Keresés

Részletes keresés

medve talp Creative Commons License 2017.08.21 0 0 495

Orbán nem antiszemita... ezert NEM JÖTTEM EL HATSZORI MEGHÍVÁSÁRA SE eddig.

Előzmény: pelchu (493)
medve talp Creative Commons License 2017.08.21 0 0 494

 

  1. Soros 87 éves, neki jövője nincs  -  Nógrádi Gy.  (68 éves) biztonságpolitikai szakértő a Fidesz országjárásnak részeként.

     

  2. Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén...a kormány új videójában

    .

     

  3. 72 éves korában meghalt Arthur J. Finkelstein, a Soros elleni kampány kitalálója

 

 

 

 

Előzmény: 5496 (491)
pelchu Creative Commons License 2017.07.18 0 0 493

Előzmény: Ványadtovics Vinyov (492)
Ványadtovics Vinyov Creative Commons License 2017.07.18 0 1 492

A sorosozó plakátok antiszemitizmusának bizonyítására az érvek Fedák Sárija, hogy ha a plakátok maguk nem is voltak antiszemiták (nem voltak!), akkor is előre tudható volt, előre látható volt, hogy antiszemita érzéseket fognak gerjeszteni (ld. ilyen büdösbogár firkák a plakátokon), tehát mivel ezek a firkák előre tudhatók voltak, ezért tudatosan gerjeszti az antiszemitizmust, aki ilyen nem antiszemita plakátot plakátol.
Nos, a brilliáns logika alapján, mivel az előre látható, előre sejthető, hogy egy zsidó ember zsidó gyerekét antiszemita támadás érheti (pl. durván lezsidózzák), ezért ha zsidó embernek gyermeke születik, akkor ő bizony tudatosan gerjeszti az antiszemitizmust. Én akkor már öt rendbelileg gerjesztettem. És hol van még a gerjesztés vége.
Ennyi.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000694338124&fref=ts

Előzmény: 5496 (491)
5496 Creative Commons License 2017.07.18 0 0 491

A ’Ki nevet a végén?’ nevű kedvelt társasjátékot akár ketten is játszhatják. A magyarok, meg például Soros György. Ha ez a felállás, akkor naná, hogy mi szeretnénk nevetni a végén és mindent megteszünk azért, hogy ne Sorosnak kedvezzen a szerencse. Gyűlölnénk-e győzni akarásunk közben játszótársunkat? Persze, hogy nem. Egyszerűen azt szeretnénk, ha mi lennénk a nyerők, nem pedig a partnerünk.

Minden erőpróba erről szól.

Az ellenzéki propaganda ennek ellenére gyűlöletről, gyűlöletkampányról és soha nem látott erővel zsidózásról beszél a kormány migránsellenes plakátjai kapcsán. Még akkor is, ha ezt a legilletékesebbek, köztük az izraeli főrabbi utasította vissza.

Vajon miért? Csak nem azért, mert Soros jóval hamarabb kezdett el ’Ki nevet a végén?’-t játszani, mint ahogy mi beszálltunk volna a partiba. Bábui, azonosíthatatlan emberekből álló seregei már régen felsorakoztak a csatatéren, amikor mi az első dobáshoz jutottunk. Naná, hogy küzdünk „erőnk szerint a legnemesbekért”, ki szeretné ugyanis, ha a saját érdekével szemben az ellenféléké kerekedne felül.

Különösen akkor, ha ezt a játékot nem lehet újra kezdeni. Nem lehet ismét a starthoz szólítani a seregeket, kisorsolni, ki a kezdődobót és indulás. Ez nem megy. Ebben a „játékban” csak egy menet van, ha úgy tetszik, életre halálra. Soros nem csak nevetni akar a végén, hanem elsősorban érdekei alá akarja gyűrni a magyarokat. A migránsokat az EU-n keresztül tervezi a nyakunkra ültetni, az alapvetően demokratikusan, tekintélyes felhatalmazással megválasztott magyar kormányt pedig az általa fizetett politikai szervezetek – ngo-k, ellenzéki pártok és sajtó – révén óhajtja megbuktatni. Aztán – az ő forgatókönyve szerint – hatalomra kerültek szélesre tárnák a kapukat Soros vágyai és a gyarmatosító szándékkal érkező muszlim tömegek előtt.

