Keresés

Részletes keresés

kl122 Creative Commons License 2023.05.01 0 0 52

Mivel az MKB Bank jogutódja az MBH Bank, javasolnám folytassuk a beszélgetést ITT

Passzív befektető Creative Commons License 2023.03.26 0 0 51

Ennek a banknak Barna Zsolt az elnöke aki rövid ideig az Est Média ami mai nevén Delta vezetőségében volt benne.

marjori Creative Commons License 2023.03.13 -1 1 50

Hát emberek a mai élményem (igaz el vagyok kényeztetve az eddigi bankjaimmal)

 

A nyugdíjpénztári számlához tartozó lakcímet akartam aktualizalni.

Az összes adatomat minimum háromszor kellett különböző lepedokre rakormolni ( a levwlezesi cimnek nem am eleg lenne beixelni higy megegyezik a lakcimmel, nem, ird le, hülye csicska újra és újra.

 

Hab a tortán hogy a kasszáshölgy is igazoltatással kezdte, de még igy sem találta meg a számlámat elfogadható részidő alatt ugyhogy eljöttem.

 

Ide se jövök többet önként, ha köteleznek valami miatt , akkor csak felmondani.

 

MKB!!!! 2023 van!!!!!!

Valami online lehetőség? Vagy: A bankkisasszony kitöltöthetné a variabilisokat: tagsagi szam ( ebbol nekik tudniuk kell a nevemet, születési nevemet, anyám nevét). Beírja az új cimet, beikszeli higy a levelezési cím ugyanez, igazolja hogy látta a lakcímkártyámat ( van joguk lemásolni egyáltalán?)

Aztán igy a harmadik évezredben egy "bonyolult program" dokumentumot készít az adatokból, elolvasom, aláírom és viszlát.

 

 

Hozzáteszem a dolgozókat sajnalom, ők is a dinka rendszer aldozatai, nem az ő hatáskörük túllépni a nyolcvanas evek adminisztrációját.

 


Ugyanitt tippet kérek valami nem elmeroggyant bankra ahol lehetőleg meg sem kell jelenni.

 

 

 

bobby342 Creative Commons License 2023.02.28 0 0 49

Szia!

Megszűntetéskor, akár a bankfiókban átutalhattad volna saját mobilappodról az összeg negy részét a másik számládra. Vagy elfizethetted volna MÁK-on DK-re v PMÁP-ra. Az új (16%-os) PMÁP 1Ft-os címletű, szóval, ha azt meg tudták volna állapítani, h pontosan mennyi jár vissza (pl kártyadíj időarányos rész miatt), akkor még le is nullázhattad volna a megszűntetés napján.

Gondolom szóba került, h nem szeretnéd otthagyni a zsét 1 hónapra, uh az ügyintéző(k)-nek is lehetne annyi empátiája, h kisegíti(k) a kedves ügyfelet, ha már eddig őket tisztelte meg bizlmával... Ha így tesznek, az sem kizárt, h pár év múlva újra ott üdvözölhetik, ha a másik mégsem jön be annyira, de esetedben ez aligha fordul majd elő.

Előzmény: Lacla54 (48)
Lacla54 Creative Commons License 2023.02.28 0 2 48

Üdv midenkinek!

Megszüntettem az MKB banknál a számláimat mert átmentem egy másik bankba. Mivel amúgy is lejárt az addigi számlacsomagom így gondoltam egyszerű lessz.

DE 1 hónap múlva kapom csak meg a megszüntetett számlán lévő pénzem!!! 

Mert ez a szabály mondták.

Hát ha ez nem uzsora akkor mi?

Mi közük van a pénzemhez?

Ez így hulladék az egész banda!

berva1 Creative Commons License 2023.01.15 0 0 47

Én nem! :-)

 

Előzmény: nyman (46)
nyman Creative Commons License 2023.01.11 -1 1 46

Hehe :)

Más is kapott ilyet?

 

nyman Creative Commons License 2022.11.29 0 0 45
Törölt nick Creative Commons License 2022.11.03 0 0 44

Köszönöm aki itt válaszolt!

 

Ha valakit érdekel leírom a bank válaszát ami nyilván hivatalos, de kb. értelmezhetetlen.

 

Először ennyit írtak:

Tájékoztatjuk, hogy régi, meglévő Budapest Bankos ügyfél esetén, amennyiben újabb alszámlát szeretne nyitni, abban az esetben a számlaszám 101-es kezdetű bakszámlaszám lesz.

 

Majd utána pontosítás miatt rákérdeztem még egyszer mire pedig ezt:

Tájékoztatjuk, hogy a bankszámlaszám függ attól is, hogy milyen banki terméket igényel.

 

 

 

A számlaszám nyilván függ, de hogy 103 vagy 101 illetve a fiókazonosító nem ettől kellene, hogy függjön.

 

Nem hiszem, hogy ez olyan információ amit nem mondhatnak meg, tehát inkább az ügyintéző nem tudta pontosan és nem akart valótlan választ adni, inkább lezárta ennyivel.

