Keresés

Részletes keresés

Uzer1 Creative Commons License 2019.09.07 0 0 7

Sziasztoook!!!

A Hengersor nevű suliba mennék esti teljesen ingyenes programozó / szoftverfejlesztő OKJ -s képzésre, de nem vagyunk elegen, hogy induljon a képzés. Ha valaki szeretne ingyen tanulni, mint én, akkor hívja fel a sulit telefonon, vagy írjon nekik e-mail-t, hogy esti szoftverfejlesztő OKJ -ra szeretne járni. Teljesen ingyenes. Köszi a többiek nevében is ha csatlakozol, vagy ha szólsz az ismerőseidnek, akiket esetleg érdekelhet a képzés. Sose késő :)

Üdv!

NevemTeve Creative Commons License 2019.04.08 0 0 6

(Zseblopásban és autófeltörésben is segítenek, vagy az már náluk is túl van a határon?)

Előzmény: Billzzz (5)
Billzzz Creative Commons License 2019.04.08 0 0 5

Köszönjük! Közben a prohardware topicban segítettek, így innentől nem aktuális itt a kérdés!

Előzmény: Billzzz (4)
Billzzz Creative Commons License 2019.04.05 -1 0 4

Itt nem ez volt a kérdés.

Egyébként látjuk, hogy van aki talált valami hack-et csak még nem jöttünk rá hogyan. Biztos, hogy robotizálva van, mert 18 másodpercenként, mindig azonos pontot kap a nap 24 órájában.

Előzmény: NevemTeve (3)
NevemTeve Creative Commons License 2019.04.05 -1 0 3

> Ahogy írtam ez egy céges 2 hónapig tartó játék, nem kereskedelmi, így ezzel a cheat-el nem okozunk kárt.

De sőt, valószínűleg kifejezetten jót tesztek azokkal a játékosokkal, akik nem csalnak!

Előzmény: Billzzz (2)
Billzzz Creative Commons License 2019.04.05 0 0 2

Sziasztok!

Egy Java-s céges internetes játék cheat-eléséhez szeretnék tanácsokat kapni. 

A google Chrome Devtools funkciójával eddig arra jutottunk, hogy a request payloadban megtaláltuk a pontokat, amiket szeretnénk átírni magasabb értékre, viszont nem tudjuk kiküldeni az üzenetet újra, mert akkor "{"message":"Missing Authentication Token"}" üzetete kapunk. Igazából az is megfelelő lenne, ha nem tudjuk a JSON-ban lévő adatokat átírni, csak a jelenlegi üzetet újra ki tudnánk küldeni egymás után többször. A kérdésem, hogy hogyan lehetne az autetikációt megoldani, hogy újra tudjuk küldeni ezt az üzetet? Vagy ha azt nem lehet, akkor az eredeti autentikációt megtartva, hogyan lehetne változtatni az értéken amit kiküldünk?

(képek)

A válaszokat előre is köszönjük! Ahogy írtam ez egy céges 2 hónapig tartó játék, nem kereskedelmi, így ezzel a cheat-el nem okozunk kárt.

Norá Amzok Creative Commons License 2018.12.23 0 0 1

Az ágazati informatika középszintű érettségi  2016, 2017 és 2018 feladatainak a megoldását keresem, ha valakinek meg vannak oldva, és elküldené, azt megköszönném. Tehát a második feladatról van szó: helsinki, fob2016 és footgolf.

Rokakoma Creative Commons License 2016.12.13 -2 0 0

Én sajn0s nem pr0gram0z0k.

Előzmény: feladatkereso (-)
feladatkereso Creative Commons License 2016.12.12 -3 0 topiknyitó

Egy egyszerűbb java programozási feladathoz keresek fejlesztőt. Akár kezdő tudás is elegendő hozzá. Árban megegyezünk. Erre az email címre várom a jelentkezéseket: feladatkereso@gmail.com

Vannak kész kódok, az lenne a feladat, hogy ezeket kellene saját stílusúra átírni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!