Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2022.07.01 0 0 91

Bunkokam, te most Semjent buziztad, perverzezted le vagy engem akartál?

Előzmény: NOMomentum (90)
NOMomentum Creative Commons License 2022.07.01 0 0 90

Ami meglepőbb: Semjén nem szeretné, ha bűncselekmény lenne az állatokkal folytatott szex. - Személyes érintettség okán lepődtél meg?

Előzmény: pici mici a pók (89)
pici mici a pók Creative Commons License 2022.06.30 0 0 89

WTF???????

 

 

https://nepszava.hu/1128400_nem-bunteny-allatokkal-szexelni

 

 

Nem bűntény állatokkal szexelni A Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes által jegyzett állatvédelmi törvénymódosító javaslat többek között új adóval sújtaná a kutyatartókat – írja az Állatportál. Valójában azonban ezzel kapcsolatban nincs újdonság a dokumentumban. Ami meglepőbb: Semjén nem szeretné, ha bűncselekmény lenne az állatokkal folytatott szex.

 

Kínosan nem tartalmazza viszont a módosító a civil szféra által rég követelt kitételt, a 2013 óta semmibe vett javaslatot a zoofília – vagyis az állattal való közösülés – bűncselekménnyé nyilvánításáról. Az Orbán-kormány is többször megígérte, hogy törvényben rendezik a joghézagot, hogy az állatokkal folytatott szex egyértelműen büntethető legyen, és ne csak szabálysértésnek minősüljön, mint ma. Jelenleg legfeljebb 150 ezer forintos bírságot kaphat, aki állattal létesít nemi kapcsolatot – és ez bebizonyosodik. A szakemberek nem értik, miért nem akarja a Semjén-féle javaslat a Btk. szerint büntetni ezt a nyilvánvaló állatkínzást.

pici mici a pók Creative Commons License 2021.09.13 0 0 88

hat az...

 

 

https://nepszava.hu/3131571_eltunt-a-kereszteny-portal-cikke-amiben-a-szerzo-azon-kesereg-hogy-senkit-sem-erdekel-az-eucharisztikus-kongresszus

 

  • "A helyzet drámai, testvérek. Drámai. Amúgy is jellemző beteg kultúránkra a közönyösség, ez azonban most a Kongresszus vonatkozásában rendkívüli módon megmutatkozik. 75 ezren regisztráltak egy korszakos esemény pápai miséjére, külföldiekkel, mindennel együtt, cakk-pakk. Ez az Egyház? Ezt tudja a magyar katolicizmus felmutatni? Ennyi a mi hitünk, testvérek? Hát ennyi, kéremszépen"
pici mici a pók Creative Commons License 2021.05.12 0 0 87
pici mici a pók Creative Commons License 2021.03.26 0 0 86

Mintapeldany, meg kereszteny aha...

 

 

https://telex.hu/koronavirus/2021/03/25/ima-felhivas-vejkey-imre-kdnp

 

 

A KDNP-s Vejkey az utóbbi hónapokban többször is bekerült a sajtóba, februárban például azzal, hogy azt mondta, érdemes lenne vizsgálni, hogy milyen hatással vannak a bírák szellemiségére és az ítélkezési gyakorlatára a külföldről finanszírozott civil szervezetek, illetve a „Brüsszel-Strasbourg-Soros féle triumvirátus”. Ekkor arról beszélt, hogy meglehetősen intenzív a „keresztény értékkel szembeni” érzékenyítő hatás, és felháborítónak tartotta, hogy az érzékenyítés miatt egy olyan bírói szemlélet kezd kialakulni, hogy „a keresztény szimbólumokat és ezáltal a keresztényeket szabadon lehet gyalázni”.

 

Pár napja aztán ismét magára vonta a figyelmet, amikor az Országgyűlés Igazságügyi Bizottságának ülésének vezetőjeként Szél Bernadett kilakoltatások felfüggesztéséről szóló javaslatának elutasítását azzal indokolta, hogy ők nemcsak Szélt látják, amikor ott beszél, hanem azt a háttérhatalmat is, akinek a nevében beszél. Hadházy Ákos ekkor szerette volna megtudni, hogy Vejkey pontosan milyen háttérhatalomra gondol, azonban nem kapott konkrét választ.

Break Break béka Creative Commons License 2020.05.02 0 0 85

Ekkor hogy kussoltak!

 

 

https://24.hu/tudomany/2015/02/11/amikor-meg-orban-gunyolta-a-kdnp-t/

 

 

 

 

A parlamenti napló viszont megőrizte Andrásfalvy Bertalan művelődési és közoktatási miniszter “panaszát” 1992 februárjából: “Hadd tegyem hozzá, hogy amikor a kereszténydemokrata oldalról valamilyen vallásos vagy az egyházzal kapcsolatos megnyilvánulás hangzik el, akkor itt mögöttem a frakcióvezető elkiáltja: imához, vagy énekeljük el a Himnuszt. Ezek lehetnek számára humor, de ezek azok az alkotmánysértő dolgok, mikor valakit meggyőződése és értéke szerint gúnyolunk.” A miniszter mögött ülő frakcióvezető Orbán Viktor volt.

