Keresés

Részletes keresés

ábmrus Creative Commons License 2020.06.23 0 0 161

Fejlettebb lett az elménk mint a többieké? Nálunk kevésbé terjedt a koronavírus mint a többi országban. Jobban tudtunk védekezni!

brikigép Creative Commons License 2020.02.09 0 0 160

Valószínű vallássoktól mentesek vagytok. Pedig a vallás is emberi elme dolga-én írom , küzdök a Világegyetemmel, az én dolgom.

A fennmaradás diktál mindent a nősténynek magamévá tevésétés eztet százszor, amíg fel nem fordulok.Miféle fisika diktáűlja ezt?

ábmrus Creative Commons License 2020.02.08 0 0 157

Az emberi elme kérdésköre nem téma....?

jogértelmező Creative Commons License 2019.09.14 0 0 158

Nagy zagyvalék ez a cikk, már a címe is idétlen:

A pszichopaták tudnak sármosak lenni

https://index.hu/belfold/2019/09/14/fekete_sandor_pszichiater_csalad_gyilkossag_narcisztikus/

ábmrus Creative Commons License 2019.09.08 0 0 157

Miért kéne ide az egyetem?

Előzmény: LifeIsGood101 (156)
LifeIsGood101 Creative Commons License 2018.12.18 -1 0 156

Miert nincsenek Macskak egyetemek kozeleben?

https://www.youtube.com/watch?v=5sAF8gMN9c0

Előzmény: ábmrus (155)
ábmrus Creative Commons License 2018.12.18 0 1 155

Nincs fejlődés? csak fejlövés,...

ábmrus Creative Commons License 2018.12.07 0 0 154

Ezt sem tárgyaltuk túl,...?

ábmrus Creative Commons License 2017.12.11 0 0 153

A jégkorszaki szakik úgy látom teljesen kirajzottak! 

Előzmény: ábmrus (152)
ábmrus Creative Commons License 2017.07.11 0 0 152

Én a csakrákkal meg az energiamezőkkel nem számolok, valamit azokról is olvastam, de nem nyűgözött le ez a téma engem.

 

Amiről írtam az tapasztalat. Az sem biztos, hogy száz százalékban mindenkinél alkalmas ez a módszer a "megjavulásra", a gyógyulásra, de nekem eddig kedvezőek a tapasztalataim.

 

Úgy vélem az ember sok baja abból keletkezik, hogy beszél, beszédre képes.

 

A traumatikus állapotban lévő egyén előtt elhangzó beszéd, egy szinte amőba szintjére redukálódott tudatú légy számára, tudat alatti tartományba kerülő információkat raktároz el.

 

Amikor pedig valami bekapcsolja a személy "tudatalatti" perifériáját, akkor az egykori információk a személyt egy redukálódott logikai szintű működésre ösztönzik. Ezeket lehet előhívni és a valóság, az éber tudat tartományába helyezni. Persze, így ez egy igen egyszerűsített magyarázat. Ám működik a "technológia". 

 

  

Előzmény: Bétaverzson (147)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.07.11 0 0 151

Kulturális ökörség örökség a szadista hajlam, vagy genetikai program diktátuma?

Bétaverzson Creative Commons License 2017.07.11 0 0 150

Kulturális ökörség örökség a csordaszellem, vagy genetikai program diktátuma?

Előzmény: Bétaverzson (149)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.07.11 0 0 149

Mi fán terem a csordaszellem?

Bétaverzson Creative Commons License 2017.07.11 0 0 148

Az átlagos emberi elme könnyen befolyásolható, főleg kamerával és mikrofonnal (mert azok csodák).

Pl. e kérdést feltéve  az átlagos emberi elmének - Ugye maga se ért egyet azzal, hogy ...?  -  az átlagos emberi elme behódolva jelenti a mikrofonos bérencnek:  Há még szép!

Bétaverzson Creative Commons License 2017.07.11 0 0 147

"Na, itt a probléma! Mi az, hogy gyógyszer nélkül!, meg, hogy még orvos se kell! legtöbb esetben. Ez nagyon sok "sérelmet" jelenthet bizonyos köröknek."

 

Eszembe juttattál egy éjszakai kereskedelmi rádióműsort, amelyben egy magát atlantiszi angyalgyógyásznak tituláló figura szintén az orvosok ellen próbált hangolni, miként teszed azt te is. A figura (üzletember?) felháborítónak tartva közölte, hogy szikéikkel a sebészek - barbár módon(!) - fontos energiamezőket vágnak át.

