Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tudna nekem valaki véleményt,tapasztalatot,segítséget írni https://europeairguns.com-ról való rendeléssel kapcsolatban?
Nem találtam F jelzésről semmi információt csak azt, hogy Energia az egyes országok előírásai szerint változhat.. Spanyolország eu tag így elvileg vámmentes.
Érdekes amit írsz ,hogy a neten hirdetett árnál drágábban kapod meg a boltban az árut . Magyarországi boltoknál a neten csak jelezheted a vásárlási szándékodat fegyver és lőszer vásárláskor mivel nem küldhetik el . Ha eltér a netes ár a boltitól vagy nincs az akkor fordulhat elő ha ritkán frissítik a honlapjukat és a valuta ár változása miatt már drágább a cucc mint amikor meghirdették .
Catawiki-ről rendelt már valaki? Mennyire ajánlott? Egyéb oldal, ahol érdemes használt légpuskákat beszerezni? Sajnos most a Magyarországi kínálat gyengusz.
Köszi a segítséget,akkor valószínű senki sem forgalmazza itthon a CZ 200-at. Az M3 boltban nagyon régen volt.Felhívtam őket de mondták hogy nem ők kezelik a honlapot azért nem frissül egy jó ideje.
Mindenük túl árazott. Viszont szeretnek olcsón venni. Egy hirdetésemre jelentkeztek, piti árat ajánlottak, és még vigyem is oda nekik. A Walther nevet meg a hirdetéseikben , egyszerűen valter néven irják. Valószínűleg zöldségesből váltottak vadászboltra. A vadászapró tele van a pofátlanúl túlárazott dolgaikkal.
szerencsére nem járok vadászboltba . legutóbb, réges rég általános sulis koromba volt egy Fég lg 427 vétel , de azt akkoriban egy s51 simoért adtam.Most meg 2015 óta a versenyfegyvereket választom inkább az alább írt tulajdonságok miatt, azok meg szintén nem kaphatód csak úgy Boltokba , mint túlárazott műanyag bigyókat vegyek . De azért bemennék egy bolta hogy telibe röhögjem azt aki lövedékek közül a Gamo-t ajánlaná egy JSB helyett ( hallottam már ilyen sztorit) .
Az áraiktól is sírok... 160 meg 200 rugós verzió.... egyikhez semmit , másikhoz 30-40 ezer és Versenypuskát veszek egybetusával Regulátorral ,polír nélkül is jó sütéssel, jobban állítható pofadékkal. töltőcsonkkal a tartályhoz.....
Hát nem tudom érdemes átmenni ha a csehek 9 euróért elküldik Gls-sel.Én szeretem a cz-ket van 3 de újat nem vennék annyit nem érnek szerintem.Alapból egylövetű se gyorstöltő se tár regulátor meg végképp,és akkor 454-580 euróig mennek az árak.
Elég analfabéták lehetnek PPC légpuskák alatt cz200T-nek a képe és 16J-osnak írják az ár is valami régről maradhatott meg vagy besült készlet mert 2 évvel ezelőtt is ezek voltak kitéve. https://www.m3vadaszbolt.hu/45-55mm-16J