Keresés

Részletes keresés

Hernyó bácsi Creative Commons License 2018.01.02 0 0 4

Mint azt írtam; nem is feltétel. 

Előzmény: H_G (3)
H_G Creative Commons License 2018.01.02 0 0 3

Ott nem nagyon fog magyarul beszélő személyzetet találni.

Előzmény: ostra85 (1)
NO HAB Creative Commons License 2018.01.02 0 0 2

vagy donovali

ostra85 Creative Commons License 2018.01.02 0 1 1

nincs személyes tapasztalatom, de zakopane-t valahogy így képzelem el télen :)

csiriprelek Creative Commons License 2018.01.02 0 0 0

H0

Hernyó bácsi Creative Commons License 2018.01.01 0 1 topiknyitó

Sziasztok!
Nos, hol is kezdjem..?
Beleunva az állandó karácsonyi rohanásba, a havatlanságba, valamint látva azt, hogy idősödő szüleimre (kiváltképp édesanyámra) mekkora terhet pakol évről évre a Karácsony (gyerekek, unokák, sütés-főzés, készülődés, stb.), elhatároztam, hogy a következő Karácsonyra meglepem őket egy utazással, ahol végre pihenhetnek. Opcionálisan jómagam és a párom is csatlakoznánk.
Ebben szeretném a fórumozók segítségét kérni, ötleteket, javaslatokat, tapasztalatokat gyűjteni. (Konkrét hotel, konkrét utazási iroda, konkrét program, stb.)
Az elvárások:
- Havas hegyek közt, akár egy karácsonyi képeslapon (ebből sejthető, hogy belföldi ajánlat nem lesz befutó)
- Hotel, vagy panzió min. félpanziós ellátással és/vagy közeli étteremmel és wellness-részleggel
- A hotelben legyen karácsonyfa, kandalló, tehát árasszon valami ünnepi romantikát
- A szobák legyenek tágasak, erkélyesek, ne egy 20 nm-es lyukban kelljen szűkölködniük.
- Ne csak 2-3 napig tartson, legyen legalább 1 hetes
- Legyen a közelben valami (kis)város hangulatos adventi vásárral és bevásárlási lehetőségekkel
- Legyenek szervezett programok (kisebb túrák, városnézés, ilyesmi), kiváltképpen lovasszánozási lehetőség.
- Síelni egyikünk sem tud, tehát a síelési lehetőség NEM szempont (persze ha a fentieket konkrétan csak egy síparadicsomban kapjuk meg, akkor oda megyünk, csak síelni nem fogunk)

Ami nem feltétel, de "hab a tortán" lenne:
- Olyan utazási ajánlat, ami magába foglalná a buszos kiutaztatást is
- Magyarul beszélő személyzet (én ugyan beszélek angolul és németül is, de a szüleim semmilyen idegen nyelven).

No, asszem' ennyi, előre is köszönök minden segítséget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!