Keresés

Részletes keresés

Sári mama Creative Commons License 2019.12.23 -4 9 132

Tudta, hogy imádom a kutyá(n)kat. Egy ittas estén, mikor a "bolondgomba" a combomra ugorva közösülést mímelt, a férjem (Isten nyugosztalja) cinket, hogy nem merem hagyni magam.

Mertem... 

Darth Sidius1101 Creative Commons License 2019.12.23 -1 1 131

Szimplan csak szex nem csrenhanem csak aktus mindenki, mindenki párjával az játszik valakinèl? 

Előzmény: LTvedtél? (130)
LTvedtél? Creative Commons License 2019.11.04 0 0 130

Igen,  négy személy egymásnak való kölcsönös megfelelése tényleg ritka. De biztos nem lehetetlen.

Előzmény: joajo (124)


LTvedtél? Creative Commons License 2019.11.04 0 2 128

Nos, h meddig jutottunk el?

 

Keresgéltünk partnereket a többes szexhez. Valójában a + ffi próbálkozásnál a megfelelő jelentkező választás sem volt már könnyű. 

Találtunk egy pasit, akivel ismerkedési céllal találkoztunk hosszabb levelezés után. Amikor javasoltuk a következő, már akció dús találkozást, elillant. Megszakította a kapcsolatot.

Pár évvel rá újból fölbukkant, ismételten összefutottunk vele néhányszor a ráhangolódás miatt. Amikor fölvetettük a tettlegességet, időt és helyet tűztünk ki, ismét kámforrá vált. Lemondtunk róla, pedig Emma már elfogadhatónak ítélte.

 

Egy másik ffi. is képbe került egy társkereső oldalról. A személyes megjelenés is pozitív fogadtatásra talált, bár Emmával csipkelődött a beszélgetésünk közben. A búcsúzás folytatást helyezett kilátásba, de Ő is szintén fölszívódott. Lehet, h velünk van baj.

 

Egy 4-es próbálkozásunk is volt, de a női tag idő előtt kilépett. Folytattuk a pasival hármasban. Vele létre jött a valódi hármas esemény, csak éppen rosszul sikerült. Mindenki rossz szájízzel emlékezik rá. Azonnal megszakadt a ffi.-vel a kapcsolat tartás is.

 

Ennyit arról, mire jutottunk. Hol fölerősödik, hol hónapokig szóba sem kerül a keresgélés. Meglátjuk....

Előzmény: Törölt nick (121)
Nagyfaszu19 Creative Commons License 2019.10.18 0 0 127

Köszönöm remélem menni fog. Viszont lehet tényleg a méret a probléma, lassan már 19cm lesz. 23 leszek meddig nőlhet még? Az utóbbi 1-2 évben 3cm-t nőtt. Nem szedtem soha semmit nem volt gondom a méretemmel. De mostanság lovaglásnál is néha panaszkodik hogy fáj. De nem tehetek erről.

Előzmény: Törölt nick (126)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.17 0 4 126

Ez nagyon alkati dolog. Ha nem érzékeny rá, ha fél hogy fájni fog, vagy nem okoz neki örömöt, akkor én nem erőltetném. Csak azért, hogy nekem jó legyen, ne csinálja. Szerintem csak akkor érdemes ilyesmibe vágni, ha mindketten tudjátok élvezni. Ha ez a vágyad, keress olyan lányt, aki igényli.

A mi esetünkben az volt, hogy engem is izgatott mindig a lehetőség. Imádom a fenekét, szerintem nagyon guszta a popsilyuka, mindig is szerettem volna megdugni. Már a kapcsolatunk kezdete óta, folyamatosan foglalkoztam vele. Nem nagyon beszéltünk róla, csak úgy szeretkezés közben adta magát a dolog. Apró dolgok: egy-egy puszi oda is nyalás közben, kis  simogatások, "véletlenszerű" döfködések behatolás előtt. Aktus közben az ujjammal matattam a célterület körül és mint ahogyan itt mástól is olvastam: amikor már közel volt az élvezéshez, akkor be-be csúsztattam valamelyik ujjamat. Ez változó eredményeket hozott. Volt amikor visszavetette az orgazmusát és volt amikor sikítva élvezett el. Ez a mai napig így van nálunk, van amikor nem lehet megdugni a popsiját, mert nem jó és van amikor látom, hogy mennyire élvezi.