 

Óriási felháborodást váltottak ki kereszténydemokrata körökben 1991-ben a jelenlegi miniszterelnök szavai. Az MDF-es Bogdán Emil felszólalása után: “Taps az MDF padsoraiban. – Dr. Orbán Viktor: Remélem, a Kereszténydemokraták tapsolnak. Jézus Krisztus nevében tapsot kérek!”

Break Break béka Creative Commons License 2020.05.02 0 0 84

A KDNP szerint Soros gyakorlatilag a Sátán. Aradszki szerint azonban van megoldás, ugyanis a rózsafüzér a legerősebb fegyver a gonosz ellen, és képes a történelem megváltoztatására, ezt Soros György is meg fogja tapasztalni

 

 

Akkor az Orbanis ujab sorosozas utan tudjhak mi a teendo a KDNP-ben

Törölt nick Creative Commons License 2020.01.17 0 0 83

Harrach Péter: A KDNP önállóan is bejutna a parlamentbe 2022-ben:

 

https://168ora.hu/itthon/kdnp-harrach-peter-parlament-bejutasi-kuszob-2022-valasztas-180516

 

A franc essen a 168 órába, most takaríthatom a monitoromról a reggeli kávémat. 

 

martinaxe7 Creative Commons License 2019.12.22 0 0 82

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) ugyanazt vallja 75 éve, viszont a megfogalmazás korról korra változik, éppen ezért a párt tagjainak feladata, hogy hűségesek legyenek az örök értékekhez és rugalmasak a megfogalmazás tekintetében - mondta Semjén Zsolt, miniszterelnök-helyettes, a párt elnöke vasárnap Kalocsán.

 

Semjén az MTI-nek kiemelte, hogy a KDNP egy olyan sajátos párt, amely azért jött létre, hogy az evangéliumot képviselje a politikai életben. Hangsúlyozta: elveik lényege egyrészt az örök értékek megvalósítása a mindennapokban, másrészt az adott kor kihívásaira olyan válaszokat adni, amelyek megfelelnek a kornak, de mégis az örök értékekben gyökereznek - tette hozzá a párt elnöke.

martinaxe7 Creative Commons License 2019.12.22 0 0 81

Nem számít !

 

Feltámatt !!

Előzmény: Traubi (80)
Traubi Creative Commons License 2019.12.22 0 1 80

Szóval a KDNP 75 éve alakult, de vajon azt tudjuk-e ugyanilyen pontosan, hogy mikor szűnt meg?

Előzmény: martinaxe7 (79)
martinaxe7 Creative Commons License 2019.12.22 0 0 79
medve talp Creative Commons License 2018.12.15 0 0 78

A KDNP mint a kereszténység mintapéldány

 

 

  • "Nem sokkal később a KDNP alelnöke, Latorcai János is megszólalt. Szerinte az erőszakos cselekmények résztvevői nem tisztelnek másokat, nem tisztelik a kereszténységet, a nemzet karácsonyfáját, magát a karácsonyt, a kis Jézust sem. "

 

 

Főleg a Tízparancsolat ismereteben azok... Hogyan is szol azonnal az első három?

1. Ne legyenek néked idegen isteneid én előttem!

2. Ne csinálj magadnak faragott képet, és semmi hasonlót azokhoz, amelyek fenn az égben, vagy amelyek alant a földön, vagy amelyek a vizekben a föld alatt vannak. Ne imádd és ne tiszteld azokat; mert én, az Úr a te Istened, féltőnszerető Isten vagyok, aki megbüntetem az atyák vétkét a fiakban, harmad és negyed íziglen, akik engem gyűlölnek. De irgalmasságot cselekszem ezeríziglen azokkal, akik engem szeretnek és az én paracsolataimat megtartják!

3. Az Úrnak a te Istenednek nevét hiába fel ne vedd; mert nem hagyja azt az Úr büntetés nélkül, aki az ő nevét hiába felveszi!

     

     

    1. Szóval mióta is van karácsonyfa
    2. Biblia tud róla barmit is? 
    3. Es (kis)Jézus látott egyaltalan fenyőfát Izrael területen valaha is?
    4. MILYEN ERDETU es mirol is szolt valojaban

     

    Ja, hogy eredetileg is BÁLVÁNYIMÁDÁS nálunk meg csak a 19. század óta nemet szokásból letezik csak?  Ugyan miért tudna a KDNP alelnöke

     

     

    https://mult-kor.hu/20131224_a_karacsonyfa_tortenete

    http://www.origo.hu/tudomany/20171220-karacsony-miota-allitunk-karacsonyfat-es-miert-pont-fenyot.html

     

    a korai keresztények – pogány eredete miatt – kikeltek azon szokás ellen, hogy a keresztény hitre áttért emberek örökzöldeket, például babérfát állítsanak a házuk elé, vagy ilyen ágakkal díszítsék az otthonukat.

