Keresés

Részletes keresés

Gyíkember Lives Matter Creative Commons License 2020.08.05 0 0 4

Itt lakom 1 hónapja semmilyen szag nincs. A Duna-part Római-partosítására készek a tervek. Pénz, pénz

 

Előzmény: vak varju (0)
Gyíkember Lives Matter Creative Commons License 2020.08.04 0 0 3

+ előny Budapest legújabb piaca, ami inkább plàzának néz ki gyalog 5 percre van, 2 utcasarok. 500 méter, tetején az UP-pal ami elég jó kis kultúrhely (koncertek, színház stb.).

Előzmény: Gyíkember Lives Matter (2)
Gyíkember Lives Matter Creative Commons License 2020.08.04 0 0 2

Ár/értékben talán a legjobb. Váci úti business negyedtől párszáz méterre van ergo jól kiadható hosszú távra expatoknak és olcsóbb mint a zajosabb büdösebb túlzsúfolt 13. Ker. Metró 400 méter, Duna 100 méter. Egyedüli hátránya az Attila utcai oldal ahol mèg sok szutyok ház van.

garazsadmin (X) 2018.02.24 0 0 1

Szeretne kihozni minél többet garázsából, tárolójából? Hirdessen nálunk ingyenesen (bérbeadásra vagy értékesítésre)! Oldalunkon  garázsát, tárolóját befektetőként is keresik! www.garazs.com  

vak varju Creative Commons License 2017.12.06 0 0 0

Szépek a tervek, és a többi lakóparkhoz képest olcsó, igen. Na de az érték?

 

- A zajos Árpád út és Váci út közelében van.

- Az észak pesti szennyvíztisztító pár száz méterre fekszik észak-nyugatra, pont az uralkodó szélirányban. Ennek a bukéja majdnem mindig érezhető a Váci út ezen részén. Tudom, mert naponta arra járok, és már reflex-szerűen kapcsolok belső levegőkeringetésre az autóban.

- A panoráma: a hegyek okésak, de az újpesti öböl, a hajóépítő daruk, rozsdás hajók, hát az nem valami szép. Ez nem a nagy Duna part, oda ki se lehet látni, még a felsőbb szintekről sem. Újpest felé pedig a panelrengeteg adja a panorámát, északra pedig a lepukkant ipari övezet és ősrégi családi házak.

- A függőleges kert gondozása vajon mennyivel dobja majd meg a közös költséget? Állítólag ipari alpinisták fogják végezni, hiszen a kertészek nem járhatnak be több száz lakásba, és sok zöldfelület amúgy sem lesz elérhető a teraszokról. Nehogy az legyen a vége, hogy száraz kórók lógnak majd fáradtan lefele az épületről, mert a lakók nem hajlandóak áldozni erre az extrára, vagy pusztán mert nincs meg a tudás, és kiderül, hogy a fele növényzet nem is tud ott és úgy megélni ahogy a tervezők gondolták.

+ Újpest központja megújul. Lesz ott egy modern piac is.

+ A metró gyalog elérhető.

+ Állítólag Újpest városkapu is megújul, felújított park, rendezett parkolás, irodaházas övezetek kijelölése a vasút mellett. Bár ezek csak tervek és abból sosincs hiány, a kérdés mindig, hogy mi valósul meg belőle és mikor.

 

Összességében szerintem még sok hely van a Váci út mentén a XIII. kerületben is, és csak hosszabb távon fogják a modern irodaházak elérni Újpestet. Egy recesszió esetén pedig ez akár egy 10 éves szünet után folytatódhat. Modernebb környezet nélkül viszont ez a lakópark csak önmagában fog állni.

 

chicharrón Creative Commons License 2017.10.02 0 0 topiknyitó

Szerintem ár/érték arányban ez most a legjobb lakásbefektetés. Közelben többszáz multicég, könnyű lesz jól kiadni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!