Sőőt! Tudok igazi bizonyítékot nektek arra, hogy valódi tőzsdei kereskedelem folyik a pénzeinkkel.. Az egyik szerencsétlen - miért is ne pont az, akit én regisztráltam a fiamhoz- véletlenül átállította a BitusdT-t Zecusdt-re.. és intézett magának mínusz 40$-t a mai napra... nem azt vett, amit kellett volna... Holnap mutatok fényképet is.
Mumus az a Rainos barátunk:Mumus1 2025-02-03 15:46:0695074
Mit kell bizonyítani? Azt, hogy maxnak egy külön kis világa van? Azt láthatod te is a dumája alapján.. Számodra az szimpatikus benne, hogy utálja az MLM-et és innentől sorozatgyilkos is lehetne, mert a szívedbe zártad.
Az elégedett partnerek és vásárlókra kellene bizonyíték? Ha fényképet teszek be, akkor szerintetek hamis, ha írást teszek be, akkor hamisítok... Mi lehet itt bizonyíték? Semmi.
Én azt válaszoltam ami lentebb írtam. Más is beszámolt a fórumon hasonló esetről:Mutual Friend2025.02.030095080
Lássuk be egy élősködők vagytok az embereket semmi más.
Faternak anno volt 1-2 gerincsérve es ahogy kiderült es beugrottam hozzájuk már két szarházi foreveres utt ült a nappaliban es próbálták a szarjaikat rátukmálni az öregekre.
Tegnap tettem be vagy 10 linket Odett előadásáól. Onnan megtudhatod hogy milyen véleménnyel vannak az emberek az MLM-ről.
No de nem is ez a lényeg. Szerintem az egyik linken mondja hogy a felső vonala mondta neki hogy sztép hosszú haja van es hazudja azt az embereknek hogy bizonyos foreveres temékektől nőtt meg ennyire illetve az arcán is a miteszerek azert tüntek el mert foreveres lomokkal kenegette.
Gerinctelen banda az egész. Megvetetik a kezdő 180K csomagot mindenkivel még hitelbe is kergetik az embereket. Nyilván 2 emberen mulik a dolog egy aki át akar baszni és a masikon aki hagyja magát.
Az ismerősömnek nem áll érdekében, hogy hazudjon nekem. Ráadásul nem egyedi eset, hogy beteg embereket MLM szélhámosok vernek át. Igen én mondtam neki, hogy a nuskin is egy szélhámosság és ne foglalkozzon velük. Most, utólag belátta.
Aha, mondtad neki. És abba egy másodpercre belegondoltál esetleg, hogy vajon ilyen módon jön össze a cégnek az évi kb 2md dollár bevétel? Megkeresünk valakit, számla nélkül eladunk neki termékeket, aztán otthagyjuk? Szerinted ez így működik évtizedek óta, párizs? Tényleg ezt hiszed?
Azokon a rendezvényeken voltam amiket leirtam. Az ismerősömet akinek egészségügyi gondjai vannak megkereste egy nuskines szélhámos, eladott neki egy csomó terméket. Utólag derült ki, hogy nem ajánlotta fel neki a regisztrációt és számla nélkül jóval drágábban adta el neki a termékeket. Azt mondta, hogy majd később jelentkezik és elmagyarázza, hogyan kell a termékeket használni. Nem jelentkezett, utána nem vette fel neki a telefont. Az ismerősöm levelet küldet a cégnek akik sajnálkoztak és javasolták, hogy keressen szponzort magának a közösségi oldalakon( mert a cégnek nem áll módjába szponzort ajánlani) és ha regisztrál akkor a szponzor majd segít abban hogyan kell használni a termékeket, abban a reményben, hogy ha elégedett lesz, akkor újra vásárol. Talált valamilyen MLM-es facebook csoportba egy angol anyanyelvű szponzort, akinek leírta, hogy mi történt vele és neki magyar nyelven kellenek információk, mert gyengén beszél angolul. A hölgy írásban mindent megígért neki, regisztráljon be és utána az OTG képzési rendszer segítségével belépést kap az egyik magyar vezető facebook csoportjába és minden infot megkap magyarul termékről és üzletről is. Aztán kiderül, hogy ez nem így működik, mert semmilyen magyar vezetőn keresztül nem kapott semmilyen infot magyarul. Persze most szidja az egészet, de én már az elején mondtam neki, hogy szélhámosság.
Még az elején a rendszerváltás után vendégként elmentem néhány tapsikolós bulit megnézni, de nem tetszett, aztán később több helyre elmentem szinte már szórakozásból( ismerősök meghívására) különböző cégek, szervezetek termékbemutatóira és kompenzálós terv bemutatókra. Azt, hogy mi ezekről a véleményem, többször leírtam. Egyébként az egyik ismerősömet nemrég verték át kétszer is a Nuskinnal, pedig én mondtam, hogy ne álljon szóba velük.
" Tehát nem valósul meg a cselekmény, amit vázoltál."
Én már minden figyelmeztető jelzést leírtam. Nem áll szándékomban meggyőzni téged semmiről. Amiket írogatok, az főleg a hasonló helyzetek felismerésére szolgál.
(Jobb lett volna, ha ez az egész téma a fő topikban folyt volna, hogy mások is tanuljanak belőle)
"Amit én befizettem, az ott van a virtuális számlámon... ahhoz hozzá nyúlni nem tudnak..."
Akkor nyúlnak hozzá, mikor akarnak és addig tartják vissza, amíg akarják. Gyanítom nem olvastad el az apróbetűs részt..