Az első eset is úgy volt, hogy (nagyon emlékszem rá, mert iszonyúan meglepett) valahonnan késő este értem haza. Inkább hajnalban. Nem akartam zavarni, hagy aludjon, ezért a másik szobában feküdtem le. Fáradt voltam és amikor már majdnem elaludtam, egyszer csak átjött és odabújt. Pucér volt, úgyhogy tudtam, hogy szexelni fogunk. Finoman szopni kezdett és hát lehetek bármilyen fáradt, ő tudja, hogy ezzel nekem mindig lehet kedvet csinálni. Lett is kedvem, úgyhogy mikor már jó keményen állt, nemes egyszerűséggel hátat fordított nekem és oldalt fekve rátolatott a farkamra. Éreztem, hogy nagyon nedves, szuper volt. De aztán pár pillanat múlva lecsusszant rólam és ugyanabban a pozícióban a lába közt hátranyúlva a popsilyukhoz igazította a makkom. Annyit mondott talán, hogy "óvatosan", de végül is ő csinálta, én csak ellentartottam. Aztán persze egyre erőteljesebben tolhattam és elég hamar el is élveztem.

Valóban klassz dolog, amikor a párod mindenét odaadja. Nekem főleg lelkileg ad sokat, maga a tudat, hogy teljesen átadja magát nekem. Valljuk be a popsi önmagában száraz, számomra egy kellemes, nedves punci nagyobb gyönyört kínál - de hát nem vagyunk egyformák. Sok sikert nektek is.

Előzmény: Nagyfaszu19 (119)
Darth Sidius1101 Creative Commons License 2019.10.17 0 3 125
Hat a Tanacsom... Viccen kivül Lidokain keocs, kerd meg hogy popsiba tegyrn picit!!! Es popsi lukat kivülről be kenned 15 perc, es nem fogja azt mondani hogy hagyd abba... Nekunk nagyon bejőtt.... 2 hete probaltuk.. 2 naponta keri a parom. Mennyiseggel vigyazz merz nem fogsz vegen erezni semmit.
Előzmény: Nagyfaszu19 (119)
joajo Creative Commons License 2019.10.16 0 0 124
Ez nálunk is hasonló módon zajlott le. Évekig mondogattam neki mire ő is elkezdett róla beszélni, hogy milyen lenne ha.... Onnan már csak pár hónap kellett. Egyébként szerintem a legnagyobb probléma az, hogy a saját gátlásait leküzdje a nő. Valamint az, hogy megyőzze az ember párját arról, hogy ha megteszi utána nem fogja kurvának nézni. Minden alkalommal felszabadultabb lett, és ma már élvezi az ilyen jellegű találkákat. Szerencsére jól sikerült az első találkozónk, és jó partnert választott a hármas hoz. Mert a választás, keresés izgalmát meghagyom neki. Talán ez egy fajta előjáték. Mert látszik rajta, hogy nagyon élvezi. Igaz csak pár alkalom volt, de jó volt. Ma már a hármashoz van két állandónak mondható partner, és az orál sem probléma. A négyest már sokkal nehezebb össze logisztikázni. Sokkal keményebb dió a négy igen. Sajnos azt még úgy igazából, hogy mindenkinek jó legyen nekünk sem sikerült össze hozni. Mi is keressük a párt, akikkel megfelelünk egymásnak. Nem vagyunk túl messze egymástól. Kialakulhat egy többé-kevésbé rendszeres baráti és sex kapcsolat.
Előzmény: LTvedtél? (118)
boróka 41 Creative Commons License 2019.10.16 0 0 123

Akkor próbálkozzál,amikor orgazmusa,vagy a közeli állapotban van.Lehet,túl nagy (vastag) farkad van.

Előzmény: Nagyfaszu19 (122)
Nagyfaszu19 Creative Commons License 2019.10.16 -2 0 122

Az a baj hogy nagyon ellene van. Régebben próbáltuk már de csak a makkom felét tudtam bedugni. Lehet hogy ezekből kiindulva nem szereti?

