Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2019.03.29 0 0 73

Üdvözletem!

 

Cégem átmeneti pénzügyi gondjai megoldásra keresnék 1.000.000 ftot befektetni hajlandó embert a hozam nem nagy, de 1000% os megtérülési biztonsággal.  Évi 33%-os hozam a kért összeget Maximum 1.5 évre kérném.  A cégem online kereskedéssel foglalkozik jelenleg sajnos elkalkulálva a lehetőségeink határát túl sok pénzünk fekszik áruban. Ezért szükségünk kb. 1 milllió ft forgótőkére a visszafizetés  jövőre a hitelkeretünk megemelése miatt garantált. A cégünk hitelképes, jelenleg is nyereséges, köztartozás mentes adózó, az általunk forgalmazott árukon 25-30%os haszonkulcs van tehát kis összeggel is lehet nagy hasznot termelni viszont az árukat amelyekben a pénzünk fekszik nem akarjuk és és nem is tudjuk elkótyavetyélni. Akit érdekel a lehetőség, kíváncsi a részletekre az telefonon (204020400) vagy emailben tud keresni amiwhand@gmail.com 

Startup21 Creative Commons License 2019.03.13 0 0 72

Sziasztok! A mostanában divatos és népszerű befektetőkereső show-k mintájára létrehoztam egy oldalt, amin szeretném összehozni azokat az embereket vagy vállalkozásokat akiknek az ötletük megvalósításához befektetőre lenne szükségük, azokkal az emberekkel akik szívesen fektetnének be pénzt vagy munkát mások ötleteibe. Szeretném felmérni, hogy van-e erre igény ezért kérlek osszátok meg azokkal az ismerőseitekkel akik érintettek lehetnek ebben a dologban, egyik vagy másik oldalról. Továbbá várom az ötleteket és javaslatokat.

Előre is köszönöm.

https://www.facebook.com/pitch4seed/

 

U.i: Hamarosan valódi Pitchek is kerülnek fel az oldalra, addig is juttassátok el minél több emberhez az oldalt.

gyufajanos Creative Commons License 2019.03.05 0 0 71

Sziasztok!

 

Befektetnék-betársulnék,kisvállalkozásokba tőkét kihelyeznék!

Részletes ajánlatot,referencia,fedezet megjelölésével az expressrolo@gmail.com címre kérek!

András19880718 Creative Commons License 2019.02.20 0 0 70

Hello!

 

Befektetőt keresek egy robotkéz további fejlesztéséhez. Saját tervezés. elektronika még nincs benne. Játékpiacra szeretném.itt egy link róla:

https://www.youtube.com/watch?v=qATVfPvJN5M

 

 

Steeel Creative Commons License 2019.02.18 0 0 67

Már profitot termelő logisztikai vállalkozásba keresek s.o.s. befektetőt

 

1 éve újraindított csomaglogisztikai vállalkozásba kezdtünk. Kibővítettük szolgáltatásaink körét a feltörekvő e-kereskedelem igények szerint.

 

A vállalkozásban webáruházaknak nyújtunk teljes fullfilment szolgáltatást, személyes átadópontot Budapest belvárosában, raktározást, csomagolást, export-import csomagszállítást. Teljesen egyedülálló ügyviteli rendszert fejlesztettünk le, melyből automatikusan előállíthatóak a futárszolgálati címkék, riportok. Így bármelyik webshop tulajdonos csatlakozhat rendszerhez és maguk állítják elő a szállítandó csomaghoz a dokumentumokat. Ezzel az automatizált rendszerrel egy óriási előnyre tettünk szert a konkurenciákhoz képest. Ami meg is látszott az elmúlt fél év eredményein. 6 hónap alatt megtízszereztük ügyfeleink számát, megtöltöttük a belvárosban lévő raktárunkat, több ezer csomagot adtunk át, mint személyes átadópont, és magánszemélyek több száz csomagszállítást rendeltek tőlünk EU-n belül és kívül. Tulajdonos váltás miatt, tulajdonos kivásárlásra keresek befektetőt. Egy olyan feltörekvő szolgálatásról beszélünk ami 1,5-2 év alatt visszahozza a teljes befektetett összeget. Ha nem ellensége a pénznek, várom jelentkezését!  www.csomagpont.com  Minimum 11.000.000 Ft a befektette összeg.

tophouse Creative Commons License 2019.02.14 0 0 66

Tisztelt fórum olvasók.