"Teszem azt, ha megkapom az időpontot, hogy tegyem meg az 1%-ot és én ott 100%-ot nyomok, akkor lehet, hogy hirtelen felugrik a számlám, de nem tudják leemelni, csak kizárnak jobb esetben 2 hétre a kereskedésből.."
Persze, mert túl nagy pénzzel borítod a "sok kicsi sokra megy"-et és túl nagy pénzt tudnál belőle kivenni, az meg borítaná a "rendszerüket".
"tehát, amit befizet az ember, az ott van mindenkinek a saját számláján hiánytalanul."
Pontosan MELYIK számlán van? A saját bankszámládon?
A befizetett pénzből nincs levonás... amikor a bitpandáról átutaltam a raydium felületre, akkor a teljes összeg átment.. Senki az AH részéről nem vont le semmilyen pénzt....
" játékot szervez, amelyben a láncszerűen bekapcsolódó résztvevők a láncban előttük álló résztvevők számára közvetlenül, vagy a szervező útján pénzfizetést vagy más szolgáltatást teljesítenek,"
Jogos, amit kiemeltél, de akkor sem szervezek játékot.... én állok a láncban alatt álló előtt, de az én részemre nem teljesít befizetést!!
Minden belépő befizet egy bizonyos összeget egy kereskedelmi platformon magának nyitott számlára, ahonnan kereskedik...
Egy kicsit más a gyerek fekvése... nem úgy szól, hogy fizess be 600$-t és ebből 50$ a szponzorodé és a maradékból kereskedj...
Tehát nem valósul meg a cselekmény, amit vázoltál.
Eddig egyetlen "korrekt" módját láttam piramisjátékba való meghívásnak. Nem azt mondták, hogy "saját felelősségre, mert van jó és rossz vélemény is róla".
Aki engem egyszer megkeresett, az felvázolta nekem a rendszerét és elmondta kerek perec: Ez egy piramisjáték, akik az elején csatlakoznak azoknak bejön, a későbbieknek bukta lesz.
Elmondása szerint nagyon sokan vannak, akik abból élnek, hogy figyelik az ilyen piramisjátékokat és az elején beszállnak. Vannak erre külön Facebook csoportok is.
Viszont nagyon fontos:
"412. § Aki mások pénzének előre meghatározott formában történő, és kockázati tényezőt is tartalmazó módon való összegyűjtésén és szétosztásán alapuló olyan játékot szervez, amelyben a láncszerűen bekapcsolódó résztvevők a láncban előttük álló résztvevők számára közvetlenül, vagy a szervező útján pénzfizetést vagy más szolgáltatást teljesítenek, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
A jogértelmezés és a bírói gyakorlat alapján az aktív toborzó is szervező.
alapelvek, mint például a részvények és az arany is ebbe a kategóriába tartoznak. Kereskedési mintázata egyszerű: az egyik ár felfelé, a másik lefelé megy. Csak akkor jelennek meg jelentős ár ingadozások, és ennek megfelelően változik a piaci szerkezet, ha elegendő forrás áll rendelkezésre és kellően koncentrált a kereskedés. Csakúgy, mint mindenki másnak, aki részt vesz a projektünkben, az én egyéni vásárlásom is elhanyagolható gazdasági előnyökkel járhat egy adott időpontban. Amikor azonban több millió partnerből álló csapatunk, ugyanazon logika szerint és ugyanazon jelforrás alapján működve, szisztematikusan és ritmikusan beosztja erőforrásait, a kereskedési volumen rövid idő alatt jelentősen megnő, így jelentős hatással lesz a piaci árra."
Mert szerinted egy MLM rendszer, hogy működik? Mások pénze nélkül a termékes MLM-ben mások vásárlása nélkül nincs csoport utáni jutalék. Itt is ez lehet a lényeg: Mások pénze. Egyébként tiszta már előtted, hogy mire alapozva garantálják, hogy nem lehet bukni vele?
"kiveszek 1.200-at....500$-ral már tét nélkül mehet a "játék"... Szerintem ez így működhet.."
Pont ezt próbálom valahogy elmagyarázni neked...
Ha még nem érte el a cég felfutási időszak végét, akkor szinte biztosan ki fogod tudni venni az 1200-at. Ez a cég érdeke is, hogy ki tudd venni. Talán még a következő 1-2 generáció is kiveszi. A gond nem itt van, az elején MINDIG ki lehet venni a pénzt. (Ezért is mondják sokan, hogy az elején érdemes csatlakozni - ez a piramisjátékokra vonatkozik)
"175.000ft rizikót bőven megengedhetek magamnak."
Itt nem a 175.000ftról van szó, hanem a hitelességedről. Gondolj csak bele: hiába hívsz be valakit úgy, hogy "saját felelősségre, mert van jó és rossz vélemény is róla" ígyis-úgyis te leszel a hunyó. A céget felesleges lenne hibáztatnia, saját magát úgysem fogja hibáztatni a rossz döntés miatt... te maradsz a hibás.
" mások befizetéseiből jönnek" Ez nem igaz! Amit én befizettem, az ott van a virtuális számlámon... ahhoz hozzá nyúlni nem tudnak... Teszem azt, ha megkapom az időpontot, hogy tegyem meg az 1%-ot és én ott 100%-ot nyomok, akkor lehet, hogy hirtelen felugrik a számlám, de nem tudják leemelni, csak kizárnak jobb esetben 2 hétre a kereskedésből..
tehát, amit befizet az ember, az ott van mindenkinek a saját számláján hiánytalanul.