Keresés

Részletes keresés

epres túróhab Creative Commons License 2018.11.22 0 1 85906

Két megjegyzés :

- a hvg listaban benne vannak a főiskolák is,

- az alapkepzes megléte nem csak a magyar torvenyekben szukseges feltetele az egyetemme valasnak. 

 

Annál meg mi sem természetesebb, hogy a leendo janicsarok a janicsarkepzoben kivanjak a szakkepzest megkapni.

Előzmény: altimus (85881)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.11.22 -1 2 85905

Ez már lejárt lemez. Az elején nem kellett volna telihazudni a világot a kamu CEU-val. Akkor talán lett volna tárgyalási alap.

Bye, bye Dzsordzsi , költözik a fedőcég. A nagyaker ügynökképző fedőcége.

:-))

Régikarak Creative Commons License 2018.11.22 0 2 85904

Ja, mint legutóbb is, amikor az MTA Rényi intézetének a hátán (Barabási és Lovász révén) nyertek ilyent! Semmiféle komoly tudományos munka nem folyik benne, hanem csak a gazda intézményekben amelyeken élősködik! Azok meg prostituálják magukat részére (MTA, ELTE, Corvinus, stb). 

A szemfényvesztésnek meg áldozatul esnek a laikusok és a balliba hívők. 

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (85898)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.11.22 -2 2 85903

Értesülnie kellett arról is, hogy kollégái, Palkovics úr és az ön minisztériumában dolgozó Altusz Kristóf úr 2018 áprilisában látogatást tettek a Bard College-on. A CEU kuratóriumi tagjainak és kuratóriumi elnökének jelenlétében egyértelműen kifejezésre juttatták, hogy a CEU oktatási tevékenységet létesített a Bard College kampuszán.

https://444.hu/2018/11/22/a-ceu-rektora-rektora-szerint-a-kormany-mar-meghozta-a-dontest-az-egyetemrol

 

 

Itt a bizonyíték saját magukról , hogy a 2004-es  Alapító okiratban leírtak , integrált egymást teljesen lefedő oktatást végez a NY CEU a budapesti KEE-el. Ha csak most lett a Bardon CEU akkor kivel volt integrált oktatás ??

 

 

Régikarak Creative Commons License 2018.11.22 0 1 85902

A rektornak -mint igazi libsinek - nem volt egy igaz mondata, mióta itt van!

Előzmény: altimus (85901)
altimus Creative Commons License 2018.11.22 -1 0 85901

> Ez a kamu ügynökképző úgy gondolja rá nem vonatkoznak a törvények

 

a rektor levele epp arrol szol (tokeletesen megindokolva), hogy a kormany gondolja ugy, hogy a sajat torvenyeit nem kell betartania. az egyetem ugyanis betartja a torvenyeket.

Előzmény: Ollie a Réhm (85899)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.11.22 -1 2 85900

Az Eu-ban a KEE kaphatott támogatást , nem a kamu NY CEU ámerikai egyetem .....

Előzmény: pamacska a migráncsmacska (85898)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.11.22 -1 2 85899

A kamu NY CEU  egyetemet , a kamu akkreditációjával , kamu diplomájával senki nem kényszerítette költözésre. Ez a kamu ügynökképző úgy gondolja rá nem vonatkoznak a törvények amit a Mo-on normálisan működő külföldi egyetemek kivétel nélkül 27-en tiszteletben tartanak.

Tehát kamu NY CEU húzzál el a labancokhoz , azok minden gyilkost ,  bűnözőt befogadnak Kun Bélától , Princ Gáboron át a kamu NY CEU-ig.

