üzenete jut el negyedévente vagy félévente - elég is.
Sokat változott a világ, amióta Zuckerberg 2007 januárjában azt nyilatkozta a Phillips Exeter Academynek: „számomra és a kollégáim számára a legfontosabb, hogy nyitott információs forrást hozzunk létre az embereknek. A konglomerátumok által tulajdonolt médiabirodalmak ötlete nem szimpatikus elképzelés a számomra”.
Én váltig állítom, hogy hülye az, aki a Facebookot használja. Hozzám biztosan nem jutnak el a Facebookról az üzenetek, mivel soha nem használtam és feltehetőleg nem is fogom.