 

Megrendelőt, esetleg befektetőt keresünk engedélyhez "nem" kötött ingatlan kivitelezés területre. 
Megrendelőnk részére (mivel látványos bemutató ingatlant szeretnénk kivitelezni, nem egy hagyományos lakást), amennyiben 70% beleszólást enged a kulcsrakész állapot megvalósításában (nm, helyiségek mérete / elrendezése a megrendelő igénye alapján, a belső design-ban, szeretnénk szabadabb kezet kapni), úgy az ebből származó megrendelések után a tiszta nyereség 25% biztosított mindaddig, míg az ingatlan ára meg nem térül részére. 

 

Befektető esetén, olyan személyt keresünk, aki rendelkezik saját területtel, ahol az ingatlant kiépítjük, a teljes befektetése "saját" tulajdonában marad. Példa: 90nm ingatlan teljes kulcsrakész állapotban A+ -os kategóriában 5Mft, esetleg kevesebb. Elsődlegesen megrendelők jelentkezését várjuk, de minden lehetőséget meghallgatunk.Tájékoztatáshoz kérünk egy email-es elérhetőséget. 

 

Köszönjünk. 
További jó böngészését kívánunk mindenkinek.

Mfektetes01 Creative Commons License 2019.02.06 0 0 65

Sziasztok!

Lenne egy jó ötletem amihez 5-10 millió forinttal rendelkező személyt-befektetőt keresek, igazából helyileg Budapest-Debrecen vonal lenne ideális a személyes egyeztetéshez, viszont az ötlet nem helyfüggő, országos számítógép-bérbeadással foglalkoznánk, erre van egy külföldön már kiforrott megoldás és jövedelmező üzleti lehetőség, amit itt M.o-n még senki nem próbált.

Amennyiben érdekes lehet valakinek, keressen emailben. 

vacsibalint@gmail.com

helpyourself8 Creative Commons License 2019.01.23 0 0 64

Nem fogsz így vszleg embert találni aki jófejségből betesz ennyit.

Ha nem tudsz megegyezni a tulajjal, hatni rá, akkor el kéne menni egy dörzsölt ügyvédhez, találja ki mit tegyél.

Először írtam négy lehetséges irányt, de mindig csak a baj van, ha vki elrontja és belebukik. Talán a lánc végénél kéne kezdeni a megállapodást/alkut, akkor senki sem lenne kényszerhelyzetben.

Előzmény: Tihi06 (60)
száz1 Creative Commons License 2019.01.22 0 0 63

Milyen termék? Milyen a gyártási kapacitásod? 

Előzmény: Zoltan0302 (61)
száz1 Creative Commons License 2019.01.22 0 1 62

Valahol nonszensz a magyarok többségének a pénzügyekkel kapcsolatos ismereteinek a szintje. Ha lakást hitellel akar venni valaki, akkor előzetes hitelbírálattal kezdje, miután kiválasztotta a legjobb hitelkonstrukciót. A kifizetés még ennek ellenére is csúszhat. Ha magadtól ezt nem tudtad, az ügyvédednek kellett volna jeleznie feléd, hogy ez a határidő tarthatatlan. Senki nem olyan hülye, hogy ilyen esetben kölcsönt adjon, főleg nem túlbiztosított és pénzzé tehető fedezet nélkül. Amúgy ilyen csúszás rendszeresen előfordul, én kétszer vettem úgy jóval ár alatt lakást, hogy sürgősen kellett a kp., mert úgy kötöttek szerződést és tették le a foglalót, hogy a meglévő lakást -ami fedezte volna az önerőt- még el se adták, aztán elcsúsztak időben. A foglaló 10% szokott lenni, ha 46 milliós lakást vennél, akkor 4,6 millió bukás nem a világ vége, de több mint kellemetlen nagyságrendű tanulópénz. Jó, hogy leírtad, ha már 1 ember tanul a történetéből, már az is valami. Remélem, sikeresen megoldódik a dolgotok!