:-)))

 

pamacska a migráncsmacska Creative Commons License 2018.11.22 -2 0 85898

Úgy Magyarország, mind népe kurva jól megvan az Ignatieff nevü idióta és a Szaros Gyuri bá liberónáci lepratelepe nélkül, ill. nélkülük még sokkal jobban

 

erről azért majd kérdezd meg azokat a kutatókat meg kutatóintézeteket is, akik eddig partnerként résztvettek az ERC grant-ok által finanszírozott kutatási programokban, hogy ők is ennyire bolfogok-e és hogy a kormány biztosítja-e majd azokat a kutatási pénzeket, amik eddig az ERC révén megvoltak

Előzmény: rocky reloaded (85896)
Supremes Creative Commons License 2018.11.22 -1 0 85897

Most írd ezt le szép, tagolt magyarsággal, megint.

Előzmény: rocky reloaded (85896)
rocky reloaded Creative Commons License 2018.11.22 -8 10 85896

Öcsisajt, ez a fasisztoid háborús bünös Ignatieff kretén igencsak eltévesztette a házszámot. Magyarország ugyanis nyerö helyzetben van: Elegendö SEMMILLEN DÖNTÉST SEM HOZNIA. Márpedig egy országnak igencsak alanyi joga döntést sem hozni. A CEU nevü liberónáci lepratelepnek meg semmillen alanyi joga sincs Magyarországtól egy döntésre. Magyarul: OV jól teszi, ha magasról letojja ezt a pimasz fasisztoid tetvet, s a döntéshozói kapacitását más, sokkal jobb ügyekre fordítja. Az Ignatieff kretén meg húzzon el a halál faszára: Sem Magyarországnak, sem a magyar népnek nem hiányzik, de a CEU nevü liberónáci lepratelep sem. Úgy Magyarország, mind népe kurva jól megvan az Ignatieff nevü idióta és a Szaros Gyuri bá liberónáci lepratelepe nélkül, ill. nélkülük még sokkal jobban.

Előzmény: Supremes (85891)
Emporio Ármányi Creative Commons License 2018.11.22 0 1 85895

 

"Remélhetőleg az USA új nagykövete ezek után kevésbé lesz visszafogott"

 

Vén bolsevik. Már megint a komintern elvtársaktól várod a segítséget, ahogy 56-ban.

Hívod a tankokat is?

 

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (85893)
altimus Creative Commons License 2018.11.22 0 0 85894

mindez rendben van, viszont azt is fontos kommunikalni, hogy a koltozesrol szolo dontes nem a ceu sajat dontese volt, hanem torvenyileg rakenyszeritettek erre a ceu-t.

 

az utobbi idoben egyre tobb kormanyzati szereplo hazudta azt, hogy a ceu dontese a koltozes. a felelosseget nyilvan igy nem lehet lemosni a kormanyzatrol es ezzel takarozni.

 

ugyhogy ezeknek a leveleknek talan ennyi ertelmuk van.

 

persze aki koveti az esemenyeket, erdeklodik az ugy irant, netan erintett, azok mind vilagosan latjak ezt.

 

azert ez a szijjarto nyilatkozat ennek ellenere totalis blama es leeges, az kompetencia teljes hianyat mutatva. a sajat torvenyet nem erti, nem tudja ertelmezni.

 

vilagos, hogy egy nemzetkozi birosag a ceu-nak adna igazat. az is tobbe-kevesbe az, hogy nem erdemes ezzel foglalkozni. el kell koltozni, aztan a rezsimvaltaskor esetleg szoba johet a visszakoltozes. de persze sok ertelme akkor se lesz. tulajdonkeppen a ceu tokeletesen jol meglesz becsben, semmi oka nem lesz a visszakoltozesre.

Előzmény: Háténimmárkitválasszak? (85893)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2018.11.22 -1 1 85893

Az első pillanattól lehet tudni, hogy a maffia egyik kefefejű főnöke és tettestársai járják a pávatáncot.

 

Én a CEU helyében már qrva nagy síppal-dobbal vonulnék Bécs felé, sarkamban az összes külföldi hallgatóval és előadókkal, valamint néhány tökös jogásszal, akik ezek után a kártérítési pereket intézik.

 

KEE-stől, mindenestől itt kell hagyni és - az EP választásokra is ráhangolódva - jó nagy ricsajt kéne csapniuk.