Előzmény: boróka 41 (120)
Törölt nick Creative Commons License 2019.10.16 0 0 121

Sok feleségben megvannak ezek a vágyak, de sajnos a hölgyek jelentős része még addig sem jut el, mint ti. :)

Becsüld meg ezt az asszonykát! 

Előzmény: LTvedtél? (118)
boróka 41 Creative Commons License 2019.10.16 0 2 120

Hát úgy,hogy megígéred neki becsszóra,hogy csak addig dugod be a fejét amíg elélvezel.Jók kenjed be testápolóval,és ha fáj neki,akkor abba hagyod.Előtte persze krémes 1-2 újjal tágitsd neki finoman.

Előzmény: Nagyfaszu19 (119)
Nagyfaszu19 Creative Commons License 2019.10.16 -1 2 119

Sziasztok! A barátnőm arra szeretném rávenni hogy beleélvezzek a popsijába de nem engedi. Sem azt hogy popsiba dugjam se hogy beleélvezzek. Szerintetek hogy vegyem rá legalább arra hogy csak addig dugjam be míg elélvezek.?

LTvedtél? Creative Commons License 2019.10.01 0 3 118

Évekig emlegettem neki, h milyen jó volna a létszámot bővíteni. Én örülnék egy másik párral együtt tölteni egy erotikus estét. Keresgéltünk is már, de nem túl nagy erőfeszítéssel.

Másik lehetőség egy másik ffi. bevonása. Ebben előrébb jártunk és két - három férfi meg is felelt volna, de amikor már a konkrét esemény részleteinek rögzítése következett, mind megfutamodott.

 

Viszont azt konkrétan elértem, h Emma szex közben maga említse:

- Most el tudnék viselni magamon még két kezet! :-) Évek kitartó munkája részemről.

 

A másik, amit elértem, h szex közben segéd eszközöket használjunk. A múlt héten egy délelőtt már Emma hozta föl, h elmehetnénk egy szexboltba új farok gyűrűért. Vidéken lakunk és az üzlet bejáratánál láttuk, h csak délután van nyitva . :-) 

De legalább eljutottunk odáig.

newman61 Creative Commons License 2019.06.29 -1 1 117

"A szerelem a házasság a birtoklásról szól, "

Erről Oscar Wilde bon mot-ja jut eszembe , amelyet a Kártyavár c. sorozatban Frank Underwood ismételt meg:

"Everything in the world is about sex except sexSex is about power." 

Előzmény: Női_szemmel (75)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.11 -8 0 115

Aki tisztességes az az is marad ha a férje  perverz.

Ennyi nem a férjed volt a hibás hanem te.Egy normális ember ezt tudja csak ilyen szellemi fogyatékosok akik itt irkálnak azoknak magas ez :) Sajnálom. Ez van .Nem kell ezen bánkódni mert kiváncsi voltál más puncijára és más fütyiére.Ugy hogy a férjed próbára tett téged és neked még tetszett is a dolog :) 

Észen kellet volna lenni ;) ?

Törölt nick Creative Commons License 2019.02.11 -8 0 114

Aki tisztességes az az is marad ha a férje  perverz.

Ennyi nem a férjed volt a hibás hanem te.Egy normális ember ezt tudja csak ilyen szellemi fogyatékosok akik itt irkálnak azoknak magas ez :) Sajnálom. Ez van .Nem kell ezen bánkódni mert kiváncsi voltál más puncijára és más fütyiére.Ugy hogy a férjed próbára tett téged és neked még tetszett is a dolog :) 

Észen kellet volna lenni ;) 

Előzmény: Törölt nick (113)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.05 0 5 113

Szia, elnézést, hogy én válaszolok. Pont ez lenne a lényeg, hogy nem veszed magadra az ő stílúsát. Ettől fogsz különbözni tőle. Ő egy jelentéktelen kis valaki, nyílvánvaló, hogy a nők körében is egy sikertelen, jellemtelen személy. Kudarc az egész élete, s ily módon próbál másokat megalázni a saját szánalmas stílusában. Ne foglalkozz vele, a topic színvonala lesz csak rosszabb, ha táptalajt kap egy ilyen hozzászóló is.