Előzmény: Tihi06 (60)
Zoltan0302 Creative Commons License 2019.01.19 0 0 61

Olyan üzleti partnert keresek, aki segítené, továbbépítené az általam működtetett vállalkozást. A vállalkozás saját ötletem alapján jött létre, saját gyártású termékek gyártásával foglalkozik, és saját webáruházon keresztül értékesít országszerte.

Elsősorban olyan partnert keresek, aki marketingben járatos.

06203455614

                                         

Tihi06 Creative Commons License 2019.01.09 0 0 60

Sziasztok. Mi tőkést keresünk, aki kb 1 hónapra ingatlan fedezet mellett 18.4 m ft ot tud nélkülözni, mert sajnos a piros róka a hitelt még mindig nem bírálta el és lejárt a fizetési határidő 01.08al. 4.6 a foglalónk, ami az eladó jóindulatán múlik, hogy most még rá tudunk húzni 1 hónapot az adásvételire, de csak akkor, ha kifizettem a maradék összeget. Mert ő is vett egy ingatlant és az ő eladója is. Sajnos igazából ezen az üzleten mi bukhatjuk a legnagyobbat. 2 gyerekkel (3,7 évesek) és 4.6 foglaló buktával ellehetettlenedik az életünk. kerekestihamer@gmail.com Remélem akad közöttetek segítség, előre is köszönöm, ha már csak elolvastátok, azt is.

beakov Creative Commons License 2018.12.28 0 0 59

Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni. Hátha valakinek lesz egy jó ötlete. :)

Budapesten szinte lehetetlen szabad rádió frekvenciához jutni, nagyjából 15-20 évente van rá lehetőség, az is bonyolult pályázati rendszerben. Nekünk viszont van egy, saját stúdióval, saját adótoronnyal, még 6 évi frekvencia engedélyel ami még 5 évvel automatikusan meghosszabbítható pályázat nélkül... Szeretnénk eladni. Messze áron alul kínáljuk, de semmilyen ötlet nincs, hol lehetne ehhez befektetőt, új tulajdonost találni. A hívd fel a Mészárost és hasonló ötletektől kíméljetek.:) Komolyan érdekelne valami megoldás. :) Köszönöm. 

somax69 Creative Commons License 2018.12.17 0 0 56

Befektetnék! Minden ötletre nyitott vagyok, de a - vegyük meg a szomszéd házát mert eladó - tipusú hülyeségekkel ne fárasszuk egymást. Részletes kérésekkel, ötletekkel, üzleti tervekkel és kérdésekkel várom az e-maileket a befekteto2014@gmail.com e-mail cimre, komolytalanokkal nem foglalkozom. Főképpen közreműködéssel érdekelnek dolgok,fedezetnek is lennie kell, cserébe korrekt üzleti partner vagyok. 

mis69 Creative Commons License 2018.12.08 0 0 55

Hello!Okos telefon hátlap gyártására keresek befektetőt. Nem viszonteladóként foglalkoznék vele hanem gyártatnám egyedi ötlet alapján. 

Kissgenga Creative Commons License 2018.12.08 0 0 54

Hello!

Ausztriai ,salzburg tartományban családi fogadó és szálloda üzemeltetéséhez keresek befektetőt.

 

Vajk Creative Commons License 2018.12.07 -1 0 53

Bármelyikben, amelyik elfogad csekket 

 

Előzmény: Second Wave (52)
Second Wave Creative Commons License 2018.12.07 0 0 52

Melyik bankban tudod biztosítani, hogy az összeget csak és kizárólag a megadott személy veheti fel?

Előzmény: Katona Imre (51)
Katona Imre Creative Commons License 2018.12.07 0 0 51

Kis időre befektetőt keresek! Új vállalkozásom indításához letétbe kell helyeznem 1-2-hétre 10millió forintot. A már letétbe helyezett összeg beérkezése után ki lehet venni az összeget, és vissza is adnám, természetesen meg toldanám 500.000ft-al. a 10millió visszaadását akár a Bankban is biztosítani tudnám, a felvevő mejelőlésével.

