Keresés

Részletes keresés

Szeszi50 Creative Commons License 2017.08.09 0 1 3

Salviathymol oldattal (zsálya)öblögetés, gargalizálás. Herbáriaban lehet venni, vagy ha nincs jó a szárított változata is, teát főzni belőle és azzal öblögetni. C vitamin mint írták is, sok gyümölcs, rengeteg folyadék( cukor nélküli) akár gyógytea is csalán mondjuk.

Nálunk bevált a következő frissítő ital ilyenkor: 3,4 gyümölcstea filtert leforrazni vízzel. Egy marék eper kockázva, narancs, zoldcitrom, citrom karikazva, mentalevel, méz, 2 literes kancsoba rakni felönteni vízzel. Finom, tele van vitaminnal.

Előzmény: sneeblejack (-)
forgione1 Creative Commons License 2017.08.09 0 0 2

Én nemhogy nem szedném be, de nem is váltanám ki :-)

 

A háziorvos csak arra jó, hogy megírja a táppénzes papírt! Meg elküldjön laborba, amit néha tényleg kell, hogy tisztában legyél az egészségeddel. 

 

Nem lesz semmilyen felülfertőzés ha nem szedsz be mindenféle vacak gyógyszert, hanem azt csinálod amit javasoltam és hagyod az egészet az immunrendszeredre.

 

Ha az immunrendszered legyengíted gyógyszerekkel akkor lesz felülfertőződésed és mindenféle további bajod, aminek a hasmenés csak egy kezdete....

 

De természetesen Te döntesz.

Előzmény: sneeblejack (1)
sneeblejack Creative Commons License 2017.08.08 0 0 1

Köszönöm a választ ! Akkor az antibiotikumot ne is szedjem szerinted ?  Nem ragaszkodom hozzá,de a doki rámparancsolt..  Mit tegyek,nem lesz felülfertőzés ebből ?

 

 

 

Előzmény: forgione1 (0)
forgione1 Creative Commons License 2017.08.08 0 0 0

Napozz sokat, igyál sok sok folyadékot.

Nézz be a patikába, de ne ezeket vackokat vásárold meg hanem aszkorbinsavat (C vitamin) vegyél.

 

Ebből oldjál fel 10 ezer mg-ot kb. 1 liter hideg gyümölcslében és kortyolgasd el 12 óra alatt.

De a minden kortyolgatás után igyál tiszta vizet is, hiszen mégis csak savról beszélünk ami nem lenne jó ha órákig marná a fogaid.

 

A többit bízd a saját immunrendszeredre.

 

Máskor pedig óvatosba a fagyival, hideg sörökkel, klímás (baktériumos) helyiségekkel, autókkal.

Előzmény: sneeblejack (-)
sneeblejack Creative Commons License 2017.08.08 0 0 topiknyitó

Sziasztok ! Most a legnagyobb hőségben sikerült összeszednem egy vaskos hörghurutot,gyulladt torokkal. Nem tudom hogy megfázás avagy más okozta,de elmentem a háziorvosomhoz. Megvizsgált,és persze antibiotikum 1000mg,mellé Normaflore 5ml. Nem

birom az antibiotikumot,mert gyorsan jön a hasmenés. Tudom

hogy ezért kell szedni a Normafloret..  Aki jelenleg ebben a cipőben jár,kérem hogy irjon.. Azt kérdezném hogy mennyire tudja kezelni a normaflore a hasmenést ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!