Na, aki még sose látott kútúrát, az mostan jól megkapta a löketet hozzá. Rusznák most is szórakoztató volt, a mellékszereplők is szépen tudtak meghatóan nézni, de maga az epizód? Továbbra is úgy volt felesleges, ahogy volt.
El kéne mán eztet engedni. Ami maghót, azt ne mozgassuk tovább...
Jó, hát végülis hadd emlékezzenek meg róla. Bár ez full saját magukról szólt - és nem a nézőkről vagy a nézőknek. Még mindig jobb, mint a részeg pasija mellett be nem kötve balesetező Hégető Honorka féle díjnév...
Igy volt, 2024 novemberében halt meg, bár az RTL-t már otthagyta, ennek a sorozatnak haláláig a marketingese volt a gyártó cégnél. Ezt a sorozatot kb. fél évvel a halála után, 2025 nyar elején forgatták.
Láttam a feliratot a végén, de nem értettem, mi köze volt az epizódnak hozzá? Hacsak nem ő találta ki. De mikor forgott ez az évad? Nem tavaly? Szerencsétlent viszont '24 novemberében ölték meg.
Tényleg jó volt, még akkor is, ha az epizód alapja egy rendkívüli tragédia, Révész Zsuzsa marketingszakember halála volt. Az ő emlékének szentelték a tegnapi részt. Nyugodjék békében.
Nem tudom, de én annyira azonosítottam Csuja Imrét a szerepeivel (A mi kis falunk, Üvegtigris, Torrente szinkron), hogy más irányú tevékenysége nem érdekel. Egy versműsort nem tudnék végignézni tőle, pláne nem szifontól. Tudom, bennem van a hiba.
Bizonyára sokan tudjátok, hogy Csuja arra használja a populáris műfajokban szerzett hírnevét, hogy versműsorokkal járja az országot. (sőt egy ideje az Örkény versműsoraira már Szifont is magával hurcolja, mint vendéget) Én láttam az e-színházban az Örkény: Ányám tyúkja 2. műsorát, zseniális, különösen Csuja, Pogány Judit, és Nagy Zsolt.
Tavaly Csuja a debreceni professzori klubjának vendége volt Csuja, az első részben szaval, a második reszben Csikos Sándorral beszélget, a szavalatokat mindenképp érdemes meghallgatni.
Ma Joli néni megformálója, Tímár Éva volt a Bartók Rádió Lemezelő című műsorának vendége. Szó esett arról is, hogy egy közel hetvenéves pálya után milyen érzés, hogy annyi fajsúlyos drámai szerep után anézők mégis legjobban Joli nénihez kötik az arcát. Bölcs türelemmel fogadta, hogy sok-sok évtizedes szíházi pályafutása után is, ami alatt a legnagyobb színházakban, a legjobb rendezőkkel, a legnehezebb szerepeket játszotta, Judi Dench szinkronhangja és a Joli néni nőtt hozzá a legjobban. Nagyszerű adás volt, egy életút élvezetes emlékeivel és nagyszerű zenékkel.
Igen ez nagyon jó rész volt (nekem egyébként kedvenc sorozatom, sokszor nézem az ismétléseket is), nekem a Pap és Dóri hiányzott, ők is előadhattak volna valamit...:)
Hát igen, az a fiing kitűző és a végén az a jól eleresztett fingás lehet, hogy nem kellett volna...:)
Na, a tegnapi 10/10-es volt. Igen, kissé rájátszott a körmenetes részre, de nem baj. A lényeg átjött: a pályázati pénzekkel való folytonos trükközés (amelybe így, vagy úgy minden önkormányzat, intézmény belekényszerül) az elszámoláskori svindlik, a megvalósulást bemutató hazugságok - mindez teljesen valós, és "napra kész".
Mindannyian hozták a formát parádésan. Sváb Mauglis "különszáma" frenetikus volt.
Igen, már a kitűző sem kellett volna - a sztori sem indokolta - s a kitűző nélkül a záró"poén" is elmaradhatott volna.
Igen megörültem, mikor láttam, hogy Pálfi Kata lesz az epizód főszereplője. Szeretem, sokat láttam nálunk a Jászaiban. Nem lett volna rossz epizód, bár maga a sztori nagyon hasonlított az egykori húsvéti körmenetre, de a színészek ügyesek voltak, Pálfi főleg. Erre a végén az egészet lecsapták egy altesti poénnal. Alpári:-(
Végre; megint egy jó rész volt, a régi időket idézte: a két öreglány fergeteges volt, a jacuzzi téma jó volt, mindenki sziporkázott. Hiába no: a stabil gárda hozta a szintet, és végre nem kellett elviselni a Répa testvérek és Répáné ámokfutását. És persze a rosszarcú dokiét. 5/5
Meghiúsult az üzlet, a Mihályfi eltöltött pár napot mint körorvos a faluban, és kiszeretett a vidéki életből. A habókos pajkaszegieken kívül még ellentétbe került a filmtörténeti nevet viselő Dezső sertéssel, elment a víz a mikor fürdött, rászáradt a szappan, és még egyéb kellemetlenségek érték.
ez a rész tetszett nekem, Tóth Enikő és Zsurzs Kati párosa ezúttal is zseniális volt. Két szupernagyi, aki elrabol egy egész autót, a matt részeg tulajdonosával egyetemben. Aranyat ér ez a két színésznő.
Hát megmondom őszintén, nem igazán értem ezt a hájpot vele kapcsolatban E két nyúlfarknyi szerep alapján semmi kiemelkedő nincs a játékában. Egy semmi külünös - rosszarcúnak sminkelt - mackó karakter.