Kádár Krisztián1982 Creative Commons License 2018.10.21 0 0 50

Sziasztok,nekem is szükségem lenne befektetőkre kb 7 millió forint 1 év múlva 8 at fizetnék vissza.

Purdue81 Creative Commons License 2018.07.20 -1 0 49

Olyan befektetőt keresnék aki rendelkezik kb. 500 millió forintos tőkével.

Nagy bukfent nincs a történetben, mert egy csarnokról és egy ingatlanról lenne szó, ami az egész költségvenés 80%-át teszi ki.

Amennyiben nem megtérülő a befektetés akkor is ott marad a terület és az épület egyaránt, mindez a balatonparton.

 

A kb 3-5 évig kellene üzlettársnak lennie, amíg banki úton tudnám utána finanszírozni a kitalált vállalkozást.

3-5 év alatt a nettó nyereségen osztoznánk és a befektetett összeget részben törleszteném a nyereség rám eső részéből.

Röviden ennyit adnák csak meg.

 

Csak komoly érdeklődő megkeresését várom.

 

Köszönöm!

Android játék Creative Commons License 2018.05.16 0 0 48

Szia!

egy email címet írnál?

 

Előzmény: Black.. (47)
Black.. Creative Commons License 2018.02.16 0 0 47

Sziasztok!

Lenne egy jó ötletem amihez 8-10 millió forinttal rendelkező személyt-befektetőt keresek!

Nagy hozam kockázat nincs!

Helyileg Zalaegerszeg!

Több info privátban!

Akit érdekel írjon!😉

Vajk Creative Commons License 2018.02.14 -1 0 46

Ha ezt 25-30 évvel ezelőtt találod ki, kifejezetten jó ötlet lett volna.

Ma mindenki online van, lényegtelen, hogy fizikailag hl vagy, tudsz barátkozni, beszélgetni, játszani bárkikkel.

 

Szóval most ingyen megspóroltam neked 10-15 millát  :)

Előzmény: Mfektetes01 (45)
Mfektetes01 Creative Commons License 2018.02.13 0 0 45

Sziasztok befektetőt vagy hitel lehetőséget keresnénk Március 1-ig kivitelezhető projektünkre, 10-15m ft tőkére lenne szükség.

Röviden összefoglalva a hely;
Lényege egyszerű, azokat a fiatalokat fognánk meg, akik szeretnek számítógépes játékokat
játszani és, vagy keresnek egy olyan helyet, ahol velük egyidős korosztály (15-25) tartózkodik / iskolaidő után beszélgetni, akár
ismerkedni tudnak, kis kockázattal inkább a biztos jövedelemre mennénk.

A fogyasztói piacon szükség jelentkezik ezen típusú helyekre, konkurens cégről a körzetünkben nem tudok amelyek
gyengítenék a vállalati formát. Részletesebb leírást emailben, vagy telefonon adnék :)

vacsibalint@gmail.com

helpyourself8 Creative Commons License 2017.11.24 0 0 44

Ismerem de nem jön be. Csak saját pénzzel dolgoztam eddig vagy olyan hitellel ami magánkölcsön és nem akkor vonják vissza amikor rosszul megy a bolt...

 

Elmúlt hét hetem*: 3%,(-4%), 18%, 72%, 29%**, 8%, -4%, 3%, 3%, 31%***, (-3%)

zárójelben a még realizálatlan pozíciók a mai zárókon

 

*okt 2.-től próbálgatom milyen az ha rövid távon igyekszem forgatókönyveket kitalálni - legalábbis fárasztó, folyamatosan szerintem nem lehet csinálni, kell mondjuk ugyanennyi szünet, eddig csak hetek/hónapok akár egy-két éves hosszú pozíciókban utaztam, sőt az utóbbi években csak minimális pénzzel, de ez talán változni fog, ja ez full éles, realizált a zárójelek kivételével mind, papírkereskedés sose jött be

** normális bróker kerek 100%-n szállt volna ki, de még nekem is volt lehetőségem 72-nél vonásra ugyanúgy mint az előtte lévő üzletben

*** ezt meg épp ma basztam el, szvsz 310% lesz belőle, mindegy már, nem rohanok utána

 

Egyébként ez egy szerencsés periódus. Pangó piacon mondjuk ötöd/tizedennyi. hátha nem is kéne befektető...

