Keresés

Részletes keresés

pablo88 Creative Commons License 2 órája 0 0 6878

Előzmény: mixturapektorálisz (6877)
mixturapektorálisz Creative Commons License 9 órája 0 0 6877

Melyik tőzsdén és mi a tőzsdei jele a részvényeknek?

Előzmény: pablo88 (6876)
pablo88 Creative Commons License 9 órája 0 0 6876

De én és bármikor kiutalhatom a számlámra!

Sőőt! Tudok igazi bizonyítékot nektek arra, hogy valódi tőzsdei kereskedelem folyik a pénzeinkkel.. Az egyik szerencsétlen - miért is ne pont az, akit én regisztráltam a fiamhoz- véletlenül átállította a BitusdT-t Zecusdt-re.. és intézett magának mínusz 40$-t a mai napra... nem azt vett, amit kellett volna... Holnap mutatok fényképet is.

Előzmény: ásítósmacska (6868)
mixturapektorálisz Creative Commons License 10 órája 0 0 6875

"Én azt válaszoltam ami lentebb írtam."

Nem. Te csak úgy mondtál valamit, ami nem a kérdésmre válasz.

Előzmény: Párizs73 (6873)
Párizs73 Creative Commons License 11 órája 0 0 6874

Mumus az a Rainos barátunk: Mumus1  2025-02-03 15:46:06 95074

Mit kell bizonyítani? Azt, hogy maxnak egy külön kis világa van? Azt láthatod te is a dumája alapján.. Számodra az szimpatikus benne, hogy utálja az MLM-et és innentől sorozatgyilkos is lehetne, mert a szívedbe zártad.

Az elégedett partnerek és vásárlókra kellene bizonyíték? Ha fényképet teszek be, akkor szerintetek hamis, ha írást teszek be, akkor hamisítok... Mi lehet itt bizonyíték? Semmi.

Előzmény: Párizs73 (6873)
Párizs73 Creative Commons License 11 órája 0 0 6873

Én azt válaszoltam ami lentebb írtam. Más is beszámolt a fórumon hasonló esetről: Mutual Friend  2025.02.03    0 0 95080

Lássuk be egy élősködők vagytok az embereket semmi más.

Faternak anno volt 1-2 gerincsérve es ahogy kiderült es beugrottam hozzájuk már két szarházi foreveres utt ült a nappaliban es próbálták a szarjaikat rátukmálni az öregekre.

Tegnap tettem be vagy 10 linket Odett előadásáól. Onnan megtudhatod hogy milyen véleménnyel vannak az emberek az MLM-ről.

No de nem is ez a lényeg. Szerintem az egyik linken mondja hogy a felső vonala mondta neki hogy sztép hosszú haja van es hazudja azt az embereknek hogy bizonyos foreveres temékektől nőtt meg ennyire illetve az arcán is a miteszerek azert tüntek el mert foreveres lomokkal kenegette. 

Gerinctelen banda az egész.  Megvetetik a kezdő 180K csomagot mindenkivel még hitelbe is kergetik az embereket. Nyilván 2 emberen mulik a dolog egy aki át akar baszni és a masikon aki hagyja magát.

Előzmény: Mumus1 (95074)

Előzmény: mixturapektorálisz (6872)
mixturapektorálisz Creative Commons License 11 órája 0 0 6872

De nem ezt kérdeztem :) 

Előzmény: Párizs73 (6871)
Párizs73 Creative Commons License 11 órája 0 0 6871

Az ismerősömnek nem áll érdekében, hogy hazudjon nekem. Ráadásul nem egyedi eset, hogy beteg embereket MLM szélhámosok vernek át. Igen én mondtam neki, hogy a nuskin is egy szélhámosság és ne foglalkozzon velük. Most, utólag belátta.

Előzmény: mixturapektorálisz (6870)
mixturapektorálisz Creative Commons License 13 órája 0 0 6870

Aha, mondtad neki. És abba egy másodpercre belegondoltál esetleg, hogy vajon ilyen módon jön össze a cégnek az évi kb 2md dollár bevétel? Megkeresünk valakit, számla nélkül eladunk neki termékeket, aztán otthagyjuk? Szerinted ez így működik évtizedek óta, párizs? Tényleg ezt hiszed? 

