Én azért annyira nem vagyok megelégedve a VB-vel. Szorosabb összecsapásokat vártam már a csoportmeccsek során is. Az a baj, hogy a játék gyorsulásával egyenes arányban romlik a játékvezetők tevékenysége.
Szerintem jó kis versenysorozat volt, sok jó meccsel.
És kirajzolódik, hogy az új szabályokkal merre felé tart a férfi kézilabda.
Csak az tud sikeres lenni, aki nagyon gyors játékot produkál minimális hibával.
Nem nagyon fér már bele a két csere sem, mert még gólból is viszik rá a csapatok a labdát az ellenfél kapujára.
Több élvonalba tartozó válogatott is alkalmazza a hét a hat elleni támadást két beállóval. Ennek kivédekezése és az ilyen szituációk góllal történő büntetése lesz a következő feladat amit készség szinten el kell sajátítani.
Vitán felül áll, hogy a francia csapat volt ezen a VB-n a legjobb. A gallokon kívül még a svéd és a norvég csapat játéka tetszett , illetve a bronzmeccsen a szlovénok.
"Franciáknak van azért egy kis hazai pálya" - én pont ennek az ellenkezőjét éreztem. a bírók kínosan ügyeltek arra, hogy ez fel se merüljön. Így kétséges esetekben többször inkább norvégoknak kedveztek.
Igen, norvéok nagyon jók voltak az első félidőben, de a másodikban már nem tudták tartani azt a tempót, ráadásul várható volt, hogy egyszer a francia kapusok is elkapják a fonalat
Ez most könnyen eldőlhet. Az első félidő végjátéka már előrevetítette ,hogy fordulat lesz. Persze még nincs vége ,de 120% kell a továbbiakban az északiaktól