Fischer sokat idézett interjújából megtudhattuk azt is, hogy jövőre a TV2 Ázsiát átteszi Bolíviába és Brazíliába, persze volt már dél-amerikai Ázsia, ha jól emlékszem az alekoszos évadban.
Ezek szerint az igazi Ázsiában már nem találnak megfelelő forgatási helyszínt, vagy ha találnak is, oda nem kapnak forgatási engedélyt? Pedig Ázsia szép nagy...
Erről a két szereplőről már menet közben pozitív irányban változott a véleményem. Nem a két fickóról van szó, nekik sem észt, sem emberi méltóságot a pénzzel nem adtak, ki is hagyok minden műsort, amiben benne vannak!! Ez itt egy jó kis beszélgetés:
Újabb bizonyíték arra, hogy nincs igazság, az erkölcsi győzelmet pedig nem szokták ünnepelni!! Úgy tűnik, a Fennvaló belefáradt az emberi játszmák igazgatásába, és bedobta a törölközőt!! Nekünk meg annyi maradt, hogy ignoráljuk a rossz döntést.
Hát ez gyalázat volt.....nagyon megbántam, hogy végig néztem az Ázsia Expresszt. Szörnyű, hogy ez a 2 majom nyerte meg a műsort, de ez hogyan történhetett??? Nekem is nagyon furcsa volt, hogy hogyan tudtak olyan hirtelen felzárkózni Bódiék? Rita és Paula gyönyörűen haladtak, a 2 "gyerek" (nem véletlenül írtam) meg nagyon lemaradt és utána megint ment a rinya, azzal is csak az idő ment, mégis hogy beérték a lányokat. Nagyon érdekes.....Aztán a kibeszélőben látta valaki, hogy ezt a 2 Bódit egyáltalán nem érdekelte, hogy ki mit beszél, látszott rajtuk az érdektelenség.Meg az, hogy mi az hogy nem velünk foglalkoztok??? Pedig példát vehettek volna Ungiék összevágott jelenetein, hogy milyen jól játszottak, élmény volt újra látni. Olyan jót mosolyogtam, a szívemet melengette, ahogy néztem őket. Ungi és Rajmi igazán jó emberek. Igen, márcsak azért is nekik kellett volna megnyerni, mert ők szívvel játszottak és ahogy Ördög Nóra mondta, elegánsan játszottak végig. Sportszerűek voltak és megbecsültek mindent, amit a műsor adott nekik. Az már sajnos más kérdés, hogy a TV2 miért a Bódiékat segítette a játék folyamán...
Mindig mondtam, hogy közülük Hunor a normálisabb, őt is Megyer viszi mindig a rosszba, ezt igazolja azt is, hogy amikor párcsere volt, Megyer volt magából kikelve és mutatkozott bunkónak, Hunor nem. Nem mintha Hunort akarnám itt fényezni, félreértés ne essék.
De az azóta történteken is látható, hogy így van: Hunor befektette a 11 millióját és állítólag megduplázta (ha ez költői túlzás a bulvártól, akkor is megvan a pénz és pénzt termel), míg Megyer villámgyorsan a nyakára hágott és nincs már belőle egy fillérje sem. Mint kiderült, családi nyaralásra költöttek (vajon mi kerül ennyibe, és muszáj volt-e pont ilyen drága nyaralásra költeni).
A pénz felhasználása is intelligencia kérdése, amiből láthatóan Megyernek nem sok jutott.
2 sportszerűtlen csaló csicska akik a világ fájdalmát a hátukon cipelik mert nekik milyen nehéz gyerekkoruk volt és ezt lépten-nyomon szajkózniuk kell............. . így tudnám jellemezni őket
csak gratulálni tudok a jellemükhöz hogy azért a megmagyarázhatatlant is állandóan meg szeretnék magyarázni.