Előzmény: szőke a ciklon (112)
szőke a ciklon Creative Commons License 2019.02.05 0 3 112
Valahol engem is lekurvázott. És még sokakat. Csak azért, mert nem az ő szabályai szerint élünk,gondolkodunk, érzünk.
Tudod, a diplomáciából sokan nem értenek és nem akarnak érteni, nekik a saját stílusukban kell felnyitni a szemüket. De vállalom,hogy primitív vagyok.
Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.05 0 0 111

Ez egy jó kérdés.

Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.05 0 3 110

Üdv. Végül is itt mindenki elmondhatja a véleményét, hiszen ezért van ez a fórum. Más kérdés, ki hogy fejezi ki azt. A rosszabbik eset, ha valaki látatlanban sértegeti a másikat, vagy diszkriminatív kijelentéseket tesz, képességei ellenére is lesüllyed egy alpári szintre. A kérdésem az lenne, mit csinálnak ilyenkor a moderátorok? Léteznek itt ilyenek?

Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.05 -1 1 109

A te hozzászólásod egy szinten van az övével.

Előzmény: szőke a ciklon (107)
joajo Creative Commons License 2019.02.04 0 2 108

"Bunkó vagy Bákszi!"

 

Ha zavar az ilyen vallomás, minek vagy itt a fórumon?

/Költői kérdés volt. Nem várok választ és nem is érdekel!/

 

Attól, hogy te szem ellenzőt hordasz és nem látsz mást, és hajtogatod ugyanazt, nem biztos, hogy a tied a tuti!

Ezt meg kellene érteni, ha lenne egy kis intelligenciád.

De ahogy elkezdted sértegetni az alapján nincs!

 

 

Előzmény: Törölt nick (102)
szőke a ciklon Creative Commons License 2019.02.04 -3 1 107

ugyan mit vársz egy ROMA FALLOSZ nevű nick tulajdonosától? az ő "kultúrájukban" az anyjukon kívül minden nő kurva. ha van rajta sapka,akkor azért,ha nincs,akkor azért. 

Előzmény: Törölt nick (103)
enrico beneti Creative Commons License 2019.02.04 0 1 106

Én nem ezt mondtam, csak lekurvázni valakit ismeretlenül nem éppen szép dolog. Pláne hogy az egész a férjétől indult, akinek nagy vágya volt a hárma/többes. És az, hogy az ipse bele ment úgy hogy azt se tudta milyen érzéseket válthat ki belőle ez a fölállás, és ezt aztán kezelni se tudja, kicsit felelőtlenségre utal. Az hogy utána meg még a feleség a hibás, nonszensz. (Bár itt azért ismerni kellene a sztori pontosabb részleteit...)

Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.03 -8 0 105

Miért az én szemszögen olyan rossz? Akoor sajnáljuk hogy mutogatta magád puncijàt es flörtölt fiukkal lányokkan találkozott is ") :) Nagyon sajnálom :)))))) Jobb így ?

Előzmény: enrico beneti (104)
enrico beneti Creative Commons License 2019.02.03 0 2 104

Elég begyepesedett gondolkodásod van.....-.-

Előzmény: Törölt nick (102)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.03 0 5 103

Igen primitív hozzászólás.

Előzmény: Törölt nick (102)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.03 -17 0 102

Aki kurva az az marad akkor is ha a férje próbára teszi .Ha tetszik ha nem ez az igazság.Lesbi es.kúrva ennyi.Ő is élvezte ......

Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2019.02.02 0 3 101

Olvasd el mégegyszer a 75-s hozzászólást, s ha tudod értelmezni megfelelően az ott leírtakat, rájössz rögtön arra, ki volt a hibás valójában. A csupa nagybetűkkel leírt kijelentéseket meg kerüld, mert az internet nyelvén ez kiabálást jelent. Legfőképpen azért is, mert nem is ismered azt, akivel “kiabálsz”. Amúgy egyetértek az előző hozzászólásban leírtakkal. 

Előzmény: Törölt nick (99)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!