Előzmény: Párizs73 (6869)
Párizs73 Creative Commons License 16 órája 0 0 6869

Azokon a rendezvényeken voltam amiket leirtam. Az ismerősömet akinek egészségügyi gondjai vannak megkereste egy nuskines szélhámos, eladott neki egy csomó terméket. Utólag derült ki, hogy nem ajánlotta fel neki a regisztrációt és számla nélkül jóval drágábban adta el neki a termékeket. Azt mondta, hogy majd később jelentkezik és elmagyarázza, hogyan kell a termékeket használni. Nem jelentkezett, utána nem vette fel neki a telefont. Az ismerősöm levelet küldet a cégnek akik sajnálkoztak és javasolták, hogy keressen szponzort magának a közösségi oldalakon( mert a cégnek nem áll módjába szponzort ajánlani) és ha regisztrál akkor a szponzor majd segít abban hogyan kell használni a termékeket, abban a reményben, hogy ha elégedett lesz, akkor újra vásárol. Talált valamilyen MLM-es facebook csoportba egy angol anyanyelvű szponzort, akinek leírta, hogy mi történt vele és neki magyar nyelven kellenek információk, mert gyengén beszél angolul. A hölgy írásban mindent megígért neki, regisztráljon be és utána az OTG képzési rendszer segítségével belépést kap az egyik magyar vezető facebook csoportjába és minden infot megkap magyarul termékről és üzletről is. Aztán kiderül, hogy ez nem így működik, mert semmilyen magyar vezetőn keresztül nem kapott semmilyen infot magyarul. Persze most szidja az egészet, de én már az elején mondtam neki, hogy szélhámosság.

Előzmény: mixturapektorálisz (6867)
ásítósmacska Creative Commons License 16 órája 0 0 6868

egy kereskedési platformra fizetjük be a pénzünket

Tehát nem te rendelkezel az ott lévő pénzed fölött?

Előzmény: pablo88 (6860)
mixturapektorálisz Creative Commons License 16 órája 0 0 6867

1. "..elmentem  néhány tapsikolós bulit megnézni.."

Workshopon hányon voltál?

2. "..egyik  ismerősömet nemrég verték át kétszer is.."

Pontosan mivel és hogyan verték át? Vásárolt? Épített?

Előzmény: Párizs73 (6865)
Párizs73 Creative Commons License 16 órája 0 0 6866

A fő topikba is csak mi vagyunk!

Előzmény: zuu1232 (6862)
Párizs73 Creative Commons License 16 órája 0 0 6865

Még az elején a rendszerváltás után vendégként elmentem  néhány tapsikolós bulit megnézni, de nem tetszett, aztán később több helyre elmentem szinte már szórakozásból( ismerősök meghívására) különböző cégek, szervezetek termékbemutatóira és kompenzálós terv bemutatókra. Azt, hogy mi ezekről a véleményem, többször leírtam. Egyébként az egyik  ismerősömet nemrég verték át kétszer is a Nuskinnal, pedig én mondtam, hogy ne álljon szóba velük.

Előzmény: mixturapektorálisz (6856)
max val bircaman szeredőc Creative Commons License 17 órája 0 0 6864

Aki tud, annak nincs mit tanulnia.

S lassan te is rádöbbensz, az mlm átverés.

Előzmény: zuu1232 (6862)
mixturapektorálisz Creative Commons License 17 órája 0 0 6863

"Leírtam szerintem elég érthetően, hogy egy kereskedési platformra fizetjük be a pénzünket"

Pontosan melyik platformra és mivel "kereskedtek"?

"De látod, akkor te is elismered, hogy 5 percre a sok kicsi pénz nagy dolgot művel..."

Úgy tűnik, épp csak azt nem értetted, amilyen összefüggésben ezt írtam...

Előzmény: pablo88 (6860)
zuu1232 Creative Commons License 17 órája 0 0 6862

"(Jobb lett volna, ha ez az egész téma a fő topikban folyt volna, hogy mások is tanuljanak belőle)" 

Kivéve Max. Mert Max úgysem tanul semmiből :D

Előzmény: zuu1232 (6861)
zuu1232 Creative Commons License 17 órája 0 0 6861

" Tehát nem valósul meg a cselekmény, amit vázoltál." 

