Keresés

Részletes keresés

Afrikaans8 Creative Commons License 2018.03.14 0 0 5

https://index.hu/belfold/2018/03/14/majdnem_elarasztotta_diosjenot_oszter_sandor_privattava/#

DOMSCHITZ MÁTYÁS

2018.03.14.

Újabb botrányhullámokat vert Oszter Sándor priváttava. A Bors azt írja, hogy az egykori színész Diósjenőn kiásott tava most megduzzadt, és csak a tűzoltók beavatkozásának köszönhető, hogy nem árasztotta el a környéket.

"Repedezni kezdett a gát azon a magántavon, amelyet Oszter Sándor  a birtokán. A tűzoltók szálltak ki, nehogy az óriásira duzzadt víztömeg áttörve mindent, rázúduljon a településre" – írta a lap.

A Bors szerint a színész szándékosan gyűjtötte össze a tavában a vizet, vasárnap zárta el egy emberével a gátat. Csak azzal nem számolt, hogy a meleg időjárás miatt elolvadó hó nagyon megemeli a vízszintet, így áradásveszélyes lesz a tó. A gát repedezni kezdett, majd a víz kimosta a talajt és egy óriási betondarab leszakadt a támfalból. A nyomást, amit a rengeteg víz okozott, a gát nem bírta, ki­mosta a betonáteresz alját az átfolyó víz. "A helyiek attól féltek, hogy veszélybe kerülnek a há­zaik, ezért azonnal riasztották a vízügyi hatóság embereit" - írja a Bors. Végül több tucat tűzoltó kellett az áradás megfékezéséhez.

"Itt voltak a tűzoltók, a katasztrófavédelem, mindenki. Végül búvároknak kellett elbontaniuk a kifolyó útjából a torlaszt" – idézte a Blikk az egyik helybélit.

Ahogy arról mi is írtunk, a színész azzal akarta feldobni a birtokát, hogy a villája terasza melle tt  három halastó építésébe fogott. A megfelelő vízmennyiséget a hegyről csordogáló patakból szerezte, csakhogy ezzel éppen a község népszerű és védettség alatt álló horgásztava elől vette el a vizet, kiszáradásra ítélve azt. Emiatt környezetkárosítás vádjával büntetőeljárás is indult Oszter ellen.

Afrikaans8 Creative Commons License 2017.09.13 0 0 4
Afrikaans8 Creative Commons License 2017.09.13 0 0 3

http://m.life.hu/sztarok/20170913-elszunditott-a-targyalason-oszter-sandor.html

Oszter Sándor megint elszundított a tárgyaláson

Life.hu2017.09.13. 11:22

Újabb tárgyaláson vett részt tegnap Oszter Sándor, aki lassan már sportot űz abból, hogy a bíróságon szundikál. Nem is nézték jó szemmel a viselkedését. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, befolyással való üzérkedés vádjával kell szembenéznie Oszter Sándornak. A színész tagadja, hogy bármi ehhez hasonlót elkövetett volna, erről pedig a párja Facebook-oldalán tudatta a rajongóit.

 

Oszter Sándor megint elbóbiskolt a tárgyaláson

Forrás: Facebook

Tegnap a színész egy újabb tárgyaláson vett részt, ahol bírókat hallgattak ki tanúként az ügyben. Sándor azonban nem keltett szimpátiát a jelenlevőkben, ugyanis késve érkezett, és ismét elpisszentett a tárgyalás alatt. Erre már korábban is volt példa, ám akkor sikerült megmagyaráznia a dolgot

Ám ezúttal a dugóra, a korára és mindem másra is hivatkozott, de nem tűnt hitelesnek. Holdampf Gusztáv, tanácsvezető bíró szóvá is tette, hogy kissé neheztel a színészre a viselkedése miatt - írta meg a Bors

Afrikaans8 Creative Commons License 2017.09.13 0 0 2

http://24.hu/szorakozas/2017/09/13/oszter-sandor-elaludt-a-targyalason/

Oszter Sándor elaludt a tárgyaláson

Bírókat hallgatott ki tanúként tegnap a Budapest Környéki Törvényszék a többek között Oszter Sándor színész és Busch Béla ismert ügyvéd ellen befolyással üzérkedés vádjával folyó büntetőperben.

Magyar Nemzet cikke szerint Oszter – sokadik alkalommal – elkésett a tárgyalásról. A színész később el is aludt, ami szintén legalább harmadszor fordult elő vele ebben a teremben.

Holdampf Gusztáv tanácsvezető bíró meg is említette, most már kicsit neheztel Oszter Sándorra, aki – az utóbbi időkben kipattant bulvárbotrányaihoz hasonlóan – kifogások sorát hozta fel mentségére: dugó volt, keveset aludt, idős.