     

    ezen népek örökzöld faágakat aggattak ki otthonaik ajtajára és ablakaira, sokan ugyanis úgy tartották, hogy azok elűzik a boszorkányokat, a szellemeket, a gonosz lelkeket és távol tartják a betegségeket.

     

     

    medve talp Creative Commons License 2018.04.20 0 0 77

    Persze hogy azok papolnak népességfogyásról meg a szinglik ellen akik a legkevesebbet teszik érte! 

     

     

     

    A KDNP-sek nevelik a legkevesebb gyereket

    A legtöbbet pedig az LMP-sek. Összesen 270 gyereket vallottak be a magyar képviselők, és meglepően sokan vannak, akiknek nincs otthon egy gyereke sem. Tovább »

    forrás: Index.hu

     

     

     

    medve talp Creative Commons License 2017.10.18 0 0 75

    Pedofil szervezet rendezvényére hív a KDNP ifjúsági tagozata

     

     

    A Kereszténydemokrata Néppárt ifjúsági társszervezete, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapján hív mindenkit a Keresztút elnevezésű, ma délutáni rendezvényre, amelyet a Regnum Christi Apostoli Mozgalom szervez. Mint a www.galamus.hu ... megtudta, a Regnum Christi Apostoli Mozgalmat, a Legio Christi katolikus papi kongregáció világi szervezetét az Egyesült Államokban pedofil szervezetként tartják nyilván. "-

    Előzmény: ewolf (-)
    Törölt nick Creative Commons License 2017.10.17 0 1 74

    KDNP keresztény? Te keresztény vagy?

    Kizárt.

     

    Ti a kufárok leszármazottai vagytok. Keresztény ember pacifista, nem kíván rosszat senkinek. 

    Ti gyűlölködtök, és másoknak rosszat akartok. 

    Előzmény: nagyanyo5:0 (72)
    Törölt nick Creative Commons License 2017.10.17 0 0 73

    Azt hiszem, inkább sírni kellene, ekkora barmot hord a hátán a föld...

     

    https://444.hu/2017/10/17/aradszki-allamtitkar-ugy-erzi-munkasorok-lelki-unokai-tamadjak-ot-a-parlamenti-satanozasert

    Előzmény: Törölt nick (50)
    nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.10.14 0 0 72

    Hazudni csak szépen, ahogy a 444 megyen, mint a népszabó régen:DDDDDD

    medve talp Creative Commons License 2017.10.14 0 0 71
    Előzmény: ewolf (-)
    medve talp Creative Commons License 2017.10.11 -1 1 70

    Hoppá: a KDNP-s politikus szerint Orbán egy sátánfajzat

     

    "ha Soros a Sátán, Orbán pedig Soros ösztöndíján tanult (es a SOROS TERVET IS JAVASOLTA 2016-ban !!!), akkor a miniszterelnök IS egy pokolfajzat"

     

    Ime a satani vigyora...

     

    Előzmény: ewolf (-)
    ooloo Creative Commons License 2017.10.10 0 0 68

    Megkezdődött a választási kampány. Kicsit korán...

    Előzmény: Teltrekész (67)
    Teltrekész Creative Commons License 2017.10.10 0 0 67
    Előzmény: ooloo (66)
    ooloo Creative Commons License 2017.10.10 0 0 66

    Sírnia csak a győztesnek szabad (az pedig még odébb van). Most itt tartunk:

     

    Az alcsúti kiszfiún csak az ima segít?

    Előzmény: Törölt nick (50)
    Teltrekész Creative Commons License 2017.10.10 0 0 65

    Beiratkozik az Iványihoz:

     

    Előzmény: Tzp (64)
    Tzp Creative Commons License 2017.10.10 0 0 64

    Vagy ellenzéki lesz.

    Előzmény: panthera negra (63)
    panthera negra Creative Commons License 2017.10.10 0 0 63

    az nem jo, mert ha kiüzöd belőle az ördögöt, alkalmatlanná válik politikai pályára!

    Előzmény: Tzp (62)
    Tzp Creative Commons License 2017.10.10 0 0 62

    Remélem, hogy ha Aradszky elvtárs kórházba kerül, akkor gyógyításképpen csak egy rózsafüzért akasztanak az ágyára és gyógyításképpen minden nap elmondanak neki egy imát!

    Előzmény: ewolf (-)
    Törölt nick Creative Commons License 2017.10.10 0 0 61

    Oszt ha azt mondom, hogy de igen, helyesen döntöttem, akkor mi a cáfolat? :-))

     

    mondani barmit lehet :-)

     

    de ha a szavak altalanosan elfogadott jelenteset vesszuk alapul, akkor az nem lesz egy igaz kijelentes

    Előzmény: bloody rain (60)
    bloody rain Creative Commons License 2017.10.10 0 0 60

    Oszt ha azt mondom, hogy de igen, helyesen döntöttem, akkor mi a cáfolat? :-))

    Előzmény: Törölt nick (57)

    Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!