Valóban nem a legfontosabb dolog.

 

 

Előzmény: Törölt nick (42)
kridli Creative Commons License 2022.10.25 0 0 43

Szerintem az ügyfélszegmenstől (lakossági / prémium / privát)

Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.25 0 0 42

Kedves Fórumozók!

 

Valaki tud ebben segíteni?

A tavaszi Budapest Bank beolvadás óta aki számlát nyit a már egyesült MKB Bankban, milyen kezdetű számlaszámot kap?

103 vagy 101?

Vagy ha nem mindenki már 103-ast akkor mitől függ, hogy kinek milyen? Fióktól vagy hogy korábban melyik ügyfele volt ha nem teljesen új ügyfél, stb...

 

Köszönöm!

Zoltán

Passzív befektető Creative Commons License 2022.10.01 0 0 41

Érdemes szétnézni a bankpiacon, a CIB és Unicredit Bankmonitor kedvezménnyel megérheti.

 

Passzív befektető Creative Commons License 2022.09.30 0 0 40

A Bank valójában Orbán tulajdona, csak papíron Mészárosé, az Opus és a 4iG is Orbáné, Jászai Gellért is csak egy stróman ők a fidesz érdekeit képviselik a fidesz pedig az Orbán családét! Orbán vagyona legalább 5 oligarcha kezében van, Garancsi is ezek közé tartozik, azért csinálják így mert felkészülnek arra h a fidesz bukhat viszont a vagyon a kezükön maradjon és ezt nehezebben tudnák elvenni tőlük és visszatámadnak a médián keresztül!

Passzív befektető Creative Commons License 2022.09.28 -1 0 39

Az mkb-t ott kell hagyni, arra hozták létre a bankholdingot h finanszírozzák a fidesz közeli oligarchákat, szóval a hitelek könnyen bedőlhetnek majd.

Elvből nem szabad ezeknél a bankoknál bármit igénybe venni, Mészáros és a többi stróman az adófizetők pénzéből gazdagodott, amit lehet elloptak, sokkal jobb bankok vannak a holdingnál, például az OTP-nél, CIB-nél sokkal kedvezőbb és jobb szolgáltatások érhetők el. A Gránit kondíciói is kedvezőbbek, nyilván ott van Tiborc pár hónapja, viszont Hegedűs Éva 2009 óta sikeresen vezeti a bankot.

Szóval váltani kell, a korrupt fidesz holdudvarának korrupt bankja az mkb, ott kell hagyni elvből, a tulajdonosi kör az egész magyar társadalmat károsítják meg. Korrupt bankcsoport az biztos, Le Pen kampányát finanszírozták aki Putyin barátja.

Előzmény: Törölt nick (38)
Törölt nick Creative Commons License 2022.09.27 0 1 38

Májustól MBH Bank néven működik tovább az egyesült MKB és a Takarékbank

 

2023 májusában egyesül a Magyar Bankholdinghoz tartozó MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. Az új bank MBH Bank Nyrt. néven működik tovább, egységes márkanévvel és arculattal. Mérlegfőösszeg alapján az MBH Bank a második legnagyobb magyarországi bank lesz több mint 10 ezer milliárd forintos mérlegfőösszeggel és stabil pénzügyi intézmény mintegy 2,3 millió ügyféllel, valamint piacvezető pozícióban a vállalati hitelezésben és az agrárfinanszírozásban.

 

Az új márkanevet 2023 májusában vezeti be a bankcsoport, első körben a nagyobb, zászlóshajó fiókok újulnak meg, ezt követően fokozatos lesz a fiókok átmárkázása. Májustól a teljes bankkártya portfolió és az online felületek is megújulnak az új arculat alatt. Az új márka bevezetését reklámkampány mellett markáns társadalmi felelősségvállalási és szponzorációs programok is támogatják.

djmythos Creative Commons License 2022.05.25 0 0 37

Az összeolvadás után most úgy látom, megszűnt a régi Prémium csomag. (600.000 Ft jóváírás, ingyenes szla vezetés, ingyenes MC Platinum kártya minden évben).

Első sorban az érdekelne, hogy van-e valakinek tapasztalata, hogy mi történik a régi számlával? Az új Prémiumra már más feltételek - pl egyenleg - van szabva, és a 2. évtől 20.000 a kártyadíj.

Ha ezt így van, akkor lehet megszüntetném még az első kártyadíj terhelés előtt.

Törölt nick Creative Commons License 2021.12.15 0 0 36

Elfogadták a Magyar Bankholding fúziós menetrendjének első lépését, 2022 tavaszán MKB Bank Nyrt. néven egyesül a Budapest Bank és az MKB

 

A Magyar Bankholding tervei alapján két lépcsőben valósul meg a szuperbank létrehozása

.

