A publicista az országgyűlési képviselő Hatvanpusztával kapcsolatos álláspontjai miatt illette kemény szavakkal a politikust. Hadházy Ákosnak az autójára kedden ráhúzták a kormányt a birtok környékén, nemrég a kerekeit szúrták ki.
Szombaton inzultus alakult ki egy férfi, valamint a Nemzet Hangja népszavazási kezdeményezésen dolgozó Tisza-önkéntesek között a Kelenföld vasútállomásnál, a budapesti M4-es metróvonal budai végállomásánál.
A Postapalotában dolgoztam, és onnan lőtték a magyar leventéket” – fogalmazott az elkövető.
Mocskos hazaárulók vagytok! B****k meg a k*** anyátokat! Nem rendőr kell ide, hanem hóhér! Mindnyájótokat föl kell akasztani! A génjeitekben kell kiirtani az ilyen csőcseléket
– fogalmazott a férfi, aki ököllel fenyegetett meg egy önkéntest, majd egy másik Tisza-aktivistához fordulva azt mondta: „fel foglak akasztani, ha lesz rá lehetőségem!”.
A felvétel alapján többször elhangzott az önkéntesek részéről, hogy a férfinak átmosták az agyát, mire az elkövető úgy válaszolt: „én még meg is fogom nézni az agyadat! Élve foglak megnyúzni, te k*csög!”
„Hamarosan elkapnak és elvisznek egy elhagyott helyre, aztán kezdődik az igazi diszkóbuli! Ki fognak herélni! Kivágják a tökeidet, aztán belerakják a mocskos szádba, hogy kiabálni se tudj!!!” – olvasható abban a kézzel írt fenyegető levélben, amit Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke osztott meg szombat reggel a Facebookon.
Magyar Péter hétfő délután Facebook-posztban jelentette be, hogy elfogadja a felajánlott 24 órás személyi védelmet, mert ahogy írta, „a maffia Budapesten és Palermóban is hasonlóan működik”.
Nekem ez volt az a pont, hogy azt mondtam, na állj, Lajos! Amikor szembe kell nézni azzal, hogy mit is csinálsz te? Én soha nem veszek részt hazaárulásban
Simicska az interjúban beszélt egy sor olyan témáról, amelyek már a korábban nyilvánosságra hozott részletekből is kiderültek, vagyis címszavakban arról, hogy szerinte
Orbán maffiallamot épít, amiben neki, Simicskának is felelőssége van, amije viszont nincs, az az Orbánt és a Fideszt kellemetlen helyzetbe hozó atombomba,
de amúgy se akarna "öngyilkos lenni", vagyis szerinte ha lenne is ilyen titkos információja, nem érné meg nyilvánosságra hoznia,
Az adatbázisban ott van Simicska Lajos, egykori szuperbefolyásos kormányközeli oligarcha fia és egyik legközelebbi bizalmasa is. Mindketten a 2018-as választások előtt kerültek célkeresztbe, amikor Simicska már összeveszett Orbánnal, és a médiabirodalma nyíltan támadta a kormányt. (Simicska egyébként közismerten nem használ okostelefont, így őt magát ezzel a szoftverrel nem lehetett célba venni.)