Keresés

Részletes keresés

Párizs73 Creative Commons License 30 perce 0 0 6944

Csak nehogy a számok börtöncellák számai legyenek.

Előzmény: pablo88 (6942)
pablo88 Creative Commons License 1 órája 0 0 6943

Emlékeztek, hogy megosztottam, hogy, aki átállította a kereskedést másik cointra, az bukott 40$-t egy nap alatt a 2-szori kereskedéssel:

Ma úgy bukott valaki egyet, hogy a megkapott 11:55 helyett, 11:50-et állított...  Akkor azért csak körvonalazódik, hogy tőzsdéről van szó és csak akkor biztos a plusz jövedelem, ha a kapott információt használjuk!

pablo88 Creative Commons License 1 órája 0 0 6942

Majd a számok bizonyítanak mindenkinek... Nem csak az én számaim, hanem az egész csapaté..

Előzmény: Párizs73 (6940)
Párizs73 Creative Commons License 1 órája 0 0 6941

"Az igaz, hogy a csoportjában vannak egyszerű emberek, akik nem a számítógép mellett tanultak és nem nagyon értenek a pénzügyekhez." Valószínűleg ezen hiányosságaik miatt lesznek átverve, nem a külsejük miatt.

Előzmény: pablo88 (6929)
Párizs73 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6940

Érdekes, az itteni MLM-es kollégáid írásaira sem figyelsz amikor aggályaikról írnak a pénzügyes dolog kapcsán. Talán Ők is alapból ellenzik az MLM-et? Nem. Ettől mégis a "hideg rázza őket."

Előzmény: pablo88 (6926)
pablo88 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6939

Te most éppen nem.

Előzmény: Párizs73 (6938)
Párizs73 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6938

Például én hol szidtam a hölgy külsejét? Idéznéd?

Előzmény: pablo88 (6937)
pablo88 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6937

Hanem miről??? A külsejét szidtátok!  Ti mindig valamit vagy valakit szidtok... Ezt megfigyeltétek már?

Ha céget lehet szidni, akkor azt, ha embert lehet szidni, akkor azt... Nem számít nektek az igazság, a mögöttes tartalom, csak az, hogy valakit ki tudjatok pofázni...

Becsületes ember. Tapasztaltuk, hogy mindenkinek segít! Ez annyira furcsa számotokra, hogy egy ember nem csak kipofázó, rosszindulatú, aljas és szemét lehet, hanem olyan is, aki másoknak segít és örömét leli mások boldogságában és örömében is...

Szerencsére nem vagyunk egyformák!

Előzmény: Párizs73 (6936)
Párizs73 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6936

Nem a külsejéről van szó!

Előzmény: pablo88 (6934)
pablo88 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6935

Bizony csodás!

Előzmény: Párizs73 (6932)
pablo88 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6934

Nem csak én mondom, de megismertem, beszéltem vele, tehát nem külső alapján ítélek.

Előzmény: Párizs73 (6931)
Párizs73 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6933

Pablotól megtudtuk hogy egy " nagyon kedves, segítőkész ember "a hölgy. Hát lehet, hogy majd látható lesz egyszer a Kék fény műsorba.

Előzmény: ásítósmacska (6928)
Párizs73 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6932

"  Amikor a szponzorom szponzora véletlen kipontozódott, mert kiutalta az összes 3 ezerből lett 8 ezer $-ját, akkor megszűnt a fiókja végleg, akkor szponzit betették Mónika csoportjába.. na innen a fellendülés, mert ő is hálózatépítő és még vagyunk egy páran... Azóta már 85 körül lehet a csapat.." Csodás.

Párizs73 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6931

" Mónika egy nagyon kedves, segítőkész ember." Ha Te mondod.

pablo88 Creative Commons License 1,5 órája 0 0 6930

Szerinted miért a pénzünk 1%-át tesszük fel??? Feltehetnék a 100%-át is, az sokkal többet hozna, ha megvan a tuti tipp!! Azért, mert ezt se a te orrodra nem kötik, se az enyémre....

Kicsit gondolkodj is, mielőtt gonoszságokat írsz!

Előzmény: ásítósmacska (6927)
pablo88 Creative Commons License 2 órája 0 0 6929

Ugye abban egyetértünk, hogy senki nem választja meg, hogy hova születik?  Azt viszont igen, hogy milyen emberré válik..

Mónika egy nagyon kedves, segítőkész ember. Minden egyes tagnak, aki csatlakozott a csoportjába és azok csatlakoztatott embereinek ő csinálta (személyesen az irodában Szolnokon vagy videomegosztással).. Amikor én csatlakoztam, akkor is segített a különböző átutalásoknál, hogy mire kell nyomni, mit kell beállítani.. Nem olyan egyszerű és nem mindegy, hogy elmegy-e valakinek a pénze az éterbe vagy jó helyre.

Tényleg ne ítélj elsőre, mert te az itteni viselkedésed alapján sokkal rosszabb ember vagy!  Az igaz, hogy a csoportjában vannak egyszerű emberek, akik nem a számítógép mellett tanultak és nem nagyon értenek a pénzügyekhez, de azért azt elérték, hogy 3-4-5 ezer dollárból a dupláját vegyék ki úgy, hogy egyetlen embert sem csatlakoztattak, mert nem tudták, hogy azt hogyan kell...

