Keresés

Részletes keresés

Bencuc Creative Commons License 2020.09.22 0 0 15

Valakinek van arról tudomása, hogy ha szolgáltatói szinten blokkolva van egy weboldal, akkor ha csinálok arról egy másolatot és megjelentetem másik domain-en, úgy, hogy canonical tag-gel jelzem a Google-nek hogy annak a bizonyos blokkolt oldalnak a másolata, akkor a szolgáltató rendszere ezt azonnal kiszúrja a tag alapján, vagy nem, és elérhető lesz a másolt oldal? Tudom nem 100% SEO kérdés, bocs...

vrerrt Creative Commons License 2020.09.06 0 0 14

A legjobb erre a célra: https://youtu.be/0Sia6qN6lEY

antikaotika Creative Commons License 2019.08.19 0 0 8

Sok minden döntheti el, hogy ki a jó SEO szakértő. Van, aki saját magát építi, van, aki mások projektjeit. Érdemes referenciát kérni keresőoptimalizálásról. Az enyém: SEO szövegírás referencia

vik2110 Creative Commons License 2019.03.04 0 0 5

Szia!

 

Én is egyetértek azzal, hogy érdemes rákeresni a keresőoptimalizálás kifejezésre. Nem hiszem, hogy aki SEO-val foglalkozik, az megengedhetné magának - pont ebben a szegmensben -, hogy a huszadik oldalon se jöjjön a kifejezésre. Számomra ez nem hiteles. Ha AdWords-ös céget keresel, és nem jelennek meg a hirdetéseik a szolgáltatásaikra - mondjuk mert bénák - arról nem tudsz, azt nem tudod ellenőrizni. Ezt tudod. És szerintem érdemes is.

 

 

molnaristvanmoli Creative Commons License 2019.02.04 0 0 4

Szia!

 

Én személy szerint több blogot is olvasok, nemzetközit és magyart is.

 

Nekem van egy olyan "módszerem", hogy rákeresek Google-ben, hogy keresőoptimalizálás (vagy SEO), és amelyiket először adja ki a Google Keresés a találatok között, ő valószínűleg érti a dolgát, hiszen ez egy nagyon-nagyon kompetitív kulcsszó, amire tényleg csak a legjobbak képesek az első helyek egyikére jutni.

 

Így lényegében már bizonyítottan látod - tehát nem kell fórumokat bújnod, hogy akit találtál, vajon tényleg jó-e :)

bonsaifacska Creative Commons License 2018.10.09 0 0 2

Ha szeretnél többet megtudni a keresőoptimalizálásról az alábbi blogot ajánlanám:

 

https://seomagus.hu/blog/

Borembukkk Creative Commons License 2017.12.06 0 0 1

Gondolom több top 1 helyezésed van mint nekem, ha már így ki tudsz oktatni. :)

 

Elsüllyedt topikkal nem akartam foglalkozni, ennyi az egész. Valamiért az nagyon félre ment és így tűnt egyszerűbbnek. Nem tudom, azt ki milyen szándékkal hozta lére, nekem ezzel az a szándékom, hogy lehessen akár kezdőknek is kérdezni és ne legyen benne "magasan ülök a lovon használd a keresőt" típusú hozzászólás. 

 

De hogy legyen valami érdemi infó is, keresek vendégblogoláshoz partnereket a következő kategóriákban:

 

Fitness, életmód, egészség, divat, sport, diéta, fogyókúra edzés tippek, wellness programok. Nálam egyelőre ingyenes a megjelenés, csak viszont linket kérek, ha te is akarsz bele linket. Alapvetően ezt tudom felajánlani: Fitness Fiesta Magazin de ha érdekes, van több weboldal, ahol van lehetőség vendégblogolásra a témakörben. 

 

Vannak még blogjaim online marketing, weboldal készítés, linképítés, munkaerő piac, lakberendezés, építkezés témakörben. Itt is lehet ingyen írni, de kérek viszont publikációs lehetőséget. szerintem win-win szituáció.

 

Ha kérdezni akarsz, vagy értelmes együttműködés miatt felvenni velem a kapcsolatot, itt tudsz elérni: Seo tanácsadás, keresőoptimalizálás

És mielőtt nekiállnánk egymás weboldalait minősíteni, megjegyzem, nem vagyok megelégedve a sajátommal, de szerencsére van annyi munkám, hogy ne érjek rá vele túl sokat foglalkozni. A cél az, hgy találjunk együttműködő partnereket, azaz legyen win-win a végeredmény.

 

Előzmény: Wim Wendorf (0)
Wim Wendorf Creative Commons License 2017.10.17 0 1 0

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9102047&la=142665180

 

Még keresni se tudsz, de SE0-val akarsz foglakozni?

Borembukkk Creative Commons License 2017.10.17 0 0 topiknyitó

Rögtön ki is nullázom. :)

 

Nem láttam itt ilyen fórumot, pedig szerintem van rá igény. Jómagam SEO tanácsadással is foglalkozom, ha tudok válaszolok a kérdésekre. Lehet itt szakmázni is, hiszen a seo empirikus úton tanulható csak. Legalábbis én még hivatalos tanfolyamot nem láttam, amit a google ajánlott volna. :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!