 

Remélhetőleg az USA új nagykövete ezek után kevésbé lesz visszafogott és szép diplomatikusan összehozza a bemigráncsult Macedón elítélttel az ügyeket - hagy legyen könnyű a világ ítélőképessége.

Előzmény: Supremes (85889)
altimus Creative Commons License 2018.11.22 0 1 85892

:)

 

miniszterelmokurek ismet tokonszurtak magukat. meg egy torvenyt se tudnak ugy megfogalmazni, hogy ki lehessen vele baszni a ceu-val. a kormanyzati kompetencia teljes hianya abszolut nevetseges.

Előzmény: Supremes (85889)
Supremes Creative Commons License 2018.11.22 -2 0 85891

Tisztelt Külügyminiszter Úr!

 

A hét folyamán a sajtónak adott nyilatkozatai során az eddigi legvilágosabb jelét adta annak, hogy 2019. január elsején a kormányuk ki fogja szorítani a CEU-t Magyarországról.

Ön azt állítja, hogy a CEU nem végez oktatási tevékenységet New York államban. A kormány bizonyára ezzel indokolja majd a döntését.

 

Amennyiben ez a kormány döntése, akkor az figyelmen kívül hagyja az Önök által hozott törvényben megszabott feltételeket. A nemzeti felsőoktatásról szóló törvény magyar Országgyűlés által elfogadott módosítása világosan fogalmaz arról, hogy annak eldöntése, hogy egy külföldi oktatási intézmény folytat-e felsőoktatási képzést a származási országában, a származási ország oktatási hatóságának kompetenciája. New York Állam Oktatási Hivatala több alkalommal is tájékoztatta arról Magyarország kormányát, hogy a CEU felsőoktatási képzést folytat New York államban. Az nem lehetséges, hogy Ön ezekről a hivatalos levelekről nem értesült. Ezek létezése hónapok óta nyilvános.

Azt, hogy a CEU megfelel-e a törvénynek, a törvény feltételei alapján kellene meghatározni. Amennyiben Önök úgy döntenek, hogy figyelmen kívül hagyják a saját törvényeiket, annak felelőssége Önöket terheli.

 

Értesülnie kellett arról is, hogy kollégái, Palkovics úr és az ön minisztériumában dolgozó Altusz Kristóf úr 2018 áprilisában látogatást tettek a Bard College-on. A CEU kuratóriumi tagjainak és kuratóriumi elnökének jelenlétében egyértelműen kifejezésre juttatták, hogy a CEU oktatási tevékenységet létesített a Bard College kampuszán.

 

Azzal is bizonyára tisztában van, hogy Altusz úr eredményes tárgyalásokat folytatott a New York-i kormányzó fő jogtanácsosával 2017 nyarán. Ezek a tárgyalások vezettek ahhoz a megállapodástervezethez, amelyre a CEU, mint jövőbeli magyarországi működésének alapjára tekintett. Ez a dokumentum továbbra is egy lehetséges megállapodás alapját képezi.

A CEU tizennyolc hónapja keresi a megoldást arra, hogy Magyarországon maradhasson. Az Ön kijelentései azonban arra utalnak, hogy a kormánya már meghozta a döntést. Miniszterként Önt és a kormányt terheli a felelősség azért a kárért, amit Magyarország felsőoktatása és az ország nemzetközi hírneve elszenved az Önök döntései miatt.

Budapest, 2018. november 22.

 

Tisztelettel:

Michael Ignatieff
elnök-rektor

Előzmény: Supremes (85889)
Vevegyő Creative Commons License 2018.11.22 0 0 85890

Nem, nem érthető.

:)))

Előzmény: Nem azt mondták, Feri! (85885)
Supremes Creative Commons License 2018.11.22 -1 0 85889

Dear CEU Community,

 

You will have read the Foreign Minister's remarks to the media this week. CEU has written a reply which I want to share with you.

