Olvasd újra figyelmesen, amit írtam és értelmezd, hogy benne van a pakliban, hogy átvertek. orvoslátogatóval beszéltél már?? Érdekes dolgokat tudna mesélni ő is.
Pedig az orvosok átvernek! Ezt tudhatnád, ha beszélnél kicsit bennfentesekkel!
Ha enyhén megemelkedik a cukorszinted, akkor az orvos is tudja, hogy egy célzott diétával simán visszafordítható a kezdődő cukorbetegség.. De mégis inkább inzulinfüggővé tesznek, mert az jó üzlet... Hát nem érdekes, amikor ezt végre elfogadod??
Gyógyszerész akkor mesélte el ezt nekem, amikor elmeséltem neki, hogy apum felére csökkenthette az inzulinját.. majd pár évre rá tablettás lett. Azt mondta, hogy kíváncsi lenne arra az orvosra, aki inzulinról tablettára tette.. Mondom gyanútlanul, hogy hát ha egyszer rendbe lett a cukra, akkor miért olyan fura ez..és akkor jött a beszámoló..
Tehát láthatod, hogy te olyan embernek hiszel, aki érdekelt abban, hogy hazudjon neked vagy megtévesszen.
Összekeverted velem mix-et! Nem arra gondolsz, hogy én mondom az embereknek, hogy két hét alatt megszünteti az érszűkületet és emiatt én vagyok a kuruzsló?
Vagy neked mindenki kuruzsló, mindenki tekereg, mindenki hazudik?? Minden MLM-esre talájl ki valami meghatározót és ne keverd!
Ebből a hozzászólásodból is látszik mennyire fogalmad sincs a termékek összetevőinek hatásáról.
Egy dolog a céges és eu szabályozás és egy másik a szakismeret. Nem véletlen járnak hozzánk professzorok, hogy ezekről beszéljenek. Pont olyan buta vagy, mint max. A szemétkedő, mocskolódásod pedig ne kend a hajadra, hanem edd meg és nézzük meg hogy nézel ki utána.
A zsigeri zsírról tehát hazudtál. Fogalmad sincs mi az és mi az összefüggése a cukorbetegséggel.
AI-alapú áttekintés "Igen, a hálózatépítő és forgalmazói értékesítés természetéből adódóan előfordul, hogy egyes forgalmazók túlzó, gyógyhatást tulajdonító állításokat tesznek a Nu Skin és Pharmanex termékekkel kapcsolatban.Azonban az élelmiszerekről szóló törvények és a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szigorú szabályozásai értelmében Magyarországon tilos az étrend-kiegészítőknek és kozmetikumoknak gyógyhatást tulajdonítani." Igen csak a hatóság nincs jelen akkor amikor szűk körű beszélgetéseken a termékek gyógyhatásairól beszélnek.
"És ezredszer is felhívom a figyelmed, párizs: a táplálékkiegészítő termékek ÉLELMISZEREK, nem gyógyszerek. Sosem ajánlottam és nem is fogom ajánlani egy betegnek sem "gyógyulás céljából". Itt igyekszel betartani a szabályokat, de egyébként kicsi kuruzsló az embereknek privát beszélgetésekkor, amikor be akarjátok szervezni Őket akkor a termékek gyógyhatásáról beszéltek. Szánalmas hazudozó vagy. A zsigeri zsírt meg kend a hajadra, kicsi kuruzsló.
"Ha Nuskin terméket szedne Max akkor meggyógyulna?"
Hülye kérdés.
"Gyógyultak már meg emberek cukorbetegségből Nuskin termékek szedése által?"
Ez is hülye kérdés.
Ha tünetmentes is lett valaki, nem lehet bizonyítani, hogy mi által lett az.
És ezredszer is felhívom a figyelmed, párizs: a táplálékkiegészítő termékek ÉLELMISZEREK, nem gyógyszerek. Sosem ajánlottam és nem is fogom ajánlani egy betegnek sem "gyógyulás céljából".
Felfogtad a válaszokat?
igen/nem
és most, hogy kaptál válaszokat, én kérdezek, újra:
Magyarázd el, mi a jelentősége a zsigeri zsírnak a cukorbetegséggel összefüggésben. Tekeregsz vagy válaszolsz?
Nagyon bonyolult a kérdés vagy csak tekeregni akarsz? Ha Nuskin terméket szedne Max akkor meggyógyulna? Igen, vagy nem? Feltehetem általánosságban is a kérdést, Maxtól függetlenül: Gyógyultak már meg emberek cukorbetegségből Nuskin termékek szedése által? Igen, vagy nem? Tekeregsz vagy válaszolsz?