Vastag Csabáék most legalább visszavághatnak, mert ha a Nyerő párosban egy levél alapján nem kerülnek vissza Curtis és párja, akkor Csabáék nyertek volna.
Kiejteni? Imádja a zsűri, ezek szerint Gabó is mozgosította a rajongóit, hogy szavazzanak rá, legfeljebb majd két hét múlva, a finálé után mehet (ha most megy). Benne lesz a másorban, egész bizhtos, de majd jövőre!
Undorító, hogy minden el van felejtve neki, olyan, mint az "ártatlan bárányka"! A csatorna semmissé tette a kakasos témát, vagy falaz neki, csak azt nem értem, akkor az egész sztorint minek tette adásba! - Ja, nagyon is értem!
Galambos Bogi és Kútvölgyi Sára (Pető Brúnó barátnője)
Utóbbi egyértelmű volt, mert írták egy korábbi cikkben is, a másik meglepő lenne. Lehet tényleg feladta valaki és gyorsan kellett egy új páros a helyére.
Az új páros nem Curtis helyére megy. Minden évadban érkezett egy új páros a 3. hétre. Tavaly Juniorék, előtte a kiesők tértek vissza. Ha Curtis feladta, akkor azon a héten nem esett ki a Hajsza utolsó helyezettje.
Nekem eddig úgy jött le, hogy nem várható nagy változás, főleg nem első fokon, így nem érte őket váratlanul a döntés. Nyilván a pénzre is szükségük lehet, ugyanakkor remélem, hogy nem fogják majd sírva-picsogva sajnáltatni a többiek által Curtist. Jobb lenne, ha ezt nem tennék sehogyan sem egy szórakoztató műsor elemévé.
Nyilván azt nem tudta senki, mekkora lesz a büntetés, de az előzményekből ítélve egyértelmű volt, hogy az ügyész végrehajtandót fog kérni rá és a bíróság csak a büntetés mértékét és fokozatát fogja meghatározni.
Curtis esetleg azt gondolta, még nem lesz ítélet, de tévedett. Igaz, hogy még nem jogerős, de az édesanyjuknak valóban szüksége lehet a fia támogatására. Mondjuk Curtis helyében el sem vállaltam volna így a részvételt.
Az is lehet, hogy mások dobták be a törölközőt és teljesen más okból ("nem ilyen lovat akartam") jönnek haza.
A Házasság első látásra Mísz Renijéről (aki a forgatás alatt állítólag összejött valamelyik TV2-s főmuftival) is írták, hogy valakivel szerepelni fog az Ázsiában.
Esélyes Gabo és Aurelio is. A Farmban elhagyta egy olyan mondat a szájukat, hogy nyerünk Ázsiában is. Valószínűleg később fognak bekerülni, mint tavaly Juniorék.
A Redditen "tutibiztos" infóként írták azt is, hogy szerepelni fog az Ázsiában a Házasság első látásra Mísz Renije (más néven Citrom Renije) is, állítólag azért, mert a forgatások alatt összejött egy TV2-s főmuftival (ha már a férjétől látványosan undorodott), aki betolta ebbe a produkcióba is.
Végül is nem kizárt, mert a Farm VIP-ben meg benne lesz a Házasság első látásra első évadából Röhögős Petra, aki a második évadban is feltűnt Gpontzoli mindenbe beleszóló "havernőjeként", és azóta is folyamatosan feltűnik a TV2-n, gondolom már a Farm VIP-et készítik elő.
"Rákóczki Ferenc" vajon a Rákóczi Feri néven elhíresült rádiós (csak nem tudják leírni a nevét), vagy ez valaki más?