Best regards,
Michael Ignatieff
President and Rector

November 22, 2018

 

Dear Mr. Foreign Minister:

 

In remarks to the press earlier this week, you gave the clearest indication yet that on January 1, 2019 your government will force CEU out of Hungary.

You assert that CEU has not established educational activity in the State of New York. This will obviously be the basis on which the government justifies its decision.

If this is the government’s decision, it will be ignoring the terms of your own legislation. The Hungarian higher education law, passed by your Parliament, clearly states that the authorities competent to decide whether a foreign institution is conducting educational activities in its home state are the educational authorities of that state. The New York State Department of Education has repeatedly informed the government of Hungary that CEU is conducting educational activities in New York. You cannot be unaware of this correspondence. It has been a matter of public record for months.

The question of whether CEU has complied with the law should be determined by the terms of the law itself. If you choose to ignore the terms of your own legislation, the responsibility for that lies with you.

You also must be aware that your Ministerial colleague, Mr. Palkovics as well as Mr. Kristof Altusz, from your own Ministry, visited Bard College in April 2018. In the presence of Trustees and Chairman of the CEU Board, they gave clear indications that CEU had established educational activity on the Bard College campus.

You will also be aware that Mr. Altusz engaged in productive negotiations with the chief legal counsel of the Governor of New York through the summer of 2017. These discussions resulted in the text of a draft agreement which CEU accepted as the basis of its future operations in Hungary. This document remains the basis for a potential settlement.

For eighteen months, CEU has sought a solution that would allow us to remain in Hungary but your remarks indicate that your government has already made up its mind. As minister you and your government will bear responsibility for the harm that your decisions will do to Hungary’s higher education system and to the country’s international reputation.

Yours,

Michael Ignatieff
Rector and President

Jaka46 Creative Commons License 2018.11.22 -1 0 85888

Úriemberek?

Ne nevettess!

Előzmény: Ollie a Réhm (85887)
Ollie a Réhm Creative Commons License 2018.11.22 0 1 85887

Úriemberek , nem jelentgetnek , csak a sunyi baloldali liberális komenyista.

 

Előzmény: Jaka46 (85883)
Régikarak Creative Commons License 2018.11.22 0 1 85886

Nektek bőségesen elég egy is, mást úgy sem néztek.! Megint hazudsz, szokás szerint. 

Szennylapokat nem kell vásárolni. Amúgy, ha keveslitek a médiumokat, tessék vegyetek magatoknak! nekünk ezt ajánlottátok mikor hatalmon voltatok, nemde? DE  azt sem tartjátok el ami még meg van! ( a Nepszarotok is a kormány hirdetésekből él).

Előzmény: utazgató magyar (85878)
Nem azt mondták, Feri! Creative Commons License 2018.11.22 -7 1 85885

Névvel, arccal vádolta meg lopással nidermüller elvtársadat volt kollégája.

 

Érthető, ha nem jelentik fel pár száz-ezer eurós tartozás miatt, de az annál érdekesebb, hogy miért nem pereli őket bidermüller hitelrontás miatt. Vagy nem ér annyit a neve?

Előzmény: Vevegyő (85868)
Jaka46 Creative Commons License 2018.11.22 0 0 85884

Büntetés,feljelentés,bírósági jogerős ítélet?

Előzmény: Poplacsek 1 (85867)
Jaka46 Creative Commons License 2018.11.22 0 0 85883

Feljelentették?

Előzmény: Ollie a Réhm (85865)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2018.11.22 -2 0 85882

Ezek igazándiból nem akarnak elmenni, bíznak még az szdszben:DDDDD

altimus Creative Commons License 2018.11.22 0 1 85881

> Nocsak, nocsak! A Soros"egyetem" nincs az első tízben - Magyarországon. Jó lett volna, ha az egész listát közlik és akkor megbizonyosodhatnánk, hogy legalább a Károly Róbertet vagy a Gábor Dénest megelőzik.