Aztán következhet a második nagy lépés: a magyarok hatalom alá kényszerítése, országunk teljes megszállása, kultúránk kiiktatása, hagyományaink sárba tiprása, nyelvünk betiltása. Lehet, hogy ezek több évtizedes célok, de hogy valóságosak, az egészen bizonyos.

A sajtó egy része, kéz a kézben a valódi üzeneteket megfogalmazni képtelen „demokratikus” ellenzékkel, már jó ideje ezekhez a folyamatokhoz igyekszik segítséget nyújtani. Amikor például azt olvasom a Magyar Narancsban, hogy Magyarországnak nincs tisztességes kormánya, akkor nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy Soros György nevében most éppen a Magyar Narancs játssza életre-halálra ’Ki nevet a végén?”-t. Már most arról beszél, hogy Magyarországnak háborodott kormánya van.

Miért? – horkanhat föl erre az olvasó. Azért talán, mert nem akarja a fejét önként a guillotine alá dugni és megkérni szépen Gyuri bácsit, ugyan oldozza már el a kötelet, hadd zuhanjon akadálytalanul gyilkos útjára a halálosztó bárd?

Lehet-e a nemzetet alkotó emberek életét milliárdokkal mérni? Át lehet-e számítani akár csak egyetlen emberéletet is a plakátokra költött milliárdokat a lap szerint inkább megvásárlandó lélegeztetőgépekre, útépítésre, béremelésre vagy oktatásfejlesztésre?

Vajon a kormány háborodott-e, amely meg akarja menteni a mögötte álló embermilliókat, a nemzetet a külső erők általi leigázástól, a giotin működésbe hozatalától, vagy inkább az az elmeháborodott, aki ilyenkor álságosan lélegeztetőgépekről beszél? Aki napi cikkekben képes mérni egy nemzet jövőjét. Aki mézesmadzag gyanánt újabb utakat, oktatásfejlesztést, béremelést emleget azért, hogy majd a holnap Magyarországának területén élők fejlettebb infrastruktúrával kapcsolódhassanak bele a hétköznapokba, miközben kíméletlenül vérbe fojtják az addig létező társadalmi, közösségi lét minden elemét.

Vajon ki a tisztességtelen, ki az elmeháborodott ebben a játszmában? Az-e, aki jogos önvédelemre szólít föl, erősítve az emberek összetartó képességét, vagy az, aki ezt a természetes emberi magatartást a gyűlöletkeltő bélyegének homlokra sütésével gyengíteni, erodálni akarja?

Természetesen nem kell válaszolni, a kérdés költői. Soros előre tolt csapatainak elvetemült képviselőire amúgy sem hat az emberi szó Nem hat rájuk a magyar lélek értetlenkedése arról, hogy ezt a nyilvánvalóan életveszélyes, társadalompusztító helyzetet hogyan lehet másként értelmezni, mint ahogy a józan többség teszi.

Legfeljebb úgy, ha a nemzet ellenségei már anélkül is a spájzban, ha nem a konyhában vannak, hogy a kötelezően betelepítendő migránsok első csoportjai megérkeznének a maradék 93 ezer négyzetkilométerünkre.

Akár itt vannak, akár nem, azért engedtessék meg a magyaroknak, hogy a küzdelemben a saját érdekeikért szálljanak síkra s ne abban jeleskedjenek, hogy Soros nevethessen a végén!

Horváth K. József

Glavingojn Creative Commons License 2017.07.16 -7 0 490

Viszont biztos lojális a kormányhoz.

Előzmény: vonakodó (485)
levure sauvage Creative Commons License 2017.07.16 0 0 489

"Az uniós pénzből megtartott képzések egyike a 9,3 millió forinttal támogatott "

 

Sok? ennyi pénzből a vizes vébén az óriás toronyugró csak az állványzat feléig ér le. Onnan már másik ugyanennyibe kerül az ugrás.

