Az eset kapcsán Nagyonsok Judit is megnyilvánult, úgy tűnik, már közel sincs olyan jó véleménnyel Gyémánt Kenről, mint ahogy a műsorban kamuzták mutatták:
Ha Gyémánt Kennek valójában a fiatal csajok jönnek be (korábban Opitz Barbival hozták hírbe, most meg a linken látható 20 éves hölggyel), akkor vajon miért nem inkább Nagyonsok Judit lányát vette el feleségül? Vagy ha az azért meredek is lett volna, a műsorban miért nem egy 20-25 éves csajjal párosították össze a tanult szirpológusok?
Abban azért bízom, hogyha tényleg Ken lesz a következő Nagy Ő, a vicces kedvű készítők Nagyonsok Juditot nem fogják beengedni az érte epekedő nők közé (csak nehogy aztán én adjak nekik ötleteket).....
Bennem csak egy kérdés merül fel az első és a második évadban és azt követően történtek alapján:
vajon a harmadik évadban (mert hogy lesz, az tuti, sokan akarnak celebek lenni) lesz valaki a nézők között, aki elhiszi, hogy nem ordas nagy kamu az egész, amit a TV-ben mutat neki ezekről a 15 perc hírnévért pár hétre összeálló emberekről a TV2?
Lehet, hogy a tanult szirpológusoknak Ken mellé a műsorban is egy 25-30 éves csajt kellett volna választania? Ja, persze ők az ilyen földhözragadt dolgokkal nem foglalkoztak, hogy kinek milyen külsejű, korú, stb. partner jön be igazán.....
Megjegyzem, amit most ír Brumimaci, az kb. egyértelmű volt a nézők számára szinte rögtön akkor, amikor a nagyokosok összehozták őket.
És akkor a két évad végeredménye:
Elválók - Együttmaradók (a műsor végén): 9-3
Elválók - Együttmaradók (a műsor után hamarosan): 12-0
Várom még Bongyori nyilatkozatát, hogy ők szuperek voltak, mindent jól csináltak, tökéletes párokat hoztak össze, na de hát akarata ellenére senkit nem lehet boldoggá tenni....
Én is köszönöm a cikket, de: pontosan az az irónia hiányzott belőle, amivel Mazsola sokunknak elviselhetővé tette, hogy tovább tudjuk nézni a műsort.
Ez a túlságosan is az objektivitásra törekvő cikk egyáltalán nem tette szóvá azt a rengeteg, etikátlannak is mondható hibát, amit a pszichológusok az összepárosításban, majd éppen az emiatt keletkező szörnyű helyzetekben elkövettek. Ahogy több kommentelő írta, ha ezeket az embereket csak úgy egymásra bízták volna, értelmesebb választások jöttek volna létre.
Igaz, akkor elmaradt volna a jó kis napi dühöngésünk...
Nagy könnyhullatással Igent mondtak mind a ketten. Szerintem azért, hogy ne csináljanak segget a szájukból, aztán majd... Fél év múlva talizzunk itt, hogy na, mi lett velük?
Ejnyemár, no! Tud ez a Mármarosi Melinda, akinek a linkjére hivatkozol, repülőt építeni? Ugye hogy nem! Akkor pedig mit szól bele a sokoldalú Bongyor munkájába?
Hááát.... ez a Reni ritka bunkó! Ennyire ne tudjon viselkedni kamerák előtt! Szégyen! Nagyon-nagyon buta! Még sokáig keresgélhet! Férfiak óvakodjatok!!!!
Lehet, hogy ő többet fog profitálni a műsorból szerzett ismertségén, mint a többiek együttvéve?
Bár az ugyancsak a Séfek séfében feltűnt Nagyonsok sem járhatott rosszul.
Már olvastam arról is, hogy a következő Ázsia Expresszben is fog(nak) a HEL-ből szerepelni, először Míszlányról szóltak a hírek, legutóbb Nagyonsok és Gyémánt Ken is felmerült - mivel ők együtt maradnak (már a műsor végén, egyébként nem tudom), ez sem elképzelhetetlen.
Hát akkor idén nem marad más élvezet nekem, mint tovább rajongani Tamásnéért. Aztán a köv. Séfekben találkozunk, ahol biztosan találok egy új rajongásra méltó tramplit...
Mostanában szerintem ilyen vagy hasonló jellegű reality, mint ez vagy a Séfek séfe volt, nem lesz, illetve a Farm VIP várható, de azt nem nagyon szoktam így kommentelni.
Szerintem napi sorozatok kapcsán írogatok (mint pl. a most kezdődött Pokoli rokonok), de nem ilyen jellegű ismertetőket.
Dr. Marica tegnap kifejezetten jól nézett ki. Ehhez NagysokkJudit sem kellett. Sőt.
Ez a szín kifejezetten jól állt neki, ugyanakkor értelmezhetetlen, h az a nő, aki eddig csak szigorú kontyban hordta a haját, még a menyasszonyi ruhájához is karórát vett, az most ilyen feltűnő színben hajlandó megjelenni.