VandorEmber Creative Commons License 2021.12.07 0 0 35

Az MKB Netbankárban a Hiteleknél miért lett változás? Régen láttam mindent a fennálló lakáshitellel kapcsolatban, a kezelési költséget, a hitel kamatát. Még a változó lakáshitel kamatfordulóját is. Most meg egy sorral vagyok elintézve. Megfosztottak olyan infóktól, amikhez jogom lenne.

Törölt nick Creative Commons License 2021.11.15 0 0 34

2022 tavaszán MKB Bank Nyrt. néven egyesül a Budapest Bank és az MKB

 

A Magyar Bankholding tervei szerint 2022. március 31-én egyesül a bankcsoport két tagbankja, a Budapest Bank és az MKB Bank, ezzel megteremtve a bankcsoport egységes működésének alapját. A fuzionált bankok átmenetileg MKB Bank Nyrt. néven folytatják működésüket. A Takarék Csoport 2023 második negyedévében csatlakozik az egyesült bankhoz

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.25 -2 0 33

Magyar Bankholding: 2023-ban indul az új, egységes nagybank

 

A Magyar Bankholding Zrt. elfogadta a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank egyesülésére vonatkozó ötéves üzleti stratégiát. A létrejövő nagybank Magyarország legmodernebb bankja kíván lenni, amely rugalmas, nemzetközileg is élenjáró digitális megoldásokat vezet be. A Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank integrációjával 2023-tól Magyarország lakosait és vállalkozásait már egy egységes pénzintézet szolgálja ki, amely tervei szerint átformálja a bankokról kialakult hagyományos képet.

 

 

https://www.magyarbankholding.hu/hirekeskozlemenyek/magyar-bankholding-2023-ban-indulhat-az-uj-egyseges-nagybank

Törölt nick Creative Commons License 2021.03.22 -1 0 32

Elindult az MKB World Elite Metal értékesítése

 

 

 

https://metalkartya.hu/

bobby342 Creative Commons License 2021.03.22 0 0 31

Az Energia Plusz hitelkártya max 5e-et ad 1%-os visszatérítés címen és max 1-1 eFt-ot, 10%-os visszatérítésként MVM-es Földgáz és áram díj beszedetés esetén.

Kérdés, hogy a 2x1eFt az 5e-en felül jár-e, vagy a 2x1e-el is csak 5e a max?

 

Én jópár hónapja szedettem be még NKM-mel gázszámlát, akkor nem ment 5e fölé a visszatérítés, pedig az 1%-os költésem elérte az 500e-et.

 

A hirdetményt és a leírást lehet érteni így is meg úgy is, uh ha valakinek van tapasztalata megoszthatná! Előre is köszi!

 

csiriz Creative Commons License 2021.03.09 0 0 30

Köszi. A díjjegyzékük elég zavaros.

Előzmény: mzsombi (29)
mzsombi Creative Commons License 2021.03.09 0 0 29

"Ha a jóváírás havi összege nem éri el a 300 000 Ft-ot és a megtakarítási átlagállomány havi összege nem éri el az 5 millió Ft-ot és az ingatlanfedezetű hitelek szerződött összege nem éri el a 15 millió Ft-ot: a havi díj 990 Ft, akciósan, visszavonásig 0 Ft."

Előzmény: csiriz (28)
csiriz Creative Commons License 2021.03.09 0 0 28

A bankmonitoron a bankszámlakereső azt írta, hogy az MKB Klasz számlacsomagnál a számlavezetés havidíja és bankkártya díja 0 Ft/hó.

De ha megnézem az MKB díjjegyzékét, ott:

Számlacsomag díja: 990 Ft/hó

1db forint bankszámla vezetése: 0 Ft/hó

 

A kettő közül melyik nem igaz? A bankmonitor állítása vagy az MKB díjjegyzéke?

Ferrobondos Csiga Creative Commons License 2020.10.05 0 0 27

Megtörtént-e már az egyesülés?

Van, hogy a kártyát s engedi használni, nem tudom mi lőhette.

Előzmény: Törölt nick (26)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.26 0 0 26

Egyesülhet az MKB, a Takarékbank és a Budapest Bank

 

Ahogy azt már korábban is sejteni lehetett, végül három bank, együttesen akár kétmillió ügyféllel eredhet a piacvezető OTP nyomába. 

azertyq Creative Commons License 2020.05.15 0 1 25

A jóisten mentsen meg minket ettől :D

Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2020.05.15 -1 0 24

Egyesülne a Takarékbank és az MKB

 

Ha a most hivatalosan is megindított folyamat eredményre vezet, a magyar bankszektor második legnagyobb mérlegfőösszegű bankcsoportja jöhet létre. 

Matosz Creative Commons License 2020.02.18 0 0 23

Energia Plusz hitelkártyánál a nevemen kell lennie a szolgáltalásnak/számlának? Vagy elég, ha az állandó lakcím egyezik? Vagy mi a feltétel? Más: ha egy közműszolgáltató 2 havonta számláz, csak 2 havonta vehetem igénybe a max. 1000 Ft-os visszatérítést?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!