A matekot mar a merules elott tisztaztak "oszthato nyolccal" igy nekem az belefert. Rita meg tobbszor is fordult es mintha csak tippelt volna.
Viszont paulaek jelentos elonyenek elherdalasabol semmit nem erzekeltem. Hogy hol es mikor tortent. A parasailingnel egyszeruen hirtelen fej fej mellett voltak. Mire ritaek a lrvegobe emelkedtek mar a masik paros is a csonakban keszulodott a felszallasra.
Pedig ugy volt erzekelheto hogy a hatranyuk eleg nagy.
Bódi tesók győzelméhez csak annyit,hogy nem nekik drukkoltam.
Sajnos nagy kedvenceim Ungiék korábban kizúgtak egy szerencsétlen boríték miatt,így Ritáék vették át nálam a stafétát.
Végső küzdelem izgalmas és hosszú volt,többbször a vágásoknak köszönhetően azt gondoltam Pauláék végig ott vannak a tesók nyakán.
Ez a korábbi évadokban így volt,hogy csak az utolsó pillanatban derült ki ki a győztes addig nagyon szorosnak volt betitulálva.
Sajnálom ,hogy végül így alakult,bár valaki már írta,hogy Ritáék már voltak valami mokka vagy hasonló műsorban kis beszélgetésen és a nyerteseket nem szokták meghívni a műsor vége előtt.
Szóval lehetett sejteni már a végeredményt.
A kibeszélőben mondták el a sportolók az igazságot,hogy valaki mindenáron nyerni akart és valakik pedig élvezni a látványokat és játszani.
Nálam ennek az évadnak a nyertesei a Sportolók és Rita-Paula duó az elismerésreméltó hatalmas küzdésükkel.
A legnagyobb baj, hogy úgy tűnik, a Bódiktól már nem szabadulunk, pedig olyan jól elvoltam nélkülük....kérdés a TV2-t (vagy más kertv-t) érdekli-e a Bódik miatti felháborodás (nem csak itt), illetve nem is a felháborodás (mert az nem érdekli a kertv-ket), hanem ha nincs megfelelő nézettség a Bódik miatt.
Viszont Ördöglányt és Nánási fatert megnézném, ahogy hajszáznak egyet (kettőt, hármat...), olyan unalmas már, ahogy az elcsigázott, koszos, izzadt szereplők között ott parádézik mosolyogva, kisminkelve, mindig más csodaruhában....
Viszont a befektető Bódi elárulhatta volna, mi az a legális befektetési forma, amelyben pár hónap alatt megduplázható a befektetés, mert akárhogy keresem, én ilyet nem találok.....(ja, és nem arra gondoltam, hogy tegyem fel az egészet rulettben a pirosra...)
Ez nagyon kulonos. A motorcsonakos sikloernyos resznel hirtelen szoros lett a ket paros kozotti kuzdelem. Abbol hogy hol es hogyan olvadt el paulaek nem kicsi elonye, lenyegeben semmit nem lattunk.
Sztem olyan negyven percem van hatra a dontobol es elso dolgom lesz megnezni, h itt ki talalta ezt meg furcsanak.