Amikor a szponzorom szponzora véletlen kipontozódott, mert kiutalta az összes 3 ezerből lett 8 ezer $-ját, akkor megszűnt a fiókja végleg, akkor szponzit betették Mónika csoportjába.. na innen a fellendülés, mert ő is hálózatépítő és még vagyunk egy páran... Azóta már 85 körül lehet a csapat...

Előzmény: ásítósmacska (6921)
ásítósmacska Creative Commons License 2 órája 0 0 6928

Igen, ő az! 

Előzmény: Párizs73 (6922)
ásítósmacska Creative Commons License 2 órája 0 0 6927

Azért kell MLM-ben csinálni, hogy minél több kis $ menjen be egyszerre arra az 5 percre a tőzsdére... Természetesen az is szempont, hogy minél több ember kis pénzből legyen vagyonos!

A tőzsdének nem mindegy, hogy X ezer dollár vétel/eladás egy embertől jön, vagy ezertől????

Bocsáss meg, de ez a "jóságos cég" aki állítólag a kisemberek érdekeit és gazdagodását nézi - ez nem megmosolyogtató, hanem röhejes. 

:-D 

Előzmény: pablo88 (6925)
pablo88 Creative Commons License 2 órája 0 0 6926

Neked az sem tisztességes, ha valaki bármilyen MLM-ben keres pénzt, akkor kár ezen vitázni!

Előzmény: Párizs73 (6923)
pablo88 Creative Commons License 2 órája 0 0 6925

Nem messengeren! Hasonló chat, mint a whatsapp, csak általuk ellenőrzött és védettebb az adatlopások ellen.

Azért kell MLM-ben csinálni, hogy minél több kis $ menjen be egyszerre arra az 5 percre a tőzsdére... Természetesen az is szempont, hogy minél több ember kis pénzből legyen vagyonos! Tudom, ezen ti mosolyogtok, mert szerintetek nagy szavak, de mondtam, hogy bizonyítani fogom nektek és nem kamu képekkel, hanem valós kiutalással, valós számlával...

Előzmény: ásítósmacska (6920)
pablo88 Creative Commons License 2 órája 0 0 6924

Sajátra!

Előzmény: ásítósmacska (6919)
Párizs73 Creative Commons License 5 órája 0 0 6923

Azt mondom, hogy suszter maradjon a kaptafánál,sofőr a személyszállításnál: https://www.facebook.com/viatravel.pecs/ Ha meg valaki plux jövedelmet akar akkor is tisztességes dolgot csináljon.

Előzmény: pablo88 (6909)
Párizs73 Creative Commons License 6 órája 0 0 6922
Előzmény: ásítósmacska (6921)
ásítósmacska Creative Commons License 6 órája 0 0 6921

Űjra ránéztem a B. Mónika fészbukkjára. Őt dobta ki a google keresés az AH Alliance keresőszóra.

Hát nem akarok senkit megbántani, meg valszeg nem szabad fénykép alapján messzemenő következtetéseket levonni.... De a fényképeken szereplő emberek (mónika állítólagos 80-as csoportja) szerintem pénzügyileg kb. azon a szinten lehet, hogy a Lidl-ben olcsóbb-e éppen a tejföl vagy a Tescoban. :-X 

De egészen biztosan jó rábeszélőképességgel rendelkeznek (akkor is, ha minimális információjuk van a témában), mert látszólag nő a csoport...

Emlékeztetnélek benneteket a "gazdagodjon meg költekezéseiből" bebukására. Ott is állítólag biztonságban volt az emberek pénze a sciennetes "számlájukon". Aztán......... 

ásítósmacska Creative Commons License 6 órája 0 0 6920

Valami algoritmus küldi az üzenetet a messengeren? Vagy hogy megy ez?

Továbbra se értem, hogy ha ez ilyen jó biznic, miért kell  ezt MLM-ben csinálni, ill. miért nem így zsírgazdagodnak a tőzsdei spekulánsok. 

:)

Előzmény: mixturapektorálisz (6907)
ásítósmacska Creative Commons License 6 órája 0 0 6919

bármikor kiutalhatom a számlámra!

A saját bankszámládra, vagy az AH-s "számládra"?

Előzmény: pablo88 (6876)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 9 órája 0 0 6918

Életemben 3 alkalommal hívtak meg mlm-gyűlésre.

3-ból 0-szor volt az, hogy "gyere, fantasztikus termékkel ismerkedsz meg", s 3-szor, hogy "hatalmas lehetőség! jövedelem, pénz!".

Előzmény: Párizs73 (6915)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 9 órája 0 0 6917

A termék a milllllllllllliomosság.

Előzmény: Párizs73 (6915)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 9 órája 0 0 6916

Persze, de sose árt, ha van a csapatodban 1-2 profi is.

Előzmény: Párizs73 (6914)
Párizs73 Creative Commons License 9 órája 0 0 6915

Aztán persze rengeteg olyan is van, hogy egyik balek szervezi be a másik balekot,viszont az egész mögött profi szélmások MLM fáraók, csúcsgyémántok vannak. A termék valójában nem a vitamin és nem a fogkrém, ők valójában álmokat adnak el. Ezért kell a sok tapsolós buli.

Előzmény: Párizs73 (6914)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!