Én már minden figyelmeztető jelzést leírtam. Nem áll szándékomban meggyőzni téged semmiről. Amiket írogatok, az főleg a hasonló helyzetek felismerésére szolgál.

(Jobb lett volna, ha ez az egész téma a fő topikban folyt volna, hogy mások is tanuljanak belőle)

Előzmény: pablo88 (6857)
pablo88 Creative Commons License 17 órája 0 0 6860

Az utolsó kérdésedet azt olyan max. szintű emberkétől vártam volna...

Leírtam szerintem elég érthetően, hogy egy kereskedési platformra fizetjük be a pénzünket... Akkor hogyan lenne a saját bankszámlámon?

De látod, akkor te is elismered, hogy 5 percre a sok kicsi pénz nagy dolgot művel...

Előzmény: mixturapektorálisz (6859)
mixturapektorálisz Creative Commons License 17 órája 0 0 6859

"Amit én befizettem, az ott van a virtuális számlámon... ahhoz hozzá nyúlni nem tudnak..."

Akkor nyúlnak hozzá, mikor akarnak és addig tartják vissza, amíg akarják. Gyanítom nem olvastad el az apróbetűs részt..

"Teszem azt, ha megkapom az időpontot, hogy tegyem meg az 1%-ot és én ott 100%-ot nyomok, akkor lehet, hogy hirtelen felugrik a számlám, de nem tudják leemelni, csak kizárnak jobb esetben 2 hétre a kereskedésből.."

Persze, mert túl nagy pénzzel borítod a "sok kicsi sokra megy"-et és túl nagy pénzt tudnál belőle kivenni, az meg borítaná a "rendszerüket".

"tehát, amit befizet az ember, az ott van mindenkinek a saját számláján hiánytalanul."

Pontosan MELYIK számlán van? A saját bankszámládon?

Előzmény: pablo88 (6849)
pablo88 Creative Commons License 17 órája 0 0 6858

A befizetett pénzből nincs levonás... amikor a bitpandáról átutaltam a raydium felületre, akkor a teljes összeg átment.. Senki az AH részéről nem vont le semmilyen pénzt....

Előzmény: pablo88 (6857)
pablo88 Creative Commons License 17 órája 0 0 6857

" játékot szervez, amelyben a láncszerűen bekapcsolódó résztvevők a láncban előttük álló résztvevők számára közvetlenül, vagy a szervező útján pénzfizetést vagy más szolgáltatást teljesítenek,"

Jogos, amit kiemeltél, de akkor sem szervezek játékot.... én állok a láncban alatt álló előtt, de az én részemre nem teljesít befizetést!!

Minden belépő befizet egy bizonyos összeget egy kereskedelmi platformon magának nyitott számlára, ahonnan kereskedik...

Egy kicsit más a gyerek fekvése... nem úgy szól, hogy fizess be 600$-t és ebből 50$ a szponzorodé és a maradékból kereskedj...

Tehát nem valósul meg a cselekmény, amit vázoltál.

Előzmény: zuu1232 (6855)
mixturapektorálisz Creative Commons License 17 órája 0 0 6856

Attól lenne okosabb, amit "két taps" között mondanak. Te egyébként hány mlm workshopon voltál, párizs?

Előzmény: Párizs73 (6848)
zuu1232 Creative Commons License 17 órája 0 0 6855

"mindenki mást mérlegelve hoz döntéseket" 

Eddig egyetlen "korrekt" módját láttam piramisjátékba való meghívásnak. Nem azt mondták, hogy "saját felelősségre, mert van jó és rossz vélemény is róla".

Aki engem egyszer megkeresett, az felvázolta nekem a rendszerét és elmondta kerek perec: Ez egy piramisjáték, akik az elején csatlakoznak azoknak bejön, a későbbieknek bukta lesz. 

Elmondása szerint nagyon sokan vannak, akik abból élnek, hogy figyelik az ilyen piramisjátékokat és az elején beszállnak. Vannak erre külön Facebook csoportok is.