Nagyon rosszul esett tegnap, hogy a Bajnokainktól kellett búcsúzni. Nincs igazság. Szerintem egyáltalán nem volt véletlen, hogy hozzájuk került a kieséses boríték. Hisz egyértelmű volt, hogy Bódiék választanak először borítékokat, aztán "borítékolható" volt, hogy Ritáék, hiszen biztos volt, hogy Bódiék utoljára Ungiékat válasszák. Így aztán övéké lett, ami maradt. És hát gondolhatta a TV2, hogy nagy valószínűséggel a krokodilos borítékot nem fogja választani senki.....és hát a bajnokoké lesz. Bejött nekik. Ahogy eltervezte a tv, úgy alakult minden, hogy sajnos nem fognak tudni megszabadulni a borítéktól, mert eleve megint hátrányból indultak. Szerencséjük volt a Bódiéknak megint, hogy Ungi és Rajmi hoztak rossz döntést. De tőlük várható volt, hogy nem taktikáznak, hanem csinálják a feladatokat. Nekem a bajnokok a győztesek bárhogyan is történt. Remélem, hogy a Ritáék párosa nyeri, igaz, hogy néha ők sem játszottak szépen, de valami fantasztikus a kitartásuk és ahogy végig csinálták az egészet. Hát ezek a Bódiék még tegnap is bemutatkoztak, amikor náluk már csak 1 boríték volt és Ungiéknál kettő, már akkor elkezdtek veszekedni, hogy na akkor itt a vége, és megint vérig voltak sértődve! Megint csak rinyáltak. Annyira szánalmasak voltak. Remélem, hogy soha többet nem látom őket egyetlen műsorban sem.
Több kaján megjegyzést is eleresztettek, hogy most egymásra pakolhatja a borítékokat a két másik pár. Sajnos sok apró mozzanat, megjegyzés az, amitől nem lettek szimpatikusak.
Kár lett volna kihagyni a tegnapi adást. Rita és Paula bevállalták a drótkötélpályát, Gyönyörű tájak felett suhantak szakaszosan, közben feladatokat oldottak meg, le a kalappal elöttük. Csodálatra méltó volt Paula biciklizése a magasban, drótkötélpályán. Álltaluk megismerhettük a világ legdrágább kávéjának a Kopi Luwak naturális készítésének legapróbb részleteit is. Bódiékról meg is feledkeztünk. Az Olimpikonok harmadik helyen végeztek, közepes teljesítményt nyújtottak. Nekem úgy tűnt, hogy Ungi cipelte a vállán Rajmundot és ez ennyire volt elég. Egy energikusabb versenytárssal az első helyen végezhetett volna. Örülnék Rita és Paula győzelmének,.....
A boríték sem lottó. Fontos állatoknál nem lesz kiesés, így csak át kell gondolni, hogy mely állatoknak volt szerepe az évadban és már lehet is sejteni hol lesz a kiesés. Nóra is mondta, hogy fontos a jó megfigyelés. Ezek alapján Ungiéknak gyorsan haladni kellett volna a 2., vagy 3. feladathoz és szabadulni a krokodiltól.
Még egy-két gondolat. Az ilyen versenyeknél mindig megoszlik az emberek véleménye, de olyan ellenérzést, mint a tesókkal szemben, csak a Séfek séfe tavalyi szériájának győztesénél lehetett tapasztalni, és nem azért, mert győzött. Viszont amikor Frici bával megjelentek a reggeli műsorban, kicsire összehúzta magát, és szerény volt, mint egy gyönge szűzleány. Talán a kritikák szíven ütötték. A tesók sem az eredmény miatt lettek közutálat tárgyai a nézők (és a versenytársak) szemében.
A forgatások alatt gyakran alakulnak ki barátságok a versenyzők között, ahogy most is. De ezekben ők nincsenek benne. Vajon miért?!
Te döntésed, én biztos nem nézem. A reggeli műsor spoiler volt a javából. Nem tudom, hogy zajlott a játék menete, hisz nem néztem, csak elbeszélésekből, bejegyzésekből tudom. Biztos rossz taktikát választottak Ungiék, de az is igaz, hogy teljesen mindegy lett volna, mit csinálnak, a fekete boríték elejétől náluk volt, vagy legalábbis nem a tesóknál!!!! Nekik pedig mindössze arra volt gondjuk, hogy ne kapjanak senkitől borítékot.