 

Demagóg propaganda.

Előzmény: ábmrus (144)
ábmrus Creative Commons License 2017.07.11 0 0 146

Teljes mértékben egyetértek az alábbi bejegyzéseddel. Én a fel, fel bukkanó működési zavarainkról, betegségeink okozóiról írtam, illetve azoktól való szabadulás technikájáról. Ha egy baj elő jött valamit tenni kell vele. Kétségtelen, a legegyszerűbb a felbukkanó bajok azonnali kikapcsolása, ennek is meg van a módszere, a baj gyökere megmarad, de nem zavar amíg újra be nem kapcsolódik. Persze ezek kikapcsolása komoly testi lelki fájdalmak átélésével járnak, a törlés elérésekor azonban kifejezhetetlen élvezetet tapasztalunk.

 

Bocsánat, de itt valójában az emberré válás hipotézise a fő téma.  

Előzmény: takacs.ferenc.bp (145)
takacs.ferenc.bp Creative Commons License 2017.07.11 -1 0 145

Az életmód változásokat viszonylag gyorsan követik a különféle tünetek eltűnése, vagy megjelenése.

 

De az egészséges életmód hiába kívánatos, annak fenntartásához idő, pénz, és akarat is szükséges, és ezek gyakran elfogynak. A testmagasságról az a saját, nem túl átfogó tapasztalatom, hogy példának okáért lovaglás közben összemegyünk, kerékpározás közben megnyúlunk. A mértékletes sport mindenképpen egészséges. Ahogy látom az élsportba sokan belerokkannak, és a sport, vagy rendszeres mozgás hiánya sem kedvező, hosszú távon kifejezetten ártalmas.

 

Másik tényező az egészségünk megőrzésénél a megfelelő táplálkozás. Erről sokkal többet beszélnek, írnak, vitatkoznak, stb, mint csinálják, így ne is beszéljünk róla.

 

És persze az idegrendszerünk egészsége is fontos tényező, sajnos ennek formában tartása megint csak problémás, hiszen általában a családi, a társadalmi környezetünk eleve meghatározza, milyenek is legyünk, és ebből nehéz kilépni, vagy fölébe kerekedni. De ha ilyen lelki küzdelmekre kényszerülünk a minket megnyomorító környezettel szemben, az eleve nyomást gyakorol a lelki életünkre, és magunk leszünk a magunk lelki életének megnyomorítói.

 

De akármelyik területet is nézem, a mértékletesség tűnik nekem a legoptimálisabbnak.

Előzmény: ábmrus (144)
ábmrus Creative Commons License 2017.07.11 0 0 144

Nem vagyok Hubbard követő. Csak addig volt velük kapcsolatom amíg rá nem jöttem, hogy a nyílt társadalom eszméjének egyik elő és élharcosai, ráadásul egyes vezetőinek gyors gazdagodása is fontos kérdés a számukra, tehát baromi drágán "üzemelnek".

 

Meggyőződésem szerint ez a Hubbard is begyűjtötte valahonnan a terjesztett teóriáit. Én azok egy részét folyamatosan használom eddig minden bajomtól gyógyszer használat nélkül és véglegesen megszabadultam.

 

Na, itt a probléma! Mi az, hogy gyógyszer nélkül!, meg, hogy még orvos se kell! legtöbb esetben. Ez nagyon sok "sérelmet" jelenthet bizonyos köröknek.

 

Te is kipróbálhatod a módszert, olyan mint az agy-kontroll, csakhogy az bevisz bizonyos pozitív szuggessziókat, ez meg kivezeti mind a pozitív mind pedig a negatív tartalmú kényszeres működéseket okozó programjainkat. Itt nem csak cselekvési, hanem egyéb működési zavarok forrásai is terítéken vannak, pl. tágulatok, szűkületek, idegrendszeri kapcsolódások anomáliái, stb.

Nem állítom, hogy ez a módszer mindenkinél egyszerűen működik, de én pl. 48 évesen egy magzati kori gerinctörési élményen átjutván az addigi életemet megkeserítő - az orvos tudomány által csak műtéttel gyógyítható gerincsérvemtől szabadultam meg véglegesen. Azóta nekem gerincfájdalmam nem volt. Az is tény, hogy akkor a (honvédségi mérés 176 cm) testmagasságom 177,5 cm, tehát 48 évesen másfél cm-t növekedtem. Most 74. évemben járok.