Előzmény: Vajk (41)
Vajk Creative Commons License 2017.11.19 -1 0 43

Erre vannak támogatások, pályázatok.

Sok pénzt kell még elköltened ahhoz, hogy valaki el tudja dönteni, be akar-e oda fektetni avagy sem:

-befejezni a fúrást,

-mintát venni, 

-bevizsgáltatni, hogy gyógy vagy termálvíz, 

-elmenni a helyi vízügyi igazgatósághoz megnézni, hogy engedélyezik-e egyáltalán a kút létesítésst és ha igen, milyen hozamot írnak elő.

Ha ezek megvannak, akkor lehet egy elsődleges üzleti tervet kreálni.

 

 

 

Szerintem :)

Előzmény: KishontiB (42)
KishontiB Creative Commons License 2017.11.19 0 0 42

Hévízkút kihasználásához keresek befektetőt.(fürdő, elektromos áram termelés, távfűtés…) A Paks vonzás körzetében lévő(13km), Nagydorogon rendelkezem egy 35 000 négyzetméter nagyságú belterületi ingatlannal, ahol egy 1985-ös tanulmány szerint „a medencealjzatból igen nagy valószínűséggel feltárható magas hőmérsékletű és sótartalmú hévíz”. A területről az Önkormányzat készíttetett egy szakértői véleményt, majd ebből kifolyólag megkezdték a kút fúrását, de beletört a fúró, ezért a dolog befejezetlen maradt.

A terület Nagydorog település szélén, egy eldugott. erdővel körülvett réten található, régi nevén: Grófi fürdő, Fürdőkert. Az idősebbek elmondása alapján ezen a területen volt kialakítva a Nagydorogi grófnak egy fürdő, aminek maradványa a mai napig is megvan, mert itt még télen sem fagyott be a víz.

Pozitívumként megemlíthető még, hogy a Paks2 beruházás kapcsán vélhetően nagy mennyiségű emberi erőforrás érkezik hamarosan a térségbe, melynek következtében már most is érezhető az ingatlanárak emelkedése, illetve a kikapcsolódásra vágyó emberek számára szükségessé válik több pihenőhely, wellness hely kialakítása.

A területet eladni nem szeretném, bármilyen más megoldás érdekelne. Tel:06302499033

Vajk Creative Commons License 2017.11.17 -1 0 41

A forexet ismered?

Ott vannak jó platformok, ahol lehet kísérletezni. A tőkeáttét bazi nagy, ezért nem kell sok pénzt rászánnod, csak hát éppen emiatt szűk lesz spread érzékenységed is.

 

Előzmény: helpyourself8 (40)
helpyourself8 Creative Commons License 2017.11.17 0 0 40

Már azon is gondolkodtam, hogy elmegyek egy oligarchához egy kisebb ötlettel. Ha kifizet jöhet a többi, így kiépülhetne valami. Na de mi van, ha netán épp abban érdekelt és elüttetne?

 

Vagy megállapodom egy brókerrel. Ő ismeri a piacot, a technikát, stb - ezeket én is ismerem de a bróker alkalmazni is tudja a fogásokat míg én ezen a szinten csak csetlek-botlok. (Ha felismertem valamit, léptem, tökmindegy hogyan állt épp a piac. Ez általában nem jó belépés. Ugyanez kifelé is. A felismerésben van mondjuk 50%, de a rossz be- és kilépés levesz belőle mondjuk 10-15%-t. Biztosan többet hoz ki a dologból mint én magam - ugyanakkor ez tanulható, én is jobb vagyok benne mint régebben.)

 

Vagy feladok (újság)hirdetést, hogy befektetőt keresek várható hozam 30-50%. Stb.

 

De azt hiszem bérbeadott lakásra felvett részbeni jelzálog lesz a nyerő végül.

Előzmény: Vajk (39)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!