Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2017.09.01 0 0 0

Ha jo egyutt akkor teljesen mindegy hany pasival volt.....en sokkal tobb pasival voltam igaz fuggetlenkent .....ezt a parom tudja es kurvara nem erdekli mert szeretjuk egymast es tudja hogy megbizhat bennem......mi a garancua arra hogy egy szuzlany nem ver at????

Előzmény: BaliMesi (-)
BaliMesi Creative Commons License 2017.09.01 0 0 topiknyitó

Mit tegyek? Én egy monogám pasi vagyok (40 múltam) Elvált. Megismertem egy lányt (szintén 40 múlt) akivel egyszerűen minden csodálatos. Azt már az elején elmondta, hogy szenvedélyes nő. amit érzek is.  De lassan megismerem a múltját. Amit most megtudtam, személyesen tőle, nagyon felkavart. Jó pár évvel ezelőtt, még házasságban élt, ami teljesen kiegyensúlyozott volt szerinte, csak a szex miatt az interneten keresett férfiakat magának. Ez kb 10 éve volt. Így több mint tizen valahány férfival volt dolga, és volt akivel többször is. Aztán ezt befejezte. Mi úgy ismerkedtünk meg, hogy tartós kapcsolatot akar.

Én nálam a szex és a szerelem, vagy legalábbis az érzelmek elválaszthatatlanok. Az ilyet mindig elítéltem. Most nem tudom ezzel mit kezdjek, mert rettenetesen felkavart. Kérlek írjatok, akinek van hasonló tapasztalata, vagy véleménye.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!