 

Üdvözöllek! 

Előzmény: takacs.ferenc.bp (143)
takacs.ferenc.bp Creative Commons License 2017.07.11 0 0 143

Amit Ron Hubbard elképzelt, nem azonos a valósággal, sőt többnyire ellentétes. A magzati korban beépült programok fantazmagóriája jó példa erre. De láthatólag sokan bekajálják ezt a nyilvánvalóan ellenőrizhetetlen baromságot. És ahogy látom, a hittérítői programot is sikeresen beléd törölték. Szerintem ne a tudomány fórumon téríts. Elégedj meg azzal, hogy a kábítószerek elme-károsultjai között képesek vagytok támogatókat halászni. Értelmes embereket taszítanak a nyilvánvaló értelmetlenségek.

Előzmény: ábmrus (140)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.07.10 0 0 142

A szadista cselekedek "megfélemlítő erejűek" (háborúkban igen praktusak ...).

Előzmény: Bétaverzson (141)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.07.10 0 0 141

Úgy gondolom (képzelem), hogy ha a szadizmusért felelős génszekvencia ki lenne söntölve, akkor trollok se lennének. ???

 

Kérdem egyúttal: Tudni, hogy mi okból alakult ki a máig fennmaradt szadista hajlam ?

 

 

ábmrus Creative Commons License 2017.07.10 -2 0 140

A szadizmus nem genetikai eredetű, hanem egy magzati korban beépült program, egy a szuggesszióhoz hasonló jelenség.

 

Én nagyon sok különös "belső anyagot, programot" találtam magamban, szadizmus nem volt közöttük. Az előhívottakat sikeresen töröltem is, elég megrázó élményekkel jár ez a "munka".

 

Ha valaki észlel magában valami devianciát, előhívhatja bárki önmagában, önmagából. No, persze, ki ismer fel önmagában egy ilyesmit?

/Ma CEU-ék ezeket, mint értékeket kutatják, és ezek kiteljesítésére buzdítanak. Ezzel lehet egy normális, működőképes társadalmat, sőt egy normálisan működő világot is tönkretenni!/ 

 

Persze az egyedüli előhívás kockázatos, mert, ha egy "kataton elmebaj" programod is van, akkor behúzódsz egy sarokba és onnan nem jössz ki egy jó darabig.

 

Egy auditor kell a biztonságos törlési munkák elvégzéséhez.

Előzmény: Bétaverzson (139)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.07.10 -5 0 139

"Pedig de szép lenne... :o))"

 

Nem ezt hívják szadizmusnak ?

 

Javaslatom: Minden erőnkkel támogassuk a génsebészek abbéli törekvését, hogy a szadizmusért felelős génszekvencia ki legyen "söntölve"!

Előzmény: Mungo (137)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.07.10 -5 0 138

"Troll a trollnak nem vájja ki a szemét."

 

Ó igen, mert érdekközösségük eleve hamis értékrendre - kultúra-ellenességre épül.

Irigyek lévén fejlett kritikai érzékű kultúremberek ellehetetlenítésével próbálkoznak. Módszerük primitív: demagóg propaganda terjesztése.

Előzmény: XtraP (136)
Mungo Creative Commons License 2017.07.10 0 2 137

Troll a trollnak nem vájja ki a szemét. 

 

Pedig de szép lenne... :o))

(Lenne annak is valami diszkrét bája, mikor a holló a hollónak...)

Előzmény: XtraP (136)
XtraP Creative Commons License 2017.07.10 0 0 136

Troll a trollnak nem vájja ki a szemét.

Előzmény: Bétaverzson (135)
Bétaverzson Creative Commons License 2017.07.09 0 0 135

Ha én nyitnék, trollok lepnék el azonnal.

Előzmény: ábmrus (132)
ábmrus Creative Commons License 2017.07.09 0 0 134

Nem értem, ennyire közömbös számotokra az ember létrejöttének a kérdésköre???

ábmrus Creative Commons License 2017.06.11 0 0 133

Az alább felmerült új témát más is felvezethetné, nagyon elfoglalt vagyok nem vállalhatok többet!

Előzmény: ábmrus (132)
ábmrus Creative Commons License 2017.06.09 0 0 132

Ha tetszik a téma megnyithatnád ezt az új rovatot, én már túl sok felületen vagyok jelen kevés az időm nem bírom "karbantartani" őket.

Előzmény: Bétaverzson (131)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!