Keresés

Részletes keresés

hhd Creative Commons License 2018.04.01 0 0 3

Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy valaki rendelt abból a vitiligós könyvekből? Megérkeznek?

Csak azért kérdem mert elég hirtelen összedobott oldalon árulják és szeretnék vásárolni én is.

Más könyves oldalon meg egyáltalán nem találom csak ott.

 

Köszönöm előre is!

pannonianet Creative Commons License 2017.08.27 0 0 2

Sziasztok. Igen, azt hiszem ugyanarról a könyvsorozatról beszélünk. Nekem is ajánlotta az egyik ismerősöm, hogy milyen jó, de eleinte nem igazán szántam rá magam. Én is belesüppedtem abba a tudatba, amit belém sulykoltak, hogy a vitiligo nem gyógyítható. Pedig dehogyis nem. Jó pár természetes anyag, gyógynövény, kenőcs és még hosszú lenne sorolni nagyon, hogy hány a természetben is fellelhető anyag segít a vitiligo gyógyításában. Ahogy a könyvben is írták " Isten nem teremtett semmit sem cél nélkül..." Ezek a könyvben mind részletesen le vannak írva. Én nekem ez a könyvsorozat nagyon sokat segített! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

http://www.vitiligogyogyitas.hu/p/blog-page.html

 

http://blogspot.us14.list-manage1.com/subscribe?u=f86f31ddb16282398e4988acd&id=f5eb161b69

 

http://vitiligogyogyitas.blogspot.hu/p/blog-page.html

freezoom Creative Commons License 2017.08.14 0 0 1

Kedves kérdező! Nagyon hosszú ideig én is ugyanezzel a problémával küzdöttem, már lassan 20 éve. Kipróbáltam a PUVA kezelést, nem sok eredménnyel. Rendeltem kenőcsöket külföldről, belföldről, már szinte mindenhonnan. Volt egy-két olyan orvosi kenőcs, amit a bőrgyógyászom írt fel és valamennyire segített, de nem mindenhol. A vitiligos foltok több helyen is megmaradtak. Végül az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy van egy új könyv a vitiligo kezelésének, gyógyításának újfajta módjairól, ráadásul ezek nem járnak semmiféle mellékhatással sem. Megrendeltem mindkét könyvet, mert csak így kaphattam teljes képet az eljárásokról, módszerekről. A foltok azóta szépen, fokozatosan, lassan tűnnek el. Nekem nagyon bevált. Így ha valakit esetleg tényleg komolyan érdekel, akkor nagyon szívesen segítek, itt az alábbi link az említett könyvekről.:

 

http://www.vitiligogyogyitas.hu/p/vitiligo-gyogyitas.html

http://vitiligogyogyitas.blogspot.hu/p/blog-page.html

http://blogspot.us14.list-manage1.com/subscribe?u=f86f31ddb16282398e4988acd&id=f5eb161b69

B.GY Creative Commons License 2017.08.05 0 0 0
Előzmény: yzuan (-)
yzuan Creative Commons License 2017.08.05 0 0 topiknyitó

Már jó pár éve élek a vitiligoval. Ilyenkor nyáron mindig jobban előtérbe kerül a vitiligo, mert a helyenkénti barnulástól a foltok is sokkal jobban látszanak. Szeretnék már végre megoldást találni erre a vitiligo bőr problémára! Milyen valódi, létező és működő gyógymódok vannak a vitiligora?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!