Olvastam egy-két olyan bejegyzést a FB-on, amiben ennek a két fickónak szorítanak. Gondolom, néhány megszédített, behálózott ember, esetleg hozzátartozó. Igényes, jóérzésű, fejlett igazságérzettel rendelkező ember nekik nem szurkol! De mindegy, mert ez van, ezt próbálják lenyomni a torkunkon, s ha túl rágós lenne a falat, majd adnak mellé habos-babos körítést!! De nem nekem! Én elzárkózom mindentől, amit ez a két anyaszomorító, no meg a mentoraik képviselnek. Megvezetett nézőként ennyit tehetek!!!!
annyit illő hozzátenni hogy rendkívűl naivan és bután ment neki Rajmi+Ungi az utolsó napnak. Már az első küldetésnél csodálkoztam hogy mindketten előttük belekezdtek(tehát ezt leszűrve előnyben voltak...kvázi százalékosan csak kaphattak borítékot) ..de ha ez nem volt elég a másodikba is belekezdenek... borzalmas taktika volt a részükről. Másik dolog hogy ez a borítékos lottó egyszerűen nonszensz hogy eldöntsön egy versenyt.
Ha meg a TV2 tényleg a mihaszna senkiháziakat hozta ki győztesnek,csak gratulálni tudok. Az egész évadban egyetlen egy szimpatikus megmozdulásuk,gesztusuk nem volt. Akik segítettek nekik azokat is csak visszasz*patták. Lásd Ungiék,Sáriék... kell ehhez egy szint. Sajnos.
Nos, akkor tudd, hogy nincs igazság a földön!! Megfogadtam, hogy nem nézem a két utolsó részt, nem is néztem a tegnap (ma sem fogom), de az eredményt tudom, sajnos. Ma a reggeli műsor vendége volt Rita és Paula. Mi ez, ha nem spoilerezés?! A győztest sosem hívják meg a verseny lejárta előtt!!!! Istenes már gratulált az erejükhöz, a kitartásukhoz, meg hogy példaképek lehetnek blabla... Szóval már ebből is lehet következtetni a végeredményre!!!!
A játékszabály van rosszul, sértően felháborító módon kitalálva, lehetőséget adva a nézőnek a gyanakvásra. Vajon miért nem csinálta meg ez a két agyonpesztrált gyerek a feladatokat?? Talán tudták, hogy nekik nem fontos megszabadulni a borítékoktól, az is elég, ha a többiektől nem kapnak?! Nagyjából a többhetes verseny felétől sejteni lehetett, hogy mire megy ki a játék. Szóval van értelme megnézni a döntőt??!!
Valaki írta a FB-on, hogy neki Rajmi és Ungi az igazi győztes. Nekem is, kár, hogy őket nyilvánosan senki sem ünnepli. Igaz, csak valami blabla szöveget kapnának, arra meg biztosan nincs szükségük. Felháborító, hogy egy egyébként jó műsort ilyen módon mocskolnak be. Unginak gratulálok a születendő gyermekéhez, kívánom, hogy legyen részük sok örömben!
A mennyezeti freskó részlet keresésekor a Bódiéknak egy turista segített, ő találta meg. Így a srácok indulhattak tovább másodikként. Ez szabályos volt? Így a másik 2 pár is toborozhatott volna segítőket!
Lehet hogy én tévedek, de amikor az előző adásban a Bódi ikrek szállást kerestek és egy háznál éppen meccs ment a tv-ben megjegyezte az egyik hogy milyen jó büntető volt. Na én ezt a jelenetet mintha már korábban láttam volna.
Kár a sportolókért a kezdetektől nekik szurkoltam.
Bódiék az elején még viccesek voltak,aztán egyre jobban a szimpátiámat vesztették.
Ritáék fordított útat jártak be nálam.Snyuka kezdeti viselkedése,Paula gépies fókusztsága nekem én nálam semleges kicsit negatív kategóriába raktam őket.
Aztán a példaértékű küzdésükkel,Rita jobb viszonya mindenkivel felhozta őket.Most pedig kifejezetten már nekik drukkolok a végére Bódiék ellen.
Viszont én is azt érzem ezt a tesók fogják megnyerni.