Keresés

Részletes keresés

mixturapektorálisz Creative Commons License 17 órája 0 0 4249

Bizonyára így van, hiszen te mondod...

Ezek szerint közünk nincs az mlm-hez.

Előzmény: Párizs73 (4248)
Párizs73 Creative Commons License 17 órája 0 0 4248

Szépítheted a dolgokat, mellébeszélhetsz, de attól még az MLM  rendszerek szektaként működnek.

Előzmény: mixturapektorálisz (4247)
mixturapektorálisz Creative Commons License 19 órája 0 0 4247

Az iskolai könyvek sem szólnak bele az életedbe, mégis elolvastad őket, nem?

Elmondom az ajánlásokat, ami vagy érdekli vagy nem (nekem aztán ne mondja senki, hogy nem mondtam), aztán vagy foglalkozik velük / betartja őket, vagy nem.

Az előadáson úgyszintén. Vagy érdekli a hallgatóságot vagy nem, vagy megfogadja, vagy nem. Az ő dolguk.

És nem fogod elhinni, én is is pont így teszek. meghallgatok másokat, aztán vagy foglalkozom vele, vagy nem.

Mi nem érthető ezen? Ki mondta, hogy a csoport bármely tagjára lenne kényszerítve bármi?

Jaaaa, hogy nem jött be a számításod, miszerint "ez egy szekta".. van ez így, párizs..

Előzmény: Párizs73 (4245)
Párizs73 Creative Commons License 20 órája 0 0 4246

Én például soha nem kérdezem meg a bérlőimet, hogy néznek  TV híradót és soha nem mondom nekik, hogy gondolkodjanak el, hogy előre viszi az életüket vagy sem?  Az ő dolguk, nem avatkozom bele az életükbe.

Előzmény: Párizs73 (4245)
Párizs73 Creative Commons License 21 órája 0 0 4245

Egyáltalán miért foglalkozol vele bármilyen szinten, hogy néznek a tagok híradót vagy sem? Mi közöd van hozzá? Azzal kapcsolatban is " el akarod őket gondolkodtatni", hogy a szex előre viszi e az üzletüket? Mert helyette hallgathatnák  a gyémántok hanganyagainak vernyákolását? Hol az a határ amikor már nem akarsz a tagok személyes dolgaival foglalkozni?

Előzmény: mixturapektorálisz (4242)
mixturapektorálisz Creative Commons License 21 órája 0 0 4244

És így is van.

Előzmény: Párizs73 (4243)
Párizs73 Creative Commons License 21 órája 0 0 4243

Itt már általánosságban tévéről beszéltél:  "Sokan bámulják a tévét, tök haszontalanul, szétcseszve vele az attitűdjüket.

Előzmény: mixturapektorálisz (4241)
mixturapektorálisz Creative Commons License 21 órája 0 0 4242

Sajnálatos módon olvasni továbbra sem tudsz: nem azt mondom a tagnak hogy "ne nézzen híradót", hanem hogy "gondolja meg, előbbre viszi a vállalkozását, vagy nem."

Persze a két mondás között nem vagy képes különbséget tenni továbbra sem.

Nem szokásod odafigyelni, mit ír a másik... 

Előzmény: Párizs73 (4240)
mixturapektorálisz Creative Commons License 22 órája 0 0 4241

Talán el kéne olvasni amit írtam: híradóról beszéltem.

Persze könnyebben "szektázol", mint gondolkodsz. 

Előzmény: Párizs73 (4238)
Párizs73 Creative Commons License 22 órája 0 0 4240

A színházban is vannak jó és kevésbé jó előadások. Sőt egymástól műfajilag eltérő darabok. Aktuál politikai üzeneteket hordozó előadások is vannak.  Persze Ti mindenbe belepofáztok. Ne nézzenek az emberek( a tagok TV-ét). Mert ez az "ajánlás", hát érdekes lehet egy szektában az "ajánlás." Ne nézzék  a  híradó szemetét", tehát legyenek teljesen elzárva az ország, a világ eseményeitől, mert "az tönkreteszi az attitűdjüket." Te ti ugye nem vagytok szekta?

Előzmény: mixturapektorálisz (4236)
mixturapektorálisz Creative Commons License 22 órája 0 0 4239

Így beszélek, mint tapasztalt vállalkozó. És ennek az mlm-hez még köze sincs. 

Előzmény: Párizs73 (4237)
Párizs73 Creative Commons License 22 órája 0 0 4238

"Sokan bámulják a tévét, tök haszontalanul, szétcseszve vele az attitűdjüket." Hát persze. Az emberek ne tájékozódjanak a közéleti dolgokról, még filmet se nézzenek és csak az MLM üzletre koncentráljanak. Szektás gondolkodás.

Előzmény: mixturapektorálisz (4235)
Párizs73 Creative Commons License 22 órája 0 0 4237

Így beszélsz Te mint szekta tag.

Előzmény: mixturapektorálisz (4235)
mixturapektorálisz Creative Commons License 23 órája 0 0 4236

A színházba járás nem ugyanaz, mint a híradó szemetét nézni.