Előzmény: 5496 (480)
Kód 001 Creative Commons License 2017.07.15 -1 1 487

Egy nótoriús hazudozó legyen csak a te barátod, glavi. 

 

Normális ember nem barátkozik ilyen etikátlan, hazug félnótással, akiröl még más államok vezetői is elhatárolodnak, annyit hazudozott.

 

Beh szégyen volt, amikor Obama beégette az Irán ellenii uszítás okán....

 

 

pfff

Előzmény: Glavingojn (475)
strapatóni1 Creative Commons License 2017.07.15 0 1 486

És ezek győzik le választáskor a felsőbbrendű ballibsi haladóerőket. Ez tényleg córesz.

Előzmény: vonakodó (481)
vonakodó Creative Commons License 2017.07.15 -1 0 485

Ez a Nacsa önálló gondolkodásra képtelen, tehát az eszéért biztos hogy nem szerethetik!

Előzmény: Glavingojn (484)
Glavingojn Creative Commons License 2017.07.15 -9 0 484

Nacsát sem az eszéért szeretik.

Előzmény: medve talp (472)
Glavingojn Creative Commons License 2017.07.15 -9 0 483

S mi ezzel a gond? Ráfér ezekre az emberekre a továbbképzés.

Előzmény: 5496 (480)
Vevegyő Creative Commons License 2017.07.15 -1 0 482

És?

Előzmény: 5496 (480)
vonakodó Creative Commons License 2017.07.15 -1 0 481

Kevés ostobább véglényt hallottam nyilvánosság előtt mekegni, mint ezt a szerencsétlen Nacsa fütyit.

Totál homály a lény, értelemnek nyoma sincs. 

Tehát elnök, valami gittegyletnél.

 

Előzmény: medve talp (472)
5496 Creative Commons License 2017.07.15 0 1 480

A Soros zsebéből kikandikáló Európai Bizottság elismerte, hogy ideológiai agymosásra ad pénzt civil szervezeteknek

Az Európai Bizottság először tagadta, a Magyar Idők cikke nyomán viszont elismerte, hogy milliókat pumpál a Soros Györgyhöz köthető jogvédő szervezetek bíróknak megrendezett képzéseibe. Az egyik hazai érintett a Magyar Helsinki Bizottság.

A sorosi zsebpiszok egyik ékköve Pardavi Márta

 

A konzervatív lap megkereste az EB-t, ám a testület több mint egy hét várakoztatás után azt közölte: migrációs akciókhoz igen, oktatásra azonban nem biztosítottak forrást a szervezetnek.

Azonban igen szembetűnő ellentmondás ütötte fel a fejét a helsinkisek közhasznúsági jelentése és az uniós testület állításai között.

Az EB hirtelen meg is találta a hiányzó projekteket.

Brüsszel „igazságügyi, fogyasztói és genderegyenlőségi” szóvivője szűkszavú levélben jelezte: a bizottság egyetemek, illetve szakmai és nem kormányzati szervezetek különféle kurzusait támogatja, majd megnevezték a Helsinki Bizottságot érintő három programot.

A hivatalos adatok szerint több mint száz bíró és igazságügyi alkalmazott vett részt az elmúlt évben a Magyar Helsinki Bizottság képzésein. A foglalkozások során a migránsok, a homoszexuálisok és a társadalom "peremén" élő egyéb csoportok kérdéskörére fókuszáltak.

Az úgynevezett "érzékenyítőtréningeket" jellemzően nem egyedül, hanem más szervezetekkel, például a Soros György Nyílt Társadalom Alapítványok hálózata által támogatott radikális nőjogi Patent Egyesülettel vagy a Háttér Társaság nevű homoszexuális gittegylettel közösen tartják. Az is általános, hogy ezeken a programokon a társadalmi konszenzus felrúgására, "társadalomformáló" szerep gyakorlására buzdítják a részt vevő bírákat.