 

nem, nem elozik meg, ugyanis a soros "egyetemen" nem folyik alapkepzes, ugyhogy termeszetesen nincs benne az "egyetem" az alapkepzest is nyujto egyetemek listajaban.

 

> Vagy inkább arról van szó, hogy még a hvg szerint sem egyetem a politikai és jogi zűrökkel terhelt janicsárképző?

 

termeszetesen a hvg szerint sem egyetem a soros "egyetem", abban az esetben ha a magyar torvenyek szerinti egyetem definiciojat hasznaljuk, miszerint egyetem az ahol alapkepzes is tortenik es a bolognai rendszer szerinti mester es doktori kepzes is. a soros "egyetemen" csak az utobbi ketto tortenik.

 

nincs ebben semmi csoda. sot mi tobb a pontos valasszal te is tisztaban vagy, csak trollkodasi cellal tetted be a linket es a buta, rosszindulatu hozzaszolasodat.

 

amugy ha a soros "egyetem" az utolso helyen rangsorolodna akkor se tortenne semmi. a hallgatok el tudjak donteni, hogy akarnak-e az adott intezmenyben tanulni, az oktatok, kutatok, dolgozok meg el tudjak szinten donteni, hogy akarnak-e az adott intezmenyben dolgozni. sot mi tobb, a munkaadok is el tudjak donteni, hogy akarnak-e az adott intezmenyben vegzett embert alkalmazni.

Előzmény: epres túróhab (85880)
epres túróhab Creative Commons License 2018.11.22 -1 0 85880

http://eduline.hu/felsooktatas/2018/11/22/HVG_Diploma_rangsor_2019_I9KX3W

 

Nocsak, nocsak! A Soros"egyetem" nincs az első tízben - Magyarországon. Jó lett volna, ha az egész listát közlik és akkor megbizonyosodhatnánk, hogy legalább a Károly Róbertet vagy a Gábor Dénest megelőzik.

 

Vagy inkább arról van szó, hogy még a hvg szerint sem egyetem a politikai és jogi zűrökkel terhelt janicsárképző?

Ec pec kimehecc a Creative Commons License 2018.11.22 0 0 85879

A teljesség igénye nélkül néhány név, az MHB-hoz köthető oktatók közül:

  • Novoszádek Nóra: ELTE ÁJK Alkotmányjogi Tanszék megbízott előadója, a Magyar Helsinki Bizottság rendészeti programjának jogi előadója;
  • Pozsár-Szentmiklósy Zoltán, ELTE ÁJK Alkotmányjogi Tanszék adjunktusa, korábban a Magyar Helsinki Bizottság választójogi szakértője;
  • Kiss Valéria, ELTE ÁJK Jog- és Társadalomelméleti Tanszék tanársegéde, a Magyar Helsinki Bizottság által is jegyzett bírósági érzékenyítő képzés előadója;
  • Kirs Eszter, a Miskolci Egyetem ÁJK Nemzetközi Jogi Tanszék docense, a Magyar Helsinki Bizottság rendészeti programjának jogi előadója;
  • Tóth Balázs, korábban a Miskolci Egyetem Jogi Karának oktatója, a Magyar Helsinki Bizottság állandó ügyvéde az emberi jogi tanácsadó programban.
Előzmény: Ec pec kimehecc a (85841)
utazgató magyar Creative Commons License 2018.11.22 0 2 85878

Szájadba kell rágni a különbségeket?

Megyei napilap ára, elterjedtsége kontra egy-egy drága hetilapé!

Ingyenes M1, Duna, stb.  kontra az egy db. fizetős(!) kábel (!) TV.

 

Ha a tudományodban is így vizsgáltad a dolgokat, akkor nem sokra vihetted! Ez motiválja dühödt támadásaidat sikeres tudósok ellen?

 

 

Előzmény: Régikarak (85875)
baculum Creative Commons License 2018.11.22 0 0 85877

Göbbels kb egy típus Radnótival.

Szürreális...

Előzmény: Ec pec kimehecc a (85869)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!