Keresés

Részletes keresés

TajpánZiT3K Creative Commons License 2018.02.07 0 0 3

Koszi, ha lesz idom megnezem, max, hvege, aztan irom a fejlemenyeket, csak ez osszetett project lesz majd es ez csak 1 osszetevo :D

Yannie Creative Commons License 2018.02.07 0 0 2

Kipróbáltam ezt a telepítő készítő programot, amit az első videó demonstrál. Úgy tűnik van benne lehetőség registry bejegyzések bevésére is (System 'fül' -> Registry), így a lentebb említett bejegyzést minden bizonnyal az általa(d) készített telepítővel is hozzá tudod adatni. (és remélhetőleg a hozzá készített Uninstaller pedig törli is azt)

Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2018.02.05 0 0 1

legutolsót olvassátok

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.05 0 0 0

Sziasztok!

Pl.: 
Van 1 programom, aminek legyen a neve: XY
Az XY programot, nem kell telepíteni csak felmásolni egy mappába a fájljait, amik állnak:
egyéb szükséges fájlokból és 1 db .exe fájlból, aminek legyen a neve:
XY.exe

A következő videóban bemutatott programmal: https://www.youtube.com/watch?v=e9Q_4HqXEbE
megcsinálom azt, hogy a XY programot, tehát az (XY.exe és az egyéb szükséges fájlokat) 1 db .exe telepítőbe (TÖMÖRÍTEM) aminek legyen a neve:
XYTEL.exe

Tehát, ha rákattintok az elkészült XYTEL.exe -re, akkor egy általam megadott pl.: c:/program files/XY mappába feltelepíti (KICSOMAGOLJA) az XY programot, ami ugye áll az:
XY.exe és a többi szükséges fájlokból

Van a következő hely (win10-nél is), ahol az itt lévő dolgok: .exe-k stb. a rendszerindítással egyidőben futnak:
Erről itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=3aHJXGFgsJ8
WINDOWS+R billentyűkombi után írjátok be, hogy: regedit ; majd másoljátok be a címsorba a következőt:
SzámítógépHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun

És az lenne a nagy kérdés, hogy azt hogyan tudom megcsinálni, hogy amikor rákattintok az XYTEL.exe -re, akkor ugye az említett dolgokat kicsomagolja egy általam megadott mappába, DE MÉG AZT IS CSINÁLJA MEG, hogy az XY.exe -fájlt bemásolja (KICSOMAGOLJA) nekem ide IS:
azért, hogy az XY.exe fájl a következő rendszerindításkor AUTOMATIKUSAN fusson.
VAGY HA BÁRMI MÁS MÓDSZER VAN, AKKOR NE TARTSÁTOK MAGATOKBA. 

Igyekeztem érthetően leírni, ami remélem sikerült.
Előre is köszi a segítséget!

Törölt nick Creative Commons License 2018.02.05 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Pl.: 
Van 1 programom, aminek legyen a neve: XY
Az XY programot, nem kell telepíteni csak felmásolni egy mappába a fájljait, amik állnak:
egyéb szükséges fájlokból és 1 db .exe fájlból, aminek legyen a neve:
XY.exe

A következő videóban bemutatott programmal: https://www.youtube.com/watch?v=e9Q_4HqXEbE
megcsinálom azt, hogy a XY programot, tehát az (egyéb szükséges fájlokat és az XY.exe fájlt) 1 db .exe telepítőbe (TÖMÖRÍTEM) aminek legyen a neve:
XYTEL.exe

Tehát, ha rákattintok az elkészült XYTEL.exe -re, akkor egy általam megadott pl.: c:/program files/XY mappába feltelepíti(KICSOMAGOLJA) az XY programot, ami ugye áll az:
XY.exe és a többi szükséges fájlból

Van a következő hely (win10-nél is), ahol az itt lévő dolgok: .exe-k stb. a rendszerindítással egyidőben futnak:
Erről itt a videó: https://www.youtube.com/watch?v=3aHJXGFgsJ8
WINDOWS+R billentyűkombi után írjátok be, hogy: regedit ; majd másoljátok be a címsorba a következőt:

És az lenne a nagy kérdés, hogy azt hogyan tudom megcsinálni, hogy amikor rákattintok az XYTEL.exe -re, akkor ugye az említett dolgokat kicsomagolja egy általam megadott mappába, DE MÉG AZT IS CSINÁLJA MEG, hogy az XY.exe -fájlt bemásolja nekem ide:
SzámítógépHKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun azért, hogy az XY.exe fájl a következő rendszerindításkor AUTOMATIKUSAN fusson.

VAGY HA BÁRMI MÁS MÓDSZER VAN, AKKOR NE TARTSÁTOK MAGATOKBA. 

Igyekeztem érthetően leírni, ami remélem sikerült.
Előre is köszi a segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!