Keresés

Részletes keresés

etomcat Creative Commons License 2017.10.10 -1 0 3

> Messze nem csak a problémásoknak jó az alternatív

 

Olvasni kell a sorok között. Minden szülő büszke akar lenni a gyerekére. Ha zseni lenne a tini és csak azért vinné alternatív suliba, mert snassz neki a Fazekas Mihály gyakorló - akkor a kérdező beleírta volna a topiknyitóba, hogy a gyermekének 137-es IQ-ja van és már két diákolimpiát nyert. Szerintem árulkodó, hogy semmilyen konkrétumot sem írt a szülő, de így nehéz érdemben segíteni.

Előzmény: linfury (1)
ásítósmacska Creative Commons License 2017.10.09 0 0 2
linfury Creative Commons License 2017.10.09 0 0 1

Messze nem csak a problémásoknak jó az alternatív

Előzmény: etomcat (0)
etomcat Creative Commons License 2017.10.09 -1 0 0

Mi az alternatív iskola? Hogyan problémás az ellátandó gyermek (pl. szellemi-testi fogyatékosság, deviancia-kallódás, drog-pia, amiatt lopás, öngyi-falcolás) vagy éppen okos, de antiszociális, kvázi-autista? Esetleg művészlélek, aki normál iskolában nem maradhat, mert kiderült, hogy a saját neme iránt vonzódik és meglincselnék?

 

Nem szellemi fogyatékos, de kallódó-deviáns "utolsó esély" 16-23 éveseket a Belvárosi Tanoda gimi ingyen ellát, bár oda olyan túljelentkezés van, mint az űrprogramba. Érdemes hamar menni, hogy előjegyzésbe vegyék és csinálnak külsős diákoknak is tartós gondozást.

(Az viszont nem kizárt, hogy pár éven belül megszüntetheti őket a kormány a Soros-illuminátus gyíkember irtási kampány során, mert valami közül volt a Gyuri bá nyitott társadalom programjához.)

LAndras71 Creative Commons License 2017.10.09 0 0 topiknyitó

Sziasztok! Szeretném alternatív iskolába beíratni a gyerekem Budapesten. Most 8. osztályos és hamarosan le kell adni az iskolák rangsorát. Tudnátok segíteni, hogy mik a tapasztalatok a különböző iskolákban? Ti miért választottatok alternatív sulit?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!