Nekem nagyon az jött le, hogy Míszlány Reni és Gpontzoli kifejezetten "kármentést" adott elő, hogy tereljenek a korábbi elfogadhatatlan viselkedésükről.
Míszlány Geri "nem"-je után teatrálisan összetépte a korábban megírt levelet, elkezdte Gerit hibáztatni a történtekért, a saját "nem"-je után ugyancsak teátrálisan vízbe dobta a gyűrűjét.
Teljesen jogosak voltak Geri felvetései, ha Geri "igen"-t mond akkor ő is akarta volna folytatni a házasságot?
Jól mondta Geri azt is, hogy ő is elmondhatta volna, hogy Míszlány milyen "hisztis hárpia" volt, de nem ez volt a célja.
Gpontzoli színművész úr előadása meg nekem továbbra is pont olyan alakításnak tűnt, mint ahogy az elején alakította a boldog férjet, majd azután, hogy kibukott belőle, amit valóban gondolt Dr. Maricáról, előadta a bűnbánó szánom-bánomot....
Azt továbbra sem értem, hogy időközben Dr. Marica mitől lett neki egy bejövős, dögös csaj, egy szexistennő?
Úgyhogy nekem ezektől sem Míszlány, sem Gpontzoli nem lett szimpatikusabbak, és velük ellentétben rám nem hatottak a tanult sziprológusok amnézia videói...
Ez a Reni mekkora tulok nő, kiváncsi vagyok ha Geri azzal kezdi hogy folytassuk a házasságot akkor is előadja a levéltépés, meg gyűrűdobás jelenetet.
Legjobban azon röhögtem mikor a 30 napos kapcsolat legutolsó napján megérkezett bőrönddel Gerihez. Ha még tartott volna még 1 évig a műsor akkor kb. 365 nap múlva már kézenfogva is sétált volna Gerivel. Rá 10 évre talán lett volna egy csók is. Jól haladt a kapcsolat, ejha...
Gerinek nem volt fasza a Ramis szálat erőltetni, inkább maradt ezzel a hülyével, hát meg is érdemelte.
Jobb lett volna ha Reni Mikit kapja párnak az elején, az helyretette volna.:D
Büdös tv2 mit variál az epizódokkal, most azt hallom az utolsó pár részt már az RTL fogja leadni?:DD
Amúgy vicc a nyáron leforgatott Farm VIP-t már rég le kellett volna nyomniuk és még mindig nem találtak helyet a műsornak. Lassan forog a köv évad...
mondjuk meg kell hagyni az RTL is bohócot csinnált a fort boyardból a napi műsorból csináltak heti 1 adást, majd vissza teljesen szétcseszve a műsor tempóját.
mindkét kereskedelminel nagyon melyre sullyedt a szakma.
Az új sorozat is biztos siker ! Ökörapátiból már jó páran átköltöztek ide :) Micsoda fantázia !! A drága örökösökből pokoli rokonok lettek :) RTL!! csupa szuper új műsor, ismételni kezdik a "BARÁTOK KÖZT "-et !!
Hogy megmaradjon az utókornak, itt a teljes jegyzőkönyv a döntésekről. (Linkelem, hogy az a két ember, aki még nem ismeri a végét, izgulhasson tovább...:))
Egyes egyedül Gpontzolit nem értem, illetve nagyon is értem, nyilván nem akart úgy megmaradni, hogy a Maricaalázó exmániás fogdoki, és ez volt a szépségtapasz:
Annyi még, hogy a két együttes igent mondó pár egyes tagjairól már jöttek ki olyan hírek, hogy azóta új párjuk van, persze az előző évad együtt maradó párja is elég hamar elvált a műsor után.
"Vadonatúj társkereső műsort indít az RTL Határtalan szerelem címmel. Az új műsorban hat egyedülálló, külföldön élő magyar vállalkozó társkeresését követhetik nyomon a nézők. A csatorna már be is mutatott két lányt, akikhez már lehet is jelentkezni a nézőknek".
Bízom benne, hogy ennél a műsornál jobb, érdekesebb lesz és a gazdákat is lekörözi!
Mivel kb. mindenütt olvasható a végeredmény (többen arra hivatkoznak, hogy egy már leadott műsor tartalmáról írnak, így ez nem spoiler, illetve ha valaki spoilerezett, az a TV2) ezek után én hétfőn-kedden maradok az RTL új sorozatánál és ezt nem is fogom visszanézni.
Ha jól láttam, már statisztikát is csináltak arról, hogy a nézők hány százaléka nézi tovább, kb. a fele így is kíváncsi rá.
Egyébként nekem 100%-ig a papírforma jött be (még abban is, amit az idei évad "Kaszinós párja" adott elő, méltán rászolgálva erre a névre), és amiket jelenleg olvasni erről, a valóságban is az történt a műsor után, amit gondoltam....