Az uniós pénzből megtartott képzések egyike a 9,3 millió forinttal támogatott Alapvető jogok a gyakorlatban: Európai bírák képzése a nemzetközi védelemre szorulók számára címet viselte, célja pedig, hogy

hozzájáruljon az Európai Unión belüli jogértelmezés harmonizálásához a nemzetközi védelemre szoruló személyek alapvető jogainak érvényesítése területén”.

A másik a Jogászok közötti információcsere az alapjogok EU-n belüli védelmére című hatmilliós projekt. Ezt a Helsinki Bizottság a következőképpen mutatta be:

a program célja, hogy előmozdítsa az Európai Unió alapjogi chartájában foglalt emberi jogi normák alkalmazását a menekültügy területén”.

A harmadik középpontjában pedig a rasszizmus, a "homofóbia" és általában a gyűlölet-bűncselekmények álltak.

[fidelio] Pirandus Creative Commons License 2017.07.15 -1 0 479

Főleg Veszprémben és Salgótarjánban, Szegeden.

Előzmény: nagyanyo5:0 (473)
makacs cipó Creative Commons License 2017.07.15 0 0 478

Nem tudsz számolni se, tyúkeszű...

Előzmény: püfffneki (474)
makacs cipó Creative Commons License 2017.07.15 0 1 477

http://aristo.pestisracok.hu/soros-avagy-az-antiszemitizmus-szinevaltozasai/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201707

 

A tetejébe a véleményvezér libsi elit jó része amúgy maga is zsidó volt/van, így aztán a cionizmust és Izraelt elítélő írásoknak volt egy különös bukéja is. Már Karinthy Ferenc is észrevette ezt és naplójában azt írja: „… én is antiszemita leszek, de nem az izraeli mesterkedésektől, hanem ezektől a pesti firkászoktól, akik mindig túlnyalnak”. Nos, úgy vélem, részben eme „túlnyalás” kompenzációja volt a kitörő vad antiszemitázás. Ment is minden szépen a maga útján, hullott a barna eső, dübörögtek a bakancsok az utcákon és a terjengő sötétségben egyedül a balliberális elit pislákoló fáklyái őrizték a fényt.

 

Az antiszemitizmus bizniszben utazók számára alapvetés volt: aki Izraelt bírálja, az bizony antiszemita. Ez talpköve volt a tanításuknak. Ennek mentén el is rendeződtek a dolgok. Az volt a szereposztás, hogy a liberalizmus honi hívei vadul hangoztatták Izrael „jogát az önvédelemre”, amíg a jobboldal pedig az Izraeli hadsereg háborús bűneit tartotta számon. Vidám, egyszerű, áttekinthető világ volt ez.

Vevegyő Creative Commons License 2017.07.14 -1 0 476

Már székely véreink is? Ajvé és córesz!

 

Az RMDSZ elnöke az RFI rádióban jelentette ki csütörtökön, hogy 

"egyetlen ember nem tud rezsimeket megdönteni, és főleg nem globális problémákat okozni, mint ahogyan időnként ezt Soros Györgyről tartják."

Transindex beszámolója szerint Kelemen Hunor hozzátette, hogy mivel nem érti Liviu Dragnea PSD-elnök kijelentéseit, kritikáit, amiszerint az üzletember "ártó személyiség", nem is hajlandó vitába szállni velük. 

 

https://444.hu/2017/07/14/az-rmdsz-elnoke-sorosrol-egyetlen-ember-nem-tud-globalis-problemakat-okozni-es-rezsimeket-megdonteni

Glavingojn Creative Commons License 2017.07.14 -9 0 475

Örülj neki, ha éppen Netanjahu a barátod.

Előzmény: Mégis minden stimmel (434)
püfffneki Creative Commons License 2017.07.14 -1 0 474

És ez csak számodra örömteli.

 

Előzmény: nagyanyo5:0 (473)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2017.07.14 0 0 473

Ő miattuk győz mindig a fidesz:)))))))

Előzmény: medve talp (472)
medve talp Creative Commons License 2017.07.14 -1 0 472

Kreténdemokraták szövetsége :-))

 

Az ATV Start című műsorának Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke volt a vendége. Az interjú apropója az volt, hogy a szövetség megfosztaná budapesti díszpolgári címétől Soros Györgyöt. A beszélgetés egy ideig a szokásos mederben folydogált, vagyis Nacsa a hetek óta hangoztatott Soros György paneleket ismételgette.

