Keresés

Részletes keresés

Mayauel Creative Commons License 2019.06.25 0 0 3

Elmentem a Gombosdentbe és nagyon elégedett vagyok! Majoros doktor egy csoda, de az egész rendelő olyan emberléptékű, páciensközpontú és nagyon profi műszerek vannak! Mikroszkópos gyökérkezelésre csakis a Gombosdent!!!

Ildicool Creative Commons License 2017.08.28 0 0 2

Ha Budapesten szeretnél menni mikroszkópos gyökérkezelésre, akkor egyértelműen a Gombosdent.

A tulajdonos is fogorvos, nagyon sokszor tanítja más fogorvosoknak a mikroszkópot, engem speciel a saját fogorvosom küldött hozzájuk az egyik fogam megmentése miatt. Ahogy hallom sok beteget küldenek hozzájuk fogászatokról. Megfizethető árakon dolgoznak és nagyon barátságos mindenki, akivel ott eddig találkoztam. Itt van a weboldaluk, a mikroszkópot nem csak gyökérkezelésre, hanem kb. szinte mindenre használják: http://gombosdent.hu/ 

17macsek Creative Commons License 2017.02.24 0 0 0

Nekem csináltak ilyen háromdimenziós gyökértömést Balatonkenesén a Globe Dental Fogászati Centrumban. A digitális képalkotó  segítségével a lehető legpontosabban látja a doki a  fogakat és azok gyökereit, és nem utolsó sorban, egy ülésben el is végzi a régen hónapokon át tartó gyökérkezelést. Nulla fájdalom, egyből tömés. Úgy tudom Zamárdiban és Bp.-n  is rendel.

Előzmény: mindli (-)
mindli Creative Commons License 2017.02.20 0 0 topiknyitó

Járt-e már valaki mikroszkópos gyökérkezelésen, esetleg CBCT-n?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!