A tanúként meghallgatott bírók egyébként tagadták, hogy bármikor befolyásolni próbálták őket

Afrikaans8 Creative Commons License 2017.09.13 0 0 1

http://www.borsonline.hu/celeb/elaludt-a-targyalasan-oszter-sandor-megint/139410

Bírókat hallgatott ki tanúként tegnap a Budapest Környéki Törvényszék a többek között Oszter Sándor színész és Busch Béla ismert ügyvéd ellen befolyással üzérkedés vádjával folyó büntetőperben – írta a Magyar Nemzetmai számában.

Oszter a tárgyalást már nem is jól kezdte, ugyanis késett, majd sikerült el is bóbiskolnia. Igaz, egyiket sem most csinálta először, ez már legalább a harmadik elalvása és sokadik késése volt. „Holdampf Gusztáv tanácsvezető bíró meg is említette, most már kicsit neheztel a színészre, aki – az utóbbi időkben kipattant bulvárbotrányaihoz hasonlóan – kifogások sorát hozta fel mentségére: dugó volt, keveset aludt, idős” – írta a lap.

A keddi tanúk egyébként Vaskuti Andrást, a Kúria bírója és Cserni János egykori törvényszéki bíró, aki jelenleg az Országos Bírósági Hivatal tisztviselője volt. Őket azért hallgatták meg, mert a negyedrendű vádlott azt állította, hogy kapcsolatba lépett az elsőrendű vádlott ellen adócsalás miatt indított per bírájával, Csernivel, aki pénzt kért. Vaskutit is megkörnyékezték állítólag az ügyben egy kollégáján, Busch Bélán keresztül. Mindkét bíró tagadta, hogy bármikor befolyásolni próbálták őket.

VV Vinyov Creative Commons License 2017.09.13 0 0 0

Aluszék0ny

Előzmény: Afrikaans8 (-)
Afrikaans8 Creative Commons License 2017.09.13 0 0 topiknyitó

http://index.hu/belfold/2017/09/12/birokat_hallgattak_ki_oszter_sandor_pereben/

 

Bírókat hallgattak ki tanúként az Oszter Sándor színész ellen befolyással üzérkedés vádjával folyó perben kedden - írja a Magyar Nemzet. Tanúvallomást tett Vaskuti  András, a Kúria bírója és Cserni János, az Országos Bírósági Hivatal tisztviselője is.

Oszter és társai ellen az a vád, hogy több millió forintot csaltak ki egy adócsalás miatt Szlovákiában bujdosó vállalkozóból, akinek azt mondták, jó kapcsolataik vannak a bíróságon, így el tudják intézni, hogy lefizessék a férfi perét vezető Cserni Jánost. Az ügy negyedrendű vádlottja, K. Sándor Izrael filmproducer azt állította, hogy beszélt Csernivel, aki pénzt kér. Oszter Sándor pedig azzal szédítette a férfit, hogy ismeri Handó Tündét, az Országos Bírósági Hivatal elnökét és több táblabíróval is jóban van. Oszteren keresztül került az ügybe Busch Béla ügyvéd, az ELTE jogi karának büntetőjogi tanszékének vezetője is, aki a vádirat szerint több tízmillió forintot szedett ki a bujkáló vállalkozóból, aki az ügy elsőrendű vádlottja. 

A tárgyaláson Oszter Sándor is jelen volt, bár elkésett, majd elaludt a teremben.

Az ügyben múlt héten már Handó Tünde is vallomást tett, aki ugyan nem jelent meg a bíróságon, amire külön engedélyt kapott, de vallomását a bíróság felolvasta. Cserni János is kérvényezte, hogy hadd nyilatkozzon írásban, neki viszont már nem engedélyezték. A bíró tagadta, hogy befolyásolni próbálták volna, bár elmondta, hogy K. Sándor Izrael felkereste őt, hogy interjút készítsen vele, a Fox11.hu nevű oldalára. Ezután a vádlott gyakran hívogatta és sokszor megjelent az irodájában is előzetes bejelentés nélkül, de Cserni megkérte, hogy ne keresse többet. Ezután csak a kérdéses adócsalásos per tárgyalásán látta K. Sándort, de nem tűnt neki úgy, mintha köze lenne a vádlotthoz. 

Vaskuti András szintén tagadta, hogy Busch Béla befolyásolni próbálta volna, de nem zárta ki, hogy beszéltek volna a kérdéses adócsalási ügyről az ELTE büntetőjogi tanszékén folytatott beszélgetéseik során. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!