Viszont nagyon fontos:

"412. § Aki mások pénzének előre meghatározott formában történő, és kockázati tényezőt is tartalmazó módon való összegyűjtésén és szétosztásán alapuló olyan játékot szervez, amelyben a láncszerűen bekapcsolódó résztvevők a láncban előttük álló résztvevők számára közvetlenül, vagy a szervező útján pénzfizetést vagy más szolgáltatást teljesítenek, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."

A jogértelmezés és a bírói gyakorlat alapján az aktív toborzó is szervező.

Előzmény: pablo88 (6847)
pablo88 Creative Commons License 17 órája 0 0 6854

"A pénzügyekhez tartozik, a pénzügyi

alapelvek, mint például a részvények és az arany is ebbe a kategóriába tartoznak. Kereskedési mintázata egyszerű: az
egyik ár felfelé, a másik lefelé megy. Csak akkor jelennek meg jelentős ár ingadozások, és ennek megfelelően változik a
piaci szerkezet, ha elegendő forrás áll rendelkezésre és kellően koncentrált a kereskedés. Csakúgy, mint mindenki másnak,
aki részt vesz a projektünkben, az én egyéni vásárlásom is elhanyagolható gazdasági előnyökkel járhat egy adott
időpontban. Amikor azonban több millió partnerből álló csapatunk, ugyanazon logika szerint és ugyanazon jelforrás
alapján működve, szisztematikusan és ritmikusan beosztja erőforrásait, a kereskedési volumen rövid idő alatt jelentősen
megnő, így jelentős hatással lesz a piaci árra."

Előzmény: Párizs73 (6851)
pablo88 Creative Commons License 18 órája 0 0 6853

Előzmény: pablo88 (6852)
pablo88 Creative Commons License 18 órája 0 0 6852

Mutattam, hogy miből van a pénzük...és amikor kivonjuk a pénzünket, akkor abból 12%

Előzmény: Párizs73 (6851)
Párizs73 Creative Commons License 18 órája 0 0 6851

Mert szerinted egy MLM rendszer, hogy működik? Mások pénze nélkül a termékes MLM-ben mások vásárlása nélkül nincs csoport utáni jutalék. Itt is ez lehet a lényeg: Mások pénze. Egyébként tiszta már előtted, hogy mire alapozva garantálják, hogy nem lehet bukni vele?

Előzmény: pablo88 (6849)
zuu1232 Creative Commons License 18 órája 0 0 6850

"kiveszek 1.200-at....500$-ral már tét nélkül mehet a "játék"... Szerintem ez így működhet.." 

Pont ezt próbálom valahogy elmagyarázni neked...

Ha még nem érte el a cég felfutási időszak végét, akkor szinte biztosan ki fogod tudni venni az 1200-at. Ez a cég érdeke is, hogy ki tudd venni. Talán még a következő 1-2 generáció is kiveszi. A gond nem itt van, az elején MINDIG ki lehet venni a pénzt. (Ezért is mondják sokan, hogy az elején érdemes csatlakozni - ez a piramisjátékokra vonatkozik)

"175.000ft rizikót bőven megengedhetek magamnak." 

Itt nem a 175.000ftról van szó, hanem a hitelességedről. Gondolj csak bele: hiába hívsz be valakit úgy, hogy "saját felelősségre, mert van jó és rossz vélemény is róla" ígyis-úgyis te leszel a hunyó. A céget felesleges lenne hibáztatnia, saját magát úgysem fogja hibáztatni a rossz döntés miatt... te maradsz a hibás. 

Előzmény: pablo88 (6844)
pablo88 Creative Commons License 18 órája 0 0 6849

mások befizetéseiből jönnek"  Ez nem igaz! Amit én befizettem, az ott van a virtuális számlámon... ahhoz hozzá nyúlni nem tudnak... Teszem azt, ha megkapom az időpontot, hogy tegyem meg az 1%-ot és én ott 100%-ot nyomok, akkor lehet, hogy hirtelen felugrik a számlám, de nem tudják leemelni, csak kizárnak jobb esetben 2 hétre a kereskedésből..

tehát, amit befizet az ember, az ott van mindenkinek a saját számláján hiánytalanul.

Előzmény: mixturapektorálisz (6846)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!