Persze lehetséges, hogy te nem tudsz köztük különbséget tenni... 

Előzmény: Párizs73 (4231)
mixturapektorálisz Creative Commons License 23 órája 0 0 4235

Nem haszontalan (látszik, hogy nem vezetsz csapatot). Sokan bámulják a tévét, tök haszontalanul, szétcseszve vele az attitűdjüket.

Előzmény: pablo80 (4232)
mixturapektorálisz Creative Commons License 23 órája 0 0 4234

Hiába agresszívkodsz. Csak elmondtam, miért kérdeztem meg többször. Ennyi. 

Előzmény: Párizs73 (4233)
Párizs73 Creative Commons License 23 órája 0 0 4233

"Mert válasz helyett mellébeszéltél, hiszen nyilvánvaló, hogy nem segít a híradónézés, csak nem merted bevallani. " Hányszor válaszoljak még? A TV Híradó nézése egyáltalán nincs hatással az üzleti dolgaimra. Mi ebben a mellébeszélés? Hányszor írjam még le, hogy felfogd?

Előzmény: mixturapektorálisz (4229)
pablo80 Creative Commons License 23 órája 0 0 4232

"nem haszontalan felhívni rá a figyelmet az mlm-eseknek,"  de tökéletesen haszontalan... Ezzel az erővel a világ összes dolgát felsorolhatnád, pont olyan értelmetlen lenne!! Ne egyél csokit, ne menj csónakázni, ne szerelmeskedj és bármit mondhatnánk, mert ezek közül szinte semminek nincs köze az MLM-hez és az üzlethez!!!

Párizs73 Creative Commons License 23 órája 0 0 4231

Neked csak az MLM üzleten forog az agyad? Nincs MLM-en kívüli életed? A színházba járás sem segíti az üzleti dolgokat ( a hagyományos üzleteket sem) és mégis sokan járnak.

mixturapektorálisz Creative Commons License 24 órája 0 0 4230

*hát

mixturapektorálisz Creative Commons License 24 órája 0 0 4229

Mert válasz helyett mellébeszéltél, hiszen nyilvánvaló, hogy nem segít a híradónézés, csak nem merted bevallani. Tehát egyáltalán nem haszontalan felhívni rá a figyelmet az mlm-eseknek, hogy gondolják meg, nekik hasznos-e. Csak hátha ezt ugye nehéz beismernetek.

Előzmény: Párizs73 (4228)
Párizs73 Creative Commons License 24 órája 0 0 4228

Mert mániákusan összefüggést akartál keresni a TV nézés és az üzlet között. Mikor leírtam, hogy nem befolyásoló tényező számomra, te papagáj módjára csak ismételgetted a magadét és értetlenkedtél.

Előzmény: mixturapektorálisz (4227)
mixturapektorálisz Creative Commons License 25 órája 0 0 4227

Ezt nagy nehezen, kb. ötödikre írtad meg, addig csak azt ismételgetted, miért nézed.

Például ebben is értetkenkedtél. 

Előzmény: Párizs73 (4226)
Párizs73 Creative Commons License 25 órája 0 0 4226

Konkrétan miben értetlenkedtem? Te nem tudtad felfogni, hogy a TV Híradó nézésének semmilyen hatása nincs az üzleti dolgaimra.

Előzmény: mixturapektorálisz (4225)
mixturapektorálisz Creative Commons License 25 órája 0 0 4225

Szokás szerint azért kell mondani ötvenszer, mert értetlenkedtek. 

Előzmény: Párizs73 (4222)
mixturapektorálisz Creative Commons License 25 órája 0 0 4224

Nehéz a felfogásod, ugye? 

Előzmény: Párizs73 (4223)
Párizs73 Creative Commons License 25 órája 0 0 4223

"A felső vonal azt is megszabta a nyomorultaknak, hogy kivel állhatnak szóba, vagy, hogy egyáltalán  ne nézzék a TV Híradót, mert az negatív."

"Ezt én is hallottam, AJÁNLÁSKÉNT és nem utasításként."  Ha mindenki el tudja dönteni akkor minek az ajánlás? Azt is ajánlgatjátok, hogy hányszor mehet valaki WC-re, mert nem biztos, hogy használ az üzletnek?

Előzmény: mixturapektorálisz (4221)
Párizs73 Creative Commons License 25 órája 0 0 4222

Szokás szerint.

Előzmény: ásítósmacska (4220)
mixturapektorálisz Creative Commons License 25 órája 0 0 4221

Arra használtam példának, hogy a mi csoportunkban NINCS szektázás, mert mindenki el tudja dönteni a tévézésről IS, hasznos neki, vagy nem. 

Előzmény: Párizs73 (4219)
ásítósmacska Creative Commons License 25 órája 0 0 4220

megint kb. 50 hsz-on keresztül szaggatja a foxi a lábtörlőt. :-D :-D 

A nagy bizniszmanus! :-D 

Előzmény: Párizs73 (4215)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!