Keresés

Részletes keresés

MajorosA. Creative Commons License 2019.08.26 0 0 3

Ha szeretnél több vásárlót, akkor érdemes növelni a weblapod forgalmát, vagyis seo-znod kell. Itt találtam egy jó összefoglalót arról, hogy mire érdemes figyelni 2019-ben, ha seo-zol: https://logoszcegcsoport.hu/szakmai-irasok/mire-kell-figyelni-2019-ben-seo-szempontjabol

Tombolda Creative Commons License 2017.01.29 0 0 1

Persze, tényleg így van, nincs apróbetűs rész, nincs rejtett kockázat! Hajrá! Amúgy nem írok nevet, nagy tapasztalatom van ebben, meg mindenben (is), nagy cégtől szereztem (itt most nem árulom el a nevét). Általában ezek mindig remek lehetőségeket rejtenek (nevet nem árulok el, elég nagy név)!

Előzmény: Dillinger90 (-)
Tombolda Creative Commons License 2017.01.29 0 0 0

Pard0n.

Előzmény: Dillinger90 (-)
Dillinger90 Creative Commons License 2017.01.29 -1 0 topiknyitó

Nem láttam, hogy van-e már topic a témában, így gondoltam nyitok egyet, mert szerintem érdekes téma, bár tudom, hogy eléggé szerteágazó a dolog. Valamint -bár nem tudom- hogy ezt itt kéne-e feltennem- lenne egy olyan kérdésem, hogy most fogok kezdeni egy cégnél, most nem írok nevet, de elviekben nagy cég, jelenleg különböző vendéglátási helyekre szóló kuponokat fogunk árulni. Szóval, a dolog úgy néz ki, h 1 eladott termék után 1500 ft jutalék üti a markom, 10 után már darabonként 2000. A jutalékot minden nap kp-ban kapjuk meg, így egész csinos összegeket lehet keresni. A termék, amelyet árulunk, nem rossz és kell is az embereknek, tehát ez a része szerintem okés, magam is láttam, így a kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez a fizetés része a dolognak tényleg így van, ahogyan azt itt leírtam (tehát ahogyan nekem elmondták)? Nincs apróbetűs rész? Adózás része hogyan nézhet majd ki (ezt mondjuk majd meg is kérdezem) ? Esetleges tapasztalatokat, hozzáértők véleményét nagyon szívesen vennék.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!