Öt perc után Vujity Tvrtko műsorvezető felolvasott Nacsának egy közleményt, melyben az állt, hogy

 

  • "megdöbbenéssel figyeljük mind Soros György személyét, mind a Soros Alapítványt az utóbbi időben ért nemtelen támadásokat, látva a felsőoktatás szorult helyzetét, úgy gondoljuk, hogy az újabb nemzedékeknek is szükségük lesz arra az önzetlen támogatásra, amelyet a Soros Alapítvány remélhetőleg a jövőben is nyújt. Tiltakozunk az alapítvány politikai csatározásokba történő bevonása ellen".

 

Majd megkérdezte, hogy Nacsa szerint kitől származhat a közlemény. A helyzetről ordított, hogy csapda, de az IKSZ elnöke szépen belesétált. Azt felelte, hogy az egyik Soros civil szervezeté, és mivel nem akart tájékozatlannak tűnni, még azt is hozzátette, hogy olvasta tegnap. Tvrtko erre lecsapja a magas labdát, hogy nem, ez a Fidesz közleménye 1992-ből.

 

Azt hihetnénk, hogy Nacsa annyiban hagyja, esetleg eltereli a témát, hogy minél előbb feledésbe merüljön a kínos közjáték, de nem. Ő nem hagyja annyiban, inkább vitatkozni kezd. Ő ezt igenis olvasta tegnap, ez az Amnesty International vagy a Társaság a Szabadságjogokért közleménye. Csak akkor hiszi el, amikor a kezébe nyomják a Fidesz logóval ellátott papírt.

 

Több Fényt a fejembe!

medve talp Creative Commons License 2017.07.14 -1 0 471

Jol van te többszörös hazug, ki tagadta hogy azt emeltem ki.  Te meg nyomod a naci essy szoveget hogy o tudja en mit emeltem ki es miert...

 

Gondolkodj mar te nagyon hülye, hogy abban mi lenne a kiemelendő hogy azért zsidózik Orban es tanacsadoja, hogy az idióta, naci aljanap is képes legyen felfogni?

 

 

Előzmény: Törölt nick (468)
Kód 001 Creative Commons License 2017.07.14 -1 1 470

Végül is Begin is kapott - véreskezű terrorlegényként.

Előzmény: Luis Nevis (465)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.14 -1 0 469

Például a "rétegegeket" nem értem.:-) Esetleg lefordítanád?

Előzmény: ásítósmacska (416)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.13 0 1 468

Ne erőlködj, félszerzet per kettő.

 

Ez itt a te szöveged:

 

 

medve talp 25 órája
0 0 385

Finkelstein ügyfelei jellemzően rövid, harsány szlogenekkel, egyszerű, a kevésbé iskolázatlan rétegek által  is könnyen dekódolható jelszavakkal operálnek

Olyan szinten nyilvánvaló, hogy kevésbé iskolázottat akartál írni, hogy sokan még csak észre se veszik a hibát.

Ezzel az undorító erőlködéssel, hogy mindenáron kimagyarázd, a fórum legaljává küzdötted le magad. Innentől minden alkalommal, ha szóba állok veled, felköpök és aláállok szégyenemben.

Előzmény: medve talp (459)
pfalúz_62 Creative Commons License 2017.07.13 0 0 467

Igaz is, majd minden tömeggyilkosnak jár, obamaki is megkapta! :)

 

Előzmény: Luis Nevis (465)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.13 0 0 466

Árpádné,Pehely most
0 0 67055

Ezzel jól szemen köpték Izraelt.

Előzmény: Luis Nevis (465)
Luis Nevis Creative Commons License 2017.07.13 -1 0 465

Nobel-békedíjra javasolják Soros Györgyöt:

 

 

http://nepszava.us/nobel-bekedijra-javasoljak-soros-gyorgyot/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!