"Ha nem megélhetési okai lennének akkor autózhatnál utasok nélkül"
Na nézzük meg közösen, hogy mennyire vagy értelmes! Azért autózom, hogy minél több emberrel megoszthassam a termékemet... Akkor te ezt úgy értelmezed, hogy autózhatnék utasok nélkül... Ez logikus! - neked - :)
Te miért nem adsz ki ingatlant ingyen? Megélhetési okokból talán? (beteg logika)
"hol tartasz? Hordod az " úrinépet" autóval a repülőtérre és közben igyekszel rájuk sózni a termékeket." Ez az én választásom volt.
Most az jön, hogy azért autózom, hogy az üzemanyagra fussa és kénytelen vagyok vitamint eladni, hogy ne haljak éhen? :)
Majd akkor turkálj a zsebemben, ha én is azt teszem a tieddel! Semmi közöd hozzá, hogy miből élek, mennyiből; éppen éhen halok-e vagy kényelmesen élek-e!
Fogadd el, hogy az értelmetlen, rosszindulatú véleményedtől, feltevéseidtől vagy lázálmaidtól nekem nem lesz rosszabb!
Igen megélhetési okok miatt autózol, hiszen nem ingyen szállítod az embereket. Ha nem megélhetési okai lennének akkor autózhatnál utasok nélkül és ha nem a tengerpart a kedvenc helyed, akkor mehetnél a hegyekbe, vagy akár hová. E helyett mint valami piaci kofa próbálod rásózni a termékeidet az emberekre. 13 év MLM hálózatépítés után ( voltál platina is) hol tartasz? Hordod az " úrinépet" autóval a repülőtérre és közben igyekszel rájuk sózni a termékeket.
Ezt az olvasók tudják dönteni az általunk írottakból. Bemásolhatom az AI-nak, hogy lássuk, mi a közvélemény vélekedése a te úgynevezett véleményedről és mi az enyémről.
Csak a rosszindulat beszél belőled folyamatosan! "megélhetési okok miatt".... "élveznéd az életet a tengerparton"-- Szerintem azt már írtam, hogy engem nem érdekel a tenger, sem a tengerpart... tehát pont nem ott szeretnék lenni! Azért ne tudd már nálam jobban, hogy miért autózom! Már régebben leírtam a miértjét, de látom az nem megy át neked sehogy! Szerintem ti ketten vagytok, akik az autisták fogyatékos klubjába jártok!
"ne játszd itt a szuper termékforgalmazót" Ismét valamit félre értettél, vagy szándékosan vagy megint erősen terhelt agyilag!
Ha egy agyament folyamatosan hónapok óta azt írogatja, hogy nem lehet eladni, nem veszi senki, eladhatatlan és ezeknek szinonimái, akkor engedd már meg, hogy leírjam, hogy kurva sokat eladok! Átlagban havonta 40-50 dobozzal.. Erről is azt gondolsz, amit akarsz!
Lehet hogy azt hiszed, tudnál válaszolni helyettem, de a te válaszadási módszered lényegesen primitívebb itt bárkiénél. Pár 500-a as fórum oldalt be kell tolni az ai-nak és itt sem kell lenned, simán "válaszolna" helyetted...
"..semmi kedvem ugyanazt a vitát huszadszorra is lefolytatni."
Nincs szükség másodszori lefolytatásra sem, elég lenne egyszer bizonyítani amit állítasz.
De olyankor jön részedről a "nincs kedvem", "nem releváns", "nem számít".
De semmi kedvem ugyanazt a vitát huszadszorra is lefolytatni. Már annyira ismerlek, hogy helyetted is be tudnám írni összes válaszodat.
Van itt egy hasonló eset vallási témában, mint ti. A srác szerint a keresztényeknek vegánoknak kellene lenniük. S hiába mondasz neki ellenérveket - pl. hogy maga Jézus evett húst -, ő mindig tekereg, kitalál szavakat, majd megint ugyanazt hajtogatja. Közben egyszerű szavakat nem fogad el.
Szóval nálatok itt hasonlót érzek.
Ha nagyon unatkoznék, tudnék vitázni helyetted is. De nem unatkozom.
Annyi balekot nem találtál, mert abban az esetben élveznéd az életet a tengerparton és autót sem megélhetési okok miatt vezetnél. Igen, írtad hogy szeretsz vezetni, de te ebből élsz, ami nem gond, csak ne játszd itt a szuper termékforgalmazót. "nem győzök annyit rendelni, amit ne tudnék eladni."